Binnaz Abla

Abla deme lazim olur diyerek igrencligi yeni bir seviyeye tasimak istiyorum pericim Benim ona hic ilgi duymadigimi dusunuyormus, 2 yildir pas vermemi bekliyormus garibim.

Bu arkadaş gibi düşünenler yüzünden böyle yalnızız zaten ya ..
Zamanında biri bana abi deme istersen ierde lazım olur demişti, tabi ben o zamanlar saftım gözüm açılmamıştı ne alaka diye akıyodum bön bön

Te
Dostlar Meryem'in dedigi bir sey cikti. 3 hafta demisti, 3 gunde cikti :)

Etrafinda senden hoslanan biri var, acilacak demisti. Boyle biri gercekten var ama acilacagini, teklif edecegini vs hic sanmiyordum ama cidden sasirtti beni bugun.
Ben de sevinmiştim bir an istediğin kişi diye...
Zaten aylardan da Kasım Ey aşk neredeysen gel artık...

Kızlar Tellwe'de Nazz ve Sibella01' e baktırdım beğenmedim bilginize, hele Nazz ay hele Nazz ,
bir fal Pembe tablo olur da benimkisi kadar olamaz, bence benim fal Pembe Kazana düşmüş :)
eskiyi beklersem yüzükle geliyor ve evlilik 2015 yok onu istemem dersem
yeni birisini beklersem onunla da 2016 da evlilik vay be

kızlar meryem bana sana sıcak davranan bir kız var dikkatli ol onunla ilgili, zannettiğin gibi çıkmayacak, ödevlerini veya yaptığın her ne varsa paylaşma dedi. çevremde böyle 2 kız var. ikisi de bu hafta buluşup birlikte ders çalışalım dedi. ay sanırım ben faldan etkilenmişim işim var dedim ikisine de.. :)

yani ne desek de fal etkiliyor bizi ya..

bu arada lebuda, bana ilk baktığı falda harikalar yaratmışken diğerlerinde resmen düşen bir grafik çizerek aylardır uğramama neden olmuş.. bu ilk fallarda ne varsa ben de anlamadım..

DEVAM...

Binnaz Abla/Selma Aydın: 29. Eylül-4 Ekim arası barışacaksın, Ekim ayı çok ferah geçecek, demişti. Aynen böyle oldu.

Binnaz Abla/Açelya Tuğra: Beni tamamen farklı bir karakter olarak yorumladı ki, tarif ettiği tipin, benim yaptıklarımla/yapmadıklarımla hiçbir ilgisi yok. Beyefendi ile Mart 2015’de biraraya geleceksiniz, demişti. Biz birkaç hafta önce bir araya geldik. Sonuç: oldukça kötü bir falcı.

Binnaz Abla/Kesira Sirel: Tarot baktı. Yorumları isabetliydi. Yaşayacağım süreci ve olumlu sonucu bildi.

Binnaz Abla/Bilge Özdoğru/Tarot : Pek fal havası yoktu. Kişi analizi iyi. Gelecek konusundaki yorumu ise; böyle yaparsan böyle olur, şöyle yaparsan şöyle olur şeklindeydi. Bu kadar çıkarımı zaten herkes yapar. Bunun için Bilgeye fal baktırmaya gerek yok. Ayrıca Bilgenin genel olarak karamsar bir duruşu var gibi.

Binnaz Abla/Benna Küçüker: Daha çok kart açıklamaları idi. Anlatımı çok sıkıcı. Uzun uzun anlatıyor ama net olarak söylediği sadece 1-2 cümle. Tarih konusunda ve tarihe bağlı bir olay konusunda hiç tutturamadı.

Binnaz Abla/Bilge Özdoğru (Katina): İyi ama çok sıkıcı bir kart yorumcusu. Çizdiği portre yine çok olumsuzdu. Dinlerken içim daraldı. Bilge fal bakarken ara ara zorlanıyor gibi. İfadeler ağzından kolay kolay dökülmüyor.

Binnaz Abla/Selin İmer: Genel olarak isabetli. Kasım ayının ilk haftası olarak tarih vermişti ama bu tarihin 1 ay öncesinde olumlu sonuç gerçekleşti.

binnaz ablada fal baktırmadıgım kalmadı heralde aralarından gizem sitarenin dedikleri devamlı tuttu olumsuz yorum yaptıgından aman ya yok olmaz dedim ama dedikleri diger pembe tabloz cizenlere gore cok daha dogruydu birde benna oda iyi

Canım ben normalde falcı onermem pek ama selenaya su falı attım gercekten ıkı konu hakkında benı soyledıgı seyler şok ettii... Dedıklerı olabılıcek seyler zaman var ama boş bır yorum boş bır yorumcu asla degıl.su kredısı yuksek dersen kahveyıde onerırım.ama karar senın

kesinlikle katılıyorum ben iki üç kere su falı baktırdım ve çok memnun kaldım. ama bana çok sık fal baktırmak iyi değil istersen fal atmak yerine bana yaz cevaplarım ben dedi. öyle de yardım sever birisi. sanırım bundan sonra ayda bir kere serüven ve selenaya fal atarım o kadar.

Bende memlun kaldım acıkcası sana dedıgı tarıhler cıktımı peki? Ben yorumdakı ıkı konuya bı şok oldum.verdıgı tarıhler cok net degıl ama sende tuttumu dıye merak ettım

Bende memlun kaldım acıkcası sana dedıgı tarıhler cıktımı peki? Ben yorumdakı ıkı konuya bı şok oldum.verdıgı tarıhler cok net degıl ama sende tuttumu dıye merak ettım
bana da verdiği tarihler çok net değildi. asıl konu daha çıkmadı inşallah çıkar zamanı gelmemiştir belki. ama onun dışında dediklerinin çoğunu gerçekten yaşadım. anda da çok iyi. yani online falda en iyisi selenanın su falıydı.

Tellwe de benim tek favorim o dur genelde dedikleri çıkmıştır tarihle ilgili sapmalar olmuştur gene böyle bir durumdayım bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…