Falçeşitleinden hangisinde iddalı FAMA sen hangisini baktırdın.tarot,katina v.skızlar önceki sayfalardada demistim ayla hanıma ben fal baktırmıstım gayet memnunda kaldım 15 gün yada 20 günlük bi süre verdi ayla hanım ben cok memnun kaldım perican yanlıs hatırlamıyosam senin kuzenin baktırmıstı heralde tarihlerde isabet olmus mu acaba kuzeninde birde famaya baktırdım dün gercekten fama suan 1 numaram kızlar gercekten cok ıyı anda cok ısabetli yorumları var :)
Bakalım inşallah dediğin gibi olur canım ya herkese çıkmış dedikleri bi ben kaldım sanırım :)))Bende iki kez baktıdım selin'e dediği tarıhten birgün sonra tekrar görüşmeye başladık..selin'in dediği tarihler çıkıyor..biraz sapmalar olabilir sen gönlünü ferah tut..diğer dediklerimde beklemedeyim aralık sonu ocak gibi demişti.bakalım hayırlısı
Bende iki kez baktıdım selin'e dediği tarıhten birgün sonra tekrar görüşmeye başladık..selin'in dediği tarihler çıkıyor..biraz sapmalar olabilir sen gönlünü ferah tut..diğer dediklerimde beklemedeyim aralık sonu ocak gibi demişti.bakalım hayırlısı
Katina baktırdım cnm benFalçeşitleinden hangisinde iddalı FAMA sen hangisini baktırdın.tarot,katina v.s
Cnm fama bak anda iyi karsindakinin dusuncesini falan guzel biliyo gelecek hakkinda bisey diyemem ama tespitleri dogru katina baktirdim benKızlar fama hakkında azcık daha bilgi vermeniz mümkün mü ? Bir de siz hangi falı baktırıyonuz ?
Bana an lazım zaten gülüm nabıyo ne ediyo ne haltlar karıştırıyo filanCnm fama bak anda iyi karsindakinin dusuncesini falan guzel biliyo gelecek hakkinda bisey diyemem ama tespitleri dogru katina baktirdim ben
Bende buradaki yorumlardan etkilenip saraylıya baktırmıştım..ben hiç tutmadım yani benimle enerjisi uymadı diyelim..sonuçta beğenenni çokSelin ilk falında tarihi cuk diye oturturdu 2 inci falında tarih tutmadı ama dedikleri gayet mantıklı geldi bana her yorumcu gibi oda bana tarihe takılma dedi
Selin, Saraylı ve Fama hepsinin falı yorum olarak bende aynı hemen hepsi aynı şeyleri söyledi sıkıntı tarihler oldu yani geçti
Selin ilk falında tarihi cuk diye oturturdu 2 inci falında tarih tutmadı ama dedikleri gayet mantıklı geldi bana her yorumcu gibi oda bana tarihe takılma dedi
Selin, Saraylı ve Fama hepsinin falı yorum olarak bende aynı hemen hepsi aynı şeyleri söyledi sıkıntı tarihler oldu yani geçti
Banada karşıdakinin durum ve düşüncesi lazım zaten kendimi biliyorum beni bana anlatmasınlar..Cnm fama bak anda iyi karsindakinin dusuncesini falan guzel biliyo gelecek hakkinda bisey diyemem ama tespitleri dogru katina baktirdim ben
Canım ben katina baktırdım çok iyi bir faldı. Mesela deli gibi sevgilimn başka bir bayana ilgi duyduğunu düşünüyordum bu düşünce beni yiyip bitiriyordu famaya hiç bir şekilde bu şüphemi anlatmadım sormadım çok genel bir soru sormuştum ama falda bana sürekli böyle bir şüphen var ama emin ol böyle bir durum yok demişti. birde aramızdaki tartışmanın nedenini bilmiştiKızlar fama hakkında azcık daha bilgi vermeniz mümkün mü ? Bir de siz hangi falı baktırıyonuz ?
Destiny ne zaman gönderdin falını ve kaçıncı sıradasın? çok sıra varsa boşuna kredi yüklemeyeyimBende famaya attim bakalim ne diyecek
Canım ben katina baktırdım çok iyi bir faldı. Mesela deli gibi sevgilimn başka bir bayana ilgi duyduğunu düşünüyordum bu düşünce beni yiyip bitiriyordu famaya hiç bir şekilde bu şüphemi anlatmadım sormadım çok genel bir soru sormuştum ama falda bana sürekli böyle bir şüphen var ama emin ol böyle bir durum yok demişti. birde aramızdaki tartışmanın nedenini bilmişti
Destiny ne zaman gönderdin falını ve kaçıncı sıradasın? çok sıra varsa boşuna kredi yüklemeyeyim
Canım ben katina baktırdım çok iyi bir faldı. Mesela deli gibi sevgilimn başka bir bayana ilgi duyduğunu düşünüyordum bu düşünce beni yiyip bitiriyordu famaya hiç bir şekilde bu şüphemi anlatmadım sormadım çok genel bir soru sormuştum ama falda bana sürekli böyle bir şüphen var ama emin ol böyle bir durum yok demişti. birde aramızdaki tartışmanın nedenini bilmişti
6.sıradayım ama iş le alakalı attım, aşkla alakalı bütün kartları seçmişim ama 4 düz kartım var gerisi ters işin içine kart da olsa aşk giriyor ya o yüzden sanırımYarim saat önce gönderdim. 4. Siradayim :)
6.sıradayım ama iş le alakalı attım, aşkla alakalı bütün kartları seçmişim ama 4 düz kartım var gerisi ters işin içine kart da olsa aşk giriyor ya o yüzden sanırımiptal mi etsem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?