Görüş açısı değişebilir bebeğim millet kardeşim dediğini karı yapıyor sonra nasılsaValla Allah belami versin ama ben arkadas olarak goruyorum
Cakalsin bu arada nilmil, ben de Meryem le ilgili bir sey dedin sandim :)
Görüş açısı değişebilir bebeğim millet kardeşim dediğini karı yapıyor sonra nasılsa
Abla deme lazim olur diyerek igrencligi yeni bir seviyeye tasimak istiyorum pericimBenim ona hic ilgi duymadigimi dusunuyormus, 2 yildir pas vermemi bekliyormus garibim.
Ben de sevinmiştim bir an istediğin kişi diye...Dostlar Meryem'in dedigi bir sey cikti. 3 hafta demisti, 3 gunde cikti :)
Etrafinda senden hoslanan biri var, acilacak demisti. Boyle biri gercekten var ama acilacagini, teklif edecegini vs hic sanmiyordum ama cidden sasirtti beni bugun.
Canım ben normalde falcı onermem pek ama selenaya su falı attım gercekten ıkı konu hakkında benı soyledıgı seyler şok ettii... Dedıklerı olabılıcek seyler zaman var ama boş bır yorum boş bır yorumcu asla degıl.su kredısı yuksek dersen kahveyıde onerırım.ama karar senınaynen benımde kredım var baska kımseyede baktırmak ıstemıyorum selana dıyorlar ama ne bılıyım ıstemıyorum ona baktırmak ıcımden gelmıyor ılk defa fal baktırmak ıstemıyorumbaskada Klothoyagmur a atabılırım belkı,seruvene baktırmıstım ordan bıde bılmıyorum karman corman olduk valla sende dıger ıkısının dedıklerı oldumu canım ??
kesinlikle katılıyorum ben iki üç kere su falı baktırdım ve çok memnun kaldım. ama bana çok sık fal baktırmak iyi değil istersen fal atmak yerine bana yaz cevaplarım ben dedi. öyle de yardım sever birisi. sanırım bundan sonra ayda bir kere serüven ve selenaya fal atarım o kadar.Canım ben normalde falcı onermem pek ama selenaya su falı attım gercekten ıkı konu hakkında benı soyledıgı seyler şok ettii... Dedıklerı olabılıcek seyler zaman var ama boş bır yorum boş bır yorumcu asla degıl.su kredısı yuksek dersen kahveyıde onerırım.ama karar senın
Bende memlun kaldım acıkcası sana dedıgı tarıhler cıktımı peki? Ben yorumdakı ıkı konuya bı şok oldum.verdıgı tarıhler cok net degıl ama sende tuttumu dıye merak ettımkesinlikle katılıyorum ben iki üç kere su falı baktırdım ve çok memnun kaldım. ama bana çok sık fal baktırmak iyi değil istersen fal atmak yerine bana yaz cevaplarım ben dedi. öyle de yardım sever birisi. sanırım bundan sonra ayda bir kere serüven ve selenaya fal atarım o kadar.
bana da verdiği tarihler çok net değildi. asıl konu daha çıkmadı inşallah çıkar zamanı gelmemiştir belki. ama onun dışında dediklerinin çoğunu gerçekten yaşadım. anda da çok iyi. yani online falda en iyisi selenanın su falıydı.Bende memlun kaldım acıkcası sana dedıgı tarıhler cıktımı peki? Ben yorumdakı ıkı konuya bı şok oldum.verdıgı tarıhler cok net degıl ama sende tuttumu dıye merak ettım
eyifere hiç baktırmadım. famadan memnun olanlar var bende memnunum ama gelecekle ilgili söylediği şeyin daha zamanı var zaten net bi tarih vermediBide kızlar eyifer mi?? Fama mı sizce??
Abla deme lazim olur diyerek igrencligi yeni bir seviyeye tasimak istiyorum pericimBenim ona hic ilgi duymadigimi dusunuyormus, 2 yildir pas vermemi bekliyormus garibim.
Bende memlun kaldım acıkcası sana dedıgı tarıhler cıktımı peki? Ben yorumdakı ıkı konuya bı şok oldum.verdıgı tarıhler cok net degıl ama sende tuttumu dıye merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?