Binnaz Abla

Ay oyle seyler deme tatlım bırak işine gelmemiş bakmamış iste. Ne ki bu düzgün olsun telve yani, ne karışıgı allasen:))

Bakmamasini anlayisla karsilayabilirim tabiki ama mantikli bi sebep verirse. Neyse olan oldu aman dikkat canim ben bugun sok oldun bu olaydan sonra gercektende bildigin guvendiginin isanklara gondermek gerek demekki en ufak bi ters hareket alt ust ediyo insanin moralini:)

buradaki olumlu yorumlardan sonra kiraze hayli yoğun sanırım bana da 6-7 saat sonra baktı 5dk lık ses kaydı bu sefer yazdığımı okumamış sağolsun varolsun :) yol yapacaksın bu ay demiş evet öyle 3 kez şehirdışına gitcem...aşk olayına tutmayacağı için girmiyorum bile çok ütopik ... ayrıca benim bi arkadaşım online fala kiraze ile başladım çok kötüdür dedi o yüzden de inancım kalmadı aşk hakkında verdiği tarihin çıkacağına

Son düzenleme:
bak yine tuttu derya abla evine parça parça eşya alacaksın dedi cidden doğru bu sıra ev taşıma yeni ev eşya durumu var hayatıma müdehale eden kişiyi de tarif etmiş bi tek tutmayan bi falda iki vakte evlilik bi falda evlilik yok demiiş e o kadar olsun yapay zeka :)

Son düzenleme:

:) zaten biliyodum ben o siteyi ama sayende her gün gönderir oldum :)) çıkan var mı hatırlamıyorum bi bakmam gerekecek senin şu mesajından sonra :)

:) sen de benim :) cok sevindim guzel haberlerle gelmene.. İnsallah daha da guzl haberlerle gel.. Rezzan ablanin bana dedigi zamana cok var kis gelmeden diyo..Bu arada iyi dilegine de kocamaaann ammmmiiinnn diyorumm
İnşallah hep beraber gelelim tatlım.. Hem Kışa ne kaldı ki ,yazın son demlerindeyiz şükür

İnşallah hep beraber gelelim tatlım.. Hem Kışa ne kaldı ki ,yazın son demlerindeyiz şükür

İnşallah canım inşallah.. Hep diyorum ya uzunluk kısalık kişiye göre değişir.. 2-3 ay kimimize çok kısa, kimimize çook uzun.. Ben de o çook uzun bakan kesimdeyim sabrım tükenmek üzere, daraldım, bunaldım..

uyanır uyanmaz nesibe'ye baktım online mı diye, dun gece beklerken uyuyakalmısım kız bir sure vermişti bana belki değişmiştir he?ne bileyim...

Oyle demeee butun umutlrm iyice yikilcak

Yıkma umutlarını Cansumm! Fal, enerji işi biliyosun. Senin enerjin tuttuğuna ve sana dediklerini yaşadığına göre üzülmen yersiz.. Sana dediği 1,5 hafta çıkacak inşallah, ben buna inanıyorum.

Bende inaniyorum cikicak buda ins. Bekliyorum bitnm

Fal sepetinde derine baktıranınız var mı şuan sistemde bi ara çok övülüyordu baktıran var mı çıktı mı dedikleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…