Binnaz Abla

selin imer bana da çok güzel fal baktı inşallah tarihi de tutar diğerlerinin verdiği tarihle çok yakındı çünkü :)

kime baktırdın sen?

selin imer bana da çok güzel fal baktı inşallah tarihi de tutar diğerlerinin verdiği tarihle çok yakındı çünkü :)
banada oyle kı beklemedıgım bırsey demıstı bu hafta dıye oda oldu ztn ama gelecekle ılgılı herkese mı olumlu konusmus dıye merak ettım yoksa soyledıklerı seyler cok tutarlı ınsallah devamıda cıkar su anda dedıgı seyler gerceklestı bende

arkadaslar tellwe de saraylı dan baska guwenebılecegımız bırı warmıı güzel baktıgına ınandıgımız ??

kızlar klothoyağmur seruven medyumselena estanbul bide tatlıcadı hangısını önerıyorsunuz bunların ???

kızlar klothoyağmur seruven medyumselena estanbul bide tatlıcadı hangısını önerıyorsunuz bunların ???

Canım benim favorim Selena dır, tatlı cad şu sıralar yok zaten ona gönderdiğin vakit en az 15 gün bekleyeceksin estanbul denenbilir

Canım benim favorim Selena dır, tatlı cad şu sıralar yok zaten ona gönderdiğin vakit en az 15 gün bekleyeceksin estanbul denenbilir
geleceğe yönelik tutturdugu seyler oldumukı yoksa yakın gelecek yada sımdı ıcınmı ıyıdır ?

Nesibeye baktırıyım bi dedim tam yazmış facebooka 18.00de online olacağım diye ama yokk yakalayamadım ya girmesi ile çıkması bir oldu resmen (

Selenana bende

ben de hepsi geçerli gelecekle ilgili tutturdukları da oldu ama nihai sonuç için zaman var.
:) gerçekten cok sasırttı benııı .. dediğin kadar var hatta fazlası var . duygularım we onun duygularıyla ılgılı o kadar guzel nokta atısları yapmıskıı . ne dusundugumu fln baya baya bılıyo :) :) görustugumuzu fln da bılmıs yakın zamanda . :) mutlu oldumm ama bennn

kızlar falsetindeki zeusu deneyen varmı ben yazılıda atmıştım ama pek beğenmemiştim şimdi sesliye geçtim demiş attım bekliyom fal gelince yazarım sizede merak ettim zaten bşıma ne gelse meraktan

Binnaz ablada çok falcıya fal baktırdım hepsinin içinde en beğendiğim selin İmer isimli falcı oldu diğerleri çok kötüydü gerçekten o yüzden binnaz abla sitesini fazla sevmiyorum bitek selin imeri ayırıyorum orda

Kizlar bu selin imerin patlayan fallari icin birsey sorucam. Geleck icin soyledigi ciknayan arkdaslarda anda ve gcmisle ilgili soyledikleri nasildi? Tutarki miydi?

Kızlar bugün gazınıza gelerek medyumselenaya fal attım ve bu fal mevzusunu hayırlısıyl kapadım. Kısaca beyfendi hazretleri için baktırdğım falları sıralıyorum.
1.bilge( binnaz abla) normalde kartları tek tek anlamını söler bu sefer öle yapmadı ama o bakmadan ben kartların yorumlarına bakmıştım olumsuzdu gayet bana olumlu konuştu ama. Bu adam bazı şeylerden rahatsız pişman bişiler yapmak istiyor ve yapıcak da dedi.
2. Selin imer: o da aranızda bazı yanlış anlaşılmalar olmuş bu durumdan rahatsız kasımın ilk haftalarında arıcak dedi. Ben inatla bişi yapsa bayramda yapardı bundan sonra olmaz dememe rağmen ısrarla olucak dedi.
3.rezzan abla: çocuğun benim söledğim bi söze takıldığınu biraz da gurur yaptığını bi iki ay içinde mutlaka bi gelişme olacağını bu durumun burda kalmıcağınu söledi.
4. Eylül başak( bir yolun var) ise bu çocuğun evet bişiler hissettğini bana ancak bişi yapmıcağınu bu ilişkinin burda bittğini söledi.
5.ilkay gür: malum şahısın evlilik düşünmedğini ciddi bi ilişkiye hazır olmaduğu için böle davrandığını ben ararsam tekrar görüşebilceğimiz ben aramazsam onun araması için daha zaman olduğunu söledi.
6. Nesibe: bu kişiden hiçbir halt olmucağnı takıntılı biri olduğunu aralıkta bi arayıp yoklayabilceğini ama sonunun gelmeyeceğini söledi. Lakin daha öncedw yazmıştım benim nesibeyle enerjim tutmuyor daha önce eski sevgilimin ailesinin tanışıtrdığı biriyle olcağınu nişanlımın beni arayacağını vs dedi ama hiçbiri çıkmadı hatta eski sevgilimin o zamanki durumunu bile bilmemişti ki şimdi eski sevgilimle konuşunca daha da iyi anlıtorum.
İşte son olarak da selenaya attım o da son olsun. Yalnız bu fallar içinde en tutarlı dediğim fal ilkay gürün falı. Yalnız kadına yanlışlıkla iki puan verdim acayip üzüldüm de oldu bikere. Ben ve çevremdeki herkes gerçekten bu çıcuğun evlilikten korktuğunu düşünüyor. İlkay güre daha önce nişanlandğundaki attığım falı geçen gün dinledim baya tutturmuş nerdeyse dediği tarihte aramız bozuldu gerçi bozulcak dememiş ya biticek ya da evleniceksinz demişti böle sürüncemede kalmıcak die. Nese selena yorumladığunda buraya yazarım.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…