cnmmm nokta atısları vardı evet ama bız soru cevap seklınde gttik ask hayatımla ılgılı bana cok fazla sey soyledı ve benımle enerjısı tuttu gercekten en yakın tarıh aralık ayı onu soyleyım cnm dedıgı sey cıkarsa mutlaka bılgılendırırım ama gercekten konussak bır saat konusurdu benımle :) o derece senın heyecanla 1 haftakı sonrakı olayını beklıorum bakalım cıkıcak mı ben gayet memnun kaldım ayla ablayla enerjim tuttu benım :)
Valla ben onlarca fal baktırdım. Ama Ayla kadar kadar kötüsünü ve benimle enerjisi tutmayanını da hiç görmedim. Üstelik, bu konuya çalışmadım demek ne demek yaaa. Bir falcı, falına doğaçlama bakar. Ben bunu bilirim.Canım çok şaşırdım neden öyle yaptı ki sana? Bende ilkten olumsuzdum hesap no verip dönmemesi falan hoş değildi ama baktığı falı çok beğendim ben sormadan herşeyi söyledi bana sevgilimn samsunlu olmasını bildi bu da tesadüf olamaz heralde. Seninle enerjisi uyuşmadı galiba
Valla ben onlarca fal baktırdım. Ama Ayla kadar kadar kötüsünü ve benimle enerjisi tutmayanını da hiç görmedim. Üstelik, bu konuya çalışmadım demek ne demek yaaa. Bir falcı, falına doğaçlama bakar. Ben bunu bilirim.
Sonuç olarak Ayla Hanımı aramadan önce iyi düşünün.
Bu arada parasını da gönderdim ama havaya giden bir para oldu. Forumda şimdiye kadar hakkında bu kadar olumsuz yazdığım bir falcı da olmadı. Kendimi düpedüz kazıklanmış hissediyorum.
bende çok memnunum klothodan..Tarot istiosan tarottan gercekten anlayan tellwe deki klothyagmur
bende bir ara olumsuz yazdığında kızmıştım sonradan fark ettim bir o uyarmış..Buradan huzurunuzda klothoyagmur dan ozur diliyorum. Burada soranlar olmustu bilemedi demistim habuki iclerinde olana en yakin yorumu o yapmis. Simdo bir kahve daha attim. 6. siradayim. payladirim sizinle
taa o zaman kahve attim zaman var sabir demis coguyla ayni tarihi veris yeniyila dogru sonrasinda demis ama acikcasi ben artik olacagini dusunmuyorum patladi gibi bence butun fallarim bakalim 2015 in ilk ayi her sey belli olacakbende bir ara olumsuz yazdığında kızmıştım sonradan fark ettim bir o uyarmış..
taa o zaman kahve attim zaman var sabir demis coguyla ayni tarihi veris yeniyila dogru sonrasinda demis ama acikcasi ben artik olacagini dusunmuyorum patladi gibi bence butun fallarim bakalim 2015 in ilk ayi her sey belli olacak
kızlarr venusun cıkan falı varmı ?? yanı durumlar dedıgı gıbı olabılır ama emın oamıyorum bıde gecmıste bende cok dedıklerıde olmadı :S ya melek ablamla aynı seylerı demısler ama o daha acımasız konusmus bılemedım :S melegın bende yerı cok ayrıdır ondan dolayı ona ınanmak ıstıyorum ama hayırlısı herseyın ne dıyım..kızlarr vallla fal baktırmak alıskanlık oldu yemın edıyorum rahatlık batıyor..
kızlarr venusun cıkan falı varmı ?? yanı durumlar dedıgı gıbı olabılır ama emın oamıyorum bıde gecmıste bende cok dedıklerıde olmadı :S ya melek ablamla aynı seylerı demısler ama o daha acımasız konusmus bılemedım :S melegın bende yerı cok ayrıdır ondan dolayı ona ınanmak ıstıyorum ama hayırlısı herseyın ne dıyım..kızlarr vallla fal baktırmak alıskanlık oldu yemın edıyorum rahatlık batıyor..
selenaya bende su falı attım bikaç kere ve hepsinden çok memnun kaldım. selena zaten kesin tarihler vermez ama geleceğe dair dediklerinin çoğunu yaşadım diyebilirim :)Kızlar selenaya su falı attığımı sölemiştim 2 gün bekledikten sonra fal yorumu geldi ve şimdiki geçmişle analizleri mükemmel. Gelecekle söledikleri çıkar mı bilmiyorum ama baktrdığım adam için bundan olmaz şöle şöle sebeplerden dedi ki ben de aynı şeui düşünüyorum başkasıyla olucaksın sen dedi. Ama bi tarih vermedi yenisi için. Ben zaten attığım falda gerçekten şuanda ne düşündüğünü ne için böle oldığunu merak ediyordum beni fazlasoyla tatmin etti. Artık başka aşklarla başka fallara diyorum:))
Bende bir ara baktırmayı düşünüyorum.söylediklerin cesret verdi..sadece su falındamı iddalı diğer falları nasıl acabaKızlar selenaya su falı attığımı sölemiştim 2 gün bekledikten sonra fal yorumu geldi ve şimdiki geçmişle analizleri mükemmel. Gelecekle söledikleri çıkar mı bilmiyorum ama baktrdığım adam için bundan olmaz şöle şöle sebeplerden dedi ki ben de aynı şeui düşünüyorum başkasıyla olucaksın sen dedi. Ama bi tarih vermedi yenisi için. Ben zaten attığım falda gerçekten şuanda ne düşündüğünü ne için böle oldığunu merak ediyordum beni fazlasoyla tatmin etti. Artık başka aşklarla başka fallara diyorum:))
Bende bir ara baktırmayı düşünüyorum.söylediklerin cesret verdi..sadece su falındamı iddalı diğer falları nasıl acaba
ben acımasız yorum yapanları tercih ediyorum vallahi.. boşu boşuna umut vermemiş oluyorlar..
bana acımasız yorum yapıp da 1-2 ay toparlanmamı sağlayanlar:
venüs (bu kız sanırım artık direkt pat pat söylemeye başladı, ilk zamanlar daha yumuşak söylerdi),
selena (bu salaktan bir yol olmaz sana, gelecekte başkası çıkacak sana, salla gitsin üzüldüğüne değmez mal mısın demek istemiş resmen)
taha (kibar kibar demişti ama bundan bi yol olmaz demişti)
galen (adını yanlş yazmış olabilirim ama fecii olumsuzdu yani oku ve git intihar et o derece ama haklıydı yani)
bunların dışında kalanlar sürekli, bekle-seviyor-kafası karışık- hatta ve hatta yemin eden mi ararsın-sana sevgisini görmesem asla demem bu para için yapılmaz bu iş diyenler falan filan...
aynen öyle Samukacım... neymiş ailevi sorunu varmış, şimdi ağzımı bozucam o olacak bu yorumlara...ben ailevi durumlarımızı anlatsam insanlar ağlamaktan helak olurlar yemin ederim. roman gibi zamanlar yaşadım ama gel gör ki bu sıkıntıda tökezledim düştüm..yani diyorum Allahım onca şeye dayanma gücü verdin de neden bu derde vermiyosun..zaten hep erkeklerin kafası karışık ya kafaların içinde bir şey yok ki karışsın deli oluyorum bu yorumlara öyle yorumlar varki karşındaki adamı tanımasan vah vah diyeceksin nerdeyse gidecem yanına ben ettim sen etme ben bir b..k yedim butün hata bende deyip ayaklarına kapanacaksın yorumcular bizden çok karşımızdaki adamlara acıyor.
kızlar yapmam gereken onca iş-güç var, inanın hiç birisini yapamıyorum. zihnimi kaybetmiş gibiyim. Allah bildiği gibi yapsın o kişiyi de diyorum.. benim çektiklerimi o da çeksin, başka bişy istemiyorum..gelmesini filan da istemiyorum artık..yeni biri çıksın karşıma ve iyi biri olsun..artık tek dileğim bu.. nesibe-melek-selin gibi falcıları severim ama boş yere umut kapısı artık..seven adam BEKLETMEZ arkadaşlar.. dağları deler gelir..hele ki engeli yoksa..
teşekkür ederim..kahve side süper ama açmıyor, bence suyu dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?