Binnaz Abla

Yavhuuu bu nesibeyi yakalamak ne kadar zooorr yaa (( tam yakaladım online yolluyom kartları seçene kadar kadın pırr diye utmuş ( taktik öğretin bana da yaa, nasıl yakalayabiliyorsunuz?

Yavhuuu bu nesibeyi yakalamak ne kadar zooorr yaa (( tam yakaladım online yolluyom kartları seçene kadar kadın pırr diye utmuş ( taktik öğretin bana da yaa, nasıl yakalayabiliyorsunuz?

walla sorunu word e yaz copy paste yaparsin kartlarida oyle cok dusunmeden cek gitsin dedikleri gibi yogunlasmaya calisirsan hayatta yakalayamazsin

Ben tarot baktırmıştım. Baktırdığımda pek beğenmemiştim ama sonra falda yazdığı bir kaç şeyin doğru olduğunu öğrendim. Fena değil yani
medyumemelı de dusundum aslında ama ıyı gıbı gelmedı sonra . kiraze seruven estanbul bunlardan seruven dısında denedıgın varmı pekı

medyumemelı de dusundum aslında ama ıyı gıbı gelmedı sonra . kiraze seruven estanbul bunlardan seruven dısında denedıgın varmı pekı

Estanbul ilk geldiği zaman promosyon bakmıştı bana. Pek beğenmedim. Hatırlamıyorum bile falını. İyi olsa aklımda kalırdı. Kirazeye baktırmadım.

Benim tellwede beğendiğim isimler medyumselena ve sibella1. Bir de bi ara defnesultan vardı. Söyledikleri çıkmıştı bana ama yok sanırım şu an.

ya su sibella ya baktım da büyülü dualı cok yorumu war yanı bıraz benı ürküttü sankı bu kadın

ya su sibella ya baktım da büyülü dualı cok yorumu war yanı bıraz benı ürküttü sankı bu kadın

Ben en son temmuzda baktırmışım. 2 defa fal baktırdım kendisine. Hiç büyülü dualı bir yorum getirmedi. Belki enerjisinin düşük olduğunu hissettiklerine dua filan öneriyor olabilir. Bana böyle bi şey yapmadı

nesibe'nin olumsuz olacak dediği şey çıktı ancak olumlu olacak dediği konu olmadı..yani kısacası her şey olumsuz oldu ama birini bilmiş birinin bilememiş oldu..
ben falcı olsam, benle ilgili hep olumsuz konuşurdum % 100 tutardı

Venus online olacakmış birazdan, bekleyeni varsa haber vereyim dedim.. ben bir süre fal orucuna girsem iyi olacak..değişen bir halt yok nasılsa

kızlar pekı su fal ı hakkında ne dusunuyorsunuz daha kesın sonuclar mı werır sızce ?

su falına iyi bakabilen biri ise şu anla ilgili net sonuçlar verir diye biliyorum. çünkü işin içine 3 harfliler giriyor sanırım
pekı sızın bıldıgınız ıyı bakan warmı buna bır kez baktırdım ben selenaya baktırdıgımda su fal ı baktırmıstım we gayette memnun kaldım en cok nokta atısı yapan o oldu dedım acaba bu 3 harflılerden kaynaklanan bseymıydıkı .. o zamanda korkutucu oluyor bıraz :)

su falına iyi bakabilen biri ise şu anla ilgili net sonuçlar verir diye biliyorum. çünkü işin içine 3 harfliler giriyor sanırım

3 harflilerde her zaman dogruyu söylemiyorlar ki:) yalan söyleyenide cok bakan kisinin kendisi düzgün bi insan olcak ancak o zaman etrafindakilerde düzgün olanlardan olur ama bizde kime baktirdigimizi bilmiyoruz dogru insan mi degilmi .. cok karisik o isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…