senın ıcın ıyımı oldu kotumu bulemem ama dogru bı sekılde gordugunu soylemıs en azından pembe tablodan kat kat ıyıdır gercekler bazen acıtır amabende sıradayım beklıyorum bakalm
Perican cok hakli buraya biz baktirdigimiz her fali yaxiyoruz lutfen herkes girip yazsin bircok insan burdan okuyup atiyor fali. Sadece forumu takip edip cikmayin paylasin. Ben baktirmadim Ayla hanima ocaga kadar baktirmayacagim da ama forumu takip eden bir insan olarak merak ediyorum. Burayi takip edip baktirdiklari hakkinda yorum yapmayanlari da anlamiyorum suraya analiz yazmaz iki dakikalik bir is,sonucta sizlerde buradaki yorumlardan etkilenip fal atiyorsunuz bircok sitede. Bunu genel olarak yazdim forumu okuyup okuyup hic yazmayanlara.
Canım sen baktırdın mı Ayla'ya ? Benim anlamadığım o kadar söylüyoruz burda baktıranlar lütfen yorumunu paylaşsın diye ama görüyorum ki baktıranların çoğu bir köşede ? Biz burda falımız hakkında bilgilendiriyoruz numara veriyoruz falımızı anlatıyoruz vs .. sırf siz bir tık daha bilinçli olun diye. Baktıran arkadaşlar neden 2 dk zahmete girip fikirlerini paylaşmıyorlar ?
Eğer bir daha kendimce iyi olduğunu düşündüğüm bir falcı bulursam belli başlı arkadaşlara mesaj yoluyla haber vereyim en iyisi, herkes böylece kafasına göre takılsın ..
Canim sana ozelden mesaj attim cvp gelmedi bende bugun baktirdim 10 dk sonra da buraya yorum yazdim ne bu siddet bu celalCanım sen baktırdın mı Ayla'ya ? Benim anlamadığım o kadar söylüyoruz burda baktıranlar lütfen yorumunu paylaşsın diye ama görüyorum ki baktıranların çoğu bir köşede ? Biz burda falımız hakkında bilgilendiriyoruz numara veriyoruz falımızı anlatıyoruz vs .. sırf siz bir tık daha bilinçli olun diye. Baktıran arkadaşlar neden 2 dk zahmete girip fikirlerini paylaşmıyorlar ?
Eğer bir daha kendimce iyi olduğunu düşündüğüm bir falcı bulursam belli başlı arkadaşlara mesaj yoluyla haber vereyim en iyisi, herkes böylece kafasına göre takılsın ..
Cok kotu diyemiyorum ayla hanim iyi niyetli zaten belli ama benimle olmadi biraz enerjimiz basta tutmadi ama aklimdaki insanin meslegini bildi princess a simdilik baktirma dememdeki sebep ise bana verdigi zamanin kisa olusu ve cikip cikmamasini degerlendirebilecek olmam. Ailemi pek bilemedi bi kac bilemedigi sey daha var ama dedigim gibi bizim enerjimiz de tutmamis olabilir.Canm bn sana msjdada demistm boyleleri var ne yzik ki. Sen iyilik yparsn o burnundan getirir birak Allah askina. Canini gram uzdgume degmz, inan. Kadnla herkesn rnerjisi tutacj diye bi kaide yok o ayri ama bktrdm cok ollumszdu diyen iki kisi var smdilik. O 2 kisiden biri var ki bnim cok dkktimi ckti. Yzdklarina da inanasm glmedi hic. Senin bu kdini soyledgn gunlerde kndsi baska birini onerip onerip bktrsnlar diye cirpinp duruyordu zaten ki onerdgi falcinin parasida boru gbi masallah. Nyse kimsenin de gunahini almj istemiyorm ama ne yzik ki samimi olmyn cok fzla insan bu topige arada bi ugrar zaten. Salla bnce :*
3Harflisi olan falcilara gittigimde uzerime bir agirlik cokuyor bu herkeste olacak diye bisey yok zaten , benim kendimle ilgili tespitim bu sadece. Faldan cikar cikmaz yorum yaptim alelacele cikarsa onu da yazarim zaten. Herkese iyi aksamlar, guzel fallar guzel sanslar .Üç harfliyle baş ağrısının alakası yok ki canım. Ayrıca ağrısa bile bakan falcıların başı ağrır baktıranın değil
Cok kotu diyemiyorum ayla hanim iyi niyetli zaten belli ama benimle olmadi biraz enerjimiz basta tutmadi ama aklimdaki insanin meslegini bildi princess a simdilik baktirma dememdeki sebep ise bana verdigi zamanin kisa olusu ve cikip cikmamasini degerlendirebilecek olmam. Ailemi pek bilemedi bi kac bilemedigi sey daha var ama dedigim gibi bizim enerjimiz de tutmamis olabilir.
canımm sana yolladım bendekı eskı falını tarott atmıstım ben baya nısanda atmısım bız bı haftasonra barıstık ona gore benımkıde bende baska alemlerde olmamız lazım kı benımkının benı ıstememsı kı tam tersı olmustu :S aılemden bırının olmesı :S arkadaımdan kazık yemem :S ayyy eskı falları bulmusken okuyımda hangısı cııkmıs yaızyım sıze :S[/QUOTE
Anlamadım bılmışmı bılmemişmi selena
Periye ben bisey demedim yahu abartma lutfen.periye mesaj atmistim cvp gelmeden ben zaten falciya gitmistim o da saholsun neleri bildi ozelden yazmis.Bnim anlatmya calistgimda tam olarak bu. Biz burda denedgmz falcilar hkkinda fikirlerimizi soyluyorz o ayri. Ama enerjimizn en tuttgu kisi icon bile hic kimseye bktr demedhmz gbi enerjmzn tutmdigi birinin arksinsan da "BAKTRMA" diye laf soylemiyorz ki boyle bi hkkmz da yok. Sen fikrini soyle karari karsi tarafa birak ki sana bu kisiyi oneren kisoyi de zor da birakma. Sonucta peri kimsenin bogazina bick dayamadi biz kndmiz numarasni istedik. Simdi onu zor da birakmya kimin ne hkki var ? Ypma Allah askina
Canim sana ozelden mesaj attim cvp gelmedi bende bugun baktirdim 10 dk sonra da buraya yorum yazdim ne bu siddet bu celal
Canm bn sana msjdada demistm boyleleri var ne yzik ki. Sen iyilik yparsn o burnundan getirir birak Allah askina. Canini gram uzdgume degmz, inan. Kadnla herkesn rnerjisi tutacj diye bi kaide yok o ayri ama bktrdm cok ollumszdu diyen iki kisi var smdilik. O 2 kisiden biri var ki bnim cok dkktimi ckti. Yzdklarina da inanasm glmedi hic. Senin bu kdini soyledgn gunlerde kndsi baska birini onerip onerip bktrsnlar diye cirpinp duruyordu zaten ki onerdgi falcinin parasida boru gbi masallah. Nyse kimsenin de gunahini almj istemiyorm ama ne yzik ki samimi olmyn cok fzla insan bu topige arada bi ugrar zaten. Salla bnce :*
canlar ben ayla hanımdan hesap bilgilerini aldım ancak baktırdığım zaman paylaşırım eğrisi-doğrusunu tutarsa. şimdilik tek söyleyebileceğim çok şirin, cana yakın bir hanımdı tlf.da. hatta ben kendimi mahçup hissettim kadını onca arayan var belli ki herkese yetişmeye çalışır gibi bir hali vardı.. ben, benden kaynaklı nedenlerden baktıramadım ama baktırıcam merak ediyorum çok..
pericancım sen neden üzülüyorsun ki? dileyen herkese verdin tlfnu hatta daha da yayılmıştır o tlf ağı bence ama kimisi memnun kalır kimisi kalmaz. teşekkürler kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?