Binnaz Abla

aynen haklısın..açıp eskileri okumak insanı biraz frenliyor :)

kızlar şu an venuse atmamak için zor tutuyorum kendimi...beni durdurun..bişeyler söyleyin :)

Urminacımm ben geçen gün Venüse baktırdım ilk kez. İyi mi kötü mü hala kararsızım :)) 2-3 kez dinledim aslında genel yorumu falan iyiydi mesela, durum analizi de başarı idi. 4 ay gibi bir süre vermiş ki benim artık o süreyi beklemeye sabrım da sinirlerim de dayanmaz :)) ve sonuç yani asıl mesele ile ilgili de olumsuz konuşmuş. Aslında olumlu başlayan fal olumsuz bitirilmiş o yüzden kafam karıştı. :)) Ayrıca saraylı, rezzan abla ve diğer bazı falcılarla sonuç anlamında zıt birşey söylemiş gibi sanki :)) Oyy fallar artık kafamı karıştırıyo iyi mi söylüyorlar kötü mü anlayamıyorum bile :)))

aynen haklısın..açıp eskileri okumak insanı biraz frenliyor :)

bana da aylar önce sonucu olumsuz söylemişti ama gidişat olumlu idi..biliyorum garip geliyor bu durum ama aynen de dediği gibi oldu ya..yani görüştük ettik görüşünce her şey güzeldi ama sonucunda ilişki başlamıyor..venus haklı çıkmakta devam ediyor anlayacağın

Hadi ya aslına bakarsan bana da o tarz birşeyler söyledi. Bakalım daha çookk uzun zaman var zaten zaman olarak tutturursa eğer :))

Benpapatyacığım merakla devamını bekliyoruz :) :) bu akşam onları da yazabilir misin?

Ya kızlar venüsün dedği çıkmasın yaaa! Bana ne bu adamla ne başkasıyla ilişkin olucak dedi diğer falcılar da olumsuz konuştu ama dediler ki zaten hayatına biri girecek bu aklına bile gelmicek ama venüs öldürdü resmen!

kizlaaarrr sallayin hangi dedikleri cikti ki.

Urminaa sakin atma bak fal atmamayi basarirsak hayati olagan akisina birakirsak belki olur. Mutlulugu buluruz o yuzden sakin atma. Verdigin paralari yaxik bak gratiste indirim var git kendine bakim seysileri al suslenip puslenelim

O ne demek ya, evde kalacak halin yok ya panpa :) Eninde sonunda biriyle tanisacaksin.

Takilma bence, dinle , unut gec. Cikarsa tuturdu dersin, cikmazsa guler gecersin.

Arkadasima Nesibe evleneceksin hem de cok ani bir sekilde, herkesi sasirtacaksin demis, su anda sevgilisi bile yok. Venusamber 1 yil evlilik yok demis. Bakalim gorucez :)

aynen hayatım..atmadım kendime hakim oldum :) eski falları açıp okuyorum..

aynen hayatım..atmadım kendime hakim oldum :) eski falları açıp okuyorum..
canımcım, iyi de tarot belli süreleri içerir..o sonsuza dek böyle olacak dememiştir ki.. hem yine tarot seçimlerimiz, olasılıklar gibi yol göstericidir..sen başkalarını düşünmemek isteyebilirsin önümüzdeki dönemde de..mesela benim de karşıma birileri çıkıyor illaki ama hiç o gözle göemediğim için hala yalnızım sonuçta

Valla nesibe de önümüzdeki 2 sene evlilik yok dedi, ama mutlu bi beraberliğin olucak dedi venüs karşına biri çıkacak ya ama başı bağlı biri dikkat et dedi. Venüse nie fal attım ben yaa

Valla nesibe de önümüzdeki 2 sene evlilik yok dedi, ama mutlu bi beraberliğin olucak dedi venüs karşına biri çıkacak ya ama başı bağlı biri dikkat et dedi. Venüse nie fal attım ben yaa

Gec bence dostum, yasa ve gor :) Nesibe kotu bir sey dememis ki, mutlu iliskin olacak demis, evliligi sonradan yaparsin ne olacak :)

bana ne evlilik ne beraberlik dedi nesibe ..zaten ben bu kafayla evlenemem de valla

kızlar venüsün bende gidişatlar hep çıktı..neye olumlu-olumsuz dedi bilmiyorum da bende çıkıyor dedikleri..zaten adamı karşısına koysam, konuşsalar ancak o kadar iyi kişilik analizi yapar..dikkat ettim yeni tanıştığım biri olduğundan hep venüse danışmışım

Ya valla ölmek istiyorum ya benim venüsle falım şöle: baktırdığım adamla olmıcakmış kesinlikle adam arkamdan üzülmemiş bile bana yalan sölemişler aile boyu dedikodumu yapmışlar. Aynı zamanda yakında çocuk işlerinde başarıszlığıa uğrucakmış ailesi mAddi açıdan zorluğa gircekmiş. Bu adamla olmucağı gibi başka biriyle de görmüyormuş. Çevremde bi adam belircekmiş ama o da ya evli ya da hayatında biri olan biri olucakmış ona da dikkat etmeliymişim. Öleyim ben dimi?

yok canım ne ölmesi.. bu yazdıklarını mesela ben bir ilişkimde yaşamıştım..adamın ailesi uyuzdu beni sevmediler, sonra sıkıntıya düştüler.. daha geçen hafta evli bir adam "urmina seni yakından tanısam keşke" gibi abuk laflar etti.. ama yani hayat bu.. ben mesela 2 dakka bile takmadım kafaya salak evli herifi..sen de olursa öyle bişy takmazsın..artık erkekler nişan-ciddi beraberlik gibi şeyleri de gizliyolar hem. kendi normal erkek arkadaşlarımdan biliyorum ben, yeni ortamda nişanlıyım demiyor adam.. yeni tanıştığın biri olursa sorarsın ...

Ya işin garibi adamın ailesi bizim çooook uzaktan akrabamız ve bizim iş bitti die adama demediklerini bırakmadılar araya adam bile soktular, çocuğun üzülüp üZülmedğini bilmiyorum ama ailesinden beklemiyorum dedikodu gibi bişi:/

bizim uzaktan akraba çocuklarını tanıştırmışlardı, onlarda da kız istemedi sonradan görüşmedi. kıza çok baskı yapıyorlar diye duyup üzmesinler diye araya girdik, aile bize diğer aileye öyle diyouruz üzülmesinler, ah etmesinler diye yoksa kızımıza baskı yapmayız biricik kızımız dediler..şok olduk .. sizin örnekteki aileler bizim akraba gibi garip olmayabilir de inan ilginç tipler mevcut etrafta..

sen içini ferah tut tatlım ya, kaderinde ise zaten dönüp dolaşıp sana gelecek..belki bu ayrılık hayra vesile olur çocuk anlar, özler de arar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…