Binnaz Abla

Kızlar sizin Venus dediginiz tellwede Venusambermi?

ruksana bakrıtrdım, kısa kesmiş ve tek bir konuya değinmiş, detaya girmiş gerçi ama bundan dolayı pek beğenmemiştim üç puan verdim. Soru sormuştum hem az puan veriyorsun hem soru soruyorsun diye trip attı falı iade etti , sonra jelizaroza adında bir falcı çevrimiçiydi ona katina attım çok olumlu ve uzun yorum yapmış bu detaylı değil ama aynı şeyleri söylemiş. hepsi sonuç olarak aynı sonuçtan bahsetmiş

tellwe naazz bence gerçekten harika.çok hissederk bakıyor bence.falımı yeni bitrdik ve ben gerçekten çok etkilendim.

arkadaşlar muhabbetinize bayıldım dayanışma süper... Kim kimi öneriyor kafam çok karıştı çokkkk

parapsikolog ve nazza da baktırmıs biri olarak tellwede dastar çok daha iyi ve uzun bakıyor
Dun tellwedeki kredim bitsin diye parapsikologa yolladim,2 satir birsey yazmis o da hic tutmamis,rezalet bir faldi.Haberniz olsun.Ayrıca klothoda gınlerdir 7. Siradaydim,sıkılıp kirazeye cevirdim.Ilk sıradayım,ne dersiniz yoksa klothodamı kalsın?

Kızlar Fama baktı dün gece falıma, okurken acaba baktırdım mı diye düşünmeden edemedimbaşarılı diyorum...

Daha önce yazmıştım aynı durum bende de oldu acaba nick değişikliği yapan bir yorumcu mu v.s tarih konusunda geçti söyledikleri ama genede iyi bir faldı

Ya kizlar klotho sistemde ama bilemiyorum.Bi el atin kirazemi klothomu?Ikisi icinde gecmiste patladi yazanlar olmus..Yoksa baskasi varmi onereceginiz???

Kiraze/Ester'i ben severim, Klothoyağmur'dansa Ester ben de daha çok çıkmıştır; ama haksızlık olmasın Ester/Kiraze'ye daha fazla fal gönderdim...
Klothoyağmur'a iki fal baktırdım ilki gecikmeli de olsa bazı şeyler çıktı, ikinci falı havada ve genel geldi...
bence içinden hangisi geliyorsa ona gönder ikisi de kaliteli yorumcu çünkü...

Ya kizlar klotho sistemde ama bilemiyorum.Bi el atin kirazemi klothomu?Ikisi icinde gecmiste patladi yazanlar olmus..Yoksa baskasi varmi onereceginiz???
Bana falı birebir çıkann iki falcı var tellwen de kiraze ve klothoyagmur ikiside aynı şeyleri söylemişti ve dediklerini aynen yaşıyorum ben ikisini de tavsiye ederim tek geçiyorum onları ne Saraylı ne selena falları çok kötü patladı bende

Daha önce yazmıştım aynı durum bende de oldu acaba nick değişikliği yapan bir yorumcu mu v.s tarih konusunda geçti söyledikleri ama genede iyi bir faldı

Ben de şaşırdım ya çok iyi bir yorumcu ya da...Bir de dün rüyalar falan pek uyuyamadım bu Lebuda/Sinem'de de olmuştu, ya da bu aralar çok fal baktırıyorum o yüzden

Ben de şaşırdım ya çok iyi bir yorumcu ya da...Bir de dün rüyalar falan pek uyuyamadım bu Lebuda/Sinem'de de olmuştu, ya da bu aralar çok fal baktırıyorum o yüzden

canım uykusuzluğun falla ilgisi yoktur takma kafana sadece falları yorumları kafanda çok kuruyorsan

arkadaşlar bende dün famaya atmıştım yorum gece geldi paylaşayım dedim..Beni çok iyi analiz etmiş duygu ve düşüncelerimi şuan bulunduğum ruh halimi..anlık durumda iyi bence..gelecek için bişey diyemiyorum yanlız biraz daha ayrıntılı olabilirdi ayrıntılara pek girmemiş yani..Bence iyiydi..sonuçta 7 liralık fal kısacası beğendim yani..

Hangi
falları atmıştın hangilerinde iyiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…