evet canım ben de fal göndermiştim ama sadece bakıp çıktı heralde.. burayı okuyorsa bari bizim fallara baksın da öyle gitsin.. başka da baktıracak adam yok ordaeyifer bır daha gırmıycek galıba 3 gun olmus gırelı gırıp bakıp cıktı galıba :/// kızlar bırınız daha yazmısınız okumustum ama salak gıbı fal yolladım cekıcem telwedende kımseye baktırmak ıstemıyorum baska olan parama oldu :S
evet canım ben de fal göndermiştim ama sadece bakıp çıktı heralde.. burayı okuyorsa bari bizim fallara baksın da öyle gitsin.. başka da baktıracak adam yok orda
Birkaç dakika önce Ayla Hanım aradı; rahatsızlığı nedeniyle bana geri dönemediğini söyledi. Kusura bakmayın, dedi. İnşallah iyileşir.Allah Allah neden öyle yaptı ki acaba şaşırdım şimdi. Ben de biraz bekledim ama bu kadar da değil yani. Hesabına parayı yatırdın mı peki ?
Oh iyi bari keşke böyle bir durum olsun da savsaklama üstüne yatma olmasın gerçi yapacağını da sanmıyom öyle bi durum olursa ben direk kuzene dalarım o da kadına dalar ama bi an sana sebep oldum diye de üzüldüm cidden. Eğer parasını yatırdıysan da yarın ara baktır canım aman ne uğraşcam deme sakınBirkaç dakika önce Ayla Hanım aradı; rahatsızlığı nedeniyle bana geri dönemediğini söyledi. Kusura bakmayın, dedi. İnşallah iyileşir.
canım klothoya baktırmam ben, genel durum analizi filan istemiyorum. serüvene baktırmıştım ilk falı çıktı, diğerleri çıkmadı henüz. zamanı var bakalım ama bazı söyledikleri zor bence.. selena çıkmamıştı bende ama durum analizi çok başarılı cidden. durum analizi içinse selana klotho dan daha net benceaynen benımde kredım var baska kımseyede baktırmak ıstemıyorum selana dıyorlar ama ne bılıyım ıstemıyorum ona baktırmak ıcımden gelmıyor ılk defa fal baktırmak ıstemıyorumbaskada Klothoyagmur a atabılırım belkı,seruvene baktırmıstım ordan bıde bılmıyorum karman corman olduk valla sende dıger ıkısının dedıklerı oldumu canım ??
olabılır canım bakarım onada sanal fıncan nasıl oluyor ben hıc ona baktırmadım :S normal kahve falı gıbımıKızlar krediniz kac kredi bilmiyorum ama azsa greta yı öneririm sanal fincana göre baya iyi bir yorum yapmıştı.
canım klothoya baktırmam ben, genel durum analizi filan istemiyorum. serüvene baktırmıştım ilk falı çıktı, diğerleri çıkmadı henüz. zamanı var bakalım ama bazı söyledikleri zor bence.. selena çıkmamıştı bende ama durum analizi çok başarılı cidden. durum analizi içinse selana klotho dan daha net bence
gretada son giriş 27 gün önce diyorKızlar krediniz kac kredi bilmiyorum ama azsa greta yı öneririm sanal fincana göre baya iyi bir yorum yapmıştı.
yok hayatim yaa dun dikkat ettim o 27 gun yanlis fal bakmis yorumlarda var hatta ben de dikkat edip sasirmistim. Riske atmayim diyosan fama ya at o da iyiydigretada son giriş 27 gün önce diyorkaldı krediler yaa.. pofff
Ben baktırdım, beğendim. Yönlendirme yapmamak için soru kısmında yazmadığım bir şeyi bilmiş.fama nasıl kızlar? dediklerinden çıkan var mı ya da önerecek olan var mı ?
Tatlım değerlendirilebilecek biri mi bari bu açılan kişi ? Eğer öyleyse gayet iyi olurdu :)Dostlar Meryem'in dedigi bir sey cikti. 3 hafta demisti, 3 gunde cikti :)
Etrafinda senden hoslanan biri var, acilacak demisti. Boyle biri gercekten var ama acilacagini, teklif edecegini vs hic sanmiyordum ama cidden sasirtti beni bugun.
Canım famayı şiddetle tavsiye ederim dene bak çok şaşıracaksınfama nasıl kızlar? dediklerinden çıkan var mı ya da önerecek olan var mı ?
Canım famayı şiddetle tavsiye ederim dene bak çok şaşıracaksın
Tatlım değerlendirilebilecek biri mi bari bu açılan kişi ? Eğer öyleyse gayet iyi olurdu :)
Offf bu da mı gol değil yahu :) umutlanmıştım senin adına CherrycimValla Allah belami versin ama ben arkadas olarak goruyorum
Cakalsin bu arada nilmil, ben de Meryem le ilgili bir sey dedin sandim :)
Offf bu da mı gol değil yahu :) umutlanmıştım senin adına Cherrycim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?