Bencede bu tarot beni işkillendiriyor nedense hep içimde bir korku oluyor tarotta garip bir his ama kahve falı daha iyi hoş falın hertürlüsü yanlış ama yapıyoruz işte.
Ben kirazeyi seçtim birkaç dakika sonra bana mesaj attı yarım saate kadar bakıyorum dedi havuza düşme durumu olmadı ama o yorumlarda bende okudum fakat fikrim yok canım. Şu kredi meselesinde haklı olabilirsin ben iyisimi kontrol edeyim hesabımı varsa kredim bir süre sonra yine kirazeye fal atarım:))))Kahveni iciyorum soguyup fotografini cekene kadar cikmaz umarim ben tarot baktirmiycanm bi sure ya
muhtemelen yine senden 10 kredi girmistir canim 10 kredinde duruyordur bi kontrol et Istersen
bide tellwede fallarn havuza dusme durumu varmis o nasl oluyo kirazenin yorumlarnda okudum mutlaka düşüyor mu
Bu konuya kesinlikle katiliyorum onceden pej umursamazdim artk benmde icin rahat degil cok gunah bi kere ama faldan ziyade bazen insana terapi gibi geliyo hic tanimadigin biri hayatinla ilgilenip yorum yapınca
:) sen de benim :) cok sevindim guzel haberlerle gelmene.. İnsallah daha da guzl haberlerle gel.. Rezzan ablanin bana dedigi zamana cok varUy canımsın sen benim..Hadi ama güzel haberlerle gel bizlere..Bak Rezzan ablamız dün bende güzel bir şeyler tutturdu Darısı senin ve tüm kızların başına gelsin..
hadi bakalım umarım sende benim kadar memnun kalırsınKirazeye gonderdim falimi ya gunde en az iki kisiye fal baktiriyorum hastalik olmasini gectim kart ekstrem geldiginde bizim evde savas cikacak:)
Kirazeye gonderdim falimi ya gunde en az iki kisiye fal baktiriyorum hastalik olmasini gectim kart ekstrem geldiginde bizim evde savas cikacak:)
ben ekstrede yazılanlardan tedirginim binnaz abla, falalem, fal sepeti görürlerse düşünemiyorum :18:
baban biliyor demek fal baktırdığını :) işim gücüm var kendi paramla baktırıyorum ama babam bilse yine de çok kızar. onlara vereceğin paraya ev alırdın diye
Kizlar yeter artik su nesibe ablayla ilgili kavgalari tartismalari bi kenara birakin olan oldu kim kimi kastetmis kim ne demis kim ispiyonlamis acikcasi benim ve eminimki bu konudaki bi cok kisinin umrunda bile degil nesibe ablayi seven ona inanan falini baktirsin sevmeyende baktirmayiversin olan oldu siz yardim edin bize nolur az cok fikri olan varsa soylesin acelyayla ilgili dedigi hic bisey cikmadj yasamadim diyen var mi benim falim cok kotuydu ve simdiye kadar hic bu kadar kotu karti bi arada gormedim demisti beyza acelyayi sen onermistin ne diyosun cikti mi dedikleri
ben bu nesibeyi yine kaçırdım o kadar beklediğim haldesaat geç oldu tekrar girmez herhalde Nesibe sayfasında uzun uzun yazın demiş. sizlerde uzun uzun yazıp mı gönderdiniz. yani az detay verince az mı biliyor, nasıl oluyor.
birde kredi kartı abimin ama biz kullanıyoruz. ödemesi bize ait tabi. son kullanım eylülde bitiyor. abime hatırlattım taşındık adres değişikliği ver, son kullanım doluyor diye.oralı olmadı bakarız dedi. ısrar edince niye bu kadar isteklisin hayırdır dedi. diyemedim tabi :18:
Öncelikle sana bir sorum olacak: En son baktırdığın tarotun üstünden en az 10 tün geçmiş miydi? Eğer geçmediyse tarotta böyle şeyler olur..
Açelyayı tavsiye edenlerden biri de benim evet, hala da tavsiye ediyorum ancak dediğinin çıkıp çıkmayacağını bilemem çünkü verdiği zamana biraz daha var..
Konu fal olunca mutlaka bi yolunu buluyoruz ah biz kizlar:) canim bu arada ustteki mesajjni okudum nesibeyi bosuna beklene ayni gun icinde 2 kez online olmadi daha once hic zaten baskasinin 2 gunde aldigi fali 5 dakkada aliyo
Ben baktırdığım ilk falda çok az bilgi vermiştim. O bana 8 sene önceden başlayıp, o güne kadar neler yaşadıysam bir bir döktü ortaya :) gelecekle ilgili söylediklerinin hepsini yaşadım, hala da yaşıyorum diğer fallarında söylediklerini de.. Tek bişey kaldı yaşamadığım ona da zaman vermiyo ama uzak değil diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?