Binnaz Abla

hanımlaaaar ben geldim ve dayanamadım pasapsikologa attım ama arkadaşlar ya çok fazla fal alıyor kafası karışıyor bilemedim. bana içerikte olumsuz soruda olumlu yanıt vermiş. benim de kafamı karıştırdı çıkmaz diyorum rahat olun..

Baştan aşağı kötümser bir fal yok sen aldatılıyorsun dedi bana ya inanmak istemiyorum olamaz böle bişey
tatlım hiiç canını sıkma.. bu kadar üzüldüysen belli ki güvenin var, takma..

ama eğer içinde en ufak bir şüphe varsa er-kişiyi al karşına güzel güzel sor.. ben geçmişte yaptım ve dilinden almıştım sorumun cvbını.. ikna edici, sakin bir şekilde, bu durumun ilişkinizi etkileyeceğini düşünüyorsan o yönde konuşarak sorabilirsin.
ben günlerce konuşmuştum, üstelik elimde de kanıt halt yoktu. 3 yıllık ilişkiydi bizimki. rüyamda görmüştüm.. neyse günlerce konuştum bununla alttan alttan, "asla ayrılmıycaz biz, olabilir bir anlık" dedim.. önce inkar, kavga gürültü sonra sakinleşme derken derken sonunda itiraf etmişti ve ben de terk ettim sonra .. apartmanında üst katındaki kızla aldatmıştı bizimki..
sen sıkma canını, dediğim gibi ihtimal olsa bu kadar üzülmezdin, hazırlıklı olurdun, demek ki güven var arada, olmamıştır..

medymemel ın tutturdugu kısıler varmı arkadaslar ?

Kendisine bir kez fal baktırma şansım oldu, genel durum ve geçmiş analizi iyiydi ama daha çok astrolojik bir yorum yapmıştı ki tutarlıydı oldukça. Gelecek için söylediği şeyin üstünden hayli zaman geçmesine rağmen gerçekleşmedi maalesef, patladı diyebilirim

selam kizlar,bende ara sira girip buraya bakanlardanim.Vatana millete bir hayrim dokunsun dedim,dunya para harcadim fala ve artik birakiyorum. Bu 2 senede baktirdigim ve bilen bilmeyen falcilari sizler icin yorumluyorum.Oncelikle tellwede basladi fal baktirmalarim,orada bir cok kisiyi denedim,Herra, Women,Sarayli,Ugga,MedyumSelena,Emel,Falcialim ve son zamanlarda Ruhaniye dadandim.Tellwede Ruhani icin henuz gelecek konusunda yorum yapamam ama digerileri icinde gelecek bilen olmadi.Ruhaniden cok memnun kaldim ama beklentinize bagli bu.Ben kisilik analizi,o anda karsinizdaki kisinin kafasinda olanlar ve hissettikleri konusunda Ruhaniyi cok cok basarili buldum.Mesela hoslandigim kisinin gecmiste kotu bir iliski bitirdigini ve hala bunun etkisinde oldugunu hicbir bilgi vermedigim halde bilen tek kisidir.Gelecekle ilgili soylediklerini henuz beklemek gerek.
Falaleme gelirsek;Rezzan hanima 3-4 defa baktirdim,hep yuvarlak,hep belirsiz, dedikleride evet sunu bildi veya soyle nokta atisi yapti diyemem.Bir dahada baktirmadim.Mert Reiki mukemmeldi benim icin,son dediklerinide aynen yasadim ve siteye donsun diye cok bekledim.Ne oldu niye girmiyor bilmiyorum.Aslızade cok kotuydu,Nalan ablada kahvede fena degildir,gecen sene oslandigim iki kisininde fos cikacagini onceden bildirdi ve oyle oldu ama bir Mert gibi asla olamaz.
Falsepetinde, Taha cok iyiydi ve beni dedikleri cikmisti ama o da kayiplarda.Yagmur cok cok iyiydi ve onunda cikmisti ama aynen kayip durumda.Nesibeye bir defabaktirdim karsidaki kisiyi analizi tuttu,onun disindakesinlikle dedigi olmadi,gelecekte sifir.Alex son zamanda baktrdim,dedigi birseyi yasadim ve tekrar baktirdim.Bekleyip gorecegim. Melih gun kahvede verdigi tarihte dedigi oldu ama herseyde tutmadi,bilemiyorum biraz pembe tablocu.
Binnazablada hemen herkese baktirdim, Sevval hanim baslarda beni cok etkilemisti ama o da gelecegi tutturamiyor,nabza gore serbet veriyor.Maya Demire baktirdim,cok guzeldi ama gelecegi bilemiyorum beklemem gerek.Deniz Devrim de cok pembe geldi.Serra su an binnazda favorim,hem pozitif bir insan hemde cok guzel yorumluyor.Haleh hanimda ayni sekilde tarotta iyidir,falaleme gecmis kendisi.Bunlari onerebilirim binnazdan.
Gelelim cafe falcilarina,Laf cafede gidilecek tek kisi Halil.Cigdem cok gereksiz ayrintilari bilebilir ama falinin yarisi cikarsa yarisi cikmaz oyle soyleyeyim.Birde herkese tekrar ettigi rutinleri var,mesela annen dizlerinden mi rahatsiz,ayaklari bacaklarimi agriyor,kilosu var annenin cok yiyiyor :) Iste terfi ediceksin vs.Cigdeme kalsa simdiye cok zengin bir adamla tanismistim 4 ay once Andacinda tutmadi bana.Mandal cafede ada iyi ama cok kisa bakiyor,iki dk. paketler yollar sizi.Fincan cafe senay bana tutturdu fena halde,hoslandigim kisinin arabasini ben bile gormemisken arabasinin rengini,gelecegi zamani ve gidecegimiz yeri soyledi.Hic planda yokken dedigi sekilde oldu,senayla elektirigim iyidir.Taksimde damlalar cafe Tugba diger bir favorim.Cok uzun gelecek beklentisiyle degil ama yakin zaman icin gayet tutarli ve onunda dedikleri cikiyor.Simdi Yigite baktiriririm belki son,bakirkoyde.Telefonu olan varsa verirse bana ozelden sevinirim.Sonrasinda fala veda ediyorum.Hepinizin istekleri yakin zamanda olur umarim.Sevgiyle kalin

İnanamıyorum tabi ki bende ama parapsikolog o kadar net konuştu ki Kızı bile tarif etti bana. Birde profilinde falları için çok iddialı yazısı var ne bileyim birden şüphe kapladı içimi

Alexe fal gönderdim kızlar. Sizce nasıldır?
acil fal baktırmam lazımdı çatlıyodum artık ona denk geldim o yüzden oldu aslında

yaaaaaaa olamaz ben kahve atmistim askla ilgili banada en net en guvenli tarih veren o ciksinda 3 5 10 gun onemli degil ama herkes katina acinca kahveyi de kapatinca kahve yoruyordur diye dusundum ama bende bi giciklandim kahvesi de iyidir dimi

medymemel ın tutturdugu kısıler varmı arkadaslar ?

Kendisine bir kez fal baktırma şansım oldu, genel durum ve geçmiş analizi iyiydi ama daha çok astrolojik bir yorum yapmıştı ki tutarlıydı oldukça. Gelecek için söylediği şeyin üstünden hayli zaman geçmesine rağmen gerçekleşmedi maalesef.

anladım tesekkurler vazgectım sımdılık fal baktırasım gelmıstı fena haldede ondan sordum :) bu arada fama ya bende baktırdım . sankı su an kı durum ıcın fena degıl gıbı duruyor cok net olmamakla bırlıkte denenebılır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…