Binnaz Abla

arkadaşlar selenaya su falı baktırmak istiyorumda ancak hoşlandığım kişinin baba adını biliyorum anne adını bilmiyorum.bakılır mı bu durumda bilginiz var mı?

bende selenaya su fali baktirmak istiyorum ama herhangi bir bilgi veriyomusunuz faldan once kendisine daha once hic su fali baktirmadim da
Adin soyadın dgum tarihin fln anne adi vardi sanirm bde . Karsi tarF icinde ayni sekilde yaziyosun ama yazmasanda bikac şeyini eksik yazsanda bakiyo . Onun haricinde sorunu sorarsin .

kızlaar kızlar nabeer:))
uzuuunca bir aradan sonra tabiki geri döndüm. Famaya da hemen falımı yolladım ki sizden geri kalmayayım:)
ne güzel aylardır baktırmıyordum ha
ya famaya elimde patlayan kredilerle ben de göndericem de ben niyet ettiğimden beri sisteme girmiyor... kime elimi atsam kuruyor maşallah

Fama'nın tek bakmadığı insan benim heralde

kızlar naptınız samsun'daki ayla'ya baktıran oldu mu?

Kızlar ben dün akşam baktırdım , ve cidden perican nın dediği gibi benim açımdan da müthişti kadın adını anne adını soruyor neden niçin baktırıyorsun diye sormuyor ondan sonra başlıyor döktürmeye yorum yapma diyor sadece evet ve hayır diye cvp ver diyor benim geçmişim niye baktırdığımı ve anımı pat pat ben hiçbir şey söylemeden saydı soru sormama gerek kalmadı sonra ben sordum tabiiki verdiği bir tarih var ve çok yakın 1 hafta gibi bakalım ne olacak telefonu kapattıktan sonra konuşmaları şöyle bir kafamda tarttım cidden nokta atışları var 1 hafta sonra dediğinin çıkacağı konusunda çok iddialıydı ve sen beni tekrar arayacaksın dedi (çıksada arasam) söylediği şeyler ki bunlar doğru her falcının bileceği şeyler değil yüzlerce fal baktırmışımdır genel de fallarım benim olumludur ve birbirine benzer o yüzden iyi falcıyı ayırt etmekte zorlanmışımdır ama Selena dan sonra beni şaşırtan tek yorumcu bu oldu .

Kısacası arkadaşlar o kadar paralar döktürdük v.s bu hatun bence denenir en azından karşında biri var ve soru sorabiliyorsun danışabiliyorsun ben böyle şeylere inanan biri değildim hadi fincan ve kart larla yorum yapabilirsin ama bu açıkçası neye bakıyor napıyor anlamadım kadın döktürmeye başladıkça sormak da aklıma gelmedi açıkçası.

Canım
Canım inşallah çıkar falı.ben de merak ettim doğrusu numarasını verebilir misin rica etsem?

ne
ne kadara bakıyor? ödemeyi nasıl yapıyorsunuz? telefon numarasını ben de alabilirmiyim merak ettim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…