Binnaz Abla

Gecmedi canim ya cok sık fal baktiriyorum artik kahve baktiricam fal baktirmak istedigimda ama geçmişi cok iyi bildi acelya hakkini yiyemem

Yüzde yüz garanti veriyorum sana ondan öyle olmuş, canını hiç sıkma.. Açelya geçmişte ve durumda bende 2 falda da harikalar yarattı :) çok falın gelirse kahve en iyisi. Ona sık da baktırsan bişi olmaz çünkü :)

bu tellwedeki kiraze pek sallamadı beni ya iki gün olcak nerdeyse bakmadı fala :)))

Ben gondereli iki saat oldu tellwenin en kotu tarafi falcinin durumunu net goremiyoruZ yani musaitmi mesgul mu kac fali kalmis bizimki kacinci sirada falan. Ayrica falin yorum suresini ve sirasini tamamen falcinin insiyatifine birakmis olmalarida hos degil sadece mobil versiyonu basarili cidden binnaz ablaya ya da digerlerine gore

coktm beyza moral fln 0 ekim kasım dedi bugün

Canııımm çok sık baktırdın ya ondan öyle olmuştur.. Ben son tarotun üstünden 9 gün geçince gönderdim ona, sana yine ekim kasım demiş, bana kıyamadı zamanı söylemeye ne gördüyse artık :) halbu ki ilk falında eylül kesin, ağustos sonu eylül başı bile olabilir demişti..

hiç takma canım benimm.. Benim cevabım ne oldu ona biliyo musun? "Uzun gördün de söylemedin zamanı di mi, boşver nasılsa kısaltırız zamanı, sık sık görüşeceğiz :)" zamana takılma.. Tarot çok sık bakılınca saçmalar..

Canim noldu kiraze gönderdimi falini telwe cok sorumsuz bi site ya bari falcilara ulasabilseydik

Bende az önce gönderdim kirazeye bakalım cevap ne zaman gelicek.Site yönetimine sordum ayrıca ne kadar beklerim diye.Beklemedeyim şu an yani.Bu gece bakarsa yazarım.

belkide canım dün kirazeye attm tarot bugn buna ay artık resmen cöktümm

bu ayın sonu demişti bna

Banada bu ilk falinda bu kadar kotu karti yan yana görmedim daha once dedi. Anlamiyorum benim icinde bulundugum durum en kotusuyse fal baktigi diger kisiler ingiltere prensesi falan herhalde. Yinede hakkini yiyemem cok fazla sey bildi

Son düzenleme:
Banada bu ilk falinda bu kadar kotu karti yan yana görmedim daha once dedi. Anlamiyorum benim icinde bulundugum durunlm durum en kotusuyse fal baktigi diger kisiler ingiltere prensesi falan herhalde. Yinede hakkini yiyemem cok fazla sey bildi

Bana artik herkes frkli bisey diyo cok bunaldim kasima kadar yol aldi benim durum tabi bu kdr cok bktrrsam hic bi isim dogl olrk rast gitmez

Bana artik herkes frkli bisey diyo cok bunaldim kasima kadar yol aldi benim durum tabi bu kdr cok bktrrsam hic bi isim dogl olrk rast gitmez

Cok fazla kafan karisiyo dimi canim. Biraz ozel olabilir bu yazdiklarim pek adi gecmiyo burda ama ben esrayi cok severinm benim lise hallerimi bilir zaten yasinda cok buyuk degil mezun olali 2 sene yeni doldu. Yasadigin her sikintida yanimdaydi. Ve sozlerine inanirim. Yazin basinda fal baktirdim esraya bana erkej arkadasimla aramin agustos sonu gibi duzelecegini herseyin yoluna girecegini soyledi. Verdigi tarih geldi ve erkek arkadasim aramzin duzelmesi icib elinden gelenu yapiyo ama o kadar cok fal baktirdim ve o kadar kafam karistiki cocuga dusmanmis gibi davraniyorum. Cok etkileniyorum ben faldan. Amaan fal iste diyip gecemiyorum. Ayrica evrene gobderdiginiz enerjide onemli bence size sacma gelebilir ama ben cok inaniyorum simdi sana kasim dedi ya sen kasima sartlandin belki daha erken olacakti ama bilinc altin olaylari ileri itti sacma gelebilir dedigin gibi ama ben cok inanirim

Benden cok inaniyorm oyle seylre bu hafta cok umitlym bn yaaa kafmda hala bu hafta var benimmm hic kasima endekslnmdm valla bi insan yuzyuze bulusmyi 2 3 ay sonrya erteliymz gibime gliyo kasim olmasi mntksiz ya eyllde dogm gnm var bisey misey yapar hrlde hic mrlmi bozmym bnn en iyisii olck bu iss cok az kldiii evrene msjim bu nasilim ama

Kizlar kirazenin normak sitede kahve fali ucreti 5 nobilde 10 dikkat edin kaziklanmayin Bu ne sacmalik resmen kaziklandm ha normalden gondermisim ha mobildeb ne farkeder. Ne bicim site bu telwe hic sevmedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…