- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Fama'ya da kalan kredimle fal attım gerçi sıra var daha da o da bakınca paylaşırım. böylece kredileri bitirdim :) kredim olsa nazz'la parapsikologu da deniycektim de maalesef yok.
Oncelikle 150 kez yazdim ama 151. kez yaziyorum Medcezir ne guzel kadinsin :) Senin kismetin yoksa ben oleyim panpa :) Kas goz masallah, sen sanssiz degilsin ki Allah seni ne guzel yaratmis daha ne istiyosun Allahtan kardesim :)
Dur bakalım bitanem, Samuka'ya 1 hafta, kim olduğunu unuttuğum birine 15 gün, yine bir arkadaşa bu ay sonu, bana da 2 ay içinde şeklinde verdiği tarihlerimiz var ve bu süreçte gümler mi yoksa hepimiz çiçek mi göndeririz anlayacağız ..
Benim kısmetimin açık olduğunu ama kısmetlerimi kendim kapattığımı söylediği için bana böyle bir teklifte bulunmamıştı emin olmamakla birlikte baktıklarından böyle bir teklifte bulunduğunu da hatırlamıyorum
Şimdi Ayla bana 1 hafta dedi başka yorumcular da çoğunlukla kasım ayı demiştir, şimdi bana haber gelmez ise ben arayacağım adamı ulan dallama o kadar para verdik benle birlikte kaç kişi bekliyor sen o insanları niye yalancı çıkardın diye basacağım küfürü adam dumur olur herhalde ne olduğunu da anlamaz
Kuzum Ayla hanım para canlısı biri deil bu saatte sırf atm için çıkma dışarı. Anlat durumunu yarın yatıracağını söyle bence sorun çıkarmaz bakar diye düşünüyom tabii yoğun değilse ..Bir ben baktıramadım Ayla Hanım'a ikinci hesap numarasını da aldım,(birincisinde sorun varmış) ve internetten halledicektim ama iban istiyor banka, şimdi çıkıp ATM den deniycem
Valla burda kaç kişinin umudu bu kart zampara hepimiz tırnaklarız onu niye falı çıkarmadın diye
Haklısın canım öyle değil ama diyemedim sonra yatırabilirim diyeKuzum Ayla hanım para canlısı biri deil bu saatte sırf atm için çıkma dışarı. Anlat durumunu yarın yatıracağını söyle bence sorun çıkarmaz bakar diye düşünüyom tabii yoğun değilse ..
Şimdi Ayla bana 1 hafta dedi başka yorumcular da çoğunlukla kasım ayı demiştir, şimdi bana haber gelmez ise ben arayacağım adamı ulan dallama o kadar para verdik benle birlikte kaç kişi bekliyor sen o insanları niye yalancı çıkardın diye basacağım küfürü adam dumur olur herhalde ne olduğunu da anlamaz
Fama'ya da kalan kredimle fal attım gerçi sıra var daha da o da bakınca paylaşırım. böylece kredileri bitirdim :) kredim olsa nazz'la parapsikologu da deniycektim de maalesef yok.
Canım kimse cevap yazmadığı için yazıyorum, Ayla hanımı ben önerdim bin pişman oldum, telefondan bakıyorKizlar ayla ablamiz kimdir kaca bakiyor biliyor mu pembeci mi...
Sagol pericm kac paraya bskiyor? Niye pismansin canm bilmiyor mu?Canım kimse cevap yazmadığı için yazıyorum, Ayla hanımı ben önerdim bin pişman oldum, telefondan bakıyor
25 liraya bakıyor canım, her zaman olduğu gibi beğeneni de oldu beğenmeyeni de .. Bir de bilirsin biz KK olarak aynı anda hücum ederiz, bu kişilerin kendi potansiyel müşterileri de var bunları göz ardı ederek tezcanlılık yapıyoruz biraz aksayınca da ortalığı velveleye veriyoruz vs .. Bu sebeplerden ötürü pişman oldum önerdiğime istersen biraz bekle canımSagol pericm kac paraya bskiyor? Niye pismansin canm bilmiyor mu?
Begenilmedi mi.
kusura bakma yogunluktan uzun zamandir takip edemiyorum
Genelde internet bankacılığında sıkıntı olmaz ama haftasonu olduğundan sanıyorum ki iban no'su istiyor neyse
ATM'ye gittim, yok hesap numarasından bir sayı fazla geliyor yatıramadımaradım Ayla Hanım'ı herkes bu numaradan yatırdı dedi....O kadar uğraştım, kısmet değilmiş ne diyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?