Binnaz Abla

dedıgın gıbı ayda bır le baslarız bence sonraları baktırmayız bıle artık yawas yawas bırakırız bu alıskanlıgı . gerckten elalemın kandırmalarına göz yumuyoruz ve bır sekılde onlara baglı hıssedıyoruz kendımızı ben mesela oyle bır an gelıyorkı o gun cewremdekı herkezı kırıyorum cok kotu dawranıyorum kımseyle konusmak ıstemıyorum hemen fal baktırıyorum we 180 derece dönüyorum bu sefer bı mutlu oluyorum bı eglenmeler bı gulmeler fln nıye yapıyorum bunu cunku saolsun falcı abla benı allamıs pullamıs pohpohlamıs gondermıs oluyo . butun hayatımızı etkılıyo bu . bu hayat zaten boyle gıtmez nereye kadar hayatımıza bence artık kendımız dokunalım baskalarının dokunuslarına ızın wermeyelım bırseyler ters gıdıyorsa bızde onun tersı yonunde hareket edebılırz bıraz ıcımız acıycak olsada ölümden gayrısı çekilir dert bence .

Ah canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki senin yaşadığın sıkıntıyı aşk acısını bende yaşıyorum cidden çok berbat bir duygu bu ya. Bu fal işi de kalbimizi az da olsa ferahlatmak için o falcılardan duyduğumuz siz barışacaksınız size dönecek sözleri bizleri rahatlatıyor umut veriyor. Ama içinde ki bu acı sadece sevgiden değil şuanda sende hırs da var sana yaşattığı durum zoruna gidiyor emin ol sana dönse bu sefer sana yaşattıkları aklına gelecek ondan kendin uzaklaşacaksın.. keşke sevmeseydik kendimizi bu kadar kaptırmasaydık

keşke... zamanı geri alabilsem o tanıştığımız günü silerdim .. hayatımdan 2,5 yıl gitti.. resmen bir bir takvim yaprakları döküldü gitti.. işin kötüsü artık kimseleri de sevemem gibi geliyor..yani diğer erkekler sanki karşı cins gibi değiller adeta..bazen halimi bilmeden kızlar sevgililerini filan kıskanıyorlar, hissediyorum, bişy diyemiyorum..dünyanın en yakışıklı erkeği gelse zaten benim için sıradan diğer insanlar gibi geliyor...umarım kısa zamanda eski halime dönerim

Güzel kardeşlerim ilginç olan bir durum dün demek ki farkında olmadan hepimiz buna benzer bir karar almışız galiba .
çünkü bu yazdıklarını okumadan önce canım bacım perican la dertleşir ken dedimki artık yoruldum geçmişe dönük yaşadıklarıma bakınca ve etrafımdaki insanların yaşadıklarına bakınca insanoğlu ne yaparsa yapsın engel olamayacağı veya değiştiremeyeceği bir kaderinin olduğuna inanıyorum yani su akıyor yolunu buluyor.

Gönlümüzdeki insanlar kaderimiz se olur zaten, bu yüzden artık sebebi ne olursa olsun fal baktırmamaya karar aldım olumlu veya olumsuz fallar bir şekilde günlük yaşantımızı etkiliyor kafamızın bir yerinde bir yorumcunun söylediği o an çok mantıklı gelen bir şey aslında olmayabilir ve biz buna göre davranıyorsak düzelecek bir ilişkiyi daha da çıkmaza sokabilir veya gerçekten bitmesi gereken bizim için hayırlı olmayan bir ilişkiyi sürdürme çabasına sokabilir.

Kendim de dahil topicteki tüm kızlarımız için dua ediyorum ve dua edeceğim bundan sonra ; fal baktırma sebepleri ne ise gönül işi, eğitim, kariyer, sağlık , aile v.s hayırlı olan herşeyi Rabbim gerçekleştirsin, hayırsız olanları da sonsuza dek hayatımızdan çıkarsın öptüm sizi

ben bu ıkıncı paragrafının aynısnı yaptım ıste sewıyo ayrılamaz fln dıye gaz werınce mıllet bende ustune gıttım de gıttım neler yaptıda burnumdan kıl adırmadım yanı coktan duzelebılecek bır ılıskıyı nası olsa benden wazgecemez dıye berbat ettım

Aynen canım bana da öyle oluyor vallahi sanki başka hiç bir erkeği sevemeyecekmiş gibi hissediyorum sanki ondan başka erkek yokmuş gibi geliyor diğer erkeklerden tiksiniyorum o derece de ya işte bunlar çok sevdiğimizden kaynaklanıyor ama sevgimizi değerimizi anlamıyorlar işte ben sadece dua ediyorum şu şekilde duamda " Allahm onu bana nasip et, o kişi benim için hayırsızsa onu bana hayırlı kıl nasip et, eğer hayırlı kılmayacaksan bana dayanma gücü ver gönlümden al

Aynen ben de boyle duusnuyorum, yani artik kadere isyan ettim. Bunca aciyi cekmemizdeki ilahi nedeni bir turlu goremedim, baska birini sevemeyip hayatimizi b.k edelim diye mi, neden bu insanlarla karsilastik?

Allah bundan sonra hayirlisini gonlumuze sevdirsin kardesler, zira ben tukendim artik.

kızlar yine de her şeye rağmen, iyi ki varsınız..derdimi rahatça anlatabildiğim tek yer burası.. ve belki de onu sevmem sizi tanımamı sağladı.. bu işin en hayırlı yanı bu oldu sanırım

Bu fal zirvasinin tek getirisi birbirimizi tanimak oldu sanirsam :)

Onu bunu gectim de, Defne babur cok cok hakliymis, bunu anladim. keske tekrar girse.

Bir de yeni kesim var, falalem Meryem .

Canım ne olursa olsun isyan etmeyelim belki hayatımıza öyle biri girecek ki biz bütün gidenlere teşekkür edicez....yıllar sonra iyi ki dicez bu hallerimize gülücez belki de. Ben hep böyle düşünüyorum kendimi böyle rahatlatıyorm.. İlahi plana güven diyorum

Vallahi gülüm sırf aşk değil hayatın her alanında ilahi adalet işini ben de anlamış değilim bir çok kez kendi kendime sorgulayıp durdum, işin içinden çıkamayınca olayları akışına bıraktım,

Kizlar iki haftadir filan ne fal baktiriyorum ne baktirmaya yelteniyorum. Sadece baktirdiklarimdan cikan var mi kismi kaldi, bu da gecicektir mutlaka. Gercekten fal isi hayatimizin akisini degistiriyor ben buna cok inaniyorum. Eger fallar bana cok yakinda hoslanacaksin ve o kisiyle ciddi adimlar atacaksibiz demeseydi ben bu cocugu 6 ay hic farketmemistim bile. Ama fallar oyle dedi ben bunu ona yorfum cunku.onunla birseyler oldu hoopp bu evlenecegim adammis diye kendi hayatimi kendim b.ka sardim. Sonra cocuk yavas yavas tanimaya baslarken ben fallardan dolayi guzel seyler bekleyip bunu goremeyince tam bir tripcan oldumki ben hayatta kimseye trip atmamis insanim. Demem o ki hayatimizi bilincalrimizi bu fallar degistiriyor. Bir kere kokunden kesin bu fal isini bakin kalbiniz de akliniz da rahatlayacak. :)

Bu fal isi varya beni asktan falan soguttu su an kaarsima kim gelirse gelsin dünyanin en yakisiklisi gelip diz cökü evlenme teklif etse icimdeki istek köreldi öldü adeta..

yaaa ben o kadar konustum konustum we suan gercekten herkez gerceklerı gormeye basladıgı sırada bunu soylemek ıstemezdım ama selenanın bır dedıgını yasadım demınn asıl konu degıl dı ama .. haberınız olsun ıstedım .

Canım zaten bu yüzden kopamadık ya bu fallardan bazen öyle yorumlar alıyorsun ki en gizli şeyini bile biliyor lar çıkanlar oluyor ne oluyor bu sefer tekrar merak başlıyor ha bunu bildi bu çıktı bakalım sonra ne olacak bunu da bilir bak bu tutmadı tarih geçti ama olsun daha önce bilmişti böylece uzuyor gidiyor................

[QUOTE="thalix, post: 37560465, member: 105245ilerlemc sorma su cümlen tam yasadiklarimi özetliyor zaten[/QUOTE]
Ben artik fal baktirmayacagim 2 yildir 1 adim ilerleme olmadi.hicbisey degismiyor..artik yasadigim hayatla ilgilenmiyorum:))))

[QUOTE="thalix, post: 37560465, member: 105245ilerlemc sorma su cümlen tam yasadiklarimi özetliyor zaten
Ben artik fal baktirmayacagim 2 yildir 1 adim ilerleme olmadi.hicbisey degismiyor..artik yasadigim hayatla ilgilenmiyorum:))))[/QUOTE]

Amanınnnnn durun kızlar ne oluyor size ya bir bitiş tükeniş kendinize gelin dünya ya bir daha gelmeyeceksiniz kıymetinizi bilmeyen bilmesin daha önünüzde yaşayacağınız ne aşklar var ilerde bu yaşadıklarınıza gülüp geçeceksiniz ayrıca bunlar dertmi Allahaşkına , evleneceksiniz , anne olacaksınız, sevdiğiniz insanlar hayatınızdan birer birer göçecek zaman su gibi akıp gidiyor öküzcan ların göbekleri size bağlı değil onlar sizsiz nasıl bir hayat kurmuş devam ediyorlar sa sizde edeceksiniz hemde bu yaşadıklarınız olaylar neticesinde daha da tecrübeli olarak daha da dikkatli olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…