yolladdııım şansımı denemiş oldum evet:))Siteye (yardım/iletişim kısmından) sesli yorum rica ettiğini yazarsan, hemen iletirler bence yorumcuya, en azından denemiş olursun:)
Kahve falı baktırıp memnun kalan çok kişi de vardı ama canım sen faldan memnun kaldıysan ona takılma derim Samukayla enerjisi uyuşmamış belli ki zaten Samuka da beğenmedim demedi oda çok beğenmişyaaaaaaa olamaz ben kahve atmistim askla ilgili banada en net en guvenli tarih veren o ciksinda 3 5 10 gun onemli degil ama herkes katina acinca kahveyi de kapatinca kahve yoruyordur diye dusundum ama bende bi giciklandim kahvesi de iyidir dimi
Falalem, Fal sepeti, Binnaz Abla sorunu/ sorumu bildirince genelde geri dönüşleri oluyor canım o yüzden öyle yazdım :)yolladdııım şansımı denemiş oldum evet:))
Ya az once Bilge ozdogruya kahve baktırayım dedim..Nasıl yaptım bu hatayı bilmiyorum..Ilk katina baktirmistim,yıldızlar kartı ve falın sonunda ev var diye olumlu ilişki yorumu yaptı ama yinede çok güzel kartları bile böyle lütfen iyi dyordu.Sonra tarot attım,cok kötü bir dönemimde,kartlarda kötü çıktı,ilk falın tam tersine döndü bir anda.Bugün hadi dedim kahve atayım, ulen hic kahve telvelerine falan değinmeden sırf akıl vermiş,yine en negatif berbat şekilde.Yalnız ikinci falda ben hoşlandığım adamın bana yazdığı çok güzel bir sözü paylaşmış ve öyle dedi ama sonrada böyle yaptı falan demiştim.Yaw arkadas kadının sanki o lafta gozu kaldi,hersey tepetaklak oldu kadina bu lafi yazinca.Falindada devamli haset gibi sana o lafi yazan adam soyle yapmaz,boyle yapmaz,sana hic deger vermiyor,hic sevmiyor falan diyip durmaya basladi.Bence o kadin ask yonunden mutsuz ve milletinde iyi birseyinde hemen gozu kaliyor ve negatife cevirmeye ugrasiyor.Tatmin oluyor sanki boyle..Kadın dusmanimidir nedir..Size fali ciktimi hic bu kadinin?Benna bir sey bilemiyor ama en berbatlari bence Bilge Ozdogru.
Ya az once Bilge ozdogruya kahve baktırayım dedim..Nasıl yaptım bu hatayı bilmiyorum..Ilk katina baktirmistim,yıldızlar kartı ve falın sonunda ev var diye olumlu ilişki yorumu yaptı ama yinede çok güzel kartları bile böyle lütfen iyi dyordu.Sonra tarot attım,cok kötü bir dönemimde,kartlarda kötü çıktı,ilk falın tam tersine döndü bir anda.Bugün hadi dedim kahve atayım, ulen hic kahve telvelerine falan değinmeden sırf akıl vermiş,yine en negatif berbat şekilde.Yalnız ikinci falda ben hoşlandığım adamın bana yazdığı çok güzel bir sözü paylaşmış ve öyle dedi ama sonrada böyle yaptı falan demiştim.Yaw arkadas kadının sanki o lafta gozu kaldi,hersey tepetaklak oldu kadina bu lafi yazinca.Falindada devamli haset gibi sana o lafi yazan adam soyle yapmaz,boyle yapmaz,sana hic deger vermiyor,hic sevmiyor falan diyip durmaya basladi.Bence o kadin ask yonunden mutsuz ve milletinde iyi birseyinde hemen gozu kaliyor ve negatife cevirmeye ugrasiyor.Tatmin oluyor sanki boyle..Kadın dusmanimidir nedir..Size fali ciktimi hic bu kadinin?
siteye bildirdim durumu,kredimi iade ettiler sagolsunlar :) kizlar binnazda kahvede kime baktirsam yaw,maya demir disinda ama ,ona yeni baktirmistim
Tabi ki cikmadi. Bana baktigi falin 3 cumlesi fal, gerisi cekim yasasi bilmem neydi. 3 cumlenin 3u de olumsuzdu, 3u de olumlu oldu, olaylar kel alaka gelisti.
Bilge kart yorumcusu, falci degil. Kahveye kesinlikle bakamaz zaten, neden acmis anlamadim, kartlarin anlamlarini acip kitabindan okusun ama kahve i-iih.
Ben de size katiliyorum, Bilge mutsuz veya doyumsuz bir insan oldugundan midir nedir bilemicem, resmen negatflik yayiyor. Bana olmayacak kazanamicaksinerken resmen mutlu mutlu soylemisti. (bu arada sinavda 4.cu oldum) . Yani mesela Nesibe, Venusamber, Selena de olumsuz konusurlar ama kesinlikle mutlu bir sekilde olumsuz bir seyi soylemezler, Bilge cins ve problemli bence ve de ugursuz. Bir halt bilemedigi gibi enerji de somuruyor. Ne falcilik yetenegi var, ne durugorusu, ne de motivasyon yetenegi. Bayildim oldum bittim yazanlar var sitede ,onlar da sado-mazo sanirim.
Su sitede kimse icin boyle bir sey yazmadim ama Bilge berbat.
Canım ben 2 defa baktırdım Alexe,sesli yorum yaptigini bilmiyordum,yazılı yaptı. Ilk falında dedigi sey oldu ve 2.yi baktırdım.Ben begendim,sende yorumunu yazarsan sevinirimyolladdııım şansımı denemiş oldum evet:))
Ya az once Bilge ozdogruya kahve baktırayım dedim..Nasıl yaptım bu hatayı bilmiyorum..Ilk katina baktirmistim,yıldızlar kartı ve falın sonunda ev var diye olumlu ilişki yorumu yaptı ama yinede çok güzel kartları bile böyle lütfen iyi dyordu.Sonra tarot attım,cok kötü bir dönemimde,kartlarda kötü çıktı,ilk falın tam tersine döndü bir anda.Bugün hadi dedim kahve atayım, ulen hic kahve telvelerine falan değinmeden sırf akıl vermiş,yine en negatif berbat şekilde.Yalnız ikinci falda ben hoşlandığım adamın bana yazdığı çok güzel bir sözü paylaşmış ve öyle dedi ama sonrada böyle yaptı falan demiştim.Yaw arkadas kadının sanki o lafta gozu kaldi,hersey tepetaklak oldu kadina bu lafi yazinca.Falindada devamli haset gibi sana o lafi yazan adam soyle yapmaz,boyle yapmaz,sana hic deger vermiyor,hic sevmiyor falan diyip durmaya basladi.Bence o kadin ask yonunden mutsuz ve milletinde iyi birseyinde hemen gozu kaliyor ve negatife cevirmeye ugrasiyor.Tatmin oluyor sanki boyle..Kadın dusmanimidir nedir..Size fali ciktimi hic bu kadinin?
Ohhh cook sevindimm..:) Ya benim hoslandigim adam bana boyle cok asik oldugunu falan ifade eden bir sarki sozu gondermisti..Ben bunu Bilgeye soyledigim andan itibaren hem yorumları degisti hemde o lafa taktı..Iste onu diyen adam soyle yapar,ou diyen adam boyle yapmaz..bla bla bla..ben de benzerini yaşamıştım, negatifin kitabını yazıyor.
"bir daha görüşmeyeceksiniz, o seni bitirmiş vs." demişti bana.
sanırım bu şekilde tatmin oluyor, insanları mutsuz ederek.
not: geleceği tutturamadı, görüşmeyeceksiniz dediği kişiyle görüştük. bitirme falan da yokmuş.
Canım ben 2 defa baktırdım Alexe,sesli yorum yaptigini bilmiyordum,yazılı yaptı. Ilk falında dedigi sey oldu ve 2.yi baktırdım.Ben begendim,sende yorumunu yazarsan sevinirim
Wauww Selin Imer dolu ve 5 kisi var sirada..bakalim yakalarsam atıcam,sonucunu bildiririm..Birde kızlar yarın Bakırkoyde Yigite gidiyorum,bir arkadas tel.ini verdi sagolsun..Onu da yazicam cikincaSelin Imer derim.
Alex hem falalemde hem fal sepetinde bakiyor,ben falsepetinde baktirdim 2 defa,kahveydiAlex kimdir dostlar, nerdedir :)
yazarım canım falı gelemedi hala gelsin de birCanım ben 2 defa baktırdım Alexe,sesli yorum yaptigini bilmiyordum,yazılı yaptı. Ilk falında dedigi sey oldu ve 2.yi baktırdım.Ben begendim,sende yorumunu yazarsan sevinirim
Tellwe Fama'da sıram geriledi ya
Benim falim geldi. Gayet iyi bakmiş. Durumu iyi analiz etti :)
Biraz ara verdiğinden ben hala bekliyorum, bakalım o kartlardan ne çıkıcak :)
yiğit'i beğenirim dejavu'daki ise. bende tutturduğu olmuştu asıl konuyu.Wauww Selin Imer dolu ve 5 kisi var sirada..bakalim yakalarsam atıcam,sonucunu bildiririm..Birde kızlar yarın Bakırkoyde Yigite gidiyorum,bir arkadas tel.ini verdi sagolsun..Onu da yazicam cikinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?