Binnaz Abla

2
2 gun once mi gelmisim ben bak seen ah canim ya kiyamam. Bi arastir oyle konus ok. Ben burada herkesi cok iyi taniyorum millet denesin oyle giderim diye pusuya yatanlar bi tek seyi bilen falciyi hayatinin falcisi yapanlar agzi ve kafasi bozuklar vs. Sadece bi suredir yazmiyor ve hatta forumu okumuyordum, Seni de boyle bilmezdim halbuki sasiriyorum bu yazdiklarini okuyunca. Bol sans hadi sana

Böyle güzel haberler duyunca bende sizin adınıza seviniyorum..mali durumumu düzeltince bende baktırmayı düşünüyorum..son zamanlarda çok baktırdım biraz ara vermek iyi olcak..bakalım ne kadar sabredebilecem ..

ayla ucuz olmasa ben de düşünürdüm de 25 tl cok iyi geldi bana. bir süre ara verin bence de. bi fala güvenip orada bekleyin. kafe falcıları, internet falcıları vs kafa karıştırmaktan başka bir şey yapmıyor. ha bir de enerjiyi yiyorlar.

eskiden bir falcım vardı, ayda birden fazla tarot bakmazdı. sana da bana da yazık diye:))

Haklısın,katılıyorum sana fal işi gerçekten kumar gibi bağımlılık yapıyor..seyrek baktırmakta fayda var..çok baktırıncada kafan iyice karışıyor..daha baktırmayaca diyorum..yeni birileri çıkıyor..haydaaa al baştan tekrar..ne olcak halımız,nettede istediğinizi elimizin altında bulduğumuz için,habire baktırıyoruz..şimdilik fal orucundayım..biraz zaman geçsin..ayla ve selenayla bitirmek istiyorum daaa bakalım..aradanda rezzan tabiiki..

ben bir süre kapatıyorum artık fal defterini. son dört baktırdığımdan bi tanesi "büyü var sende, bozalım para ver" dedi safsataydı, onun dışındaki hoca, ankarada'ki falcım ve ayla aynı şeyleri söyledi. bence durmakta fayda var. daha fazla kafam karışmasın. çok etkileniyorum öyle böyle değil.

Dün den beri okuyorum daha önce de burda da gerek yanlış anlamalar, gerek sadece yazılı olduğu için bazı şeylerin ifadesindeki hatalar v.s bu tür şeyler yaşandı, ancak kendini savunma veya ifade etme hakkı olmayan biri için arkasından atıp tutamayız Ayla bizi bulmadı ayrıca on line sitede fal bakmıyor kendini tanıtan öven yorumlar olan biri değil üstelik on line sitedeki yorumcular yeri geliyor bu topice girip yazabiliyor kendilerini savunabiliyor ayrıca Ayla enerjisi tutmayan veya söylediklerini beğenilmemisi onu kötü bir falcımı yapıyor, çok beğenilen Nesibe bende taban tabana zıt iki yorumu var şimdi o kötü falcımı yada benim ona bu işi yap yada yapma deme hakkım var mı uzun süredir on line tek geçerim dediğim Selena nın falları çıkmayan birinin o işi yap yada yapma demeye kimin hakkı var.
Kısacası arkadaşlar x bir yorumcu beğeniriz beğenmeyiz, fikrimizi söyleriz , ama kimsenin bu işi yapıp yapmayacağına bizler karar veremeyiz merak eden baktırır .

Vallahi süper yazmışsın, Aylayı öneren ben olduğum için kendimi burdaki insanlara karşı sorumlu hissediyorum.
Basit bir örnekle Tellwedeki Selena benim canımdır, falcı kimliğinin dışında onu bir abla olarak çok severim. Ha sorun bana baktırma sebebim olan konu hiçbir şekilde çıkmadı ama bu Selenayı başarısız yahut işini bilmeyen bir falcı yapmaz.
Aynı şekilde şuan gündemde olan FAMA günlerdir siteye girmiyor fallarınız onda bekleme modunda, tutupta kimse ona vay efendim günlerdir sitede yoksun falıma bakmadın bu ne biçim iş, bırak bu işi sen bu işin kontrolünü vs bilmiyorsun demiyor / diyemiyor

Karar sizlerin arkadaşlar canınız ister baktırırsınız, istemez baktırmazsınız

Ben %100 katiliyorum.

Mesela bana sorarsaniz onlinelarda en iyi falci Nesibe'dir. Bana cikti mi, hayir tek kelimesi cikmadi, enerjimiz tutmamis demek ki, ama bana cikmamasi onu kotu falci yapmaz. Cunku istatistik yaparsak, su sitede her dedigi tek tek cikti denilen ender kisilerdendir. Iyi/kotu falci olmak bana cikip cikmamasina degil, genel basariya bagli.

Ote yandan gercekten salladigi cok bariz olup bir de kendini ovenler var, onlar icin istedigimi diyebilirim bence.:) Cikmamasi ayri ama dinlerken bu nedir ya dedigim fal bence enerji isinden ote, kotu falciliktir. isim vermeden gecenicem, mesela binnazabla Gizem Sitare. Bir kere kahve baktirdim, aklima geldikce guluyorum. Yok ordegin agzinin bana donuk olmasi yeni tanismaya isaretmis, kaderimdeki erkekmis vs vs demis, aklima geldikce kopuyorum :) Bunun enerjiyle falan ilgisi yok, bildigimiz sallamasyon fal. Simdi burda ben size nasil, saygi duyarim, gidin paranizi verin derim? Diyemem. Ama Selena, Nesibe, Venusamber ,Selin Imer vs vs bana ciksin cikmasin iyi oldugu kanitlanmis insanlar, gonul rahatligiyla paranizi verebilirsiniz.

Cheryy gülerek dinliyorum dedin ya aynı olay fal sepeti Zeus da bende oldu çoğunuz yaşımı bilir erkek arkdaşımında hatun geçen sene bizi evlendirdi birde kızımız oldu gülerek okudum ve kendisine de dedim Allah razı olsun güldürdün beni diye

Ben kisaca Allah belalarini versin demek istiyorum :)

yavrular, ayla'ya baktırdım. Öncelikle Perican'a teşekkürler, kuzum hemen paylaşmıştı tlfnu ve fiyat olarak da uygun bir falcı kendisi bence.
neyse yorumlarıma gelince: bizimkisi sohbet havasında geçti canlar, yani pat pat diye sorular sormadım kadına. bir arkadaşımla sohbet ediyormuşuz gibi oldu. bir kaç defa konuşup baktıramamıştım, öyle girdik konuya, arayan eden çok anladığım kadarıyla.
kaç kardeş olduğumuzu ve daha önce fal baktırdığımı filan bildi (bu kısımlar herkeste cepte anladığım kadarıyla)
bana Ocak ayında yeni birisiyle tanışacağımı söyledi. bu kişiyle ilgili ufak tefek bilgiler verdi. gelecek sene bu zamanlar da da evleneceksin dedi. kişiliğimi bildi (iyi niyetlisin, azimlisin ama çok alıngan birisin dedi)

malum konuya gelince, önce oğlanla ilgili güzel özellikleri saydı. dedim ablacım olumsuz da görsen söyle, korkma ben güçlü bir kızım, dedi gülüm bundan sana yol olmaz. sen ne kadar dobra, açıksözlü biriysen bu tip o kadar içine kapalı, içinde yaşayan bir adam (başlıycam onun içine de dışına da, neyse... ).
ilgisi, hoşlaşması var aslında ama dedim ya bu iş olmaz dedi. bu noktada dedim ablacım, ben aşığım bu herifte hoşlaşma mı var? o zaman ... olsun gitsin canım çıktı aşk acısından dedim ..
son olarak, eğer dedim Ocak ayında tariflerine uyan adamla tanışırsam ki cidden imkansız gibi görünüyor şu an, yine sana gelicem muhakkak dedim. beklerim dedi ve kapattık.

yorum sizin hanımlar..

Fama'ya da kalan kredimle fal attım gerçi sıra var daha da o da bakınca paylaşırım. böylece kredileri bitirdim :) kredim olsa nazz'la parapsikologu da deniycektim de maalesef yok.

Anladığım kadarıyla iddialı bir fal olmamış ama itiraf etmeliyim ki anlatış tarzına ba-yıl-dım .. Gerçekten çok içten anlatmışsın ve tebessümle okudum. İnşallah ocakta cici eniştemiz gelir de hepiciğimiz seviniriz be canım ..

İnşallah tatlım, eğer o tariflerde biriyle tanışırsam Ayla'ya çiçek gönderirim valla çünkü tarif ettiği konum, durumlar imkansız gibi de zaten eğer tutarsa iddiası burada ortaya çıkacaktır. ben nasılsa buralarda olurum o aylarda da, yazarım

Kızlar ben de aylaya baktırdım..Pericancım kusura bakma canım, unuttum sana yazmayı ya

Valla ben hemen ulaştım, aynı gün de baktırdım..Telefonlarımı açmamazlık etmedi hiç..Belki yoğundur şu sıralar, ben ilk baktıranlardanım sanırım..

Evet aileyle ilgili çok kilit noktaları biliyor..Net bir şekilde..Ben genel olarak baktırdığım için öyle söyleyebileceğim net bir şey yok..
Yalnız başkasına söyledimi bilemiyorum ama bana kısmet açtırma önerdi..Ve hayli kapalıdır benim..Bu noktada da bazı şeyler söyledi ama özel olduğu için paylaşamayacağım..Söyledikleri doğruydu..Kendisinin yapabileceğini söyledi hatta..Düşünmekteyim ama yaptırır mıyım bilemedim..

Kızlar ben de aylaya baktırdım..Pericancım kusura bakma canım, unuttum sana yazmayı ya

Oncelikle 150 kez yazdim ama 151. kez yaziyorum Medcezir ne guzel kadinsin :) Senin kismetin yoksa ben oleyim panpa :) Kas goz masallah, sen sanssiz degilsin ki Allah seni ne guzel yaratmis daha ne istiyosun Allahtan kardesim :)

Dur bakalım bitanem, Samuka'ya 1 hafta, kim olduğunu unuttuğum birine 15 gün, yine bir arkadaşa bu ay sonu, bana da 2 ay içinde şeklinde verdiği tarihlerimiz var ve bu süreçte gümler mi yoksa hepimiz çiçek mi göndeririz anlayacağız ..

Benim kısmetimin açık olduğunu ama kısmetlerimi kendim kapattığımı söylediği için bana böyle bir teklifte bulunmamıştı emin olmamakla birlikte baktıklarından böyle bir teklifte bulunduğunu da hatırlamıyorum

Oncelikle 150 kez yazdim ama 151. kez yaziyorum Medcezir ne guzel kadinsin :) Senin kismetin yoksa ben oleyim panpa :) Kas goz masallah, sen sanssiz degilsin ki Allah seni ne guzel yaratmis daha ne istiyosun Allahtan kardesim :)
Yavru güzellerin bahtı kapalı olur boşuna dememişler Allah çirkin şansı versin diye

he bana da bol kısmetlisin sen, niye kimseleri beğenmiyosun demişti.. nerde manyak var beni bulduğundan ben onlara kısmet değil kaçkın ya da fırsat kollayıcı diyorum genellikle .. o nedenl boşverin kızlr, 1 kısmet olsun tam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…