Selin imerin verdiği tarihi bekle derim zaten fazla bişey kalmamış. Selena nın bende bir dediği çıkmıştı net bi tarih vermişti hatta bu ruh halinden çık siz kesinlikle barışacaksınız hemde çok yakın tarihte olacak barışmanız diye net konuşmuştu ve dediği çıktı cidden crazywomen ve selena bu kadar net konuşmuştuKızlar bugün gazınıza gelerek medyumselenaya fal attım ve bu fal mevzusunu hayırlısıyl kapadım. Kısaca beyfendi hazretleri için baktırdğım falları sıralıyorum.
1.bilge( binnaz abla) normalde kartları tek tek anlamını söler bu sefer öle yapmadı ama o bakmadan ben kartların yorumlarına bakmıştım olumsuzdu gayet bana olumlu konuştu ama. Bu adam bazı şeylerden rahatsız pişman bişiler yapmak istiyor ve yapıcak da dedi.
2. Selin imer: o da aranızda bazı yanlış anlaşılmalar olmuş bu durumdan rahatsız kasımın ilk haftalarında arıcak dedi. Ben inatla bişi yapsa bayramda yapardı bundan sonra olmaz dememe rağmen ısrarla olucak dedi.
3.rezzan abla: çocuğun benim söledğim bi söze takıldığınu biraz da gurur yaptığını bi iki ay içinde mutlaka bi gelişme olacağını bu durumun burda kalmıcağınu söledi.
4. Eylül başak( bir yolun var) ise bu çocuğun evet bişiler hissettğini bana ancak bişi yapmıcağınu bu ilişkinin burda bittğini söledi.
5.ilkay gür: malum şahısın evlilik düşünmedğini ciddi bi ilişkiye hazır olmaduğu için böle davrandığını ben ararsam tekrar görüşebilceğimiz ben aramazsam onun araması için daha zaman olduğunu söledi.
6. Nesibe: bu kişiden hiçbir halt olmucağnı takıntılı biri olduğunu aralıkta bi arayıp yoklayabilceğini ama sonunun gelmeyeceğini söledi. Lakin daha öncedw yazmıştım benim nesibeyle enerjim tutmuyor daha önce eski sevgilimin ailesinin tanışıtrdığı biriyle olcağınu nişanlımın beni arayacağını vs dedi ama hiçbiri çıkmadı hatta eski sevgilimin o zamanki durumunu bile bilmemişti ki şimdi eski sevgilimle konuşunca daha da iyi anlıtorum.
İşte son olarak da selenaya attım o da son olsun. Yalnız bu fallar içinde en tutarlı dediğim fal ilkay gürün falı. Yalnız kadına yanlışlıkla iki puan verdim acayip üzüldüm de oldu bikere. Ben ve çevremdeki herkes gerçekten bu çıcuğun evlilikten korktuğunu düşünüyor. İlkay güre daha önce nişanlandğundaki attığım falı geçen gün dinledim baya tutturmuş nerdeyse dediği tarihte aramız bozuldu gerçi bozulcak dememiş ya biticek ya da evleniceksinz demişti böle sürüncemede kalmıcak die. Nese selena yorumladığunda buraya yazarım.:))
bacım feysine yazmışş 3 saniyede gelioo die öncesinde takipte olcan bide dileğini kopyalıcakmışsın ona talep cook nesibem benimNesibeye baktırıyım bi dedim tam yazmış facebooka 18.00de online olacağım diye ama yokk yakalayamadım ya girmesi ile çıkması bir oldu resmen(
Benim o anki ruh durumunu bilmisti hatta nasil yani demistim ama gelecek maleesef zamana takilmamak gerekir belki ama benim verdigi tarih uzerinden 1 ay gectiKizlar bu selin imerin patlayan fallari icin birsey sorucam. Geleck icin soyledigi ciknayan arkdaslarda anda ve gcmisle ilgili soyledikleri nasildi? Tutarki miydi?
kızlar uzun zamandır yeni birini denemedim saraylı ve selin imer dışında önerdiğiniz var mı?
Tellwe de ki medyumtuna geri gelmis, adam cok iyi bakiyormus, dedikleri cikiyormus. Maasimi alinca ona baktircam :)
Hic burda isminin gectigini duymamistim zaten bir surru sey istemis yoksa bakmam falan demis!Tellwe de ki medyumtuna geri gelmis, adam cok iyi bakiyormus, dedikleri cikiyormus. Maasimi alinca ona baktircam :)
Geçen sene baktirdim anda iyiydi çok ayrintili yorumu vardı tıpkı Saraylı gibi ( ona da geçen sene baktirdim) ama dedikleri çıkmadı ikisinin de katina yollamistim ikisine de belki kahvede iyilerdirTellwe de ki medyumtuna geri gelmis, adam cok iyi bakiyormus, dedikleri cikiyormus. Maasimi alinca ona baktircam :)
yaa medyum selena cok ıyı bıldı kafam karıstı benım kızlar . beklemıyodum bu kadar ıyı olmasını . suana kadar en cok nokta atısı yapan ınsan o . gecmıs ve sımdıye yönelık cok cok basarılı . gelecege yonelık de cok hos seyler soyledı . baska gelecek hakkında tutturdukları kişiler varmı ??
Tellwe de ki medyumtuna geri gelmis, adam cok iyi bakiyormus, dedikleri cikiyormus. Maasimi alinca ona baktircam :)
Kızlar selena falı yorumlamış. o da demiş bu adam evlilikten korkuyor sen adım ataarsan anca olur die. bir de benim duvarımdaki falları falcılar görebiliyor mu, eğer göremiyorsa kadın daha önce evliliğe giden bi ilişkmin bittğini de bilmiş.
kısaca benim beyfendi hazretlerinden hiçbişi olmaz
Yok canım görmüyorlar Selena nın öyle ilginç nokta atışları vardır, daha doğrusu bende olmuştu
Selena beni de sasirtiyor, kadin karakterimi, ruhumu okumus resmen.
Tellwede soru sorma yok dimi? Bu durumda ilkay gürün ve selenanın fallarına göre benim adam ben adım atmayacağım sürece bişi yapmıcak ki ben de yapmam bişi. Nerde bi manyak beni buluyor kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?