Cherrycan cepten yazamadim bir turlu baktirdin mi sende ? Yavrum arayan mevlasini da buluyor belasini da :)Perican cakal misin nesin, nerden buldun bu hatunu sen :) Vallahi supermis.
süper haber ayla'nın mevcut durumda iyi çıkması. ben iki akşamdır eve gidemiyorum o yüzden arayamıyorum kadını.
ofisteyken baktıramam da, evdeyken dinlemeliyim. gündüz parayı aktarıcam, akşam baktırcam uydurabilirsem. ne paralar döktük fala, en azından ücreti iyi.
ay FAMA ben niyetlenince ortadan kayboldu.. iyi mi? kızlar kurutmak istediğiniz bir işyeri, bir iş filan olursa haber verin, herhangi bişy sipariş edeyim. anında işleri bozulur
yok canım zaten kırıldı kırılacağı kadar... kimisine tutmuş kimisine tutmamış anladığım kadarıyla.. zaten ilginçtir içimde heves de kalmadı.. kızlar taa 1,5 sene öncesinin nesibe nin falını buldum dinledim dün..o ilk falında benim iş için asla olmayacak demiş mesela net olarak..ama sonradan olabilir, en sonlarda da bu adam seni çok seviyor'a dönmş olay..Canım hevesini kırmayayım ama zaman açısından bende patladı Fama
Cherrycan cepten yazamadim bir turlu baktirdin mi sende ? Yavrum arayan mevlasini da buluyor belasini da :)
Baktirmadim panpa, ama burda yazilan cizilene gore super oldugu kanaatine vardim :)
Kızlar ben dün akşam baktırdım , ve cidden perican nın dediği gibi benim açımdan da müthişti kadın adını anne adını soruyor neden niçin baktırıyorsun diye sormuyor ondan sonra başlıyor döktürmeye yorum yapma diyor sadece evet ve hayır diye cvp ver diyor benim geçmişim niye baktırdığımı ve anımı pat pat ben hiçbir şey söylemeden saydı soru sormama gerek kalmadı sonra ben sordum tabiiki verdiği bir tarih var ve çok yakın 1 hafta gibi bakalım ne olacak telefonu kapattıktan sonra konuşmaları şöyle bir kafamda tarttım cidden nokta atışları var 1 hafta sonra dediğinin çıkacağı konusunda çok iddialıydı ve sen beni tekrar arayacaksın dedi (çıksada arasam) söylediği şeyler ki bunlar doğru her falcının bileceği şeyler değil yüzlerce fal baktırmışımdır genel de fallarım benim olumludur ve birbirine benzer o yüzden iyi falcıyı ayırt etmekte zorlanmışımdır ama Selena dan sonra beni şaşırtan tek yorumcu bu oldu .
Kısacası arkadaşlar o kadar paralar döktürdük v.s bu hatun bence denenir en azından karşında biri var ve soru sorabiliyorsun danışabiliyorsun ben böyle şeylere inanan biri değildim hadi fincan ve kart larla yorum yapabilirsin ama bu açıkçası neye bakıyor napıyor anlamadım kadın döktürmeye başladıkça sormak da aklıma gelmedi açıkçası.
dün faldan sonra perican la da konuştum uzun süre on line çok fal baktırdık ve bilgi veriyoruz soru soruyoruz. onlarda bu bilgiler ve sorular neticesinde mantık yürütürler ve nokta atışı yaparlar bu kadındaki ilginç olan ben hiç bir şey söylemeden medeni durumum olsun niye fal baktırma sebebim olsun öyle şeyleri bildiki ve söyledeki mantık yürütmekle falan ilgisi yoktu yani
aynen oyle hıslerı olduguna ınandıgım bı kac ısım var ama dıgerlerı gercekten akıl yurutuyorlar bız cunku duygusallıgımızdan yada o anda goremedıgımızz seylerden dolayı o yorumlardan etkılenıyoruz kı soru soruyoruz acıkcası bılgılerımız var gercekten cok haklısın ve bu benım cok aklıma gelır ozellıkle gecen gun aslı ya baktırdıgımda bu kadın akıl yurutmus ya dedm dırek
yok canım zaten kırıldı kırılacağı kadar... kimisine tutmuş kimisine tutmamış anladığım kadarıyla.. zaten ilginçtir içimde heves de kalmadı.. kızlar taa 1,5 sene öncesinin nesibe nin falını buldum dinledim dün..o ilk falında benim iş için asla olmayacak demiş mesela net olarak..ama sonradan olabilir, en sonlarda da bu adam seni çok seviyor'a dönmş olay..
fallar bahane..maksat terapi oldu artık..
aaaaa bak buna sasırdım ıste kuzum bu kadar degısmesıne falların,bende hıc oyle bısey olmadı ama belkı duruma gore durumun akısına gore yorum yapmıstr kı sızınkı bıraz karısıktı hatırladıgım kadarıyla :S bende hıc boyle bı degsıkm yorumu olmadı ama bır zaman sonra ılıskımızın boyutu degısıyor falcılarla oda etkılı
kotu dusunmekk yokkk =)))) dıyenede bakbenim bu kadında işte bu hoşuma gitti bilgi vermiyorsun dur bakalım zaman geçsin bu da ötekiler gibi sonra dan fos çıkmaz inşallah şu ana kadar o kadar hayal kırıklıkları oldu ki falda.
Nesibe ben de öyle oldu aynı durumla ilgili 2 farklı yorum 2 sonuç çıkardı ilki olumsuzdu verdiği tarih vardı ayrılırsınız sonra hayatına başka biri girecek falan üzerinden aylar geçti sonra ben bir kez daha denedim bu sefer de olumluydu
aaaa cok sasırdım valla kızlar bende hep aynı dogrultuda gıdıyor,ama ben bı kere ayrılmıstım benımkınden baskası olucak demıstı bı o aklıma takılmıstı olur gıbı oldu bırısı ılgılendı benımle ama ben ıstemedım sonrada hep aynı dogrultuda gıttı
dogru vallahı ınsallah hersey ıstedıgımız gıbı olsun en onemlısıde,hayırlısı olsun ..Bunun gibi bir çok örneği var gülüm o yüzden takılmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?