ne
ne kadara bakıyor? ödemeyi nasıl yapıyorsunuz? telefon numarasını ben de alabilirmiyim merak ettim:)
25 tl arayıp ıban no al yatırdıktan sonra arayıp randevulaşıyorsun o saatte de görüşüyorsun işte
25 tl arayıp ıban no al yatırdıktan sonra arayıp randevulaşıyorsun o saatte de görüşüyorsun işte
Ben 3 gündür beklıyorummm famayı attım falı 3 gundur surunuyor falım:))kızlaar kızlar nabeer:))
uzuuunca bir aradan sonra tabiki geri döndüm. Famaya da hemen falımı yolladım ki sizden geri kalmayayım:)
ne güzel aylardır baktırmıyordum ha
Sewiniyrm boyle oluncaaa :) umarm dewamida gelir .Az da olsa çıkann fal haberiii: selenaya 2 gun once su falı attım, 3 kez tarot atmıştım dedıgı bıkac sey cıkmıştı ama benım hayatım için asıl olan konu hala beklemede. Örnek; baktırdıgım ınsan ıcın bu ayrılıcak bu kızdan bak gor.senın mutsuzlugun ustune mutluluk yasayamıcak demıştı oylede oluyor:) buarada benımle ılgılı kısım beklıyo ama:) cocugun hayatı için dedıgı hersey yaşıyo olmamda hoş:)) falı baktıran ben adam içşn denenler cıkkıyo gulıyımmı aglıyımmı:)))) neyse gecen selenaya sufalı attım veee işle ılgılı sen bırınden fıkır alıcaksın bıranda konu konuyu acıcak dedı. Ve dun gece aynen oyle olduuuu..işle ılgılı hiç aklımda olmıyan bırı pat dıye bı konuyla ılgılı fılır verdı:))) hanı buna yorulurmu bılınmez ama ben yoruyorum. Maddı destek dedı dogru teyzemler buay desteklıcekmış benı:))) sadece herıf ıcın dedıgı cıkıcakmı beklıyorumm bılgınıze
Cnm sen baktirabildin mi ayla baciya ?Birkaç dakika önce Ayla Hanım aradı; rahatsızlığı nedeniyle bana geri dönemediğini söyledi. Kusura bakmayın, dedi. İnşallah iyileşir.
Cok uzun surmez bence ya . Oyle cok bekleten biri degil cunku .Ben de selenaya su fala attım 2.günümde 4. Sıradayım heralde haftasonuna anca bakar
Arkadaşlar vereyim ama dilerseniz 1 hafta bekleyelim bakalım bende gelişme olacak mı hatırlarsanız mardin de fatma vardı gönderdiler sonra fos çıktı öyle olmasın
Cnm sen baktirabildin mi ayla baciya ?
Canım nasıldı biraz anlatsana?Perican cakal misin nesin, nerden buldun bu hatunu sen :) Vallahi supermis.
ay FAMA ben niyetlenince ortadan kayboldu.. iyi mi? kızlar kurutmak istediğiniz bir işyeri, bir iş filan olursa haber verin, herhangi bişy sipariş edeyim. anında işleri bozuluryeminimi bozdum uleyn diyerek ayla baciya kosmak istiyorum ama nayir tuticigim kendimi ve ocaktan sonra baktiracagimbu arada canlar onca zamandir atiyoruz fama ya hic cikti diyen yokmu bana eger cikti denilirse iki sey cikti. Birincisi huzursuz mutsuzsun ama ekim ortasina geciyor kendine geliyorsun topluyorsun dedi ekim ortasi degil ama ekim sonu toplandim cidden acayip iyiyim Allah bozmasin. İkincisi 3 ay olumlu bir sey olmayacak demisti cikti sayarsaniz hakkaten olumlu hicbisey olmuyor :)
Perican cakal misin nesin, nerden buldun bu hatunu sen :) Vallahi supermis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?