Binnaz Abla

Fama'ya da kalan kredimle fal attım gerçi sıra var daha da o da bakınca paylaşırım. böylece kredileri bitirdim :) kredim olsa nazz'la parapsikologu da deniycektim de maalesef yok.

Bir deee Fama Ayla Hanımla aynı şeyleri söylüyormuşşş ayy çok heyecanlandım heyecanla bekliyiciğim Fama yorumunu

Tam tersi ben sordum bir kaç yorumcu üzerinde nazar sonra karşı tarafa yapılan büyü v.s seni etkilemiş diye ben Ayla ya sordum böyle bir şey var mı diye bana o yok üzerinde öyle bir şey dedi.

Şimdi Ayla bana 1 hafta dedi başka yorumcular da çoğunlukla kasım ayı demiştir, şimdi bana haber gelmez ise ben arayacağım adamı ulan dallama o kadar para verdik benle birlikte kaç kişi bekliyor sen o insanları niye yalancı çıkardın diye basacağım küfürü adam dumur olur herhalde ne olduğunu da anlamaz

Bir ben baktıramadım Ayla Hanım'a ikinci hesap numarasını da aldım,(birincisinde sorun varmış) ve internetten halledicektim ama iban istiyor banka, şimdi çıkıp ATM den deniycem

Valla burda kaç kişinin umudu bu kart zampara hepimiz tırnaklarız onu niye falı çıkarmadın diye

Bir ben baktıramadım Ayla Hanım'a ikinci hesap numarasını da aldım,(birincisinde sorun varmış) ve internetten halledicektim ama iban istiyor banka, şimdi çıkıp ATM den deniycem
Kuzum Ayla hanım para canlısı biri deil bu saatte sırf atm için çıkma dışarı. Anlat durumunu yarın yatıracağını söyle bence sorun çıkarmaz bakar diye düşünüyom tabii yoğun değilse ..

Kizlar ayla ablamiz kimdir kaca bakiyor biliyor mu pembeci mi...

hahahhahaha cokk ıyııdıı ama samukaaa sonumuzun oyle olmasından korkuyorumm ama emerjımızı bozmuyoruzz olumlu dusunuyoruz

kızlar fal baktırmayı bırakanlar diye grup açacam motive edecez birbirimizi o güzel günler gelecek bakıyorum yazılanlarada keşke bizimkiler fal baktırsa hep yük gerçekten

Bugün Selin Imere baktırdim yine. Önceki falda bütün dedikleri çikti bende. Bu sefer durumu acaip bildi. Nokta atişlari vardi.

Falsepetindeki Meryeme de baktırdim. Nokta atişlari vardi bende.
Selin Imer ve Saraylihanim ile ayni tarihyi verdi. Bakalim ne olucak, verdikleri zaman kisa.

arkadaslar bu fama nerden cıktı ben kacırdım bıraz da basını sonunu ?? yanı kımler baktırdı we guzel oldugunu dusunuyor acaba ?? dedıklerınde cıkanlar olmusmu ?? k.bakmayın takıp edemedım .

Canım kimse cevap yazmadığı için yazıyorum, Ayla hanımı ben önerdim bin pişman oldum, telefondan bakıyor
Sagol pericm kac paraya bskiyor? Niye pismansin canm bilmiyor mu?
Begenilmedi mi.
kusura bakma yogunluktan uzun zamandir takip edemiyorum

Genelde internet bankacılığında sıkıntı olmaz ama haftasonu olduğundan sanıyorum ki iban no'su istiyor neyse
ATM'ye gittim, yok hesap numarasından bir sayı fazla geliyor yatıramadım aradım Ayla Hanım'ı herkes bu numaradan yatırdı dedi....O kadar uğraştım, kısmet değilmiş ne diyim...

Sagol pericm kac paraya bskiyor? Niye pismansin canm bilmiyor mu?
Begenilmedi mi.
kusura bakma yogunluktan uzun zamandir takip edemiyorum
25 liraya bakıyor canım, her zaman olduğu gibi beğeneni de oldu beğenmeyeni de .. Bir de bilirsin biz KK olarak aynı anda hücum ederiz, bu kişilerin kendi potansiyel müşterileri de var bunları göz ardı ederek tezcanlılık yapıyoruz biraz aksayınca da ortalığı velveleye veriyoruz vs .. Bu sebeplerden ötürü pişman oldum önerdiğime istersen biraz bekle canım

Aaa rica etseydin ya canım siz baksanız ben muhakkak paranızı yatırırım diye niye demedin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…