Binnaz Abla

dün faldan sonra perican la da konuştum uzun süre on line çok fal baktırdık ve bilgi veriyoruz soru soruyoruz. onlarda bu bilgiler ve sorular neticesinde mantık yürütürler ve nokta atışı yaparlar bu kadındaki ilginç olan ben hiç bir şey söylemeden medeni durumum olsun niye fal baktırma sebebim olsun öyle şeyleri bildiki ve söyledeki mantık yürütmekle falan ilgisi yoktu yani

ay FAMA ben niyetlenince ortadan kayboldu.. iyi mi? kızlar kurutmak istediğiniz bir işyeri, bir iş filan olursa haber verin, herhangi bişy sipariş edeyim. anında işleri bozulur

Canım hevesini kırmayayım ama zaman açısından bende patladı Fama

Canım hevesini kırmayayım ama zaman açısından bende patladı Fama
yok canım zaten kırıldı kırılacağı kadar... kimisine tutmuş kimisine tutmamış anladığım kadarıyla.. zaten ilginçtir içimde heves de kalmadı.. kızlar taa 1,5 sene öncesinin nesibe nin falını buldum dinledim dün..o ilk falında benim iş için asla olmayacak demiş mesela net olarak..ama sonradan olabilir, en sonlarda da bu adam seni çok seviyor'a dönmş olay..

fallar bahane..maksat terapi oldu artık..

Selam arkadaşlar artık fal baktırmasam da beni de şaşırtan ve şu an için çıkan fal haberim var.. Bana da söylediği bazı şeyler olmadı, burda da cok kötü bulan arkadaşlar oldu ama la porte ayhan son 5 aydır ısrarla tanışacagım yeni birinden bahsetti. O kadar detaylı bahsetti ki, huyu suyu, konuşması, yürümesi.. Annesiyle ilişkisine kadar.. Havalar hala sıcakken tanışacaksın dedi o kısmı tutmadı. Ama hakikaten her söylediğine birebir uyan ve tesadüf olamayacak şekilde uyan biriyle gecen hafta aynen dediği şekilde tanıştım. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Ayhan kendini kaptırıp 30 dk bu tanımadığım kişiyi anlatmıştı.. Demek orda almış sinyali.. Dediği gibi olur mu bilmem ama yanlışa ve tesadüfe yer bırakmayacak kadar net bildi.

canım banada atarmısın numarasını ?

aynen oyle hıslerı olduguna ınandıgım bı kac ısım var ama dıgerlerı gercekten akıl yurutuyorlar bız cunku duygusallıgımızdan yada o anda goremedıgımızz seylerden dolayı o yorumlardan etkılenıyoruz kı soru soruyoruz acıkcası bılgılerımız var gercekten cok haklısın ve bu benım cok aklıma gelır ozellıkle gecen gun aslı ya baktırdıgımda bu kadın akıl yurutmus ya dedm dırek

benim bu kadında işte bu hoşuma gitti bilgi vermiyorsun dur bakalım zaman geçsin bu da ötekiler gibi sonra dan fos çıkmaz inşallah şu ana kadar o kadar hayal kırıklıkları oldu ki falda.

aaaaa bak buna sasırdım ıste kuzum bu kadar degısmesıne falların,bende hıc oyle bısey olmadı ama belkı duruma gore durumun akısına gore yorum yapmıstr kı sızınkı bıraz karısıktı hatırladıgım kadarıyla :S bende hıc boyle bı degsıkm yorumu olmadı ama bır zaman sonra ılıskımızın boyutu degısıyor falcılarla oda etkılı

Nesibe ben de öyle oldu aynı durumla ilgili 2 farklı yorum 2 sonuç çıkardı ilki olumsuzdu verdiği tarih vardı ayrılırsınız sonra hayatına başka biri girecek falan üzerinden aylar geçti sonra ben bir kez daha denedim bu sefer de olumluydu

benim bu kadında işte bu hoşuma gitti bilgi vermiyorsun dur bakalım zaman geçsin bu da ötekiler gibi sonra dan fos çıkmaz inşallah şu ana kadar o kadar hayal kırıklıkları oldu ki falda.
kotu dusunmekk yokkk =)))) dıyenede bak olsun o kadar yenılgıden sonra buda koymaz bıde denıycezzz ama ben kotu yorum duymaktan korkuyorum o yuzden bıraz ara verıp sonra baktırıcam bakalım cıkanda olursa o ara gercı fal bu bellı olmuyor mesala ben melegı cok severım bendede hep cıkar ama sevmeyenıde var cıkmayanıda bu garıp bı olay

Şu sıralar kafam çok karışık olduğu için 2 ay aradan sonra selena'ya fal attım kızlar. Mevcut durumu en süper bildiği fal bu olmuş sanırım. Ruh halimi tam anlamıyla tarif etmiş beni oldukça etkiledi. Geleceğe dair çok bir şey söylemedi ama tek soru sormuştum zaten. O soruyla ilgili söylenecek çok net şeyler yok. Selin imer kadar pembe tablo çizmese de o da bir teklif olacağını belirten şeyler söylemiş. Yüzük olacak tarzı. O açıdan selin imerle falı paralel diyebilirim. Ama realist olarak ilişkimin gidişatının bana bağlı olduğunu söylemiş ki cidden öyle.

Ayla'yı da merak ettim. Param olunca deneyeyim bari

aaaa cok sasırdım valla kızlar bende hep aynı dogrultuda gıdıyor,ama ben bı kere ayrılmıstım benımkınden baskası olucak demıstı bı o aklıma takılmıstı olur gıbı oldu bırısı ılgılendı benımle ama ben ıstemedım sonrada hep aynı dogrultuda gıttı

Bunun gibi bir çok örneği var gülüm o yüzden takılmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…