Niye pişman oluyosun olma Canım, forumun başından beri yazıp durulan bir şey var ki enerji meselesi birine iyi bakan diğerine bakamayabilir, hem sen illa ki baktırın demedin ki deneyimini paylaştın,hepimizin yaptığı gibiCanım kimse cevap yazmadığı için yazıyorum, Ayla hanımı ben önerdim bin pişman oldum, telefondan bakıyor
Para konusunda sıkıntı olmaz zaten diye cümle arasında söyledim ama açıkca diyemedim ne bileyimAaa rica etseydin ya canım siz baksanız ben muhakkak paranızı yatırırım diye niye demedin ?
Anladim canmm baska boyuttan yardim aliyor mu acaba?25 liraya bakıyor canım, her zaman olduğu gibi beğeneni de oldu beğenmeyeni de .. Bir de bilirsin biz KK olarak aynı anda hücum ederiz, bu kişilerin kendi potansiyel müşterileri de var bunları göz ardı ederek tezcanlılık yapıyoruz biraz aksayınca da ortalığı velveleye veriyoruz vs .. Bu sebeplerden ötürü pişman oldum önerdiğime istersen biraz bekle canım
Valla aldığını düşünüyorum açıkçası, kadının tarzı farklı, senin ve annenin adını alıyor başlıyor anlatmaya. Sevdiğin hakkında soracaksan onun da ismini alıyor ve onu anlatıyor. Ne kahve ne tarot yok arada ..Anladim canmm baska boyuttan yardim aliyor mu acaba?
Bende baktirmak isterimjdjdjjdjd
Ay Tam benlikmis hatunValla aldığını düşünüyorum açıkçası, kadının tarzı farklı, senin ve annenin adını alıyor başlıyor anlatmaya. Sevdiğin hakkında soracaksan onun da ismini alıyor ve onu anlatıyor. Ne kahve ne tarot yok arada ..
Sana vermicem de kime vercem kız birazdan özelinde olacak numarasıAy Tam benlikmis hatunsana zahmet canm banada verir misin bilgilerini.... operimmmm seni coookk
canım zahmet olamazsa size ayla hanımın numarasını bende rica ediyorumSana vermicem de kime vercem kız birazdan özelinde olacak numarası
Bende iki kez baktıdım selin'e dediği tarıhten birgün sonra tekrar görüşmeye başladık..selin'in dediği tarihler çıkıyor..biraz sapmalar olabilir sen gönlünü ferah tut..diğer dediklerimde beklemedeyim aralık sonu ocak gibi demişti.bakalım hayırlısıSelin İmerin iki hafta içinde olacak dediği şeyin son günündeyim :))) bakalım çıkacak mı? pek de umudum yok halbuki ama
Ben bir kez baktırdım Selin'e ama pembe geldi verdiği bir tarih bu ayın sonu, ikincisi Aralık sonu, bi şey çıkarsa yazarım...Bende iki kez baktıdım selin'e dediği tarıhten birgün sonra tekrar görüşmeye başladık..selin'in dediği tarihler çıkıyor..biraz sapmalar olabilir sen gönlünü ferah tut..diğer dediklerimde beklemedeyim aralık sonu ocak gibi demişti.bakalım hayırlısı
Eee kocisiyle ilgilenecek hatun :)Kızlar biliyosunuz kaç gündür baktıramadım kısmet olmadı bugün tekrar aradım tam diycektim kibugün bakın yarın hesabınıza muhakkak yatırırım parayı...
Dedi ki; bugün Pazar ve eşim evde ama yarın bakabilirim.
İnşaallah yarın baktırabilirim :)
Yani zaten hemen kusura bakmayın falan dedim :)Eee kocisiyle ilgilenecek hatun :)
inş herşey istediğin doğrultuda ilerler..çokda kendini kaptırarak bekleme..serbest bırak ben byle yapıyorum ruhsal sağlığım açısındanBen bir kez baktırdım Selin'e ama pembe geldi verdiği bir tarih bu ayın sonu, ikincisi Aralık sonu, bi şey çıkarsa yazarım...
Fama hakikaten çok başarılı birşeyler var kadında boş değil bu işi biliyorkızlar önceki sayfalardada demistim ayla hanıma ben fal baktırmıstım gayet memnunda kaldım 15 gün yada 20 günlük bi süre verdi ayla hanım ben cok memnun kaldım perican yanlıs hatırlamıyosam senin kuzenin baktırmıstı heralde tarihlerde isabet olmus mu acaba kuzeninde birde famaya baktırdım dün gercekten fama suan 1 numaram kızlar gercekten cok ıyı anda cok ısabetli yorumları var :)
Canim taruh acisindan bilmiyom ama kuzenim dediklerini yasamis ama bu da yaniltmasin malum kimine cikan kimine cikmiyorkızlar önceki sayfalardada demistim ayla hanıma ben fal baktırmıstım gayet memnunda kaldım 15 gün yada 20 günlük bi süre verdi ayla hanım ben cok memnun kaldım perican yanlıs hatırlamıyosam senin kuzenin baktırmıstı heralde tarihlerde isabet olmus mu acaba kuzeninde birde famaya baktırdım dün gercekten fama suan 1 numaram kızlar gercekten cok ıyı anda cok ısabetli yorumları var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?