Binnaz Abla

Canım benim için iyi oldu çünkü ben gerçekten bitirdim bu mevzuyu o kişiyi de Allaha havale ettim çünkü beni inanılmaz üzdü yanına kalmıcağını biliyorum. Ben de en yakın yorumlar ilkay gür ile selenanın idi. Venüste adam üzülmemiş falan dedi ama ailesiyle ilgili dedikleri çoook ilgisiz ve baya kötü şeyler:/ hayırlısı olsun ya fal baktırmasam bile ben burayı seviyorum sizi seviyorum kızlar
senın ıcın ıyımı oldu kotumu bulemem ama dogru bı sekılde gordugunu soylemıs en azından pembe tablodan kat kat ıyıdır gercekler bazen acıtır ama bende sıradayım beklıyorum bakalm

Kızlar Ayla Hanım'ı öğlen tekrar arıycam demiştim ya aradım, tlf kapalıydı forumda yazılanları okuyunca tabii ki hayal kırıklığı ama biliyoruz ki, enerji işi, biraz önce aradım tekrar tlf açıktı, ama işi var, 1,5 saat sonra arıycam, baktırınca yorumlarımı yapıceğim :) beklentim düştü ama söyliyim...Bu arada Selena'ya su falı baktırdım, kısa bir yorum, diğer baktırdığım fallarıyla çelişmiyor, ama kahve falını beğenmemiştim, tarotta söyledği birkaç şey tutarlıydı, Su falını da denemiş oldum su falı konusunda yorum yapmam için biraz zaman var

Perican cok hakli buraya biz baktirdigimiz her fali yaxiyoruz lutfen herkes girip yazsin bircok insan burdan okuyup atiyor fali. Sadece forumu takip edip cikmayin paylasin. Ben baktirmadim Ayla hanima ocaga kadar baktirmayacagim da ama forumu takip eden bir insan olarak merak ediyorum. Burayi takip edip baktirdiklari hakkinda yorum yapmayanlari da anlamiyorum suraya analiz yazmaz iki dakikalik bir is,sonucta sizlerde buradaki yorumlardan etkilenip fal atiyorsunuz bircok sitede. Bunu genel olarak yazdim forumu okuyup okuyup hic yazmayanlara.

Bende Ayla hanımı iki defa aradım ikisinde de kapalıydı daha da aramadım arayanlar baktırsın yoğunluk geçince tekrar ararım baktırıncada kesin paylaşırım burda :)

Aynen bitanem şuan kendimi çok keriz gibi hissediyorum gerçekten. Burda numara isteyenlere ayrımsız gönderiyoruz, fal hakkında bilgi isteyenlere olumlu / olumsuz görüşümüzü bildiriyoruz ki sırada bekleyenlere fikir olsun paraları heba olmasın diye. Bugün özellikle sinirlendim çünkü burda çoğu arkadaş ulaşamamaktan vs bahsedince kadını aradım neden böyle olduğunu ve kadın benim adımla fal baktıran neredeyse en az 10 kişi olduğunu söyledi ama topicte maximum 5 kişinin yorumu var o zaman dedim nerde bu millet !!!

Ayrıca yazmışken burdan devam edeyim, Ayla hanıma durumunu sorduğumda çok fazla arayan olduğunu, telefonun şarjının da buna yetmediğini, telefonunu kapalı halde adam akıllı sarj edip fallarının bölünmemesi için kapalı tuttuğunu, aynı zamanda oğlunun düğünü olduğu için bunun da telaşesi olup misafirlerinin olduğunu belirtti.

Canm bn sana msjdada demistm boyleleri var ne yzik ki. Sen iyilik yparsn o burnundan getirir birak Allah askina. Canini gram uzdgume degmz, inan. Kadnla herkesn rnerjisi tutacj diye bi kaide yok o ayri ama bktrdm cok ollumszdu diyen iki kisi var smdilik. O 2 kisiden biri var ki bnim cok dkktimi ckti. Yzdklarina da inanasm glmedi hic. Senin bu kdini soyledgn gunlerde kndsi baska birini onerip onerip bktrsnlar diye cirpinp duruyordu zaten ki onerdgi falcinin parasida boru gbi masallah. Nyse kimsenin de gunahini almj istemiyorm ama ne yzik ki samimi olmyn cok fzla insan bu topige arada bi ugrar zaten. Salla bnce :*

Canim sana ozelden mesaj attim cvp gelmedi bende bugun baktirdim 10 dk sonra da buraya yorum yazdim ne bu siddet bu celal

Cok kotu diyemiyorum ayla hanim iyi niyetli zaten belli ama benimle olmadi biraz enerjimiz basta tutmadi ama aklimdaki insanin meslegini bildi princess a simdilik baktirma dememdeki sebep ise bana verdigi zamanin kisa olusu ve cikip cikmamasini degerlendirebilecek olmam. Ailemi pek bilemedi bi kac bilemedigi sey daha var ama dedigim gibi bizim enerjimiz de tutmamis olabilir.

Ben 3
Üç harfliyle baş ağrısının alakası yok ki canım. Ayrıca ağrısa bile bakan falcıların başı ağrır baktıranın değil
3Harflisi olan falcilara gittigimde uzerime bir agirlik cokuyor bu herkeste olacak diye bisey yok zaten , benim kendimle ilgili tespitim bu sadece. Faldan cikar cikmaz yorum yaptim alelacele cikarsa onu da yazarim zaten. Herkese iyi aksamlar, guzel fallar guzel sanslar .

Bnim anlatmya calistgimda tam olarak bu. Biz burda denedgmz falcilar hkkinda fikirlerimizi soyluyorz o ayri. Ama enerjimizn en tuttgu kisi icon bile hic kimseye bktr demedhmz gbi enerjmzn tutmdigi birinin arksinsan da "BAKTRMA" diye laf soylemiyorz ki boyle bi hkkmz da yok. Sen fikrini soyle karari karsi tarafa birak ki sana bu kisiyi oneren kisoyi de zor da birakma. Sonucta peri kimsenin bogazina bick dayamadi biz kndmiz numarasni istedik. Simdi onu zor da birakmya kimin ne hkki var ? Ypma Allah askina

A

selana bende bılememıs hemde baya bı arkadaşımlada karsılastırdık falları yok yanı sacmalamıs tamamen hemde gecmıs hakkında yorumaları ıyı evet ama gelıcek cıkmamıs ben nısanın 19.baktırmısım senınkı baska alemde demıss senı ıstemıyor bız bı hafta sonra barıstıkk :S aılemden bırısı olucek demıs allah korusun . arkadaşından kazık yıceksın demıs olmadı hıc bırı cok sukur kadın benı oldurmus ztn ahhahahhahah falı sılmıstım ben ama hatırlıyordum az cok sımdı okuyunca ıyıce oturdu su falımıda ıptal ettım o yuzden

canlar ben ayla hanımdan hesap bilgilerini aldım ancak baktırdığım zaman paylaşırım eğrisi-doğrusunu tutarsa. şimdilik tek söyleyebileceğim çok şirin, cana yakın bir hanımdı tlf.da. hatta ben kendimi mahçup hissettim kadını onca arayan var belli ki herkese yetişmeye çalışır gibi bir hali vardı.. ben, benden kaynaklı nedenlerden baktıramadım ama baktırıcam merak ediyorum çok..

pericancım sen neden üzülüyorsun ki? dileyen herkese verdin tlfnu hatta daha da yayılmıştır o tlf ağı bence ama kimisi memnun kalır kimisi kalmaz. teşekkürler kuzu

Periye ben bisey demedim yahu abartma lutfen.periye mesaj atmistim cvp gelmeden ben zaten falciya gitmistim o da saholsun neleri bildi ozelden yazmis.
"baktirmadiysan baktirma benim zaman yakin hele bi ciksin" dedim ki princessi biliyorum ve falci konusunda hayal kirikligi yasasin istemem. Hep mi iyi seyler yazalim bunu bildi ama bunlari da bilemedi yazdim. Ayrica ben falcidan cikip yolda alelacele buraya yorum yazdim oyleleri var ki x falcidina gittim diyo bi hafta sonra yorumunu yaziyor ya da hic yazmiyor. Neyse siz bilirsiniz.

Canim sana ozelden mesaj attim cvp gelmedi bende bugun baktirdim 10 dk sonra da buraya yorum yazdim ne bu siddet bu celal

Canım benim şimdi gördüm mesajını. Sana kızdığım nokta şu oldu arkadaşa baktırma demişsin, ha bunu diyebilirsin de bence mahsuru yok çünkü sonuçta benim cebime giren para da yok çıkan para da ..
Ama sadece baktırma deyip yorumu askıda bırakmışsın. En azından fikir verici bir yorum yapaydın daha anlaşılır olurdu. Yoksa ben burda zaten kimseye %100 başarılı olur vaadinde bulunmadım ki bulunmam da asla çünkü en baba falcıların bile enerjisinin uymadığı kişilerin olduğu örneğini defalarca yaşadık bunu da burda herkes biliyor zaten.

Bir de sanırım sana yazarken yorumunu paylaşmayanlara da kaptırdım ben, bunun senle alakası yok baktırıp da burda iyi / kötü hiçbirşey yazmayanlara dedim bunu ama sana demişim gibi oldu kusura bakma

Kuzum Allah şahidimdir ki ben istiyom ki arayan herkes memnun kalsın, beklentileri karşılansın. Burda biri memnun kalınca hem hepimize umut oluyor hem de benim falım çıkmış kadar da seviniyom cidden. Elbette içimizde memnun kalmayanlar da olacaktır ki ben herkesten olumlu yorum da beklemiyom iyi ya da kötü gelin burda paylaşın ki baktırmayı düşünenlere de fikir olsun

Rica ederim kuzum inşallah benden çok çok daha memnun kalırsın. yorumunu paylaşacğına emin olduğum için bunu zaten istemicem senden, heyecanla güzel haberlerini bekliyorum

pericandan bende telefon istedim ama kadıncağızın başı kalabalıktır, rahatsız etmiyeyim bir zaman diye aramadım.arayıp baktırdığımda mutlaka yorum yazarım.bazen aşırı düşünceli oluyorum elde değil :S

evet kızlar, belli ki bu forum dışına da yayılmış bir şekilde, olabilir, doğaldır... ve yığılma olmuş. daha da gerisi gelir bence, bunun için üye olup isteyenler de olur kesin.. ama zaten bu forumdakiler illaki yorumlarını paylaşıyorlar, biz yazmadan duramayız :)
kalabalık biraz dağılır inşallah haftasonu da daha dinçken baktırma şansım olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…