Binnaz Abla

ben dün nesibeye baktırdım ve pek beğenmedim tutturduğu şeyler de vardı tutturmadığı da, mesele sevgilinin ailesi çok baskın dedi sevgilim ailesi gördüğüm en umursamaz aileydi, ama o da bu çocuk dönmicek çok yıpranmış dedi. genel anlamda en beğendiğim haleh, rezzan, bir de arnisa bahadır. bilge de fena değil. ben öyle çok canım cicim konuşan insanları pek sevmiyorum bir de bu dediğim yorumcular çok netler o yüzden daha çok sevdim sanırım. kısacası eski sevgilimden bi cacık olmaz kızlar, hayatıma yeni biri gircekmiş istisnasız her falcı dedi, hiç ortamım yok nasıl girecek bilmiyorum ama bakalım..

Ay bak sanadaa tuttrms kiraze nasil rhtldimm ohh anltmam

yavrularım bu tellwe ye yeni üye oldum promosyon fal diyo iyi midir ne düşünüyosunuz bide burda kim meşhur

Uf ama tatlım oldumu şimdi ya ben baktırmıyacam diyom ama sen yazında acaba mı diyom ne baktırdın kaça baktırdın ??

Uf ama tatlım oldumu şimdi ya ben baktırmıyacam diyom ama sen yazında acaba mı diyom ne baktırdın kaça baktırdın ??

:)) kahve baktırdım canımm, 10 lira :) ben çok memnun kaldım, enerjimiz çok tuttu maşallah :) inşallah senin de tutar enerjin baktırırsan.. Yoksa cidden üzüleceğim.. İkinci bi Deniz vakası yaşamayalım sonra.. Hala aklıma geldikçe üzülüyorum..

Annemin telefonunu aldım elime hain planlar peşindeyim:) mobil ödeme :)) birde kahve yaptırsam :) eğlencelik atsam diyon
ay bana deniz deme neyse bari parayı kurtarıp Haleh'e yatırmıştık

yavrularım bu tellwe ye yeni üye oldum promosyon fal diyo iyi midir ne düşünüyosunuz bide burda kim meşhur​

yardımmmm

Annemin telefonunu aldım elime hain planlar peşindeyim:) mobil ödeme :)) birde kahve yaptırsam :) eğlencelik atsam diyon
ay bana deniz deme neyse bari parayı kurtarıp Haleh'e yatırmıştık

Annenin haberi varsa sorun yok ama yoksaa iste o zaman asil eglence cikar fatura geldiginde haberin olsun :))

iste ben de onu diyorum ya burda parayi da kurtaramazsin..

ne yaptın cnm baktırdın mı nesibeye

Hayır canım baktıramadım acele işe şeytan karışır derler
dün hemen yazdım bilgileri ödemeyi de yaptım acele acele hatta ödemem alındı bekleyen fallarımda gözükmüyordu bende yönetime mesaj attım bitir'e basmadım diye gönderilmemiş kredi yüklediler hesabıma dün bekledim çok nesibe yine girer belki diye yönetime de sordum yorumcumuz falları bittikçe alacak dedi almadı 11 e kadar falan bekledim anlayacağın olmadı bakalım bugün bekliyorum Derine baktırayım dedim ama şimdi Nesibe içimde kalcak aynı zamanda binnazda falan da baktırdım çok para harcadım Nesibeye baktırcam 2 hafta ara vercem sen naptın baktırabildin mi ben burda online görünce hemen yazmıştım sana

yavrularım bu tellwe ye yeni üye oldum promosyon fal diyo iyi midir ne düşünüyosunuz bide burda kim meşhur​

yardımmmm

Orda bîr tek Kiraze diyorlar promosyon fal olayı hiç boşuna uğraşma .salak saçma şey gelîyor. Bir ara atmıştım 1 satır yazı gelmiş onda da demiş bu hafta 'e' harfli bir insanla görüşücen.yahu ben günde en az 10 kişi ile görüşürüm 9 ında e vardır :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…