Binnaz Abla

Aynen katiliyorum Cherry'cim Bilge kadar ugursuz birini gormedim. Bisey bildigide yok. Olumsuzu soylerjen nerdeyse kahkaha atacak. Nesibe ve Venusle kiyaslamasi bile olmaz...

famaya katina yolladım 14. sıradayım ne zaman gelir yaa falcımı değiştirsem mi telwede ilk defa baktırıyorum? .fama için ne düşünüyorsunuz

Alexin falı geldi fazla lafı uzatıp geveliyor sanki. Yani bildiğim şeyleri uzata uzata anlatmış gelecek için söyledikleri de genel böyle spesifik gelmedi. Famayı daha çok beğendim ben 7 kredi olmasına göre.

telwede famayı iptal etsem kime baktırabilirim? bu günlerce bakmayacak gibi 14. sıradayım ve hala meşgul,

aynen kızlar yaa Fama'yı resmen ünlü ettik.. buradan okuyucu olup ga gelip kendisi birşey paylaşmayanlara şu tavsiyeyi vereyim: anacım genel yorum yapıyor genellikle.. yani şok edici bir şey yok.. okuduktan bir kaç gün sonra unutabilirsiniz ama diyenlerin yalancısıyım durum analizi iyiymiş.. ben karşı tarafı bilemediğimden.. diğer konuya da zaman olduğundan görücez..

sana baktı mı peki aylayla paralel miydi çeşitli sorularım var yani ayla cıkarsa fama da cıkar mı ay cıksa ya keske nolur ay delirdim galiba yine

Kızlar medyumserkana fal attım yorumum geldi, geçmiş ve an gerçekten birebir aynı. Gelecek için 3 ayım var bakalım göreceğiz ..

Kızlar medyumserkana fal attım yorumum geldi, geçmiş ve an gerçekten birebir aynı. Gelecek için 3 ayım var bakalım göreceğiz ..
vallahi tatlım, ünlü prensese mithatlan barışacaksınız demiş. takip ettiğimiz kadarıyla mithat bunu aldattı, terketti bi sürü olay oldu..medyumserkan biraz pembeci olmasın ?

vallahi tatlım, ünlü prensese mithatlan barışacaksınız demiş. takip ettiğimiz kadarıyla mithat bunu aldattı, terketti bi sürü olay oldu..medyumserkan biraz pembeci olmasın ?
Açıkçası gelecekten ben de çok umutlu değilim ama bilhassa geçmiş analizi cidden aynen dediği gibi oldu birebir aynı. An benim tarafımdan çok doğru, karşı taraf da bildiğim kadarıyla doğru yine. Ama gelecek Allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…