- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Yoğunluktan kadına şarj dayanmıyor sanırım ama mutlaka geri döner sana bence, dönmese de sen ara belli aralıklarda canım parayı yatırdığını da söyle ki sana öncelik tanısınKızlarrr ayla hanıma ucretı yatırdım saatınde aradım tam bakıyodu tel kapandı o saaten berı kapalı telı anlamadım(( inşallah yrn ulaşır bana ( yoksaa yatırdıgım maddıyatta degılım ama cok heveslenmıştım ona uzulurum (((
Bencede sarjı bıttı hep mesguldu zaten.. Belkı gec oldu dedı acmadı bıdaha telını. Yrn olsunda bakalım kısmetYoğunluktan kadına şarj dayanmıyor sanırım ama mutlaka geri döner sana bence, dönmese de sen ara belli aralıklarda canım parayı yatırdığını da söyle ki sana öncelik tanısın
Şarj adam akıllı dolsun diye de açmamış olabilir ama bu saatte de bakmasın zaten kafası dinç olsun öylesi daha iyi, yarın ben de arayıp bi fırça çekerim arkadaşlarıma niye bakmıyon cısss yaparım sana derimBencede sarjı bıttı hep mesguldu zaten.. Belkı gec oldu dedı acmadı bıdaha telını. Yrn olsunda bakalım kısmet
Aynen. Begenılerı yorumları alsak sahane olur..sagol vallahı yarın açar herhalde telını duşuncesındeyım bakalım kısmet.. Bende bı bahtsızlık vardır zaten.. Umarım bu olayda oyle sonuçlanmazz:)))Şarj adam akıllı dolsun diye de açmamış olabilir ama bu saatte de bakmasın zaten kafası dinç olsun öylesi daha iyi, yarın ben de arayıp bi fırça çekerim arkadaşlarıma niye bakmıyon cısss yaparım sana derim
Telefonu bu kadar meşgul madem bu baktıranlar bizdense gelip buraya yazsalar da biz de fikirlerini alsak ya
Aaaa kötü enerjiyi çekme üstüne, bir şeylerde aksilik olacak dersen öyle de olur. Muhakkak bakacak yani nereye kadar sürecek ki böyle. Parayı yatırmadan bile baktıysa parasını yatırana da bakar yaniiAynen. Begenılerı yorumları alsak sahane olur..sagol vallahı yarın açar herhalde telını duşuncesındeyım bakalım kısmet.. Bende bı bahtsızlık vardır zaten.. Umarım bu olayda oyle sonuçlanmazz:)))
Pozıtıf düşünmekten bı hal oldum zati:)) o poliyanayı bı bulsam ıkı çift lafım var:))) evet evet yrn başarıcam bu işii.Aaaa kötü enerjiyi çekme üstüne, bir şeylerde aksilik olacak dersen öyle de olur. Muhakkak bakacak yani nereye kadar sürecek ki böyle. Parayı yatırmadan bile baktıysa parasını yatırana da bakar yanii
Başarcan tabii yaa millet aya gitti sen bi bu kadına mı ulaşamican peh peh pehPozıtıf düşünmekten bı hal oldum zati:)) o poliyanayı bı bulsam ıkı çift lafım var:))) evet evet yrn başarıcam bu işii.
Ben bir miktar baktırabildim. "Bir miktar" diyorum çünkü Ayla hanım, kısa bir süre falıma baktıktan sonra devamına yarın bakacağını söyledi. Şimdilik nötr durumdayım.Şarj adam akıllı dolsun diye de açmamış olabilir ama bu saatte de bakmasın zaten kafası dinç olsun öylesi daha iyi, yarın ben de arayıp bi fırça çekerim arkadaşlarıma niye bakmıyon cısss yaparım sana derim
Telefonu bu kadar meşgul madem bu baktıranlar bizdense gelip buraya yazsalar da biz de fikirlerini alsak ya
Hobaaaa o bir miktar da neci böyle ? Neden böyle oldu ki ? Peki o bir miktar nasıldı ?Ben bir miktar baktırabildim. "Bir miktar" diyorum çünkü Ayla hanım, kısa bir süre falıma baktıktan sonra devamına yarın bakacağını söyledi. Şimdilik nötr durumdayım.
aaa ne demekmiş ya o? öyle şey mi olurBen bir miktar baktırabildim. "Bir miktar" diyorum çünkü Ayla hanım, kısa bir süre falıma baktıktan sonra devamına yarın bakacağını söyledi. Şimdilik nötr durumdayım.
Memnun kaldın mı
Yoğunluktan kadına şarj dayanmıyor sanırım ama mutlaka geri döner sana bence, dönmese de sen ara belli aralıklarda canım parayı yatırdığını da söyle ki sana öncelik tanısın
Canım yoğunolduğum için zaman ayıramıyorum yazmaya.mesai saatlerim fazla,sadece bakıp çıkıyorum,birde alışkanlık yapmadım yazmaya.ama 1,5 yıldırda takip ediyorum bir fal hastası olarak..yani yanlış şeyler düşünmenizi istemem..hayır bi de şey dikkatimi çekti, demek ki burayı açıktan olmasa da sürekli takip eden çok. ne zaman böyle bir falcı adı çıksa birden pörtleyenler oluyor.. kardeşim madem deneyimleriniz var, biraz da siz bizimle paylaşın di mi ama ? vallahi alınıyorum
Nesibeye bende 2 kez baktırdım..ikisindede bana dediıkleri çıkmadı..enerjimiz uyuşmadı..böyle yorumluyorum sonuçta çok beğeneni var..ben rezzancıyımdır..bende yeri çok ayrıdır..Herkese merhabalar,
Dediğim gibi Nesibeye baktırdım kızlar. Fal genel anlamda tutarlı ve güzeldi. Anı bilmiş gayet başarılı, geleceğe yönelik sonuç anlamında olumsuz yorum yapmış ama çok az bi olumlu payı da vermiş. 3 ay gibi bi süre vermiş o da bakalım nolcak :)
Ayla konusunda da Samukacım haklı bence de beklemekte fayda var madem bu kısa zaman vermiş bi bakalım çıkıyor mu dedikleri. Çünkü şöyle bir durum var mesela Cansu vardır Sentinus Cafe'de böle yüzüne bakar sayar herşeyi ama gel gör ki gelecek tırttır. Umuyorum bu öyle değildir. İnşallah söylediği tüm olumlu şeyler gerçek olsun :)))
Aynen aradığımda çok yoğunum dedi...allah allah yigilma mi oldu acaba ?
Şarj adam akıllı dolsun diye de açmamış olabilir ama bu saatte de bakmasın zaten kafası dinç olsun öylesi daha iyi, yarın ben de arayıp bi fırça çekerim arkadaşlarıma niye bakmıyon cısss yaparım sana derim
şimdi iyice merak saldımBen bir miktar baktırabildim. "Bir miktar" diyorum çünkü Ayla hanım, kısa bir süre falıma baktıktan sonra devamına yarın bakacağını söyledi. Şimdilik nötr durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?