Binnaz Abla

Kızlarrr ayla hanıma ucretı yatırdım saatınde aradım tam bakıyodu tel kapandı o saaten berı kapalı telı anlamadım(( inşallah yrn ulaşır bana( yoksaa yatırdıgım maddıyatta degılım ama cok heveslenmıştım ona uzulurum(((

Yoğunluktan kadına şarj dayanmıyor sanırım ama mutlaka geri döner sana bence, dönmese de sen ara belli aralıklarda canım parayı yatırdığını da söyle ki sana öncelik tanısın

Yoğunluktan kadına şarj dayanmıyor sanırım ama mutlaka geri döner sana bence, dönmese de sen ara belli aralıklarda canım parayı yatırdığını da söyle ki sana öncelik tanısın
Bencede sarjı bıttı hep mesguldu zaten.. Belkı gec oldu dedı acmadı bıdaha telını. Yrn olsunda bakalım kısmet

Bencede sarjı bıttı hep mesguldu zaten.. Belkı gec oldu dedı acmadı bıdaha telını. Yrn olsunda bakalım kısmet
Şarj adam akıllı dolsun diye de açmamış olabilir ama bu saatte de bakmasın zaten kafası dinç olsun öylesi daha iyi, yarın ben de arayıp bi fırça çekerim arkadaşlarıma niye bakmıyon cısss yaparım sana derim

Telefonu bu kadar meşgul madem bu baktıranlar bizdense gelip buraya yazsalar da biz de fikirlerini alsak ya

Aynen. Begenılerı yorumları alsak sahane olur..sagol vallahı yarın açar herhalde telını duşuncesındeyım bakalım kısmet.. Bende bı bahtsızlık vardır zaten.. Umarım bu olayda oyle sonuçlanmazz:)))

Aaaa kötü enerjiyi çekme üstüne, bir şeylerde aksilik olacak dersen öyle de olur. Muhakkak bakacak yani nereye kadar sürecek ki böyle. Parayı yatırmadan bile baktıysa parasını yatırana da bakar yanii

Aaaa kötü enerjiyi çekme üstüne, bir şeylerde aksilik olacak dersen öyle de olur. Muhakkak bakacak yani nereye kadar sürecek ki böyle. Parayı yatırmadan bile baktıysa parasını yatırana da bakar yanii
Pozıtıf düşünmekten bı hal oldum zati:)) o poliyanayı bı bulsam ıkı çift lafım var:))) evet evet yrn başarıcam bu işii.

Ben bir miktar baktırabildim. "Bir miktar" diyorum çünkü Ayla hanım, kısa bir süre falıma baktıktan sonra devamına yarın bakacağını söyledi. Şimdilik nötr durumdayım.

Ben bir miktar baktırabildim. "Bir miktar" diyorum çünkü Ayla hanım, kısa bir süre falıma baktıktan sonra devamına yarın bakacağını söyledi. Şimdilik nötr durumdayım.
Hobaaaa o bir miktar da neci böyle ? Neden böyle oldu ki ? Peki o bir miktar nasıldı ?

Kızlar bence yoğunluk oldu öyle paraya fala önem veren kadın değil hatta fal dan sonra ben hesap no istedim ha tamam dedi sonra msj la yolladı , dün yığılma olduysa kadın da dumur olmuştur

Canım yoğunolduğum için zaman ayıramıyorum yazmaya.mesai saatlerim fazla,sadece bakıp çıkıyorum,birde alışkanlık yapmadım yazmaya.ama 1,5 yıldırda takip ediyorum bir fal hastası olarak..yani yanlış şeyler düşünmenizi istemem..

bende ayla hanıma henüz baktırmadım..ama ilerde baktırmayı düşünüyorm .herkes bi baktırsın,yoğunluk azalsın bakalım..

Nesibeye bende 2 kez baktırdım..ikisindede bana dediıkleri çıkmadı..enerjimiz uyuşmadı..böyle yorumluyorum sonuçta çok beğeneni var..ben rezzancıyımdır..bende yeri çok ayrıdır..

kızlar günaydın ayla sultanı arıyom önce açmadı şimdide çekmiyomu kapalımı anlamadım madem fal bakıyon telden otomatik mesaj at dönecem diye böyle durmadan arayacazmı yoksa dönermi sapık gibi hissettim kendimi ablam ve ben iki kişi sürekli fal baktırıyoz iyi halt gibi ablamın fallarıda size söyleyem ben bi cıkmayan fal haberim var hemide güm diye patladı rezzan ablamın ablama baktığı falın yarısı olasılık yarısı netti olasılık olan kısmına tuttu tutmadı diyemiyo doğal olarak ablam ama net olan kısım gümlediözelden yazarım isteyene bide şurda adımızı nasıl değiştiriyoz ben rahat olamıyom cok bilenler var

allah allah yigilma mi oldu acaba ?
Aynen aradığımda çok yoğunum dedi...

Ben 22:30 da aradım yani öyle randevu vermişti ama aradığımda misafiri vardı, ben de yarın ararım o zaman dedim bakalım bugün baktırabilecek miyim kısmet bir de gerçekten paragöz bir kadın değil, ben istedim hesap numarasını...

şimdi iyice merak saldım yarım fal ilk defa duydum şu fal ömrümce daha neler görecez neler duyacaz acaba ben akıllanmam

Kizlar ben baktırdım gercekten para gayesi olmayan bi bayan ayla hanım bence memnun kalırsınız ben cok sevdim enerjimde tuttu dedigi bisey var suresi 15 gun ama bence netteki online falcılardan kat kat iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…