Valla sekerim, ben de eskiden tum manyaklar beni buluyor diye dusunurdum.
Simdi istatistiksel olarak bakarsak :) her kadinin tanidigi manyaklar var , ama cogunluk efendi, adam gibi adamlari tercih edip bu garip tiplere yuz vermiyor. Biz azinlik olan kesim :) manyaklara deger verip adam yerine koydugumuz icin bu haldeyiz, onlar bizi bulmuyor, biz onlara deger veriyoruz. Bizim alternatifimiz de akil sagligi yerinde, duzgun adamlara yonelmek ama biz istemiyoruz :)
Canım yaa bu falları baktırdğım çocukla ailem tanıştırdı herkes mükemmel şöle iyi biri böle harika çocuk deyipdurdı. Sonuç: adam evlenmek istemiyor daha doğrusu akıllı zeki kız istemiyor onun istedği eş tipi evinde yemeğini yapan soru sormayan konuşmayan bi kadın. Diceksin ki madem bunun farkndasın nie takılıyorsun çünkü adamla enerjilermiz acayip tutmuştu beraber çooook iyi vakit geçiriyorduk ve hani herkesin kafasında meslek tip aile kariyer kriterleri vardı ya bu adam o kriterlerin hepsini sağlıyordu. Ama gel gör ki evlenmek istemiyor. Zaten evlenmekten bu kadar korkmasına rağmen benle tanıştı ya hakkım helal değil. Çünkü ben gerçek anlamda hayal kırıklığına uğradım.
Valla sekerim, ben de eskiden tum manyaklar beni buluyor diye dusunurdum.
Simdi istatistiksel olarak bakarsak :) her kadinin tanidigi manyaklar var , ama cogunluk efendi, adam gibi adamlari tercih edip bu garip tiplere yuz vermiyor. Biz azinlik olan kesim :) manyaklara deger verip adam yerine koydugumuz icin bu haldeyiz, onlar bizi bulmuyor, biz onlara deger veriyoruz. Bizim alternatifimiz de akil sagligi yerinde, duzgun adamlara yonelmek ama biz istemiyoruz :)
Canım yaa bu falları baktırdğım çocukla ailem tanıştırdı herkes mükemmel şöle iyi biri böle harika çocuk deyipdurdı. Sonuç: adam evlenmek istemiyor daha doğrusu akıllı zeki kız istemiyor onun istedği eş tipi evinde yemeğini yapan soru sormayan konuşmayan bi kadın. Diceksin ki madem bunun farkndasın nie takılıyorsun çünkü adamla enerjilermiz acayip tutmuştu beraber çooook iyi vakit geçiriyorduk ve hani herkesin kafasında meslek tip aile kariyer kriterleri vardı ya bu adam o kriterlerin hepsini sağlıyordu. Ama gel gör ki evlenmek istemiyor. Zaten evlenmekten bu kadar korkmasına rağmen benle tanıştı ya hakkım helal değil. Çünkü ben gerçek anlamda hayal kırıklığına uğradım.
fatima cıktı bide o kim bacımBu arada Fatima dönmüş
Bu arada.. sarayli bana 2 ay önce ekimin sonunda hoşlandiğim kişi ile daha yakin olacağimi demişti. Bir soğukluk girmişti de araya.. bu dediği çikti
canım zeus çıkmadı bana..çok pembeydi tablo zaten..dolayısıyla olmadııkızlar kimse baktırmadı sanırım o kadar sordum amafalsepetindeli zeusa baktırdım ben yazılısını beğenmedim ama seslide iidi. rezzan ablama benzettim biraz bir soruma kesin tarih verdi zamana cok yok cıkarsa yazarım hiçmi yok baktıran fikri olan
yaaaaa ama fal alımını açmamışBu arada Fatima dönmüş
deme bacım yaaa neyse inş cıkar bana diyim ne diyim çok mu kötüydü sende bende yazılıda beğenmemiştim ama seslide ablamda dinledi rezzan ablaya benzetticanım zeus çıkmadı bana..çok pembeydi tablo zaten..dolayısıyla olmadıı
ben sesli de denemedim..zaten 1 kere denedim çıkmadı..yani öyle pembeydi ki tablo anlatamam..mesela diğer falcılar bu adam kendisi bile hisleri nedir bilmiyor, uğraşmıyor çözümlemekle boşver sen derken, zeus, seni çok seviyor, kader bağınız var gibi adeta..gelecek-arayacak vs demişti.. hani ne kadar pembe olduğunu anlatmak için örnek budeme bacım yaaa neyse inş cıkar bana diyim ne diyim çok mu kötüydü sende bende yazılıda beğenmemiştim ama seslide ablamda dinledi rezzan ablaya benzetti
fatima cıktı bide o kim bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?