Binnaz Abla

Canım yaa bu falları baktırdğım çocukla ailem tanıştırdı herkes mükemmel şöle iyi biri böle harika çocuk deyipdurdı. Sonuç: adam evlenmek istemiyor daha doğrusu akıllı zeki kız istemiyor onun istedği eş tipi evinde yemeğini yapan soru sormayan konuşmayan bi kadın. Diceksin ki madem bunun farkndasın nie takılıyorsun çünkü adamla enerjilermiz acayip tutmuştu beraber çooook iyi vakit geçiriyorduk ve hani herkesin kafasında meslek tip aile kariyer kriterleri vardı ya bu adam o kriterlerin hepsini sağlıyordu. Ama gel gör ki evlenmek istemiyor. Zaten evlenmekten bu kadar korkmasına rağmen benle tanıştı ya hakkım helal değil. Çünkü ben gerçek anlamda hayal kırıklığına uğradım.

Canım bu adamın yaşını bilmiyorum ama affedersin, s....et ya korkmak ne demek ya hem aile aracı olacak hem gezecek tozacaksın, sonra korkuyorum bahane bu gülüm ya onun niyeti ne kadar çok çiçek koklarsam yanıma kar kalır mantığı üstelik arada ailede var ise senin niyetin belli ciddi bir beraberlik bence tavrını koy, ya istediğin gibi ilişkinin adını koy yada yol ver gitsin sana engel olmasın.

Çekiyoruz bacım mıknatıs gibi biz çekiyoruz.

Bizi su duruma dusurenlerin kafalarina s......yim, kafalari kopar insallah.

Cesaretsiz erkeklerden cacik olmaz Bosver üzme kendini ..

Adamın yaşı 30du canım:) ben zaten yol verdim dedim bizden olmaz lakin insanlara ben çok üzüldüm fln demiş öle bi yansıtıyor ki hani ben ani karar vermişim de o yüzden böle olmuş insanlara belli de etmiyor evlenmek istemedğini.çünkü referansını bozmak istemiyor insanlara karşı, biliyor böle bişi duyulsa ailesi o zaman elin kızının neden günahını aldın die. Gene de kalbim gerçek olmadığına inanmak istiyordu bugüne kadar. Ama yok herkes aynı şeyi sölüyor ne istedğini bilmeyen adamdan olmaZ

Buarada kızlar toplu alıntı yapmayı bi türlü beceremedim ama hepiniz harikasınız umarım bizi bu duruma düşürenler hakettiklerini bulurlar

kızlar kimse baktırmadı sanırım o kadar sordum ama falsepetindeli zeusa baktırdım ben yazılısını beğenmedim ama seslide iidi. rezzan ablama benzettim biraz bir soruma kesin tarih verdi zamana cok yok cıkarsa yazarım hiçmi yok baktıran fikri olan

canım zeus çıkmadı bana..çok pembeydi tablo zaten..dolayısıyla olmadıı

canım zeus çıkmadı bana..çok pembeydi tablo zaten..dolayısıyla olmadıı
deme bacım yaaa neyse inş cıkar bana diyim ne diyim çok mu kötüydü sende bende yazılıda beğenmemiştim ama seslide ablamda dinledi rezzan ablaya benzetti

deme bacım yaaa neyse inş cıkar bana diyim ne diyim çok mu kötüydü sende bende yazılıda beğenmemiştim ama seslide ablamda dinledi rezzan ablaya benzetti
ben sesli de denemedim..zaten 1 kere denedim çıkmadı..yani öyle pembeydi ki tablo anlatamam..mesela diğer falcılar bu adam kendisi bile hisleri nedir bilmiyor, uğraşmıyor çözümlemekle boşver sen derken, zeus, seni çok seviyor, kader bağınız var gibi adeta..gelecek-arayacak vs demişti.. hani ne kadar pembe olduğunu anlatmak için örnek bu

ya bendeki de ne şans..şu ana dek, yazdığı bi kaç satır ve bozuk türkçesine rağmen her satırı çıkan tek falcı fatima oldu, o da bir anda ortadan kayboldu.. puufff

Dünkü eski sevgili öküzlüklerine geç kaldım kızkardeşlerim, ben de paylaşmak istiyorum!
Zamanında duygularımı anlatsın/anlasın diye Radiohead'den bir şarkı paylaştığım davar, bana grubun tarihçesini yazı " çok bozdu son zamanlarda" tarzında bir şeyler gevelemişti.
Bizi böyle böyle üzdüler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…