Binnaz Abla

Harikasn canin aynen boyle devam et bende senin icin pozitif enerji gonderiyorum burdan bence dogum gününde sana harika bi surpriz yapacakk

Kiraze ne dediyse yasadimm o bna 1bck hafta dedi inssss olurr hadiii bakalm bekliyelm

Ayy sen boyle deyince dahada meraklandim hadi kiraze gonder su falimii

Harikasn canin aynen boyle devam et bende senin icin pozitif enerji gonderiyorum burdan bence dogum gününde sana harika bi surpriz yapacakk

Ayy sen boyle deyince dahada meraklandim hadi kiraze gonder su falimii

Ay dayanmcim sanada yaziyim bak temmuzda baktrdm bn ev tasycksnz dedi smdi tasiyoruz o zmn boyle biseyin harfi gecmiyodu oglna ya arrik barslm yada yolmu ciziym dickan dedi 3hfta oncede bunu dedim taa temmzda bktrsgmda eylul demis dun baktrdm 1bck hftya diyo cok hycnlym ya ins bu dedgide cikar ins sanada ck gzl seylr der

Kizlar telwede falimin yaninda bu fal suanda falci tarafindan yorumlaniyor yaziyo hep oyle mi yaziyo sadece falci benim falinda oldugu zamanmi bi fikri olan var mi

ayy insallah canim yaa sen kahve mi baktirdib neden bilmem ama kahve bana daha inandirici geliyo eski usul ya ondan olsa gerek

Sadece bunumu yazmis sen ne dedin

Evet sadece bunu yazmis yorum yazdim duvarina acik acik elektrik alamadim yada cok kotu seyler goruyorum yazsaydiniz anlardim ama sorduklarinin cevabi bu fincanda yok gulumde ne demek diye yorumumu silmis simdi kiraze12 faliniza ucretsiz bakacaktir diyo kalsin almiyim kahinvenga diye bi hesap var basari orani yuksek kredi alip ona atcam birazdan.

Neyse bosver hic morl bozmk yokk devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…