Binnaz Abla

Kizlar ben baktırdım gercekten para gayesi olmayan bi bayan ayla hanım bence memnun kalırsınız ben cok sevdim enerjimde tuttu dedigi bisey var suresi 15 gun ama bence netteki online falcılardan kat kat iyi

Canım nasıldı yani mantıklı geldi mi nokta atışları varmıydı biraz detay lütfen

ayyyy bana da atar misiniz o zaman numarayi zor tutuyorum kendimi cepte bulunsun numara

perican :) kim bu samsunlu bayan sadece telde mi bakıyor? samsunun neresinde teli varsa özel mesajla alabilir miyim hay allah nasıl oldu da kaçırdım bu kadını

Hobaaaa o bir miktar da neci böyle ? Neden böyle oldu ki ? Peki o bir miktar nasıldı ?
Benim sorduğum bir soruya, ben bunu biraz çalışayım, dedi. O nedenle yarına (yani bugüne) kaldı. Ben de fal hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. İlk bölümde henüz çarpıcı birşey yok bence. Su gibi akmayan bir faldı. Daha çok soru cevap şeklinde geçti. takır takır Ayla Hanımın konuştuğu bir fal olmadı. Kendisine bugün ulaşabilirsem ikinci bölümü de burada paylaşacağım.

Cok merak ettim calismasi gereken nasil bir soru sordun acaba :)

kızlar ulaşan var mı? az detaylı anlatın ya.
nası bu kadar yoğunlaştırdık kadını anlamadımki bi süre kimseye numara atmayalım olmazsa:)) kendi içimizde baktıralım sonra veririz isteyenlere (çokbencilim)

Valla az once ilknurla ayni seyi dusunduk ve kimse ulasamaz oldu kadina bari biraz hafifletelim ki herkes sorunsuz baktirabilsin. Kadin elimizde nasilsa kacmiyor

Valla az once ilknurla ayni seyi dusunduk ve kimse ulasamaz oldu kadina bari biraz hafifletelim ki herkes sorunsuz baktirabilsin. Kadin elimizde nasilsa kacmiyor

Ama öyle kadın belkide korktu ne bileyim böyle durumlarda kendimiz denedik ten sonra özel msj la arkadaşlarımza atarız onlarda dener çünkü açıkçası kadının hiç fikrini almadık iznini istemedik

Yok be gülüm bence şöyle oldu perican kuzeni vasıtasıyla tanıştı paylaştı arkasından ben sazan gibi atladım çok beğenince paylaştım yani kadına hiç sormadık fikrini almadık telefonunu verelim mi diye izin istemedik birden bire telefonlar artınca belki de tırstı hatun

Ben bu hatunu aradım hesap no verdi. dün için döncem dedi sana ama dönmedi. bugün yine aradım başka birhesap no verdi bu seferde. yatırınca bana dön bakıcam falına dedi.. Açıkçası pek güven vermedi bu kadın bana arkadaşlar inşallah falları çıkar da yanılırım

Bitanem telefon isini ben sorup iznini aldim ama bu kadar ragbet olacagini ben bile tahmin etmedim

kızlarr venusun cıkan falı varmı ?? yanı durumlar dedıgı gıbı olabılır ama emın oamıyorum bıde gecmıste bende cok dedıklerıde olmadı :S ya melek ablamla aynı seylerı demısler ama o daha acımasız konusmus bılemedım :S melegın bende yerı cok ayrıdır ondan dolayı ona ınanmak ıstıyorum ama hayırlısı herseyın ne dıyım..kızlarr vallla fal baktırmak alıskanlık oldu yemın edıyorum rahatlık batıyor..

bacım ben korktum başka hesap no falan yiğite ben vergi veriyonmu diye sormuştum araştırabilirsin diye atar yaptı bu kadın başka hesap no falan veriyosa sonradan ben bilemedim zaten açmıyoda merakıma yenik düşmeyecem ben ablam gerek yok dedi düşününce bende öle karar verdim sağolun yinede kızlar inşallah aklım çelinmez

al bendende o kadar sigaram dışında bide falım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…