- 23 Ağustos 2012
- 52.178
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.294
- 898
Aslinda en guzeli ben en son yuzyuze cansuya baktirmistim ve sordugum kisiyle ilgili sen onu karacaahmet mezarligina gom demisti o fal son falim oldu ve diger fallarimin hepsi patladi burda konustugumuz tym hepsi cunku hepsine baktirmistim simdi o kadar iyiyimki cunku o pembe tablo.fallAr yuzunden umutun hep devam ediyo ynutmak istesende unutamiyorsun ama suan aklima dahi gelmiyo ve bu diyorumki gecen zamana yazik olmus
Canim bizde bi falcida ordaki.bayanlarin tavsiyesi ile gitmistik atakoyde bi cafede sadece yuzune bakaral bakiyo is vs icin bisey diyemitoeum henuz daha vakit var ama direk isim syledi ve malum kisonin gorevini ve iline kadar soylemisti hatta gittigim gun sormustum topice bilen varmi diyeCansu kimdir kiz?
peki lalecim senin durumunla ilgili olayın iç yüzünü öğrenebildin mi? ve bu durumu bilen oldu mu? yaaa çünkü cidden çok garipti.. ne olursa olsun şu anki huzurunu allah bozmasın, geride bırakmana çok sevindim..darısı benim başıma :)Canim bizde bi falcida ordaki.bayanlarin tavsiyesi ile gitmistik atakoyde bi cafede sadece yuzune bakaral bakiyo is vs icin bisey diyemitoeum henuz daha vakit var ama direk isim syledi ve malum kisonin gorevini ve iline kadar soylemisti hatta gittigim gun sormustum topice bilen varmi diye
Canim aslinda rezzan yigit ve cansu durumu bildi gibi yani psikolojik gorevinin ve bulundugu yerin sartlarin kotu olmasi iliskiden uzaklasmasi ama tabi bi kendi biliyo ama sundan eminimki.bana en son hicbisey yolunda degil beddualarin icin sagol yazmisti yani bir eli yagda bir eli balda degil ve venys melek aklina hangi falci gelursede tek dedikleri 3.bir sahis kesinlikle yokpeki lalecim senin durumunla ilgili olayın iç yüzünü öğrenebildin mi? ve bu durumu bilen oldu mu? yaaa çünkü cidden çok garipti.. ne olursa olsun şu anki huzurunu allah bozmasın, geride bırakmana çok sevindim..darısı benim başıma :)
Bu arada cok sagol tum kalbimle dilerimki eger donus.olmiycaksa sende geride birakirsin insallah gerci ben kendi agzindan duymadigim icin sebep hic bilemedim ve venus.bana nefen nicini.birak o zaman daha kolay atlatirsin demisti.evet.sorgulamayi o faldan sonra biraktim sonucta gitti oyle yada boylepeki lalecim senin durumunla ilgili olayın iç yüzünü öğrenebildin mi? ve bu durumu bilen oldu mu? yaaa çünkü cidden çok garipti.. ne olursa olsun şu anki huzurunu allah bozmasın, geride bırakmana çok sevindim..darısı benim başıma :)
anladım tatlım, senin durumunda venus,nesibe,rezzan,yiğit gibi adı bilinenler bilmiş durumu gerçekten de..Canim aslinda rezzan yigit ve cansu durumu bildi gibi yani psikolojik gorevinin ve bulundugu yerin sartlarin kotu olmasi iliskiden uzaklasmasi ama tabi bi kendi biliyo ama sundan eminimki.bana en son hicbisey yolunda degil beddualarin icin sagol yazmisti yani bir eli yagda bir eli balda degil ve venys melek aklina hangi falci gelursede tek dedikleri 3.bir sahis kesinlikle yok
venus, anlık karşı taraf ve baktıran psikolojik analiz işinde gerçekten iyi ya..bana da tavsiyeleri iyi gelmiştir ama 2-3 aydır baktıramadım..Bu arada cok sagol tum kalbimle dilerimki eger donus.olmiycaksa sende geride birakirsin insallah gerci ben kendi agzindan duymadigim icin sebep hic bilemedim ve venus.bana nefen nicini.birak o zaman daha kolay atlatirsin demisti.evet.sorgulamayi o faldan sonra biraktim sonucta gitti oyle yada boyle
Ama bunlarin hepsi donucek dedi bebem o yuzden durumu ne kadar bildiler emin degilim acikcasi sadece tahminanladım tatlım, senin durumunda venus,nesibe,rezzan,yiğit gibi adı bilinenler bilmiş durumu gerçekten de..
Evet venus hakikaten faldan ziyade terapi gibi bilmiyorum cok zaman sonra hernekadar senin gorusmek istememene ragmen mutlaka bir karsulikli.gorusmeniz var dedi ama bu saatten sonra seytan gorsun yuzunu diyorumvenus, anlık karşı taraf ve baktıran psikolojik analiz işinde gerçekten iyi ya..bana da tavsiyeleri iyi gelmiştir ama 2-3 aydır baktıramadım..
yiğitte bana da çıkan ve çıkmayan kehanetleri var .. tek falcı yok evet yaa sıkıntımız da bu zatenurmia bacı bana soru sormuşsun ablam dediyiğitte ilk ablama cıktı arayacak dedi aradı ama cıkmadıkları da oldu bana da dediklerinin birazı oldu yani al hepsi cıkan falcı cok diyemem ben sen ne dersin
ben takmıyom bacım biraz bile cıksa o an iyi gelse hee tamm diyom öbür türlü bunlar herşeyi bilio olsalar bu kadar ucuza fal bakarlarmıyiğitte bana da çıkan ve çıkmayan kehanetleri var .. tek falcı yok evet yaa sıkıntımız da bu zaten
kızlar bu sabah garip bir enerjiyle uyandım.. aklımdaki kişi ile ilgili olarak "sttrsin ne hali varsa görsün" şeklinde :) umarım bu hep böyle devam eder.. yani bugün gelse urminaa diye yalvarsa yüzüne bakmıycak durumdayım içimi eritmiş dengesizlikleriyle.. Allahım noolur bu ruh halimi devam ettir ya, şu kulundan kurtar beni, kendine döndür..
cherry, maddiyatını geçtim manevi olarak nasıl dayanabiliyorum onca zamandır kendime hayret ediyorum. bir de üstüne gündelik bir sürü dertle boğuşurken.. demek ki bizler güçlü insanlarız ya.. gerçekten avunalım diye demiyorum, çok güçlüyüz. Allah şu kalp acısından sonsuza dek kurtarsın hayır yapıcam bu fallara döktüğüm paralarla.. vaadettim..Urmina biz zannimca bir sekilde benzer ruhlar tasiyoruz, ben de cunku aynen boyle uyandim. S..tirsin gitsin ben kendime bakarim modundaydim.
benımde ılk su falım selena oldu ve cok cok memnun kaldım fakat dun bınnaz a attım ama nokta atısı denecek bırsey yapmamıs yanı gecmıse daır benı waow dedırtmedı sadece gelecege yönelık olumlu konusmus 1-2 ay gıbı bır sure wermıs selena da oyle wermıstı sureyı ama bılmıyorum gecmıse daır de bırseyler soylese daha tatmın olurdum artık gecmıs ve an a daha cok onem verıyoruz sonucta . mıllete olumsuz konustugu da olmus pembeci değil yanı bana olumlu konustu ama etkılemedı . yınede tarıhlerı cıktıgında soylerım .
bende o kafadaydım terapı oluyo bana ayda kac yuz mılyon werırsem wereyım ruhuma ıyı gelıyo dıpten cıkarıyor fln dıye gıden paraya uzulmeme ıcın bahaneler bulmustum kendıme de .. oyle olmuyo belkıde bu falcılar atıyorum bır sınav ıcın kazanacaksın demeselerdı yada gıden sevgılının hala körkutuk asık oldugunu donecegını soylemeselerdı bızım bu durumu kabullenmemız daha erken olabılırdı ve suan atlatmıs olabılırdık hayatın bıze getırdıklerını hazmetmıs olurduk . ama boyle umutlarımız hep tazelenıyor ve beklentı ıcıne gırıyoruz . bu da durumumuzu zorlastırıyor . 1 senedır baktırıyorum ben fal a baktırmadıgım ay olmadı kesınlıkle cok cok paralar doktum kı öğrencıyım . sımdı tabı eskı heycanım kalmadı bu ıslere ayda bır yada ıkıye dusurdum . ama yınede umut hep tazee . cıkan fallar da war bunu da gormezden gelemıyorum arada kalms durumdayımm
ewet ıns mutlu oluruz . ama aslında bence fal baktırmaya devam ettıgımız surece mutlu olamıycaz gıbı gelıyo yanı karamsar karamsar konusmak ıstemem ama durum boyle baktıgımızda burada kac kısıyız bır sekılde derdımıze ortak oluyoruz bırbırımıze yardımcı oluyoruz fln ... we ben suana kadar hıcbırınızın su kadının bana herseyı bıre bır tuttu fln dedıgını gormedım sunun şu kadar bunun bu kadar cıktı bır dedıgı cıktı bırı cıkmadı fln dıyoruz genelde . falcılara kalsa hepımız ya bı eylul ayı ya ikbahar da ya bı yılın basında ısteklerımıze kavuscaktık bı ton laf bı ton bahane duyuyoruz cıkmadıgı zamanda yok dedıgım gıbı dawranmamıssın yok kaderını sen degıstırmıssın fln . boyle falcılık olucaksa zaten bence para wermeyelım hepımız bırbırımıze bakalım fal ı olmayıncada kaderını degıstırmıssın dıyelm azarı basıp yollayalım . en azından paramız cebımızde kalır . işin bu tarafı ewet war we karamsar taraf bu taraf . ama öyle falcılar bılıyorumkı ben cok cok yakınımda war ozellıkle akrabam cok guzel tutturuyor onu goruncede tabı bı çelişki yasamıyo degılım . bu zamana kadar çıkan bır ıkı dedıklerını de dusunuyorum işn içinden cıkamıyorum o zaman . ne yapmayalım neye ınanmalıyım . belkıde olumsuz konustukları zaman falcıların kızıyosunuz ama ınanın 20 ye yakın falcı denedım belkı daha da cok hıcbırı olumsuz konusmadı ama bırı dahı olumsuz konussaydı belkı de ona ınanıp umudumu yıtırmeye baslıycktm we bana ıyı gelıcktı . umut tacirlerinin bilmeden kurbanı oluyoruz bazen . ve ben bunları soyluyorum dıye aklım basıma da gelmıs degıl aslında yarın yıne sıze bır falcı sorup belkıde cıkıp cıkmadıgını konusucam . en azından artık kendımızın dur noktasını bılelım bence . ayda bır yapalım en azından . we yenı geleceklerde bızım durumlara dusmesın . ılk baktırdıgım zamanlrda asla olmak ıstemezdm fal gercekten bagımlılık ısı . bız yawas yawas kurtuluyoruz ama zamanımızı ve paramızı cok cok kaybettıkbende aynı ruh halındeyım hem kızıyorum kendıme hemde ınsan ıster ıstemez baktırmaya devam edıyorınsallah mutlu oluruzda bır daha baktırmamıza gerek kalmaz
basakbasak baştan sona dek katılıyorum sana.. ben bugünden itibaren karar verdim, en fazla ayda 1 kere baktırcam fal. o da meraktan olacak sanırım. onun dışında yaklaşık 2,5 senedir kimi zaman yoğun kimi zaman 2-3 ay aralıklı fallara baktırdım. 1 milim ilerleme yok. yani fala baktırıp da neyseki falda da böyle demişlerdi dediğim tek birşey bile yok.. herşeyi zaten yaşayarak görüyoruz eninde sonunda. önceden bilmek sadece üzücü olaylarda işe yarıyor ama ona da günler öncesinden üzülmeye başladığı için insan, iyi mi kötü bilemiyorum..ewet ıns mutlu oluruz . ama aslında bence fal baktırmaya devam ettıgımız surece mutlu olamıycaz gıbı gelıyo yanı karamsar karamsar konusmak ıstemem ama durum boyle baktıgımızda burada kac kısıyız bır sekılde derdımıze ortak oluyoruz bırbırımıze yardımcı oluyoruz fln ... we ben suana kadar hıcbırınızın su kadının bana herseyı bıre bır tuttu fln dedıgını gormedım sunun şu kadar bunun bu kadar cıktı bır dedıgı cıktı bırı cıkmadı fln dıyoruz genelde . falcılara kalsa hepımız ya bı eylul ayı ya ikbahar da ya bı yılın basında ısteklerımıze kavuscaktık bı ton laf bı ton bahane duyuyoruz cıkmadıgı zamanda yok dedıgım gıbı dawranmamıssın yok kaderını sen degıstırmıssın fln . boyle falcılık olucaksa zaten bence para wermeyelım hepımız bırbırımıze bakalım fal ı olmayıncada kaderını degıstırmıssın dıyelm azarı basıp yollayalım . en azından paramız cebımızde kalır . işin bu tarafı ewet war we karamsar taraf bu taraf . ama öyle falcılar bılıyorumkı ben cok cok yakınımda war ozellıkle akrabam cok guzel tutturuyor onu goruncede tabı bı çelişki yasamıyo degılım . bu zamana kadar çıkan bır ıkı dedıklerını de dusunuyorum işn içinden cıkamıyorum o zaman . ne yapmayalım neye ınanmalıyım . belkıde olumsuz konustukları zaman falcıların kızıyosunuz ama ınanın 20 ye yakın falcı denedım belkı daha da cok hıcbırı olumsuz konusmadı ama bırı dahı olumsuz konussaydı belkı de ona ınanıp umudumu yıtırmeye baslıycktm we bana ıyı gelıcktı . umut tacirlerinin bilmeden kurbanı oluyoruz bazen . ve ben bunları soyluyorum dıye aklım basıma da gelmıs degıl aslında yarın yıne sıze bır falcı sorup belkıde cıkıp cıkmadıgını konusucam . en azından artık kendımızın dur noktasını bılelım bence . ayda bır yapalım en azından . we yenı geleceklerde bızım durumlara dusmesın . ılk baktırdıgım zamanlrda asla olmak ıstemezdm fal gercekten bagımlılık ısı . bız yawas yawas kurtuluyoruz ama zamanımızı ve paramızı cok cok kaybettık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?