Fal baktırmaya bile sıcak bakmıyorken ay bilemedim online bir de :/
Sen bizim halimizi gorsenn ohooo biz burda kafayi yemis bir sekillde baktriyoruz
Fal baktırmaya bile sıcak bakmıyorken ay bilemedim online bir de :/
Kizlar telwede kahve falina bakan iyi kim var
Kirazeeeee :)) bugün gönderdim ona yine :) annemle yapmayı düşündüğüm şeyi bile söylemiş inanamadım ki annemin de henüz bundan haberi yok :) içim sıkıldıkça gideceğim 2 adresten biri oldu artık :)
Ay bak sanadaa tuttrms kiraze nasil rhtldimm ohh anltmam
Sen bi de benim yaşadığım rahatlığı düşünn :)) kıss walla acaip bişimiş bu kiraze.. Şapşallık etmişim bunca zaman göndermeyerek :)
Valla nasl sevndm beyza atsana ozlden neler dedi neleri bildi
Kirazeeeee :)) bugün gönderdim ona yine :) annemle yapmayı düşündüğüm şeyi bile söylemiş inanamadım ki annemin de henüz bundan haberi yok :) içim sıkıldıkça gideceğim 2 adresten biri oldu artık :)
Uf ama tatlım oldumu şimdi yaben baktırmıyacam diyom ama sen yazında acaba mı diyom ne baktırdın kaça baktırdın ??
:)) kahve baktırdım canımm, 10 lira :) ben çok memnun kaldım, enerjimiz çok tuttu maşallah :) inşallah senin de tutar enerjin baktırırsan.. Yoksa cidden üzüleceğim.. İkinci bi Deniz vakası yaşamayalım sonra.. Hala aklıma geldikçe üzülüyorum..
Annemin telefonunu aldım elime hain planlar peşindeyim:) mobil ödeme :)) birde kahve yaptırsam :) eğlencelik atsam diyon
ay bana deniz demeneyse bari parayı kurtarıp Haleh'e yatırmıştık
ne yaptın cnm baktırdın mı nesibeye
yavrularım bu tellwe ye yeni üye oldum promosyon fal diyo iyi midir ne düşünüyosunuz bide burda kim meşhur
yardımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?