aynen haklısın..açıp eskileri okumak insanı biraz frenliyor :)Topic buram buram umutsuzluk kokuyor ya sıkmayın canınızıArtık fal bağımlılığımdan kurtulduğum için eskisi kadar baktırmıyorum. Ama yine de alışkanlık olmuş her gün girip şu konuya bakıyorum. Yazılanları okuyorum. Ve böyle sizleri mutsuz görünce üzülüyorum.
Eylül ayında yazınki kredi kartı ekstrelerimi inceledim ve kafama dank etti. Temmuz-ağustos ayında bu fal işleri yüzünden 300 lira harcamışım resmen hatta daha fazla. Verdiğim paraya üzüldüm sonra. Ve kendimi kısıtlamaya başladım. Yazın ayda 10 defa filan baktırıyordum. Şimdi ayda 2-3 defa anca (tabi 5 liraya fal, 1 liraya fal diye indirim olmadığı zaman) baktırıyorum. Artık daha rahatım cidden. Çünkü falcıların dediği ister istemez bizi etkiliyor. Olumlu söylese ümitleniyoruz, olumsuz söylerse üzülüyoruz. Çoğu da çıkmıyor zaten. Ben en son bi tanesi erkek arkadaşımın başka kızlarla takıldığını söyledi diye gerginlik yarattım sevgilimle. Ki ona güvenirim. Ama falcının söyledikleri o an beni öyle gazladı ki (zaten şüpheci bir insanımdır) acaba cidden başkalarıyla konuşuyor mu filan diye düşünüp ona çattım. Sonra dedim "propanol yeter hem bir sürü para veriyorsun hem kendini kaptırıyosun dur artık". Sonra bi şekilde azaldı zaten.
Siz de biraz uzaklaşın bence. Zaten hepimizin fal sitesi hesaplarında en az 50 tane bakılmış falımız vardır sanırım. Fal baktırasım gelince açıp eskileri okuyorum kendimi frenliyorum. Bu işin son yok çünkü. Hem psikolojimize hem paramıza yazık
kızlar şu an venuse atmamak için zor tutuyorum kendimi...beni durdurun..bişeyler söyleyin :)
aynen haklısın..açıp eskileri okumak insanı biraz frenliyor :)Topic buram buram umutsuzluk kokuyor ya sıkmayın canınızıArtık fal bağımlılığımdan kurtulduğum için eskisi kadar baktırmıyorum. Ama yine de alışkanlık olmuş her gün girip şu konuya bakıyorum. Yazılanları okuyorum. Ve böyle sizleri mutsuz görünce üzülüyorum.
Eylül ayında yazınki kredi kartı ekstrelerimi inceledim ve kafama dank etti. Temmuz-ağustos ayında bu fal işleri yüzünden 300 lira harcamışım resmen hatta daha fazla. Verdiğim paraya üzüldüm sonra. Ve kendimi kısıtlamaya başladım. Yazın ayda 10 defa filan baktırıyordum. Şimdi ayda 2-3 defa anca (tabi 5 liraya fal, 1 liraya fal diye indirim olmadığı zaman) baktırıyorum. Artık daha rahatım cidden. Çünkü falcıların dediği ister istemez bizi etkiliyor. Olumlu söylese ümitleniyoruz, olumsuz söylerse üzülüyoruz. Çoğu da çıkmıyor zaten. Ben en son bi tanesi erkek arkadaşımın başka kızlarla takıldığını söyledi diye gerginlik yarattım sevgilimle. Ki ona güvenirim. Ama falcının söyledikleri o an beni öyle gazladı ki (zaten şüpheci bir insanımdır) acaba cidden başkalarıyla konuşuyor mu filan diye düşünüp ona çattım. Sonra dedim "propanol yeter hem bir sürü para veriyorsun hem kendini kaptırıyosun dur artık". Sonra bi şekilde azaldı zaten.
Siz de biraz uzaklaşın bence. Zaten hepimizin fal sitesi hesaplarında en az 50 tane bakılmış falımız vardır sanırım. Fal baktırasım gelince açıp eskileri okuyorum kendimi frenliyorum. Bu işin son yok çünkü. Hem psikolojimize hem paramıza yazık
bana da aylar önce sonucu olumsuz söylemişti ama gidişat olumlu idi..biliyorum garip geliyor bu durum ama aynen de dediği gibi oldu ya..yani görüştük ettik görüşünce her şey güzeldi ama sonucunda ilişki başlamıyor..venus haklı çıkmakta devam ediyor anlayacağınUrminacımm ben geçen gün Venüse baktırdım ilk kez. İyi mi kötü mü hala kararsızım :)) 2-3 kez dinledim aslında genel yorumu falan iyiydi mesela, durum analizi de başarı idi. 4 ay gibi bir süre vermiş ki benim artık o süreyi beklemeye sabrım da sinirlerim de dayanmaz :)) ve sonuç yani asıl mesele ile ilgili de olumsuz konuşmuş. Aslında olumlu başlayan fal olumsuz bitirilmiş o yüzden kafam karıştı. :)) Ayrıca saraylı, rezzan abla ve diğer bazı falcılarla sonuç anlamında zıt birşey söylemiş gibi sanki :)) Oyy fallar artık kafamı karıştırıyo iyi mi söylüyorlar kötü mü anlayamıyorum bile :)))
Hadi ya aslına bakarsan bana da o tarz birşeyler söyledi. Bakalım daha çookk uzun zaman var zaten zaman olarak tutturursa eğer :))bana da aylar önce sonucu olumsuz söylemişti ama gidişat olumlu idi..biliyorum garip geliyor bu durum ama aynen de dediği gibi oldu ya..yani görüştük ettik görüşünce her şey güzeldi ama sonucunda ilişki başlamıyor..venus haklı çıkmakta devam ediyor anlayacağın
Son 1 yılda inanılmaz sayıda fal baktırdım. Konu, hep aynıydı. Yani barışacak mıyız, barışmayacak mıyız? Barışırsak huzurlu bir ilişki yaşayabilecek miyiz? Gerçi tam olarak bir yorum yapmak için henüz erken ama biz 1,5 ay önce barıştık ve şu ana dek bir mutsuzluk yaşamadık. Hatta ikimizin de yer aldığı orta vadeli planlar bile yapmaya başladık. Benim gibi tüm falkolik arkadaşlara güzellikler dileyerek fal hayatımı paylaşayım istedim. (Allah daha beterlerini vermesin ama şu ana kadarki hayatımın en büyük sıkıntısını yaşadığım süreç, yaklaşık 1 yıllık bir süreçti. Yani ben 1 yıldır manyak gibi fal baktırdım)
Ankara/Zehra : 2 kez baktırdım. Çok olumlu şeyler söylemişti. Zaman vermemişti. Çok detaylı değildi ama nihai sonucu bildi.
İzmir Sevdam Cafe/Sevda: 4-5 kez baktırmışımdır. Bazen verdiği tarihler tuttu, bazen tutmadı. An tespitleri iyi. Geleceği tahmin konusunda %50 tuttu diyebilirim. Bana hep barışacaksınız demişti, hep olumlu sonuç için konuşmuştu; bu anlamda tutturdu.
İst Göztepe/Elif Hanım: Anlık tespitleri ve kişi analizi çok iyi. Gelecekle ilgili tahminleri bana çok uçuk gibi geldi. Zaten bunlardan gerçekleşen de olmadı.
İst./Emine Akkaya: Galiba artık yaptığı işten sıkılmış. Aynı fal esnasında sanırım bazen kafası gidiyor ve atıyor, bazen de acayip isabet ettiriyor. Çok ilginç ve çok doğru tespitlerle bazen insanı şok ediyor. Mesela benim mahrem hayatımla ilgili bildiği bir şey vardı ki şaşıp kalmıştım. Bunun dışında verdiğim cevaplara göre bazen çark ettiği oldu. Kişi analizi anlamında benim adam hakkında gayet olumsuz şeyler söylemişti ki, doğru değil bence. Tarihleri tutturamadı.
İst.Göztepe/Neval: Korkunç uzun süren ve büyüteçle kahve fincanına bakarak fal baktı. Adamla ilgili yaptığı tüm yorumlar olumsuzdu. Tarihi gelenlerden çıkan bir tahmini olmadı.
İst. Küçükyalı/Gül: Birkaç kez baktırdım. Aynı adam için farklı kişilik yorumları yapmıştı. Genel olarak %50-60 gibi tutturduğunu söyleyebilirim. Tarihleri tutturmada da fena değil.
Datça/Gülsüm: Detaylı bakıyor. Kişi analizleri ve anlık durum tespitleri gayet iyi. Adamla ilgili söyledikleri tamamen çıktı diyebilirim. Hisleri çok kuvvetli. Başarılı.
İzmir/Fatma: Detaylı bakıyor ve anlık durumları, geçmişi, kişi analizlerini çok iyi yapıyor. Hatta adamla benim aramdaki yol mesafesini bile bildi. Bana 4 tane rakam söyledi ve bunların hepsi de adamın cep telf. Numarasında olan rakamlardı. İlişkimde şimdiki sonucu bilmişti. Başarılı.
İzmir/Pasaklı Birsen: Sadece mevcut durum ve geçmiş üzerine anlattı ve bu anlamda çok başarılı. Ayrıca bir takım büyü tarifleri filan verdi. Ben de uyguladımJ)
İzmir Müjgan Cafe/Tülin: Adamın burcunu bildi. Görüşeceğimiz tarihe çok yaklaşık bir tarihi vererek tutturdu. Adamla ilgili analizleri iyiydi. Başarılı.
İst./Cezmi: 3 kez baktırdım. Adamla ilgili kişilik analizleri çok iyiydi. Eylül’de bu iş olumlu sonuçlanacak demişti ve dediği gibi çıktı. Gayet başarılı.
Bugünlük bu kadar… Daha çooook devamı var.. Arkası yarın..(Yiğit, Burak, Öznur ve Pınar kardeşler, Muğla Havva, vs vs, bir sürü online fallar)
Ya kızlar venüsün dedği çıkmasın yaaa! Bana ne bu adamla ne başkasıyla ilişkin olucak dedi diğer falcılar da olumsuz konuştu ama dediler ki zaten hayatına biri girecek bu aklına bile gelmicek ama venüs öldürdü resmen!
aynen hayatım..atmadım kendime hakim oldum :) eski falları açıp okuyorum..kizlaaarrr sallayin hangi dedikleri cikti ki.
Urminaa sakin atma bak fal atmamayi basarirsak hayati olagan akisina birakirsak belki olur. Mutlulugu buluruz o yuzden sakin atma. Verdigin paralari yaxik bak gratiste indirim var git kendine bakim seysileri al suslenip puslenelim
aynen hayatım..atmadım kendime hakim oldum :) eski falları açıp okuyorum..kizlaaarrr sallayin hangi dedikleri cikti ki.
Urminaa sakin atma bak fal atmamayi basarirsak hayati olagan akisina birakirsak belki olur. Mutlulugu buluruz o yuzden sakin atma. Verdigin paralari yaxik bak gratiste indirim var git kendine bakim seysileri al suslenip puslenelim
canımcım, iyi de tarot belli süreleri içerir..o sonsuza dek böyle olacak dememiştir ki.. hem yine tarot seçimlerimiz, olasılıklar gibi yol göstericidir..sen başkalarını düşünmemek isteyebilirsin önümüzdeki dönemde de..mesela benim de karşıma birileri çıkıyor illaki ama hiç o gözle göemediğim için hala yalnızım sonuçtaYa kızlar venüsün dedği çıkmasın yaaa! Bana ne bu adamla ne başkasıyla ilişkin olucak dedi diğer falcılar da olumsuz konuştu ama dediler ki zaten hayatına biri girecek bu aklına bile gelmicek ama venüs öldürdü resmen!
Valla nesibe de önümüzdeki 2 sene evlilik yok dedi, ama mutlu bi beraberliğin olucak dedi venüs karşına biri çıkacak ya ama başı bağlı biri dikkat et dedi. Venüse nie fal attım ben yaa
bana ne evlilik ne beraberlik dedi nesibe ..zaten ben bu kafayla evlenemem de vallaValla nesibe de önümüzdeki 2 sene evlilik yok dedi, ama mutlu bi beraberliğin olucak dedi venüs karşına biri çıkacak ya ama başı bağlı biri dikkat et dedi. Venüse nie fal attım ben yaa
yok canım ne ölmesi.. bu yazdıklarını mesela ben bir ilişkimde yaşamıştım..adamın ailesi uyuzdu beni sevmediler, sonra sıkıntıya düştüler.. daha geçen hafta evli bir adam "urmina seni yakından tanısam keşke" gibi abuk laflar etti.. ama yani hayat bu.. ben mesela 2 dakka bile takmadım kafaya salak evli herifi..sen de olursa öyle bişy takmazsın..artık erkekler nişan-ciddi beraberlik gibi şeyleri de gizliyolar hem. kendi normal erkek arkadaşlarımdan biliyorum ben, yeni ortamda nişanlıyım demiyor adam.. yeni tanıştığın biri olursa sorarsın ...Ya valla ölmek istiyorum ya benim venüsle falım şöle: baktırdığım adamla olmıcakmış kesinlikle adam arkamdan üzülmemiş bile bana yalan sölemişler aile boyu dedikodumu yapmışlar. Aynı zamanda yakında çocuk işlerinde başarıszlığıa uğrucakmış ailesi mAddi açıdan zorluğa gircekmiş. Bu adamla olmucağı gibi başka biriyle de görmüyormuş. Çevremde bi adam belircekmiş ama o da ya evli ya da hayatında biri olan biri olucakmış ona da dikkat etmeliymişim. Öleyim ben dimi?
bizim uzaktan akraba çocuklarını tanıştırmışlardı, onlarda da kız istemedi sonradan görüşmedi. kıza çok baskı yapıyorlar diye duyup üzmesinler diye araya girdik, aile bize diğer aileye öyle diyouruz üzülmesinler, ah etmesinler diye yoksa kızımıza baskı yapmayız biricik kızımız dediler..şok oldukYa işin garibi adamın ailesi bizim çooook uzaktan akrabamız ve bizim iş bitti die adama demediklerini bırakmadılar araya adam bile soktular, çocuğun üzülüp üZülmedğini bilmiyorum ama ailesinden beklemiyorum dedikodu gibi bişi:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?