Binnaz Abla

Canım kimse cevap yazmadığı için yazıyorum, Ayla hanımı ben önerdim bin pişman oldum, telefondan bakıyor
Niye pişman oluyosun olma Canım, forumun başından beri yazıp durulan bir şey var ki enerji meselesi birine iyi bakan diğerine bakamayabilir, hem sen illa ki baktırın demedin ki deneyimini paylaştın,hepimizin yaptığı gibi

Anladim canmm baska boyuttan yardim aliyor mu acaba?
Bende baktirmak isterim jdjdjjdjd

Anladim canmm baska boyuttan yardim aliyor mu acaba?
Bende baktirmak isterim jdjdjjdjd
Valla aldığını düşünüyorum açıkçası, kadının tarzı farklı, senin ve annenin adını alıyor başlıyor anlatmaya. Sevdiğin hakkında soracaksan onun da ismini alıyor ve onu anlatıyor. Ne kahve ne tarot yok arada ..

Ay Tam benlikmis hatun sana zahmet canm banada verir misin bilgilerini.... operimmmm seni coookk

Selin İmerin iki hafta içinde olacak dediği şeyin son günündeyim :))) bakalım çıkacak mı? pek de umudum yok halbuki ama

Selin İmerin iki hafta içinde olacak dediği şeyin son günündeyim :))) bakalım çıkacak mı? pek de umudum yok halbuki ama
Bende iki kez baktıdım selin'e dediği tarıhten birgün sonra tekrar görüşmeye başladık..selin'in dediği tarihler çıkıyor..biraz sapmalar olabilir sen gönlünü ferah tut..diğer dediklerimde beklemedeyim aralık sonu ocak gibi demişti.bakalım hayırlısı

Ben bir kez baktırdım Selin'e ama pembe geldi verdiği bir tarih bu ayın sonu, ikincisi Aralık sonu, bi şey çıkarsa yazarım...

Kızlar biliyosunuz kaç gündür baktıramadım kısmet olmadı bugün tekrar aradım tam diycektim ki bugün bakın yarın hesabınıza muhakkak yatırırım parayı...
Dedi ki; bugün Pazar ve eşim evde ama yarın bakabilirim.
İnşaallah yarın baktırabilirim :)

Eee kocisiyle ilgilenecek hatun :)

kızlar önceki sayfalardada demistim ayla hanıma ben fal baktırmıstım gayet memnunda kaldım 15 gün yada 20 günlük bi süre verdi ayla hanım ben cok memnun kaldım perican yanlıs hatırlamıyosam senin kuzenin baktırmıstı heralde tarihlerde isabet olmus mu acaba kuzeninde birde famaya baktırdım dün gercekten fama suan 1 numaram kızlar gercekten cok ıyı anda cok ısabetli yorumları var :)

Fama hakikaten çok başarılı birşeyler var kadında boş değil bu işi biliyor

Birde ben ayla ile ilgili şunu söylemek istiyorum fal baktırıp memnun kaldığımı yazmıştım buraya tutturduğu çok şey var hakkını vermeliyim ama çok uç yorumlarıda olmuştu bana onları söylememişim burda şimdi yazayım mesela Şubat gibi araba alacaksın dedi bana öyle bir durum şuan imkansız görünüyor annemin bir bacağında rahatsızlık olduğunu söyledi böyle bir durumda yoktu halbuki ben bozuntuya vermedim evet demiştim.. Yani sonuç olarak Ayla Hn insanı şaşırtıyorda alakasız şeylerde söylüyor

Canim taruh acisindan bilmiyom ama kuzenim dediklerini yasamis ama bu da yaniltmasin malum kimine cikan kimine cikmiyor

Kızlar fama hakkında azcık daha bilgi vermeniz mümkün mü ? Bir de siz hangi falı baktırıyonuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…