Benden cok inaniyorm oyle seylre bu hafta cok umitlym bn yaaa kafmda hala bu hafta var benimmm hic kasima endekslnmdm valla bi insan yuzyuze bulusmyi 2 3 ay sonrya erteliymz gibime gliyo kasim olmasi mntksiz ya eyllde dogm gnm var bisey misey yapar hrlde hic mrlmi bozmym bnn en iyisii olck bu iss cok az kldiii evrene msjim bunasilim ama
Harikasn canin aynen boyle devam et bende senin icin pozitif enerji gonderiyorum burdan bence dogum gününde sana harika bi surpriz yapacakk
Benden cok inaniyorm oyle seylre bu hafta cok umitlym bn yaaa kafmda hala bu hafta var benimmm hic kasima endekslnmdm valla bi insan yuzyuze bulusmyi 2 3 ay sonrya erteliymz gibime gliyo kasim olmasi mntksiz ya eyllde dogm gnm var bisey misey yapar hrlde hic mrlmi bozmym bnn en iyisii olck bu iss cok az kldiii evrene msjim bunasilim ama
Kiraze ne dediyse yasadimm o bna 1bck hafta dedi inssss olurr hadiii bakalm bekliyelm
Harikasn canin aynen boyle devam et bende senin icin pozitif enerji gonderiyorum burdan bence dogum gününde sana harika bi surpriz yapacakk
Ayy sen boyle deyince dahada meraklandim hadi kiraze gonder su falimii
Kizlar telwede falimin yaninda bu fal suanda falci tarafindan yorumlaniyor yaziyo hep oyle mi yaziyo sadece falci benim falinda oldugu zamanmi bi fikri olan var mi
Ay dayanmcim sanada yaziyim bak temmuzda baktrdm bn ev tasycksnz dedi smdi tasiyoruz o zmn boyle biseyin harfi gecmiyodu oglna ya arrik barslm yada yolmu ciziym dickan dedi 3hfta oncede bunu dedim taa temmzda bktrsgmda eylul demis dun baktrdm 1bck hftya diyo cok hycnlym ya ins bu dedgide cikar ins sanada ck gzl seylr der
ayy insallah canim yaa sen kahve mi baktirdib neden bilmem ama kahve bana daha inandirici geliyo eski usul ya ondan olsa gerek
Yok artik kiraze bana bitanem falin cok karisik cikmis sorduklarinjn cevabi ne yazikki bu falda yok sevgiler yazms sadece
Nasil yani yaa :O
Ben hayatimda boyle rezillik gormedin
Ben hayatimda boyle rezillik gormedin
Sadece bunumu yazmis sen ne dedin
Hakkaten rezalet. Kendini bitirmiş
Evet sadece bunu yazmis yorum yazdim duvarina acik acik elektrik alamadim yada cok kotu seyler goruyorum yazsaydiniz anlardim ama sorduklarinin cevabi bu fincanda yok gulumde ne demek diye yorumumu silmis simdi kiraze12 faliniza ucretsiz bakacaktir diyo kalsin almiyim kahinvenga diye bi hesap var basari orani yuksek kredi alip ona atcam birazdan.
Neyse bosver hic morl bozmk yokk devam
Aynen canim baska birine gonderdim kahinvenga diye bakalim nolcak
Hadi o glnce hemen yaz
Bekliyorum canim da butun moralim alt ust oldu olcek miyim acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?