- 2 Eylül 2014
- 282
- 479
- 78
- 36
Aynen katiliyorum Cherry'cim Bilge kadar ugursuz birini gormedim. Bisey bildigide yok. Olumsuzu soylerjen nerdeyse kahkaha atacak. Nesibe ve Venusle kiyaslamasi bile olmaz...Tabi ki cikmadi. Bana baktigi falin 3 cumlesi fal, gerisi cekim yasasi bilmem neydi. 3 cumlenin 3u de olumsuzdu, 3u de olumlu oldu, olaylar kel alaka gelisti.
Bilge kart yorumcusu, falci degil. Kahveye kesinlikle bakamaz zaten, neden acmis anlamadim, kartlarin anlamlarini acip kitabindan okusun ama kahve i-iih.
Ben de size katiliyorum, Bilge mutsuz veya doyumsuz bir insan oldugundan midir nedir bilemicem, resmen negatflik yayiyor. Bana olmayacak kazanamicaksinerken resmen mutlu mutlu soylemisti. (bu arada sinavda 4.cu oldum) . Yani mesela Nesibe, Venusamber, Selena de olumsuz konusurlar ama kesinlikle mutlu bir sekilde olumsuz bir seyi soylemezler, Bilge cins ve problemli bence ve de ugursuz. Bir halt bilemedigi gibi enerji de somuruyor. Ne falcilik yetenegi var, ne durugorusu, ne de motivasyon yetenegi. Bayildim oldum bittim yazanlar var sitede ,onlar da sado-mazo sanirim.
Su sitede kimse icin boyle bir sey yazmadim ama Bilge berbat.
yeni biri daha var greta bana famayla tamamen paralel aynı seyleri söyledi tavsiye ederim hem de bunları sanal fincanla söyleditelwede famayı iptal etsem kime baktırabilirim? bu günlerce bakmayacak gibi 14. sıradayım ve hala meşgul,
sağol bakayım onu deneyeyimyeni biri daha var greta bana famayla tamamen paralel aynı seyleri söyledi tavsiye ederim hem de bunları sanal fincanla söyledi
yani ben tavsiye ederim ama birimizin beğendiğini birimiz beğenmiyoruz son karar sizinsağol bakayım onu deneyeyim
kimseyi tanımadığım için tavsiye ile gitmek en iyisi Beyoğlu var bir tane ona baktırdınız mıyani ben tavsiye ederim ama birimizin beğendiğini birimiz beğenmiyoruz son karar sizin
yok ben ona baktırmadım bilemiyorum ucuz pek begenilen yok ya da ben hatırlayamadımkimseyi tanımadığım için tavsiye ile gitmek en iyisi Beyoğlu var bir tane ona baktırdınız mı
aynen kızlar yaa Fama'yı resmen ünlü ettik.. buradan okuyucu olup ga gelip kendisi birşey paylaşmayanlara şu tavsiyeyi vereyim: anacım genel yorum yapıyor genellikle.. yani şok edici bir şey yok.. okuduktan bir kaç gün sonra unutabilirsiniz ama diyenlerin yalancısıyım durum analizi iyiymiş.. ben karşı tarafı bilemediğimden.. diğer konuya da zaman olduğundan görücez..
puanı iyi yazıyor da o yüzden sordumyok ben ona baktırmadım bilemiyorum ucuz pek begenilen yok ya da ben hatırlayamadım
puanlar nasıl oluyorsa genelde hep yüksek bence ona pek bakmayınpuanı iyi yazıyor da o yüzden sordum
Kızlar sanırım bana selim imerin dediğinin tam tersi çıktı ya ;(
vallahi tatlım, ünlü prensese mithatlan barışacaksınız demiş. takip ettiğimiz kadarıyla mithat bunu aldattı, terketti bi sürü olay oldu..medyumserkan biraz pembeci olmasın ?Kızlar medyumserkana fal attım yorumum geldi, geçmiş ve an gerçekten birebir aynı. Gelecek için 3 ayım var bakalım göreceğiz ..
Açıkçası gelecekten ben de çok umutlu değilim ama bilhassa geçmiş analizi cidden aynen dediği gibi oldu birebir aynı. An benim tarafımdan çok doğru, karşı taraf da bildiğim kadarıyla doğru yine. Ama gelecek Allah kerimvallahi tatlım, ünlü prensese mithatlan barışacaksınız demiş. takip ettiğimiz kadarıyla mithat bunu aldattı, terketti bi sürü olay oldu..medyumserkan biraz pembeci olmasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?