Gecmedi canim ya cok sık fal baktiriyorum artik kahve baktiricam fal baktirmak istedigimda ama geçmişi cok iyi bildi acelya hakkini yiyemem
bu tellwedeki kiraze pek sallamadı beni ya iki gün olcak nerdeyse bakmadı fala :)))
bu tellwedeki kiraze pek sallamadı beni ya iki gün olcak nerdeyse bakmadı fala :)))
Ben yine acelyaya gonderdim kzlar
yaaaaa girmesene kanimaaaa daha dun baktirdim beeennn :))
coktm beyza moral fln 0 ekim kasım dedi bugün
coktm beyza moral fln 0 ekim kasım dedi bugün
Canim noldu kiraze gönderdimi falini telwe cok sorumsuz bi site ya bari falcilara ulasabilseydik
Canim noldu kiraze gönderdimi falini telwe cok sorumsuz bi site ya bari falcilara ulasabilseydik
duvarına yazdım acaba ne zaman gönderirsiniz diye fal anında geldi :) demek ki öle yapmak lazım :) 5 dakikalık bir fal geldi geç gelmiş olsada memnun kaldımm ben :)
Bende az önce gönderdim kirazeye bakalım cevap ne zaman gelicek.Site yönetimine sordum ayrıca ne kadar beklerim diye.Beklemedeyim şu an yani.Bu gece bakarsa yazarım.
Canııımm çok sık baktırdın ya ondan öyle olmuştur.. Ben son tarotun üstünden 9 gün geçince gönderdim ona, sana yine ekim kasım demiş, bana kıyamadı zamanı söylemeye ne gördüyse artık :) halbu ki ilk falında eylül kesin, ağustos sonu eylül başı bile olabilir demişti..
hiç takma canım benimm.. Benim cevabım ne oldu ona biliyo musun? "Uzun gördün de söylemedin zamanı di mi, boşver nasılsa kısaltırız zamanı, sık sık görüşeceğiz :)" zamana takılma.. Tarot çok sık bakılınca saçmalar..
Daha onceki falinda daha yakn bi tarihmi vermisti canm
bu ayın sonu demişti bna
Banada bu ilk falinda bu kadar kotu karti yan yana görmedim daha once dedi. Anlamiyorum benim icinde bulundugum durunlm durum en kotusuyse fal baktigi diger kisiler ingiltere prensesi falan herhalde. Yinede hakkini yiyemem cok fazla sey bildi
Ne tuhaf şu an çevrimiçi görünüyor6 saat önce gönderdim ben hala bekliyorum
Bana artik herkes frkli bisey diyo cok bunaldim kasima kadar yol aldi benim durum tabi bu kdr cok bktrrsam hic bi isim dogl olrk rast gitmez
Cok fazla kafan karisiyo dimi canim. Biraz ozel olabilir bu yazdiklarim pek adi gecmiyo burda ama ben esrayi cok severinm benim lise hallerimi bilir zaten yasinda cok buyuk degil mezun olali 2 sene yeni doldu. Yasadigin her sikintida yanimdaydi. Ve sozlerine inanirim. Yazin basinda fal baktirdim esraya bana erkej arkadasimla aramin agustos sonu gibi duzelecegini herseyin yoluna girecegini soyledi. Verdigi tarih geldi ve erkek arkadasim aramzin duzelmesi icib elinden gelenu yapiyo ama o kadar cok fal baktirdim ve o kadar kafam karistiki cocuga dusmanmis gibi davraniyorum. Cok etkileniyorum ben faldan. Amaan fal iste diyip gecemiyorum. Ayrica evrene gobderdiginiz enerjide onemli bence size sacma gelebilir ama ben cok inaniyorum simdi sana kasim dedi ya sen kasima sartlandin belki daha erken olacakti ama bilinc altin olaylari ileri itti sacma gelebilir dedigin gibi ama ben cok inanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?