Binnaz Abla

iyiydi aramizdaki seyi onun halini tavrini her seyi ozetlemisti ve cok net konustu iliskiniz olunca gel yine bakmak isterim dedi

ben de daha detaylı fal istersem ne göndereyim dedim vip plus olunca özel falını açacakmış falım çıksın gel dedi, ama tarih geçti genede genel anlamda güze faldı

Kizlar famaya fal atmistim hala bekliyorum ona kahve ve katina disinda fal atan var mi daha detayli baktigi varsa onuda yollamak istiyorum

ben de daha detaylı fal istersem ne göndereyim dedim vip plus olunca özel falını açacakmış falım çıksın gel dedi, ama tarih geçti genede genel anlamda güze faldı
tarihte biraz sapiyor bana kendini keyifli hissetmiyorsun ama geciyor ekim ortasi toparlaniyorsun dedi ekim ortasi daha kotu oldum hatta hani toparlaniyodum filan dedim kendi kendime sonra birden ekim sonu eski halime dondum dedigi gibi toparlandim keyifliyim yani biraz sapti tarihi ama ben gercekten hic toparlanamam filan diye karamsardim sonra 3 ay olumlu birsey olmayacak aranizda dedi hakkaten olmuyor su an o 3 aydayim bakalim devami gelcek mi

inşallah gülüm olumlu olan tüm falın çıkar

Kızlar Ayla Hanım'a baktırdım, iyi bir insan belli ama enerji olayı farklı işte, şaşıracağım şeyler duymadım, dedikleri için en yakın tarih bir ay sonra, olursa yazarım...

ben bir dostumla düzenli olarak klothoyagmura tarot gönderiyorum.evlenmeden öncede gönderiyordum.ve bende tarota uzun zamandır baktığım için uzman şeklinde kartları yorumlama açısından kendisini hep tercih ediyorum.bazıları açılımda kılıçlar,yıkılan kulaler uçuşurken pembe tablo çizerken ben bu kadından daha basit ve sırf fala bakmış olmak için bakmak gibi bir şey yaşamadım.kime tavsiye ettiysem de memnun kaldı.elbette hepimize göre değerlendirmeler değişiyor ve kafamız karışıyor.ama en azından tarot-katina gibi anlamları olan kartlarla bakılan fallarda eline kitap alıp bakandan çok en azından bu işi severek ve bilerek bakanları tercih etmemiz gerek diye düşünüyorum.sonuçta paramız gidiyor ve kimse kolay kazanmıyor..

Ca
Canım ya benimki kahveydi.Cekip kirazeye gonderdim ama o da hala bakmamis.Ben kart fallarini sitelerde pek sevmiyorum,böyle uzaktan olmaz gibi geliyor kart fali.

Kizlar simdi yoldayim Yigite gidiyorum,cikinca paylasicam :) Ayrica dun Bilgenin gazabina ugrayan kahve falimi selin imere gonderdim.Onuda yorumlayacagim bir gelsin
Canim bakirkoydeki yigite mi gidiyosun ben baktirmistim ani cok guzel yorumlamisti oysa merakla bekliyorum birde selin imer telwedemiydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…