mesela bizim o dusundugum kısıyle aramızın kotu oldugunu nedenını onun suan o yalanlara ınanıp gerı cekıldıgını falan buna benzer seyler ben katına baktırdım bideBana an lazım zaten gülüm nabıyo ne ediyo ne haltlar karıştırıyo filan
Baştan aşağı kötümser bir fal yok sen aldatılıyorsun dedi bana ya inanmak istemiyorum olamaz böle bişeyYapma yane dedi ki sana ?
Baştan aşağı kötümser bir fal yok sen aldatılıyorsun dedi bana ya inanmak istemiyorum olamaz böle bişey
Baştan aşağı kötümser bir fal yok sen aldatılıyorsun dedi bana ya inanmak istemiyorum olamaz böle bişey
tatlım hiiç canını sıkma.. bu kadar üzüldüysen belli ki güvenin var, takma..Baştan aşağı kötümser bir fal yok sen aldatılıyorsun dedi bana ya inanmak istemiyorum olamaz böle bişey
medymemel ın tutturdugu kısıler varmı arkadaslar ?
Alexe fal gönderdim kızlar. Sizce nasıldır?
acil fal baktırmam lazımdı çatlıyodum artık ona denk geldim o yüzden oldu aslında
yaaaaaaa olamaz ben kahve atmistim askla ilgili banada en net en guvenli tarih veren o ciksinda 3 5 10 gun onemli degil ama herkes katina acinca kahveyi de kapatinca kahve yoruyordur diye dusundum ama bende bi giciklandim kahvesi de iyidir dimiBelki kahvede iyi değildir canım zaten kahve falını kapatmış demekki iyi değil. Zaten birebir tarih kimin ki tuttuki onun tutsun önemli olan durumu, olumlu olumsuz sonucu, ve yuvarlakda olsayakın tarihi bilmeleri bana göre
Arkadaşlar bende dayanamayıp şimdi attım famaya 7.sıradayım katina gönderdim..kaç günde bakıyor acaba..[/
Ben 6 gundur beklıyormm
medymemel ın tutturdugu kısıler varmı arkadaslar ?
anladım tesekkurler vazgectım sımdılık fal baktırasım gelmıstı fena haldede ondan sordum :) bu arada fama ya bende baktırdım . sankı su an kı durum ıcın fena degıl gıbı duruyor cok net olmamakla bırlıkte denenebılır benceKendisine bir kez fal baktırma şansım oldu, genel durum ve geçmiş analizi iyiydi ama daha çok astrolojik bir yorum yapmıştı ki tutarlıydı oldukça. Gelecek için söylediği şeyin üstünden hayli zaman geçmesine rağmen gerçekleşmedi maalesef.
aay onu belirtmedim. bilmiyordum inşallah sesli bakarben beğeniyorum ama sesli istiyorum diye belirtseydin daha iyi oluyor seslisi
Siteye (yardım/iletişim kısmından) sesli yorum rica ettiğini yazarsan, hemen iletirler bence yorumcuya, en azından denemiş olursun:)aay onu belirtmedim. bilmiyordum inşallah sesli bakar
teşekkür ederim bebeğim ama iletişim kısmını bulamadımSiteye (yardım/iletişim kısmından) sesli yorum rica ettiğini yazarsan, hemen iletirler bence yorumcuya, en azından denemiş olursun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?