Binnaz Abla

Çoğumuzun hayatı güllük gülistanlık değil, çok güçlüyüz ama insanların bir kırılma noktası var kadınların kırılma noktasındaki ilk sırayı evlatları alır onlar için yapmayacakları şey yoktur, 2.incisi sevgisinde eş olur, sevgili olur burası zayıf noktamız ama bu zayıf noktası inanınki geçici bir süre biraz zaman alıyor ama atlatıyorsun ve inanınki buna öyle bir atlatılıyor ki insan kendine hayret ediyor.

kesinlikle Samuka her kelimen nokta atışlı..sevgimizi ve sadakatimizi çok fazla belli ediyoruz.. onlardaki o rahatlık bundan..selena da sen bu adama ne dedin ne yaptın da böylesine senden emin, sevginden emin yazmış..allah belamı verdi gerizkalı gibi sadakatini belli edende kabahat.. ona msj attığı zaman nişanlandım filan yazmayı o kadar çok isterim ki, allah o günleri göstersin ilk gelip buraya yazarım..

canım bazen boyle olması pembe tablo olmaması ınan daha ıyı bı arada bınnaz abla sıtesınden daral gelmıstı o yuzden eskı falları okuyunca guluyorum ama bunu goren ve burayı okuyan falcılar oldugunuda bıldıgım ıcın ona gore yorum degıstırıklerıne ınanıyorum aslı zadenın bana baktıgı fal mesela oldurdu resmen ıs ask karıyer oldu canım cuss yanı ..bu bazıları ıcın gecerlı ..venusu bende sevıyorum soyle bısey var ama telwedekı falı cıkmamıs o benım kendımle ılgılı bır durumdu belkı sonradan yapabılırım bu degısıklıgı ama ılıskımle ılgılı benımkının karakterıyle ılgılı,cevresıyle dedıklrı hep cıkar o ve melek paralel ılerlıyor bende acıkcası gercı herkes bana aynı seyı soyluyor ne garıp kı bastan olumsuz bır surec sonra olumluya dogru gıdıcek dıyee :S ama melek su anda ortada yok facenıde kapatmıs ben cok sık kulanan bırısı degılım demın gordum :S ve sasırdım acıkcası selenayada baktırmak ıstıyorum su falında baya ıyı anlasılan ama korkuyorumda kotu bırsey duymak ıstemıyorum su olayları akısına bırakabılsek keskeee meraktan gelıyor basımıza ne gelıyorsa hele ben tez canlı bı ınsan olmamdan hep

canım banada telwedeyken bır gorusumle ılgılı sen degısceksın demıstı ama su anda oyle bır durum olmadı belkı ılerleyen zamanlarda ama ılıskımle ve gıdısatla ılgılı hep dedıklerı cıkar severım bende onu.ama melek ortada yok onunda sevenı ve sevmeyenı var herkes gıbı.benımle enerjısı bır baskaydı ama face falanda kapatmıs artık bakmıycak galıba baksanıza dakka bır gol bır ayla hanımı bıle begenenlerımız ve begenmeyenlerımız oldu baktıranlardan degısık bır ıs bu fal ısı karsındakının gercekten senı okuyabılmesı laızm

selana bence de iyi..korkunu bastır dene derim. kadın gördüğünü söylüyor. olumlama filan yapmıyor. sıkıntı geldi bana olumlama yapanlardan..göndermeden önce de kendi kendine emin ol, psikolojin etkilenmeyecekse gönder. aksi de olabilir, olumlu bir yorum da yazabilir ama anı biliyor..gelecek tutmadı bende selanada ama anlık analizi süper..

Hayatta hiç bir zaman kendine bela okuma bu bela falan değil , nefsimiz var duygularımız var insanız biz ya hayattaki en güzel şeyi yaşadık sevmek kadar güzel şey var mı tamam karşılığını alamamış olabiliriz acı çekmiş olabiliriz insanı olgunlaştıran tecrübedir, acıdır ve şu an sen zannediyorsun ki bir daha böyle sevemem inan bana gene böyle seveceksin ve belki gene bu hataları yapacaksın varsın olsun ne kaybedeceksin ki yaradan ne güzel duygu bahşetmiş sana sevmeyi karşılıksız da olsa acı da çeksen ne yazar bunları yaşayamayan bir çok insan var s.et zamanla acın hafifleyecek inan bana aşk acısı sonsuza kadar sürmüyor gülüm.

senın ıcın ıyımı oldu kotumu bulemem ama dogru bı sekılde gordugunu soylemıs en azından pembe tablodan kat kat ıyıdır gercekler bazen acıtır ama bende sıradayım beklıyorum bakalm

Nasl da hislerime dsuncelerime tercüman oldun canm. Bnde tam da bu cumlelerle o kdr cok soyluyorm ki bunlari.

tamam canım benım senınkı ıcınde ınan ıcın rahat olsun uzme artık tatlı canını yılan hıkayesıne dondu :S ve ınanın etrafımda o kadar cok bızden farklı kız arkadaşım varkı cocuklara yapmadıkları kalmıyor,falada o yuzden sardım galıba bıraz cunku anlatamıyorum ben dıceklerı bellı aman sana cocuk mu yok .S ben oyle bır ınsan degılım hayatımda sevdıgım olsun bı ınsan olsun mutlu huzurlu olıyım benım ıstedıgım bu ama oyle olunca kıymetlı oluyosun onu anladım ben oyle olamam burdakı kımseyde yapamaz adım gıbı emınım, en onemlısıde vıcdanımız rahat etmez.5 yıllık sevgılısını aldatan mı dersın cocuk aglıyor yıl donumumu unuttun dye dusunun ben benımkıne oyle bısey yapsam agzıma s.r gercekten bız deger vere vere kaybetme korkusundan mahrum bırakmısız onları nesıbeyede sasırdım bazılarına gayet acımasız yorum yapabılıyor banada hep olumlu gıdısatı ama ne olur burayıda okuyorlar bızım bı anlık mutlulugumuz ıcın hayal kurmamıza,umut gormemıza sebeb olmayın !!! vve en kısa zamanda baktırıp seleneya son verıcem fal hayatıma seneyee cıkıcak dedıklerı seyler eger dogruysa tabı 2015 yılını gosterıyor ama pek umudumda yok !!

Urmina sen falalem Meryem'e baktirdin mi :)

ve gelecek konusu beni çok korkutuyor. umarım olumsuz konuşmaz
Canim baktirmadiysan hic baktirma derim olmadi ben kendimi acmamisim rahat edememis normalde pat pat isim veriyormus oyle aman aman bisey bilmedi aklimdaki kisinin bi ozelligini bildi sadece o da belki tesaduf dedigi tarih yakin olursa yazarim oyle baktirirsin...ve bence kadinda bisey var basim.feci agriyordu baktirdiktan sonra uc harflisi fln olabilir bilemiyorum

kızlar su anda selanın eskı falını buldum ve okudum bende patlamıs tarotta hemde ne patlamak su falı yollamaya kararsızım ama

canımm sana yolladım bendekı eskı falını tarott atmıstım ben baya nısanda atmısım bız bı haftasonra barıstık ona gore benımkıde bende baska alemlerde olmamız lazım kı benımkının benı ıstememsı kı tam tersı olmustu :S aılemden bırının olmesı :S arkadaımdan kazık yemem :S ayyy eskı falları bulmusken okuyımda hangısı cııkmıs yaızyım sıze :S

Üç harfliyle baş ağrısının alakası yok ki canım. Ayrıca ağrısa bile bakan falcıların başı ağrır baktıranın değil

Canım sen baktırdın mı Ayla'ya ? Benim anlamadığım o kadar söylüyoruz burda baktıranlar lütfen yorumunu paylaşsın diye ama görüyorum ki baktıranların çoğu bir köşede ? Biz burda falımız hakkında bilgilendiriyoruz numara veriyoruz falımızı anlatıyoruz vs .. sırf siz bir tık daha bilinçli olun diye. Baktıran arkadaşlar neden 2 dk zahmete girip fikirlerini paylaşmıyorlar ?

Eğer bir daha kendimce iyi olduğunu düşündüğüm bir falcı bulursam belli başlı arkadaşlara mesaj yoluyla haber vereyim en iyisi, herkes böylece kafasına göre takılsın ..

Canım benim başıma geldi o:) ben ilk sevgilim için ölüyordum resmen çocuğun deli gibi peşinden koştum çıkarken de çok sudan bi sebepten bitti ben 6 ay kendime gelemedim 700 tl lik fal baktırdım deliye bağlamıştım artık sonra bigün hayatıma biri girdi senelerce görmedğim ilgiyi gösterince ben de dedim bu adan beni gerçekten seviyor nişanlanayım eski sevgilim bunu öğrendi mesaj üstüne mesaj nasıl yaparsın edersin fln nişanı nerdeyse basıyordu:/ tabi nişanlımla o ilk zamanlardaki ilgiyi bıraktı ben de o havadan çıkınca gerçekleri gördüm bu adamla hayatta evlenemiceğimi evlenmemem gerektğini:/ kısaca nişan bozuldu şimdi eski sevgilim yazıyor o beni tınmayan adam gitmiş başka biri gelmiş gibi. Ama içimden zerre kadar adamla görüşmek gelmiyor yazdıklarına cevap veriyorum o ayrı, şuana kadar 20 kez görüşelim dedi hayır dedim bakalm ne zaman pes edicek:)
ı

allahım yaa 6 ay sen ölürken nerelerdeymiş.. çok iyi olmuş valla kendime olmuş gibi sevindim. değerini anlaması için illaki kaybetme korkusu yaşaması gerekiyormuş demek ki. bana böyle bişey olsa, öyle günleri görsem kurban keser fakire dağıtırım inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…