Binnaz Abla

Fala inanma falsızda kalma..çok kaptrımamak gerek..çok kaptırımca insanın psikolojisinide etkiliyor..aradan baktırım oluruna bırakmalıyız..ruhsal sağlığımız için..

Bitanem telefon isini ben sorup iznini aldim ama bu kadar ragbet olacagini ben bile tahmin etmedim

bilmiyordum onu o zaman ödeme yapanlar baktırsın öteki arkadaşlar biraz müsade etsinler hep kadın kafayı toplar hem güveni gelir hayır benim aklıma şu geldi telefonunu falan değiştirir se hiç ulaşamayız.

Güven konusuna gelince kesinlikle güvenilecek bir kadın özellikle para konusunda ben ısrarla hesap no aldım yani 25 tl gibi bir rakama tenezül edecek biri değil burdan 10 kişi yatırmış olsa 250 tl .

Aman kizlar kaybetmeyelim kadini ben ocakta baktiracagim sinav oncesi baktiramam. Hem gercekten biraz bekleyin cikarsa baktiralim ani zaten biliyorlar kimsi tam biliyor kimisi az biliyor ama biliyor. Onemli olan gelecek bi tartalim kadini once.

Bu arada Cherrycan burda misin greta napti bakti mi ?

Kızlar sonunda ayla hanıma fal baktırdım.olumsuz söylemlerimi geri alıyorum çünkü hakikaten enerjisi çok tatlı birisi. Çok çok beğendim. Fala gelince hakikaten öyle nokta atışları var dıki anlatamam size mesela erkek arkadaşımın bütün özelliklerini saydı bana üstelik doğum günü tarihi vermeden şok oldumm.. Daha beni şok eden çok şeyler söyledi. gelecekle alakalı da söylediği şeylerin çıkacağına inancım çok fazla. Şu ana kadar baktırdğım en iyi falcı diyebilirim..

Ay ay ay çok ama çok sevindim İnşallah ya

Ay ay ay çok ama çok sevindim İnşallah ya
Canım mesela dedi ki bana babanlar dört kardeş. bende hayır üç kardeş dedim. oda bir tane ölmüş kardeşleri var babanların dedi. hakikaten babamın yedi yaşında ölmüş abisi vardı.. Şok oldum kadın kendinden emindi.. Erkek arkadaşımn aşırı titizliğini bile bildi yani hemde burcunu yaşını bilmeden. Kadın resmen döktürdü ya işte falcı dediğin böyle olmalı bence. Birde gelecek çıkarsa olay bitmiştir

Şu an var ya İnşallah diyorum yüreğime su serptin

ve gelecek konusu beni çok korkutuyor. umarım olumsuz konuşmaz

kızlar ayla kaç dakika bakıyor? ona göre ortam hazırlıcam, ofisteyim çünkü.

konuya bağlı galiba sonra soru cvp şeklinde ilerliyor ay hiç saat tutmak aklıma gelmedi

hani cepten aradıysan diye, telefonda yazar ya kaç dk olduğu :)

benim çok konum yok tek sorum var hep :) bölünsün istemiyorum ofis çok kalabalık da bugun.

Kızlar ilk kez başkalarının falını bu kadar merak ettim ya yüzlerce fal baktırdık paylaştık ne bileyim heyecanla fal sonuçlarını bekliyorum Allah sonumuzu hayra getirsin

Ayla hanımla ilgili görüşüm olumsuz arkadaşlar.

Bugün ikinci bölüm için aradım. Dün akşam merak ettiğim, iş ile ilgili durumum ne olacak diye sormuştum. Bu arada iş konusunda da biraz bilgi vermiştim maalesef. Bugün iş hakkında baktı; söylediği 4-5 cümle. Yani bir başka iş seçeneği var, o daha hayırlı olacak. İyi, dedim. Bir de ailemle ilgili birşey sorabilir miyim, diye sordum. İnanamazsınız, bu sefer de, ailen konusuna çalışmadım gibi birşey söyledi. Yani ailemle ilgili hiçbir şey söyleyemedi. Ve ben de bu cevap karşısında içim cız etti ve kendime fena halde kızdım böyle bir falcıyı aradığım için. Hiç değilse, dün akşamki ilk bölümün sonunda uyanmış olmam gerekirdi. Henüz parasını yatırmadım. Yatıracağım ama içim sızlayarak yatıracağım.

Kesinlikle tavsiye etmem. tellwe'deki promosyon fallar tadında ve insanı bezdirici, bol bol arkası yarınlı bir faldı.

kızlar ayla kaç dakika bakıyor? ona göre ortam hazırlıcam, ofisteyim çünkü.
Ben 20 dk konuşmuşum. Daha soru sorsam sorardım cevaplıyor çünkü ama çok vaktini almayım dedim çünkü biz konuşurken sürekli teli çalıyordu :)

Canım çok şaşırdım neden öyle yaptı ki sana? Bende ilkten olumsuzdum hesap no verip dönmemesi falan hoş değildi ama baktığı falı çok beğendim ben sormadan herşeyi söyledi bana sevgilimn samsunlu olmasını bildi bu da tesadüf olamaz heralde. Seninle enerjisi uyuşmadı galiba

Herşey olabilir enerji dir ne bileyim başka bir şeydir ben de de cok ama çok ilginç detaylar bilmişti ben söylemeden üstelik

Canım nasıldı yani mantıklı geldi mi nokta atışları varmıydı biraz detay lütfen
cnmmm nokta atısları vardı evet ama bız soru cevap seklınde gttik ask hayatımla ılgılı bana cok fazla sey soyledı ve benımle enerjısı tuttu gercekten en yakın tarıh aralık ayı onu soyleyım cnm dedıgı sey cıkarsa mutlaka bılgılendırırım ama gercekten konussak bır saat konusurdu benımle :) o derece senın heyecanla 1 haftakı sonrakı olayını beklıorum bakalım cıkıcak mı ben gayet memnun kaldım ayla ablayla enerjim tuttu benım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…