Binnaz Abla

Selin imerin verdiği tarihi bekle derim zaten fazla bişey kalmamış. Selena nın bende bir dediği çıkmıştı net bi tarih vermişti hatta bu ruh halinden çık siz kesinlikle barışacaksınız hemde çok yakın tarihte olacak barışmanız diye net konuşmuştu ve dediği çıktı cidden crazywomen ve selena bu kadar net konuşmuştu

Nesibeye baktırıyım bi dedim tam yazmış facebooka 18.00de online olacağım diye ama yokk yakalayamadım ya girmesi ile çıkması bir oldu resmen (
bacım feysine yazmışş 3 saniyede gelioo die öncesinde takipte olcan bide dileğini kopyalıcakmışsın ona talep cook nesibem benim

kızlar uzun zamandır yeni birini denemedim saraylı ve selin imer dışında önerdiğiniz var mı?

Arkadaşlar bir yolun var daki Haydar Yüksel e fal atan var mı? Tavsiye lütfen

Kizlar bu selin imerin patlayan fallari icin birsey sorucam. Geleck icin soyledigi ciknayan arkdaslarda anda ve gcmisle ilgili soyledikleri nasildi? Tutarki miydi?
Benim o anki ruh durumunu bilmisti hatta nasil yani demistim ama gelecek maleesef zamana takilmamak gerekir belki ama benim verdigi tarih uzerinden 1 ay gecti

yaa medyum selena cok ıyı bıldı kafam karıstı benım kızlar . beklemıyodum bu kadar ıyı olmasını . suana kadar en cok nokta atısı yapan ınsan o . gecmıs ve sımdıye yönelık cok cok basarılı . gelecege yonelık de cok hos seyler soyledı . baska gelecek hakkında tutturdukları kişiler varmı ??

Tellwe de ki medyumtuna geri gelmis, adam cok iyi bakiyormus, dedikleri cikiyormus. Maasimi alinca ona baktircam :)
Geçen sene baktirdim anda iyiydi çok ayrintili yorumu vardı tıpkı Saraylı gibi ( ona da geçen sene baktirdim) ama dedikleri çıkmadı ikisinin de katina yollamistim ikisine de belki kahvede iyilerdir
Aradan uzun süre geçmiş yorum alalı daha sağlıklı yorum yapabilirim artık bana çıkan nesibe ve nalan ablanin ilk falidir . Nesibeyi aglayarak dinlemistim ve onun dediği oldu nalan abla sa sonraki fallarinda tutturamadi onu da soyliyim

bana tutturmuştur ama kesin sonuç için zaman var

Kızlar selena falı yorumlamış. o da demiş bu adam evlilikten korkuyor sen adım ataarsan anca olur die. bir de benim duvarımdaki falları falcılar görebiliyor mu, eğer göremiyorsa kadın daha önce evliliğe giden bi ilişkmin bittğini de bilmiş.
kısaca benim beyfendi hazretlerinden hiçbişi olmaz

Yok canım görmüyorlar Selena nın öyle ilginç nokta atışları vardır, daha doğrusu bende olmuştu

Selena beni de sasirtiyor, kadin karakterimi, ruhumu okumus resmen.

O hatun tutanda acayip tutuyor bende çok özel şeylerimi bilmişti bir arkadaşım dışında kimseyle paylaşmadığım bir şeyi zaman zaman da geleceği tutturdu ama kesin sonuç için zaman var işte

Tellwede soru sorma yok dimi? Bu durumda ilkay gürün ve selenanın fallarına göre benim adam ben adım atmayacağım sürece bişi yapmıcak ki ben de yapmam bişi. Nerde bi manyak beni buluyor kesin

Tellwede soru sorma yok dimi? Bu durumda ilkay gürün ve selenanın fallarına göre benim adam ben adım atmayacağım sürece bişi yapmıcak ki ben de yapmam bişi. Nerde bi manyak beni buluyor kesin

Valla sekerim, ben de eskiden tum manyaklar beni buluyor diye dusunurdum.

Simdi istatistiksel olarak bakarsak :) her kadinin tanidigi manyaklar var , ama cogunluk efendi, adam gibi adamlari tercih edip bu garip tiplere yuz vermiyor. Biz azinlik olan kesim :) manyaklara deger verip adam yerine koydugumuz icin bu haldeyiz, onlar bizi bulmuyor, biz onlara deger veriyoruz. Bizim alternatifimiz de akil sagligi yerinde, duzgun adamlara yonelmek ama biz istemiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…