Binnaz Abla

Falçeşitleinden hangisinde iddalı FAMA sen hangisini baktırdın.tarot,katina v.s

Bakalım i
Bakalım inşallah dediğin gibi olur canım ya herkese çıkmış dedikleri bi ben kaldım sanırım :)))

Selin ilk falında tarihi cuk diye oturturdu 2 inci falında tarih tutmadı ama dedikleri gayet mantıklı geldi bana her yorumcu gibi oda bana tarihe takılma dedi

Selin, Saraylı ve Fama hepsinin falı yorum olarak bende aynı hemen hepsi aynı şeyleri söyledi sıkıntı tarihler oldu yani geçti

Bende buradaki yorumlardan etkilenip saraylıya baktırmıştım..ben hiç tutmadım yani benimle enerjisi uymadı diyelim..sonuçta beğenenni çok

Bende de Selin zamani tutturdu her iki falimda da.
Sarayli, Falalem Meryem ve Selin bana ayni zamani verdiler ve ayni olaylari anlattilar. Yakinda belli olur çikip, çikmayacaği

Kızlar fama hakkında azcık daha bilgi vermeniz mümkün mü ? Bir de siz hangi falı baktırıyonuz ?
Canım ben katina baktırdım çok iyi bir faldı. Mesela deli gibi sevgilimn başka bir bayana ilgi duyduğunu düşünüyordum bu düşünce beni yiyip bitiriyordu famaya hiç bir şekilde bu şüphemi anlatmadım sormadım çok genel bir soru sormuştum ama falda bana sürekli böyle bir şüphen var ama emin ol böyle bir durum yok demişti. birde aramızdaki tartışmanın nedenini bilmişti

ben şimdi tekrar baktım kahve baktırmışım demek ki o sıra vardı soru cvp kısmında sormuşum daha detay lı fal istesem ne yollayayım bekle demiş falım çıksın öyle gel ayrıca vip plus olunca özel falımı açacam demiş demekki daha olmamış plus falı verdiği tarih çıkmadı ama fal güzeldi o yüzden şimdi ne desem boş zaten en çok falda tarihlerde takılıp kalıyoruz

Vaaay iyimiş şimdi gercekten meraklandim :)

bana fama ekim ortasi toparlaniyorsun dedi gecikmeli olarak ekim sonu toparlandim hatta ekim oretasi kotuyken hani toparliyordum daha kotu oldum ben dedigimi hatirliyorum. Yani famanin dedige tarihe biraz ekleme yapin

Fama'ya fal baktırmak istiyorum ben de ama 3. kez iade etmesinden korkuyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…