- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
at tatli cadi 84 mü kızlarBen fark ettim bebeyem, o ne demek :)
Nerelerdeydin cognitive im
Bu arada sunu soylemek isterim ki TatliCadi da bana acaip tutturmus, tellwe deki favorim odir, kendisini tek gecerim.
kime baktırdın sen?kızlar bana söyleyen falcımın yalancısıyım ama merkür retrosundan dolayı o sırada bakılan fallar birkaç gün atabiliyormuş. tarihi tam tutmayabiliyormuş. benim son baktırdığım bi fal öyle oldu, 22'si diye son tarih vermişti falcı, 24'ünde oldu.
banada oyle kı beklemedıgım bırsey demıstı bu hafta dıye oda oldu ztn ama gelecekle ılgılı herkese mı olumlu konusmus dıye merak ettım yoksa soyledıklerı seyler cok tutarlı ınsallah devamıda cıkar su anda dedıgı seyler gerceklestı bendeselin imer bana da çok güzel fal baktı inşallah tarihi de tutar diğerlerinin verdiği tarihle çok yakındı çünkü :)
benimki ankara'dan bi falcıydı, online değil. bayadır online baktırmadım. nesibe tutardı ama bende.kime baktırdın sen?
benimki ankara'dan bi falcıydı, online değil. bayadır online baktırmadım. nesibe tutardı ama bende.
Cikan var mi kizlar bayadir takip edemiyorum.
kızlar klothoyağmur seruven medyumselena estanbul bide tatlıcadı hangısını önerıyorsunuz bunların ???
geleceğe yönelik tutturdugu seyler oldumukı yoksa yakın gelecek yada sımdı ıcınmı ıyıdır ?Canım benim favorim Selena dır, tatlı cad şu sıralar yok zaten ona gönderdiğin vakit en az 15 gün bekleyeceksin estanbul denenbilir
geleceğe yönelik tutturdugu seyler oldumukı yoksa yakın gelecek yada sımdı ıcınmı ıyıdır ?
:) gerçekten cok sasırttı benııı .. dediğin kadar var hatta fazlası var . duygularım we onun duygularıyla ılgılı o kadar guzel nokta atısları yapmıskıı . ne dusundugumu fln baya baya bılıyo :) :) görustugumuzu fln da bılmıs yakın zamanda . :) mutlu oldumm ama bennnSelenana bende
ben de hepsi geçerli gelecekle ilgili tutturdukları da oldu ama nihai sonuç için zaman var.
bahaneleri mi yok bacım bak gör bunuda derlerahhahahah bu ıyıdııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?