Bekliyorum canim da butun moralim alt ust oldu olcek miyim acaba :)
Ay oyle seyler deme tatlımbırak işine gelmemiş bakmamış iste. Ne ki bu düzgün olsun telve yani, ne karışıgı allasen:))
Sacmlma ay tovbe de isine glmemis yani ne blym niye boyle ypti anlmdm senin sanssiz gnun bnce ondan kaynkli bu bak bugn
Yok artik kiraze bana bitanem falin cok karisik cikmis sorduklarinjn cevabi ne yazikki bu falda yok sevgiler yazms sadece
bak yine tuttu derya abla evine parça parça eşya alacaksın dedi cidden doğru bu sıra ev taşıma yeni ev eşya durumu var hayatıma müdehale eden kişiyi de tarif etmiş bi tek tutmayan bi falda iki vakte evlilik bi falda evlilik yok demiiş e o kadar olsun yapay zeka :)
İnşallah hep beraber gelelim tatlım..:) sen de benim :) cok sevindim guzel haberlerle gelmene.. İnsallah daha da guzl haberlerle gel.. Rezzan ablanin bana dedigi zamana cok varkis gelmeden diyo..Bu arada iyi dilegine de kocamaaann ammmmiiinnn diyorumm
İnşallah hep beraber gelelim tatlım..Hem Kışa ne kaldı ki ,yazın son demlerindeyiz şükür
buradaki olumlu yorumlardan sonra kiraze hayli yoğun sanırım bana da 6-7 saat sonra baktı 5dk lık ses kaydı bu sefer yazdığımı okumamış sağolsun varolsun :) yol yapacaksın bu ay demiş evet öyle 3 kez şehirdışına gitcem...aşk olayına tutmayacağı için girmiyorum bile çok ütopik ... ayrıca benim bi arkadaşım online fala kiraze ile başladım çok kötüdür dedi o yüzden de inancım kalmadı aşk hakkında verdiği tarihin çıkacağına
Oyle demeee butun umutlrm iyice yikilcak
Yıkma umutlarını Cansumm! Fal, enerji işi biliyosun. Senin enerjin tuttuğuna ve sana dediklerini yaşadığına göre üzülmen yersiz.. Sana dediği 1,5 hafta çıkacak inşallah, ben buna inanıyorum.
Bende inaniyorum cikicak buda ins. Bekliyorum bitnm
Bende inaniyorum cikicak buda ins. Bekliyorum bitnm
Çıkacak tabi inşallah ve biz de seninle bayram yapıcaz burda :) Hadi artık asma yüzünüü gülümse bakıyım bi bak böylee :))
şekerim bana bi falın çıktığı görülmemiştir :) o nedenle sıkma canını bak kiraze çok tutuluyo sana da tutacak
Ins sanada tuttrlr artik sende biktn frkindayim
Fal sepetinde derine baktıranınız var mı şuan sistemde bi ara çok övülüyordu baktıran var mı çıktı mı dedikleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?