Binnaz Abla

Venus akşam online olacakmış bekleyeni varsa.. ben dün aldığım karar neticesinde ayda 1 baktıracağım artık buna kararlıyım kızlar

Ben artik fal baktirmayacagim 2 yildir 1 adim ilerleme olmadi.hicbisey degismiyor..artik yasadigim hayatla ilgilenmiyorum:))))

Amanınnnnn durun kızlar ne oluyor size ya bir bitiş tükeniş kendinize gelin dünya ya bir daha gelmeyeceksiniz kıymetinizi bilmeyen bilmesin daha önünüzde yaşayacağınız ne aşklar var ilerde bu yaşadıklarınıza gülüp geçeceksiniz ayrıca bunlar dertmi Allahaşkına , evleneceksiniz , anne olacaksınız, sevdiğiniz insanlar hayatınızdan birer birer göçecek zaman su gibi akıp gidiyor öküzcan ların göbekleri size bağlı değil onlar sizsiz nasıl bir hayat kurmuş devam ediyorlar sa sizde edeceksiniz hemde bu yaşadıklarınız olaylar neticesinde daha da tecrübeli olarak daha da dikkatli olarak.[/QUOTE]

Ay canim benim
Bende cekip giden eski sevgilim bile yok napayim yani kapali kismetim heralde .Bilemiyorum artik is yok ask hiccccc hicc yok onu es gectim napayim artik.

Ay canim benim
Bende cekip giden eski sevgilim bile yok napayim yani kapali kismetim heralde .Bilemiyorum artik is yok ask hiccccc hicc yok onu es gectim napayim artik.[/QUOTE]

ne kadar şanslısın be gülüm bizim var dert sen yok mu diye dert ediyon şaka bir yana sevgilin de olur,. işinde olur bu dünyada kimse yalnız kalmaz sadece zamanı var demekki

Venüs iyimidit? Nerde bu? Facebookta mu yazdı:)) kızlar yaa hakikaten takılmayalm fallara fln dicem de bu topikten önce 20 sayfa istanbuldaki falcıları okudum. Ha bi de size diyeyim ben ilk sevgilimden ayrıldığımda bu adam seni istemiyor sevmiyor aralıkta başka biriyle tanışcaksın onla da evleneceksin dediler evet biriyle tanıştım nişanlandım da ama eski sevgilimi bana mumla arattı nişanı bozduktan sonra nerdeyse kurban kesiyordum. İşin garibi beni sevmeyen istemeyen eski sevgilim şuanda köpek gibi peşimde. Ben istiyormıyım istemiyorm o ayrı mevzu:)

Canım venüsü beğenende var beğenmeyende her yorumcu da olduğu gibi, bunun kararını sen vereceksin bak senin durumunda ben olsam fal baktırmam niye diyeceksin çünkü sen isteyip istemediğinden emin değilsin falcıların yorumu senin alacağın kararı etkiler biri derki o bu kişi çok iyi biri der uzak dur kafan iyice karışır nişan atmışsın biraz olayları akışına bırak
önce kalbinin sonra mantığının sesini dinle eski sevgilinle niye ayrılmıştın ayrılmanızdaki olayları düşün sebep neydi onları tahlil et ayrılmanızda ki sebep sıradan şeylermiydi önemlimiydi eğer onun karekteriyle ilgili şeyler ise şunuda bil değişmemiştir belki biraz daha olgunlaşmış olabilir ama insan karekteri değişmez.

ne falı baktırmıştın sen?

Canım eski sevgilimle ufak bişiden kavga edip küstük sonra da beyfendi benim içimden barışmak gelmiyor dedi şimdi konuştuğumuzda da bu durumu şöle açıklıyor ben onu çok darlamışm. Aslında pek haksız sayılmaz çünkü ben ünv bitirdim ve iyi bi işim var o ise hala okuyordu. Ama 6 boyunca hiç bir şey yapmadı ne zaman ben başkasıyla çıkmaya başladım o andan itibaren bi değişti. Ben net olarak istemiyorm sadece çok eski bi arkadaşım aynı zamanda öle konuşurken zamanın nasıl geçtğini anlamıyorum kafam dağılıyor. Yoksa benim aklım falları baktırmama sebep olan kişi farklı biri:))

Son 1 yılda inanılmaz sayıda fal baktırdım. Konu, hep aynıydı. Yani barışacak mıyız, barışmayacak mıyız? Barışırsak huzurlu bir ilişki yaşayabilecek miyiz? Gerçi tam olarak bir yorum yapmak için henüz erken ama biz 1,5 ay önce barıştık ve şu ana dek bir mutsuzluk yaşamadık. Hatta ikimizin de yer aldığı orta vadeli planlar bile yapmaya başladık. Benim gibi tüm falkolik arkadaşlara güzellikler dileyerek fal hayatımı paylaşayım istedim. (Allah daha beterlerini vermesin ama şu ana kadarki hayatımın en büyük sıkıntısını yaşadığım süreç, yaklaşık 1 yıllık bir süreçti. Yani ben 1 yıldır manyak gibi fal baktırdım)

Ankara/Zehra : 2 kez baktırdım. Çok olumlu şeyler söylemişti. Zaman vermemişti. Çok detaylı değildi ama nihai sonucu bildi.

İzmir Sevdam Cafe/Sevda: 4-5 kez baktırmışımdır. Bazen verdiği tarihler tuttu, bazen tutmadı. An tespitleri iyi. Geleceği tahmin konusunda %50 tuttu diyebilirim. Bana hep barışacaksınız demişti, hep olumlu sonuç için konuşmuştu; bu anlamda tutturdu.

İst Göztepe/Elif Hanım: Anlık tespitleri ve kişi analizi çok iyi. Gelecekle ilgili tahminleri bana çok uçuk gibi geldi. Zaten bunlardan gerçekleşen de olmadı.

İst./Emine Akkaya: Galiba artık yaptığı işten sıkılmış. Aynı fal esnasında sanırım bazen kafası gidiyor ve atıyor, bazen de acayip isabet ettiriyor. Çok ilginç ve çok doğru tespitlerle bazen insanı şok ediyor. Mesela benim mahrem hayatımla ilgili bildiği bir şey vardı ki şaşıp kalmıştım. Bunun dışında verdiğim cevaplara göre bazen çark ettiği oldu. Kişi analizi anlamında benim adam hakkında gayet olumsuz şeyler söylemişti ki, doğru değil bence. Tarihleri tutturamadı.

İst.Göztepe/Neval: Korkunç uzun süren ve büyüteçle kahve fincanına bakarak fal baktı. Adamla ilgili yaptığı tüm yorumlar olumsuzdu. Tarihi gelenlerden çıkan bir tahmini olmadı.

İst. Küçükyalı/Gül: Birkaç kez baktırdım. Aynı adam için farklı kişilik yorumları yapmıştı. Genel olarak %50-60 gibi tutturduğunu söyleyebilirim. Tarihleri tutturmada da fena değil.

Datça/Gülsüm: Detaylı bakıyor. Kişi analizleri ve anlık durum tespitleri gayet iyi. Adamla ilgili söyledikleri tamamen çıktı diyebilirim. Hisleri çok kuvvetli. Başarılı.

İzmir/Fatma: Detaylı bakıyor ve anlık durumları, geçmişi, kişi analizlerini çok iyi yapıyor. Hatta adamla benim aramdaki yol mesafesini bile bildi. Bana 4 tane rakam söyledi ve bunların hepsi de adamın cep telf. Numarasında olan rakamlardı. İlişkimde şimdiki sonucu bilmişti. Başarılı.

İzmir/Pasaklı Birsen: Sadece mevcut durum ve geçmiş üzerine anlattı ve bu anlamda çok başarılı. Ayrıca bir takım büyü tarifleri filan verdi. Ben de uyguladımJ)

İzmir Müjgan Cafe/Tülin: Adamın burcunu bildi. Görüşeceğimiz tarihe çok yaklaşık bir tarihi vererek tutturdu. Adamla ilgili analizleri iyiydi. Başarılı.

İst./Cezmi: 3 kez baktırdım. Adamla ilgili kişilik analizleri çok iyiydi. Eylül’de bu iş olumlu sonuçlanacak demişti ve dediği gibi çıktı. Gayet başarılı.

Bugünlük bu kadar… Daha çooook devamı var.. Arkası yarın..(Yiğit, Burak, Öznur ve Pınar kardeşler, Muğla Havva, vs vs, bir sürü online fallar)

Kızlar ben online olmuyorum ama her gün takip ediyorum topiği, dün beğendiğim bir falcıya fal attım o kadar olumsuzdu ki her şey ve bir an boşluğa düştüm moralim 0 oldu,
sonra birden aklıma şükür etmek geldi, gerçekten ne kadar es geçiyoruz her şeyi,
bir nefessiz kalsak hiçbir şeyi istemeyiz havadan başka,
bir yerimiz kırılsa o an kim gelirse gelsin iyileşmek isteriz,
çok sevdiğimiz bir yakınımıza bir şey olsa, kim takar kariyeri sevdiklerimiz olmadıktan sonra
(ki ben birçok yakınımı kaybettim)
severek evlenip her türlü dayak hakaret gören birine aşkı sorsak bize güler sanırım...
ya şu soğuk günlerde evi ısınmayan derme çatma evlerde kalan insanlarımız o gençlere sorsak ne der bizlere...
Yürümek, görmek, duymak, akıllı olmak az şey değil gerçekten...
ve yasak olan neyden yarar var ki, iyi şeyler çıkar umut eder bekleriz, belki fırsatları kaçırır, belki aşık olacağımız kişiyi görmeyiz, niye onu bekliyoruz...O kim?.
Olumsuz şeyler çıkar, Allah'ım ne olur çıkmasın diye dua ederiz.
etkilenmiyoruz aman fal deriz ama bal gibi de etkileniriz...
Hı bu arada fal baktırmaktan dolayı sıkıntılarıma telefon ve kredi kartı borcu gibi bir sıkıntı da eklendi, hayal kırıklığı, korku da arkadaşı...
Ne oldu yani şimdi aşk mı geldi kapıma, kariyer mi geldi başıma :)

ay yiğiti merak ettim, lütfen unutmadan yaz..

Devamini merakla bekliyorum :)

Cezmi acaip gercekten. Bana dedigi seyler cikti, ama zaman kavrami degisikti. Bana yakinda, cok yakinda dedigi sey mesela 4 ay sonra oldu. Bana gore 4 ay uzak bir sure, yakin 1 , max 2 ay demek. Neyse, garip bir durumu bildi.

Yillar sonra bile dediklerinden cikanlar oluyormus.

Arkadaşlar fal baktırmakla acaba günaha mı giriyoruz sonuçta gaybı birtek Allah biliyor. bizim gibi bir kuldan gaybı söylemesini İstiyoruz ne biliyim benim şahsen psikolojim bozuluyor. Fal baktırıp hangimiz sonunda mutlu oldukki? Bütün Olumsuzlukları üstümüzemi çekiyoruz fal baktırarak acaba?

Birkaç gün önce Cezmi'ye yapmak istediğim ticari bir iş için fal baktırdım. Tarih olarak Kasım 20'e dek iş konusu sizin istediğiniz gibi sonuçlanacak dedi. Kasım ortasına fazla zaman kalmadığı için buradan Cezminin öngörüsünün akibetini yazarım.

Telwede fenomen dıye bırı var yorum alıyım canlarrrr bır haylı iddalı yazmışş

MissCherry yaaa yok biz akılanmıycaz, ne kadara bakıyor acaba bir de telefon mumarası varsa rica etsem?

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır konuyu takip ediyorum çok nadiren yazdığım da oldu beeelki arada görmüşsünüzdür :)
Kimler çıktı kimler çıkmadı tam olarak hatırlamıyorum fakat aklımda kalan tek isim var, seruven. Fala uzuun bir süre önce ara verdiğimden ufak detayları hatırlamıyorum fakat olaylar kendisinin dediği gibi oldu.

kitap falı mı baktırdın?

Topic buram buram umutsuzluk kokuyor ya sıkmayın canınızı Artık fal bağımlılığımdan kurtulduğum için eskisi kadar baktırmıyorum. Ama yine de alışkanlık olmuş her gün girip şu konuya bakıyorum. Yazılanları okuyorum. Ve böyle sizleri mutsuz görünce üzülüyorum.

Eylül ayında yazınki kredi kartı ekstrelerimi inceledim ve kafama dank etti. Temmuz-ağustos ayında bu fal işleri yüzünden 300 lira harcamışım resmen hatta daha fazla. Verdiğim paraya üzüldüm sonra. Ve kendimi kısıtlamaya başladım. Yazın ayda 10 defa filan baktırıyordum. Şimdi ayda 2-3 defa anca (tabi 5 liraya fal, 1 liraya fal diye indirim olmadığı zaman ) baktırıyorum. Artık daha rahatım cidden. Çünkü falcıların dediği ister istemez bizi etkiliyor. Olumlu söylese ümitleniyoruz, olumsuz söylerse üzülüyoruz. Çoğu da çıkmıyor zaten. Ben en son bi tanesi erkek arkadaşımın başka kızlarla takıldığını söyledi diye gerginlik yarattım sevgilimle. Ki ona güvenirim. Ama falcının söyledikleri o an beni öyle gazladı ki (zaten şüpheci bir insanımdır) acaba cidden başkalarıyla konuşuyor mu filan diye düşünüp ona çattım. Sonra dedim "propanol yeter hem bir sürü para veriyorsun hem kendini kaptırıyosun dur artık". Sonra bi şekilde azaldı zaten.
Siz de biraz uzaklaşın bence. Zaten hepimizin fal sitesi hesaplarında en az 50 tane bakılmış falımız vardır sanırım. Fal baktırasım gelince açıp eskileri okuyorum kendimi frenliyorum. Bu işin son yok çünkü. Hem psikolojimize hem paramıza yazık

kızlar şu an venuse atmamak için zor tutuyorum kendimi...beni durdurun..bişeyler söyleyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…