Binnaz Abla

Ne yazık ki baktıramadım. Dünden beri 2-3 kez aradım, sesli mesaj bıraktım, Ayla ne telefonumu açtı, ne de bana geri döndü.

ben ısrarla aramıştım aman dedim ne olacaksa olsun, en son akşam yakaladım işte yanılmıyorsam saat 21.00 gibi falan

Ben ayla hanıma ulaştım, hesap no vermedı saatleştik nasıl oluyo ılk önce bakıyo sonramı odemeyı yapıyoruz yoksa ılk önce yatırıyomuyuz?? İnşallah saatleştıgımız saatte acar telını

bacılar geldim geldim de acil fal baktırmam lazım benim. fama bakmamış aynen ya

bacılar geldimde acil fal baktırmam lzım yaa. fama bakmamış banada cherryy adigeee özledim sizleri kızlaar bana falcı önerin lütfeeen

kızlaaaar bana da numarayı atarmısınız ablamda bende istiyoruz ama okuduklarımdan anlamadım önce falı baktırıyoz sonramı hesaba para geçiyoz Çıkan fal haberim var nesibenin bir önceki falında 1 ay süre verdiği olay gerçek oldu ayrı ev istiyordum ama bir oturabilirdik nesibe oturmucan 1 aya tombul bi kadınla konuşman olcak demişti karar verilecek oldu Ilovenesibe seleneya da baktırdım kadın kişilikte on numerooo ama dedikleri daha beklemede cıkarsa yazarım

bacılar geldimde acil fal baktırmam lzım yaa. fama bakmamış banada cherryy adigeee özledim sizleri kızlaar bana falcı önerin lütfeeen

Canmmm bnde ozldm yhu :) bn bu ara cok farkli ismler denenedm sadece sarayli ve selin imere bktrdm canm. Sarayliya 3 fal attm ve attgm andan itibarnde soyledikleri dgrultusunda da yasadn herseyi en ince ayrintisina kdr ama nihayi sonuc daha olmdi.

Selin imere de bktrdm ama biraz ombe tablo gbi geliyordu bna bugn bazi gelismler oldu ogrendfm seyler dgrultusnda olmyck seyler de degl ama yinede verdgi sureye daha var.

Birde para durumunu ayarlar ayarlamz aylaya bktricm bklm. Kizlardan memnun kaln cok olmus l.

saraylıyı biliyorum baktırmasamda hiç:))
sağol adigeciiiim. bir ara bizde fallaşalım haftasonu evdeyken:)
aylardır baktırmamıştım fal haa. ama ah bu eskide kalan erkekler diyorum

hayır bi de şey dikkatimi çekti, demek ki burayı açıktan olmasa da sürekli takip eden çok. ne zaman böyle bir falcı adı çıksa birden pörtleyenler oluyor.. kardeşim madem deneyimleriniz var, biraz da siz bizimle paylaşın di mi ama ? vallahi alınıyorum

Herkese merhabalar,
Dediğim gibi Nesibeye baktırdım kızlar. Fal genel anlamda tutarlı ve güzeldi. Anı bilmiş gayet başarılı, geleceğe yönelik sonuç anlamında olumsuz yorum yapmış ama çok az bi olumlu payı da vermiş. 3 ay gibi bi süre vermiş o da bakalım nolcak :)

Ayla konusunda da Samukacım haklı bence de beklemekte fayda var madem bu kısa zaman vermiş bi bakalım çıkıyor mu dedikleri. Çünkü şöyle bir durum var mesela Cansu vardır Sentinus Cafe'de böle yüzüne bakar sayar herşeyi ama gel gör ki gelecek tırttır. Umuyorum bu öyle değildir. İnşallah söylediği tüm olumlu şeyler gerçek olsun :)))

Hatunlar, bu akşam Ayla bacıdan randevu alanlar vardı naptınız acep meraktan çatlıyoz burda ayoll

saraylıyı biliyorum baktırmasamda hiç:))
sağol adigeciiiim. bir ara bizde fallaşalım haftasonu evdeyken:)
aylardır baktırmamıştım fal haa. ama ah bu eskide kalan erkekler diyorum

Boyu posu devrilsn onlarn :)

Canm bn cok uzun zamndr fal bkmiyorm koreldm artik iyice ama hbrlesrz hfta sonu duruma gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…