Binnaz Abla

evet o da var..her zaman doğruyu söylemeyip çarpıtabilirler onlar da.. zaten geleceği tutturamamalarının nedeni de bu bence.. kendi öngörülerini filan sokuyorlar işin içine veya sallıyorlar :)

Venus online olacakmış birazdan, bekleyeni varsa haber vereyim dedim.. ben bir süre fal orucuna girsem iyi olacak..değişen bir halt yok nasılsa

Ayy urmicam çok sağol yaa sen yazınca gördüm, hemen attım. Çok fal atasım vardı birilerine ama sadece nesibeyi istiyordum onu da yakalayamayınca sinir olmuştum :)) Venüste beğenilenlerdendi diye hatırlıyorum dimi çıkıyordu onun falı da??

çokmu soru sordummm ne :) ama tılsım yazımı var bıde tellwe de o büyüyemı gırer kı ??

çokmu soru sordummm ne :) ama tılsım yazımı var bıde tellwe de o büyüyemı gırer kı ??

urmiaya sormussun ama ben yanit veriyim yazan kisinin ehli olmasi lazim konu hakkinda bide yaptircagin seye göre degisir
yani kismet acma rizk bollugu vs türü seyler büyü degildir normal dua verirler
ama sen giden sevgilinin dönmesine bisiler istersen o büyüye giriyor

vallahi tatlım aynı nesibe gibi çok sevenleri var, sevmeyenleri var.. iki kutuplu onun da durumu ama venüs çok nadiren giriyor ve 4-5 fal alıp kapatıyor..yakalaman şans olmuş.. bakalım yorumunu paylaşırsın sonunda

o zaman riskli iş :) gerek yok :) saolasın :)

kızlar pekı su fal ı hakkında ne dusunuyorsunuz daha kesın sonuclar mı werır sızce ?
ben online falda değil de yüzyüze su falı baktırmıştım. kadın bana fatiha ve ihlas okuttu o yüzden ben 3 harflilerden bilgi alınacağını düşünmüyorum çünkü dualısın korunuyosun sonuçta. herkes bakamaz ayrıca su falına da. gerçi ben de selenaya su falı atmıştım ve memnun kalmıştım baya o yüzden bişey diyemicem umarım gelecekte söyledikleri de çıkar :) ben dediği ufak olayları yaşadım ama asıl olaya daha zaman var :)

zezi'cim burayı okuyorsan, aylar önce yiğite fal baktırdığınızı yazmışsın, arama yapınca gördüm. ablana sevgilisinin geri döneceğini filan söylemiş. dedikleri çıktı mı?

ay kızlar eski sayfaları okumak mantıklı aslında ya, çoğu yazdığımızı biz bile unutuyoruz, yapılan yorumları filan..

benımde ılk su falım selena oldu ve cok cok memnun kaldım fakat dun bınnaz a attım ama nokta atısı denecek bırsey yapmamıs yanı gecmıse daır benı waow dedırtmedı sadece gelecege yönelık olumlu konusmus 1-2 ay gıbı bır sure wermıs selena da oyle wermıstı sureyı ama bılmıyorum gecmıse daır de bırseyler soylese daha tatmın olurdum artık gecmıs ve an a daha cok onem verıyoruz sonucta . mıllete olumsuz konustugu da olmus pembeci değil yanı bana olumlu konustu ama etkılemedı . yınede tarıhlerı cıktıgında soylerım .

bu arada arkadaslar selın ımerın gorusme tarıhı tutmustu fakat ucuncu hafta yenıden baslıycaktık ona gore ve tutmadı bu . bide zamanında sahra buharı ye baktırmıstım ona gore de olumsuzdu bu ıs we yaz ayının basında bıtmesı lazımdı ama oylede olmadı o da tutmadı . elıf ısık a gore eylul ayı ask ayıydı benım ıcın we cok guzel gecıcektı cok ciddi olaylar olucaktı nerdeyse 6 falında bu ay ı verdıgı ıcın zamana takıldım bunda da ama eylulde hıcbı kıpırtı olmadı ekım de oldu o da suan beklemede yıne . haleh , eylül ve sevval da patlayanlar arasında .

kızlar bence fal baktırdığımız için herşey olumsuz gidiyor. yani olumlu olup da çıkan oldu mu hiç:S bana mesela en çok tutturan selena ile ilkay gür oldu ikisi de olumsuzun dibi. yani bi ölmediğim kalmış

kızlar bende de nesibe 1 ay içinde şöyle şöyle olacak demişti 2 farklı konuda. 1 ayı çoktan geçti ve söylediği şeyler olmadı.

evet tutturduğu durumlar çok oldu..ama son 2 falında da dedikleri çıkmadı..sık da baktırmadım yani 1 er ay arayladır ancak, zaten yakalamak çok zor..ama yok işte
pofff acaba hıc baktırmasakmı akışına mı bıraksak artık hayaller paralar gıdıyor hep .. aslında zaman olarakda dogru aralıkları wermıssın . benı saraylı da dusunduruyor sımdı cok ıyı nokta atısları wardı ama dediği tarz da olayları yasadımmı yasamadımmı anlayamıyorum su anda . dedıgı tarz da olayları yasadım ama farkı bır bıcımde yasadım . o yuzden cıktı yada cıkmadı da dıyemıyorum

aynen hayaller de paralar da gidiyor..dün üşenmedim falımpirdeki eski fallarımı okudum.. en son mayıs ayında baktırmışım..o zaman okulumla ilgili pek çok durum net değildi. hep okul-sınavları sormuşum mesela.. neler neler demişler..duaya yönlendiren mi ararsın, yıldızın düşük şunu yapmazsan geçemezsin diyeni ararsın.. hepsi de patlamış etmiş ve boşu boşuna üzülmüşüm..
çaresizlikten baktırıyoruz..terapi diyoruz ama kimileri terapi değil resmen ruhumuzu öldürüyor..

bende o kafadaydım terapı oluyo bana ayda kac yuz mılyon werırsem wereyım ruhuma ıyı gelıyo dıpten cıkarıyor fln dıye gıden paraya uzulmeme ıcın bahaneler bulmustum kendıme de .. oyle olmuyo belkıde bu falcılar atıyorum bır sınav ıcın kazanacaksın demeselerdı yada gıden sevgılının hala körkutuk asık oldugunu donecegını soylemeselerdı bızım bu durumu kabullenmemız daha erken olabılırdı ve suan atlatmıs olabılırdık hayatın bıze getırdıklerını hazmetmıs olurduk . ama boyle umutlarımız hep tazelenıyor ve beklentı ıcıne gırıyoruz . bu da durumumuzu zorlastırıyor . 1 senedır baktırıyorum ben fal a baktırmadıgım ay olmadı kesınlıkle cok cok paralar doktum kı öğrencıyım . sımdı tabı eskı heycanım kalmadı bu ıslere ayda bır yada ıkıye dusurdum . ama yınede umut hep tazee . cıkan fallar da war bunu da gormezden gelemıyorum arada kalms durumdayımm

Aslinda en guzeli ben en son yuzyuze cansuya baktirmistim ve sordugum kisiyle ilgili sen onu karacaahmet mezarligina gom demisti o fal son falim oldu ve diger fallarimin hepsi patladi burda konustugumuz tym hepsi cunku hepsine baktirmistim simdi o kadar iyiyimki cunku o pembe tablo.fallAr yuzunden umutun hep devam ediyo ynutmak istesende unutamiyorsun ama suan aklima dahi gelmiyo ve bu diyorumki gecen zamana yazik olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…