2 gun once mi gelmisim ben bak seen ah canim ya kiyamam.Saka gbisn bacm sabh sabh da inan seviyene inip de ugrasamicm seninle. Dagdan gelmis bgdakine laf soyluyor. Cok gruldu senin gbiler burda. Yanlsni soyleynce kotu olduk dimi. Haa birde bos vaktnde oku bklm bi topigi once bni bi tani katakterimi gor sonra konus. Senjn gbi iki gun once gelip onu bunu lekelme derdinde deglm.. bu da sana o msjm. Inan seninle cok muhttp olmk istrdm de biz bu topicte senin gbilere en gzel cvbi susarak veriyorz
Böyle güzel haberler duyunca bende sizin adınıza seviniyorum..mali durumumu düzeltince bende baktırmayı düşünüyorum..son zamanlarda çok baktırdım biraz ara vermek iyi olcak..bakalım ne kadar sabredebilecem ..ayla'ya baktırdım nihayet...
bildiği çok kilit şeyler var. yaş, kaç kardeş vs. gibi şeyleri net söylüyor. evli mi bekar mı, kaç çocuğu var, kaç yaşında vs vs.
onun dışında ben bir hocaya yıldızname baktırmıştım. "burada çıkıyor hocaya baktırmışsın" dedi. hoca ile aynı doğrultuda şeyleri söyledi. aynı doğrultu değil, -birebir aynı cümleleri. - bir de ankara'da güvendiğim falcım vardır, o da aynı cümleyi kurmuştu. bu cümle bana umut verdi. üç falcıdan duyunca.
"ben umutlanıyorum, boşa beklemeyeyim olmayacaksa" dedim. "ben olacağı söylüyorum, bu yolda git, zaten gitmesen de bu olacak, önüne geçemezsin" dedi.
kader önceden bellidir ya, benim sorduğum soru da çok kilit soruydu.
aldım yanıtımı.
hani daha uzun konuşsak daha net şeyler diyebilirdi ama... tek bir soru üzerinden gidince öyle oldu. ailemle ilgili bir şey sordum ama "ona sonra bakayım şimdi hazır değilim" gibi bir şey dedi, endişelendim ben de. "sağlık sorunu vs yok değil mi" dedim; yok yok için rahat olsun o konuda dedi. o zaman sorun değil bakmasanız da olur dedim.
benim gelecekle ilgili tarihime daha çok var kızlar. mevcut durumumu bildi ama falımın tamamen çıkmasına 1 senem var en az :) o yüzden siz yakın tarihli fallarınız çıktıkça yazın da sevineyim :))
PS: o değil de ne sabırlı kadınmışım. ayla diyor ki 1 sene en az beklemen lazım diyor. tamam ben beklerim diyorum. helal olsun bana da, beni sabır taşına çeviren adama da:))
ve tabi teşekkürler perican:)) en azından oyun gibi öylesine baktırdığım bir fal olmadı, gayet güvendim dediklerine.
ayla ucuz olmasa ben de düşünürdüm de 25 tl cok iyi geldi bana. bir süre ara verin bence de. bi fala güvenip orada bekleyin. kafe falcıları, internet falcıları vs kafa karıştırmaktan başka bir şey yapmıyor. ha bir de enerjiyi yiyorlar.Böyle güzel haberler duyunca bende sizin adınıza seviniyorum..mali durumumu düzeltince bende baktırmayı düşünüyorum..son zamanlarda çok baktırdım biraz ara vermek iyi olcak..bakalım ne kadar sabredebilecem ..
Haklısın,katılıyorum sana fal işi gerçekten kumar gibi bağımlılık yapıyor..seyrek baktırmakta fayda var..çok baktırıncada kafan iyice karışıyor..daha baktırmayaca diyorum..yeni birileri çıkıyor..haydaaa al baştan tekrar..ne olcak halımız,nettede istediğinizi elimizin altında bulduğumuz için,habire baktırıyoruz..şimdilik fal orucundayım..biraz zaman geçsin..ayla ve selenayla bitirmek istiyorum daaa bakalım..aradanda rezzan tabiiki..ayla ucuz olmasa ben de düşünürdüm de 25 tl cok iyi geldi bana. bir süre ara verin bence de. bi fala güvenip orada bekleyin. kafe falcıları, internet falcıları vs kafa karıştırmaktan başka bir şey yapmıyor. ha bir de enerjiyi yiyorlar.
eskiden bir falcım vardı, ayda birden fazla tarot bakmazdı. sana da bana da yazık diye:))
Ben bu soruyu sana sormadım ki, bana cevap veriyorsun? "Boru gibi" benzetmesiyle yazan nazik üyeyeydi sorum. (O üyenin üslubunun inceliğine de hayran oldum; boru, moru!!!!!) Bu ne saçmalık be! Görüşümüz olumsuzsa yazmak için yüce makamlardan izin mi isteyeceğiz? Faşizm mi var burada! Ayrıca benim olumsuz görüşümün muhatabı sadece Ayla'dır; kızgınlığım da sadece kendime ve kendisinedir. Perican, iyiniyetle birisini önermiştir ve Aylanın kötü falcılığının sorumlusu da değildir. Ayla, ne baktığı falla, ne de müşteri ve telefon trafiğini yönetmesiyle bu işi kıvıramamıştır. Hatası da, donanımı bu kadarcıkken ben bu işi yaparım diye piyasaya atlamasındandır.
Vallahi süper yazmışsın, Aylayı öneren ben olduğum için kendimi burdaki insanlara karşı sorumlu hissediyorum.Dün den beri okuyorum daha önce de burda da gerek yanlış anlamalar, gerek sadece yazılı olduğu için bazı şeylerin ifadesindeki hatalar v.s bu tür şeyler yaşandı, ancak kendini savunma veya ifade etme hakkı olmayan biri için arkasından atıp tutamayız Ayla bizi bulmadı ayrıca on line sitede fal bakmıyor kendini tanıtan öven yorumlar olan biri değil üstelik on line sitedeki yorumcular yeri geliyor bu topice girip yazabiliyor kendilerini savunabiliyor ayrıca Ayla enerjisi tutmayan veya söylediklerini beğenilmemisi onu kötü bir falcımı yapıyor, çok beğenilen Nesibe bende taban tabana zıt iki yorumu var şimdi o kötü falcımı yada benim ona bu işi yap yada yapma deme hakkım var mı uzun süredir on line tek geçerim dediğim Selena nın falları çıkmayan birinin o işi yap yada yapma demeye kimin hakkı var.
Kısacası arkadaşlar x bir yorumcu beğeniriz beğenmeyiz, fikrimizi söyleriz , ama kimsenin bu işi yapıp yapmayacağına bizler karar veremeyiz merak eden baktırır .
Dün den beri okuyorum daha önce de burda da gerek yanlış anlamalar, gerek sadece yazılı olduğu için bazı şeylerin ifadesindeki hatalar v.s bu tür şeyler yaşandı, ancak kendini savunma veya ifade etme hakkı olmayan biri için arkasından atıp tutamayız Ayla bizi bulmadı ayrıca on line sitede fal bakmıyor kendini tanıtan öven yorumlar olan biri değil üstelik on line sitedeki yorumcular yeri geliyor bu topice girip yazabiliyor kendilerini savunabiliyor ayrıca Ayla enerjisi tutmayan veya söylediklerini beğenilmemisi onu kötü bir falcımı yapıyor, çok beğenilen Nesibe bende taban tabana zıt iki yorumu var şimdi o kötü falcımı yada benim ona bu işi yap yada yapma deme hakkım var mı uzun süredir on line tek geçerim dediğim Selena nın falları çıkmayan birinin o işi yap yada yapma demeye kimin hakkı var.
Kısacası arkadaşlar x bir yorumcu beğeniriz beğenmeyiz, fikrimizi söyleriz , ama kimsenin bu işi yapıp yapmayacağına bizler karar veremeyiz merak eden baktırır .
kızlaaaaar kavga etmeyin yaaaaaaaaaaaa..değer mi olum ? binlerce fal baktırdık zaten sallayın gitsin..
bu arada ben geçen romantik bi şarkı paylaşmıştım.. bugünki psikolojim daha gerçekçi o nedenle şarkım da daha candan
kazancı bedih'ten gelsin hanımlar
ocağım söndü nasıl belâdır
bırakıp gitti bu ne devrandır
dünya gözümde kerbelâdır
allahtan bulasın
yavrular, ayla'ya baktırdım. Öncelikle Perican'a teşekkürler, kuzum hemen paylaşmıştı tlfnu ve fiyat olarak da uygun bir falcı kendisi bence.
neyse yorumlarıma gelince: bizimkisi sohbet havasında geçti canlar, yani pat pat diye sorular sormadım kadına. bir arkadaşımla sohbet ediyormuşuz gibi oldu. bir kaç defa konuşup baktıramamıştım, öyle girdik konuya, arayan eden çok anladığım kadarıyla.
kaç kardeş olduğumuzu ve daha önce fal baktırdığımı filan bildi (bu kısımlar herkeste cepte anladığım kadarıyla)
bana Ocak ayında yeni birisiyle tanışacağımı söyledi. bu kişiyle ilgili ufak tefek bilgiler verdi. gelecek sene bu zamanlar da da evleneceksin dedi. kişiliğimi bildi (iyi niyetlisin, azimlisin ama çok alıngan birisin dedi)
malum konuya gelince, önce oğlanla ilgili güzel özellikleri saydı. dedim ablacım olumsuz da görsen söyle, korkma ben güçlü bir kızım, dedi gülüm bundan sana yol olmaz. sen ne kadar dobra, açıksözlü biriysen bu tip o kadar içine kapalı, içinde yaşayan bir adam (başlıycam onun içine de dışına da, neyse...).
ilgisi, hoşlaşması var aslında ama dedim ya bu iş olmaz dedi. bu noktada dedim ablacım, ben aşığım bu herifte hoşlaşma mı var? o zaman ... olsun gitsin canım çıktı aşk acısından dedim..
son olarak, eğer dedim Ocak ayında tariflerine uyan adamla tanışırsam ki cidden imkansız gibi görünüyor şu an, yine sana gelicem muhakkak dedim. beklerim dedi ve kapattık.
yorum sizin hanımlar..
İnşallah tatlım, eğer o tariflerde biriyle tanışırsam Ayla'ya çiçek gönderirim vallaAnladığım kadarıyla iddialı bir fal olmamış ama itiraf etmeliyim ki anlatış tarzına ba-yıl-dım .. Gerçekten çok içten anlatmışsın ve tebessümle okudum. İnşallah ocakta cici eniştemiz gelir de hepiciğimiz seviniriz be canım ..
Kızlar ben de aylaya baktırdım..Pericancım kusura bakma canım, unuttum sana yazmayı ya
İnşallah tatlım, eğer o tariflerde biriyle tanışırsam Ayla'ya çiçek gönderirim vallaçünkü tarif ettiği konum, durumlar imkansız gibi de zaten eğer tutarsa iddiası burada ortaya çıkacaktır. ben nasılsa buralarda olurum o aylarda da, yazarım
Kızlar ben de aylaya baktırdım..Pericancım kusura bakma canım, unuttum sana yazmayı ya
Valla ben hemen ulaştım, aynı gün de baktırdım..Telefonlarımı açmamazlık etmedi hiç..Belki yoğundur şu sıralar, ben ilk baktıranlardanım sanırım..
Evet aileyle ilgili çok kilit noktaları biliyor..Net bir şekilde..Ben genel olarak baktırdığım için öyle söyleyebileceğim net bir şey yok..
Yalnız başkasına söyledimi bilemiyorum ama bana kısmet açtırma önerdi..Ve hayli kapalıdır benim..Bu noktada da bazı şeyler söyledi ama özel olduğu için paylaşamayacağım..Söyledikleri doğruydu..Kendisinin yapabileceğini söyledi hatta..Düşünmekteyim ama yaptırır mıyım bilemedim..
Yavru güzellerin bahtı kapalı olur boşuna dememişler Allah çirkin şansı versin diyeOncelikle 150 kez yazdim ama 151. kez yaziyorum Medcezir ne guzel kadinsin :) Senin kismetin yoksa ben oleyim panpa :) Kas goz masallah, sen sanssiz degilsin ki Allah seni ne guzel yaratmis daha ne istiyosun Allahtan kardesim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?