Tarot ya valla tarot :)Katina mi attin famaya ??
Tarot ya valla tarot :)
allah allah ne biçim kartlar gelmiş o zaman ?
Duvarında, düğünleri olduğunu o yüzden sisteme pek giremediğini yazmış...Arkadaşlar bende dayanamayıp şimdi attım famaya 7.sıradayım katina gönderdim..kaç günde bakıyor acaba..
Sistemde olduğu zaman seri bakıyor fallara mesela ben attığımda 17. Sıradaydım iki saat sonra yorumum gelmiştiArkadaşlar bende dayanamayıp şimdi attım famaya 7.sıradayım katina gönderdim..kaç günde bakıyor acaba..
DUVAR YAZILARI BENDE GÖZÜKMÜYOR NEDEN ACABA..Duvarında, düğünleri olduğunu o yüzden sisteme pek giremediğini yazmış...
Belki kahvede iyi değildir canım zaten kahve falını kapatmış demekki iyi değil. Zaten birebir tarih kimin ki tuttuki onun tutsun önemli olan durumu, olumlu olumsuz sonucu, ve yuvarlakda olsayakın tarihi bilmeleri bana göreben şimdi tekrar baktım kahve baktırmışım demek ki o sıra vardı soru cvp kısmında sormuşum daha detay lı fal istesem ne yollayayım bekle demiş falım çıksın öyle gel ayrıca vip plus olunca özel falımı açacam demiş demekki daha olmamış plus falı verdiği tarih çıkmadı ama fal güzeldi o yüzden şimdi ne desem boş zaten en çok falda tarihlerde takılıp kalıyoruz
Valla ben de anlayamadım, şu sıralar çok baktırıyoruz, kartların dünyası da karıştı sanırım :)
Belki kahvede iyi değildir canım zaten kahve falını kapatmış demekki iyi değil. Zaten birebir tarih kimin ki tuttuki onun tutsun önemli olan durumu, olumlu olumsuz sonucu, ve yuvarlakda olsayakın tarihi bilmeleri bana göre
Ben tellwede en Son iki sene önce fal baktırdım o zamanda şuanki erkek arkadaşım daha yoktu hayatımda o yüzden onunla ilgili fal sözkonusu değil. İki yıl aradan sonra şuanki sorunlarımla attığım ilk fal medyumhiper di ikincisi famaydı ve fama benide şaşırttı.. Ondan dolayı iki hesabı olduğunu ben düşünmüyorumAçıkçası falda şu olay vardı, ben çok basit bir soru sordum ama bu farklı bir şekilde detaya girmiş yani benim aklımda olan daha önce yorumculara sorduğum veya soru cvp kısmında sorduğum soruyu doğrudan yorumda anlatmış bir an aklıma gelen bu hatun daha önce baktırdığım bir yorumcu farklı bir nick almış yada gerçekten bu işi biliyor o yüzden ne desem bilemiyorum açıkçası
Kızlar tellwe deki parapsikolog'a baktıran varmı? Nasıldı? Ya çok olumsuz konuşmuş canımı çok sıktıacaba dedikleri doğru mu çıkıyormu Of ya
Ben tellwede en Son iki sene önce fal baktırdım o zamanda şuanki erkek arkadaşım daha yoktu hayatımda o yüzden onunla ilgili fal sözkonusu değil. İki yıl aradan sonra şuanki sorunlarımla attığım ilk fal medyumhiper di ikincisi famaydı ve fama benide şaşırttı.. Ondan dolayı iki hesabı olduğunu ben düşünmüyorum
Hesabında ki profil ayarlarına bak orayla alakası yoksa, yardım kısmı...DUVAR YAZILARI BENDE GÖZÜKMÜYOR NEDEN ACABA..
İçin rahat olsun Samuka, öyle bir şey varsa anlarızİnşallah dediğin gibidir yani benim açıkçası aklıma ilk gelen o oldu
ben şimdi tekrar baktım kahve baktırmışım demek ki o sıra vardı soru cvp kısmında sormuşum daha detay lı fal istesem ne yollayayım bekle demiş falım çıksın öyle gel ayrıca vip plus olunca özel falımı açacam demiş demekki daha olmamış plus falı verdiği tarih çıkmadı ama fal güzeldi o yüzden şimdi ne desem boş zaten en çok falda tarihlerde takılıp kalıyoruz
İçin rahat olsun Samuka, öyle bir şey varsa anlarızyoksa da iyi bir yorumcu kazanmış oluruz :)
Fama'ya fal baktırmak istiyorum ben de ama 3. kez iade etmesinden korkuyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?