Binnaz Abla

Tatlim seninle hiic ilgisi yok ben asla tavsiye edene bisey demem herkesin ozgur iradesi gider yada gitmez ben kendim istedim kendim gittim. Sadece sunu diyorum 20-30 tl de olsa para bu kolay kazanilmiyo. bi dedikleri ufaktan ciksin ki bu bi kac haftaya belli olur o zaman iste cikti canlar gidin derim.neleri bilemedigini ozelden yazarim sana, ama inan kadinin baktigi dukkandan ciktim ve yolda yururken yorum yazdim... burada bazi firsatci uyeler pay cikarirlar ki onlar falci denemeyip illa milletin gitmesini yorum yapmasini beklerler senin o mesajini da bana dedigini sanip sevinenler olmustur eminim.
Dedigim gibi aklim fikrim tek kiside oldugundan isimle alakali bisey bile cikmadi falda ailemi de bilemedi ama adamla ilgili baya bisey bildi.Eski sevgilimle ilgili de biseyi net bildi. Haa bide 3 haftaya kadar dedigim olmazsa ara beni dedi emindi kendinden bakalim.

Aynen canım bir de kadının potansiyel müşterilerini de düşününce ulaşma sıkıntısı biraz daha normalleşiyor ki biz KK olarak bile yeteriz

İnşallah dediği şey dediği vakitten çok daha erken çıkar canım bunu yürekten isterim. Aynı iddiayı bende de dile getirdi ama bana 2 ay süre verdi sanırım süre açısından en uzak tarih benimkisi

İnşallah dediği şey dediği vakitten çok daha erken çıkar canım bunu yürekten isterim. Aynı iddiayı bende de dile getirdi ama bana 2 ay süre verdi sanırım süre açısından en uzak tarih benimkisi
Ayy insallah cikar cook istedigim bisey eskilere takilarak yenileri tepiyoruz hah ben de oyle yaptim kafami taslara vuruyorum.yani... umarim senin icin dedikleri de gerceklesir :)

Şu an erken tarih benimki gözüküyor 1 hafta

Ayla ile ilgili olumsuz yazan kişilerden birisi benim. Umarım yukarda yazdığın kişi ben değilimdir????

Sen bni anlamadn mi anlmk mi istemedin bilemiyorum. Bn sana hp iyi seylerden bhset diye birsey yzdm mi bi oku bnce. Bnim amacm gerginlk yaratmk feln degil bunu da belirteyim. Burada topicteki kizlar harc uye olmadan takip eden o kdr kisi var ki, usluba dkkt edelm diyorum. Karsi taraf zor durumda hissetmesn kndini. Sonucta olumsz gcn bi fal deneyimi yasanms olabilir bu cok norml
ama bu ikinizi ilgilndiren bi konu. Nyse umarm anlmissndr artk.

Canm bnim bn seni biliyorm yemin etmene gerek yok. Buna bnzer olabilecgni seninle konusmstk zaten. Ama seninle alkli bi durum da degl bunlar. Lutfn bos gec

Ayla ile ilgili olumsuz yazan kişilerden birisi benim. Umarım yukarda yazdığın kişi ben değilimdir????

Umarm degilsindir..

Kizlar moralim bozuk hala baktiramadim ayla'ya. Oglen parayi yatirdim, bir saat sonra ara dedi, aradim disaridaymis. sonra aksama dogru birdaha aradim, eve gecince caldiririm dedi. İyi dedim hala bekliyorum caldirsin diye.

Kizlar melege fal baktiripta asil olayi cikan varmi? Yahu bana hep baska soyledikleri cikiyo ama asil soyledigi cikmiyo yaaa

Gerginlik yaratma istegin o kadar acik ki bol sanslar, bol algilar sana benim anlama kapasitem bana yeter

kuzum nerelerdesınn senn cıkan cıkmayan haberdar et bızı ..evet kuzum ayla yenı bulundu kadın telden bakıyor ama baya mesgul su anda yıgılma olmus

Canm cok yogun calisiyorum. Vaktim olmuyor.....cikan cikmayan yazacagim. Suan sadece Nesibe
asildurum icin 2 ay gibi bir zaman var

Gerginlik yaratma istegin o kadar acik ki bol sanslar, bol algilar sana benim anlama kapasitem bana yeter

Saka gbisn bacm sabh sabh da inan seviyene inip de ugrasamicm seninle. Dagdan gelmis bgdakine laf soyluyor. Cok gruldu senin gbiler burda. Yanlsni soyleynce kotu olduk dimi. Haa birde bos vaktnde oku bklm bi topigi once bni bi tani katakterimi gor sonra konus. Senjn gbi iki gun once gelip onu bunu lekelme derdinde deglm.. bu da sana o msjm. Inan seninle cok muhttp olmk istrdm de biz bu topicte senin gbilere en gzel cvbi susarak veriyorz

ayla'ya baktırdım nihayet...

bildiği çok kilit şeyler var. yaş, kaç kardeş vs. gibi şeyleri net söylüyor. evli mi bekar mı, kaç çocuğu var, kaç yaşında vs vs.

onun dışında ben bir hocaya yıldızname baktırmıştım. "burada çıkıyor hocaya baktırmışsın" dedi. hoca ile aynı doğrultuda şeyleri söyledi. aynı doğrultu değil, -birebir aynı cümleleri. - bir de ankara'da güvendiğim falcım vardır, o da aynı cümleyi kurmuştu. bu cümle bana umut verdi. üç falcıdan duyunca.

"ben umutlanıyorum, boşa beklemeyeyim olmayacaksa" dedim. "ben olacağı söylüyorum, bu yolda git, zaten gitmesen de bu olacak, önüne geçemezsin" dedi.

kader önceden bellidir ya, benim sorduğum soru da çok kilit soruydu.
aldım yanıtımı.

hani daha uzun konuşsak daha net şeyler diyebilirdi ama... tek bir soru üzerinden gidince öyle oldu. ailemle ilgili bir şey sordum ama "ona sonra bakayım şimdi hazır değilim" gibi bir şey dedi, endişelendim ben de. "sağlık sorunu vs yok değil mi" dedim; yok yok için rahat olsun o konuda dedi. o zaman sorun değil bakmasanız da olur dedim.

benim gelecekle ilgili tarihime daha çok var kızlar. mevcut durumumu bildi ama falımın tamamen çıkmasına 1 senem var en az :) o yüzden siz yakın tarihli fallarınız çıktıkça yazın da sevineyim :))

PS: o değil de ne sabırlı kadınmışım. ayla diyor ki 1 sene en az beklemen lazım diyor. tamam ben beklerim diyorum. helal olsun bana da, beni sabır taşına çeviren adama da:))

ve tabi teşekkürler perican:)) en azından oyun gibi öylesine baktırdığım bir fal olmadı, gayet güvendim dediklerine.

Ben bu soruyu sana sormadım ki, bana cevap veriyorsun? "Boru gibi" benzetmesiyle yazan nazik üyeyeydi sorum. (O üyenin üslubunun inceliğine de hayran oldum; boru, moru!!!!!) Bu ne saçmalık be! Görüşümüz olumsuzsa yazmak için yüce makamlardan izin mi isteyeceğiz? Faşizm mi var burada! Ayrıca benim olumsuz görüşümün muhatabı sadece Ayla'dır; kızgınlığım da sadece kendime ve kendisinedir. Perican, iyiniyetle birisini önermiştir ve Aylanın kötü falcılığının sorumlusu da değildir. Ayla, ne baktığı falla, ne de müşteri ve telefon trafiğini yönetmesiyle bu işi kıvıramamıştır. Hatası da, donanımı bu kadarcıkken ben bu işi yaparım diye piyasaya atlamasındandır.

Canim begenmene cok sevindim insallah da cikar dedikleri

kızlaaaaar kavga etmeyin yaaaaaaaaaaaa..değer mi olum ? binlerce fal baktırdık zaten sallayın gitsin..

bu arada ben geçen romantik bi şarkı paylaşmıştım.. bugünki psikolojim daha gerçekçi o nedenle şarkım da daha candan
kazancı bedih'ten gelsin hanımlar
ocağım söndü nasıl belâdır
bırakıp gitti bu ne devrandır
dünya gözümde kerbelâdır
allahtan bulasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…