- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Dejavudaki icin olumsuz yorumlar vardi,diger Yigit buyiğit'i beğenirim dejavu'daki ise. bende tutturduğu olmuştu asıl konuyu.
Özelden yazayım canımNiye ne oldu ? :$
evet tellwe de idi, şimdi falsepetindeKızlar sizin Venus dediginiz tellwede Venusambermi?
Dun tellwedeki kredim bitsin diye parapsikologa yolladim,2 satir birsey yazmis o da hic tutmamis,rezalet bir faldi.Haberniz olsun.Ayrıca klothoda gınlerdir 7. Siradaydim,sıkılıp kirazeye cevirdim.Ilk sıradayım,ne dersiniz yoksa klothodamı kalsın?parapsikolog ve nazza da baktırmıs biri olarak tellwede dastar çok daha iyi ve uzun bakıyor
Kızlar Fama baktı dün gece falıma, okurken acaba baktırdım mı diye düşünmeden edemedimbaşarılı diyorum...
Kiraze/Ester'i ben severim, Klothoyağmur'dansa Ester ben de daha çok çıkmıştır; ama haksızlık olmasın Ester/Kiraze'ye daha fazla fal gönderdim...Dun tellwedeki kredim bitsin diye parapsikologa yolladim,2 satir birsey yazmis o da hic tutmamis,rezalet bir faldi.Haberniz olsun.Ayrıca klothoda gınlerdir 7. Siradaydim,sıkılıp kirazeye cevirdim.Ilk sıradayım,ne dersiniz yoksa klothodamı kalsın?
Günaydın :)GunaydinLarr:)))
Bana falı birebir çıkann iki falcı var tellwen de kiraze ve klothoyagmur ikiside aynı şeyleri söylemişti ve dediklerini aynen yaşıyorum ben ikisini de tavsiye ederim tek geçiyorum onları ne Saraylı ne selena falları çok kötü patladı bendeYa kizlar klotho sistemde ama bilemiyorum.Bi el atin kirazemi klothomu?Ikisi icinde gecmiste patladi yazanlar olmus..Yoksa baskasi varmi onereceginiz???
Daha önce yazmıştım aynı durum bende de oldu acaba nick değişikliği yapan bir yorumcu mu v.s tarih konusunda geçti söyledikleri ama genede iyi bir faldı
Ben de şaşırdım ya çok iyi bir yorumcu ya da...Bir de dün rüyalar falan pek uyuyamadım bu Lebuda/Sinem'de de olmuştu, ya da bu aralar çok fal baktırıyorum o yüzden
falları atmıştın hangilerinde iyilerBana falı birebir çıkann iki falcı var tellwen de kiraze ve klothoyagmur ikiside aynı şeyleri söylemişti ve dediklerini aynen yaşıyorum ben ikisini de tavsiye ederim tek geçiyorum onları ne Saraylı ne selena falları çok kötü patladı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?