- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Kizlar famanin baska bir falci oldugunu dusunmuyorum cunku ben tertemiz hic fal olmayan minnos hesabimdan yolladim bence iciniz rahat olsun :)
İkisine de tarot atmıştım..Hangi
falları atmıştın hangilerinde iyiler
GunaydinLarr:)))
iyiydi aramizdaki seyi onun halini tavrini her seyi ozetlemisti ve cok net konustu iliskiniz olunca gel yine bakmak isterim dedisenin nasıl iyimiydi benim güzel di o yüzden şaşırdım artık paronoyaya bağlıyoruz
iyiydi aramizdaki seyi onun halini tavrini her seyi ozetlemisti ve cok net konustu iliskiniz olunca gel yine bakmak isterim dedi
Klotho anda iyiydi ama çıkmadı dedikleri kiraze ise tamamen pembe tablo dediginin tersi çıktıYa kizlar klotho sistemde ama bilemiyorum.Bi el atin kirazemi klothomu?Ikisi icinde gecmiste patladi yazanlar olmus..Yoksa baskasi varmi onereceginiz???
Canm yanls hatrlamiyorsam sen sekin imern falinin tam tersi cikti demistin. Senin icin bi sakncasi yoksa biraz acar misin ? Neler oldu?Kızlar ya kimi tavsiye edersiniz? İlkay gür falan nasıl?
tarihte biraz sapiyor bana kendini keyifli hissetmiyorsun ama geciyor ekim ortasi toparlaniyorsun dedi ekim ortasi daha kotu oldum hatta hani toparlaniyodum filan dedim kendi kendime sonra birden ekim sonu eski halime dondum dedigi gibi toparlandim keyifliyim yani biraz sapti tarihi ama ben gercekten hic toparlanamam filan diye karamsardim sonra 3 ay olumlu birsey olmayacak aranizda dedi hakkaten olmuyor su an o 3 aydayim bakalim devami gelcek miben de daha detaylı fal istersem ne göndereyim dedim vip plus olunca özel falını açacakmış falım çıksın gel dedi, ama tarih geçti genede genel anlamda güze faldı
tarihte biraz sapiyor bana kendini keyifli hissetmiyorsun ama geciyor ekim ortasi toparlaniyorsun dedi ekim ortasi daha kotu oldum hatta hani toparlaniyodum filan dedim kendi kendime sonra birden ekim sonu eski halime dondum dedigi gibi toparlandim keyifliyim yani biraz sapti tarihi ama ben gercekten hic toparlanamam filan diye karamsardim sonra 3 ay olumlu birsey olmayacak aranizda dedi hakkaten olmuyor su an o 3 aydayim bakalim devami gelcek mi
Kötü bir şey dememişti canım ya kafama takıp rüyamda görücek kadar sanırım ara versem fena olmayacak ama nerdee :)canım uykusuzluğun falla ilgisi yoktur takma kafana sadece falları yorumları kafanda çok kuruyorsan
Kötü bir şey dememişti canım ya kafama takıp rüyamda görücek kadar sanırım ara versem fena olmayacak ama nerdee :)
Dun tellwedeki kredim bitsin diye parapsikologa yolladim,2 satir birsey yazmis o da hic tutmamis,rezalet bir faldi.Haberniz olsun.Ayrıca klothoda gınlerdir 7. Siradaydim,sıkılıp kirazeye cevirdim.Ilk sıradayım,ne dersiniz yoksa klothodamı kalsın?
Kiraze/Ester'i ben severim, Klothoyağmur'dansa Ester ben de daha çok çıkmıştır; ama haksızlık olmasın Ester/Kiraze'ye daha fazla fal gönderdim...
Klothoyağmur'a iki fal baktırdım ilki gecikmeli de olsa bazı şeyler çıktı, ikinci falı havada ve genel geldi...
bence içinden hangisi geliyorsa ona gönder ikisi de kaliteli yorumcu çünkü...
Bana falı birebir çıkann iki falcı var tellwen de kiraze ve klothoyagmur ikiside aynı şeyleri söylemişti ve dediklerini aynen yaşıyorum ben ikisini de tavsiye ederim tek geçiyorum onları ne Saraylı ne selena falları çok kötü patladı bende
Canım ya benimki kahveydi.Cekip kirazeye gonderdim ama o da hala bakmamis.Ben kart fallarini sitelerde pek sevmiyorum,böyle uzaktan olmaz gibi geliyor kart fali.ben bir dostumla düzenli olarak klothoyagmura tarot gönderiyorum.evlenmeden öncede gönderiyordum.ve bende tarota uzun zamandır baktığım için uzman şeklinde kartları yorumlama açısından kendisini hep tercih ediyorum.bazıları açılımda kılıçlar,yıkılan kulaler uçuşurken pembe tablo çizerken ben bu kadından daha basit ve sırf fala bakmış olmak için bakmak gibi bir şey yaşamadım.kime tavsiye ettiysem de memnun kaldı.elbette hepimize göre değerlendirmeler değişiyor ve kafamız karışıyor.ama en azından tarot-katina gibi anlamları olan kartlarla bakılan fallarda eline kitap alıp bakandan çok en azından bu işi severek ve bilerek bakanları tercih etmemiz gerek diye düşünüyorum.sonuçta paramız gidiyor ve kimse kolay kazanmıyor..
Canim bakirkoydeki yigite mi gidiyosun ben baktirmistim ani cok guzel yorumlamisti oysa merakla bekliyorum birde selin imer telwedemiydi acabaKizlar simdi yoldayim Yigite gidiyorum,cikinca paylasicam :) Ayrica dun Bilgenin gazabina ugrayan kahve falimi selin imere gonderdim.Onuda yorumlayacagim bir gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?