Ne yazık ki baktıramadım. Dünden beri 2-3 kez aradım, sesli mesaj bıraktım, Ayla ne telefonumu açtı, ne de bana geri döndü.Cnm sen baktirabildin mi ayla baciya ?
Ne yazık ki baktıramadım. Dünden beri 2-3 kez aradım, sesli mesaj bıraktım, Ayla ne telefonumu açtı, ne de bana geri döndü.
Aynen saati kararlaştırdık; fakat hesap no'sunu göndermediBen ayla hanıma ulaştım, hesap no vermedı saatleştik nasıl oluyo ılk önce bakıyo sonramı odemeyı yapıyoruz yoksa ılk önce yatırıyomuyuz?? İnşallah saatleştıgımız saatte acar telını
Ben ayla hanıma ulaştım, hesap no vermedı saatleştik nasıl oluyo ılk önce bakıyo sonramı odemeyı yapıyoruz yoksa ılk önce yatırıyomuyuz?? İnşallah saatleştıgımız saatte acar telını
Memnun kaldın mıben ısrarla aramıştım aman dedim ne olacaksa olsun, en son akşam yakaladım işte yanılmıyorsam saat 21.00 gibi falan
allah allah yigilma mi oldu acaba ?Ne yazık ki baktıramadım. Dünden beri 2-3 kez aradım, sesli mesaj bıraktım, Ayla ne telefonumu açtı, ne de bana geri döndü.
bacılar geldimde acil fal baktırmam lzım yaa. fama bakmamış banadacherryy adigeee özledim sizleri kızlaar bana falcı önerin lütfeeen
saraylıyı biliyorum baktırmasamda hiç:))Canmmm bnde ozldm yhu :) bn bu ara cok farkli ismler denenedm sadece sarayli ve selin imere bktrdm canm. Sarayliya 3 fal attm ve attgm andan itibarnde soyledikleri dgrultusunda da yasadn herseyi en ince ayrintisina kdr ama nihayi sonuc daha olmdi.
Selin imere de bktrdm ama biraz ombe tablo gbi geliyordu bna bugn bazi gelismler oldu ogrendfm seyler dgrultusnda olmyck seyler de degl ama yinede verdgi sureye daha var.
Birde para durumunu ayarlar ayarlamz aylaya bktricm bklm. Kizlardan memnun kaln cok olmus l.
Yolladım numarayı canım :)kızlar kimse neden numarayı bana atmıyor
saraylıyı biliyorum baktırmasamda hiç:))
sağol adigeciiiim. bir ara bizde fallaşalım haftasonu evdeyken:)
aylardır baktırmamıştım fal haa. ama ah bu eskide kalan erkekler diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?