Binnaz Abla

Canim bakirkoydeki yigite mi gidiyosun ben baktirmistim ani cok guzel yorumlamisti oysa merakla bekliyorum birde selin imer telwedemiydi acaba
Evt canım b.koy Yigit.Selin hn binnazda,dimdi geldi fali.Gecmisle ilgili cok birdey yazmamis,dunu bildi diyemem.Gelecek yorumu yapmis,onuda bellemek laxim,birsey diyemiyecegim

Evt canım b.koy Yigit.Selin hn binnazda,dimdi geldi fali.Gecmisle ilgili cok birdey yazmamis,dunu bildi diyemem.Gelecek yorumu yapmis,onuda bellemek laxim,birsey diyemiyecegim
Tel.deyim cok kotu yazmisim,pardon

klotho kesinlikle iyi bir tarot yorumcusu. o, tarota adeta bir bilim gibi yaklaşıp yorumlayabilen biri. ancak sanırım ben ve benim gibi bir kaç kişinin daha onu onu tercih etmemesinin nedeni tam da bu tarot ve tarottan beklentilerle ilgili. tarot geçmiş-şu an ve gelecekteki seçenekleri sorulan soruya ve hatta soruluş biçimine göre irdeleyen bir tür. sorunun soruluş biçimi bile önemli gerçekten.
ancak ben, bu tip durumlardan çok bildiğim anlamda "falcı" yorumları almak istiyorum. ben seçenekleri değil olacakları merak ediyorum. o nedenle benim için eskiden ilk seçenek olan "şu an neler oluyor?" sorusu önemliyken, artık tamamen gelecekle ilgili yorum almak istiyorum ve bu yorumlarda elimde ciddi doneler olsun istiyorum. zaman, kişi, olacaklar gibi.

bu açıdan da klotho yetersiz kalıyor. mesela nesibe'nin bunca popüler olmasının nedeni de budur. genellikle net bir takım ifadelerle gelir. bunlar zaman içerebilir, kişileri, onların söyleyeceklerini içerir.. venüs bunların karışımı gibi bir nevi, hislerine göre durum analizi ve zaman zaman gelecek net yorum yapar. yine selin imer böyle. mesela ben "aranızda iletişimler olacak" şeklindeki bir cümleden artık hoşnut olmuyorum. elbette iletişim olabilir, ben istesem şu an iletişebilirim o kişiyle ancak bana şöyle bir cümle ile gelse falcı "evet seni şu zamanda şu şekilde arayacak" veya "hayır artık tek bir ses bile duyamayacaksın çünküo artık şurada vs."

Ben fal baktırmaya ara verdim kızlar uzun bi süre baktırmam diye düşünüyorum en azından 1-2 ay uzak durucam şu fal olayından o ne dedi bu nedi diye düşünüp kurmaktan uyuyamaz oldum baş ağrısından ölüyorum kaç gündür falcı falcı dolaşmaktan kendimden olucağım bu gidişle ama burayı takip edicem tabi, baktırdıklarımdan çıkan olursa paylaşırım burdan yine

Valla Yigitle 18.30 demistik,geldim bekliyorum,yerini tam almamistim adres olarak.Aradim acmadi,mesaj attim geldim diye toplantidayim yazdi..Geldim oyalaniyorum yazdim hala cvp yok pofff

son fal deneyimlerim;
Kızlar ara ara baktırıyordum geçen senelerde burayı okuyup baya fal baktırmıştım tutan ufak tefek şeyler oldu ama yeni falcıları denemek geldi içimden
yazın baya bir ara vermiştim sonbaharla birlikte tekrar fal atmaya başladım ,son 2 ayda baktırdıklarımı ve değerlendirmelerimi yazıyorum aralık ve ocak için öngörüde bulundurular çoğu çıkarsa onuda yazacağım.

Binnaz abla selin imer:Olan durumu ve hislerimi bildi bence hisleri var aralık sonu ocak başı için yeni biri dedi çıkara yazacağım.

Fal Alem Meryem :Olan durumu oda iyi bilmiş ve geçmişi, selin imerden biraz farklı yorum yapmış.

Fal Alem Tuğçe Çetin :Geleceğe yönelik çok spesifik şeyler ,şehirler filan söylemiş sizce biliyormu? Tuğçeyle ilgili sizinde fikrinizi almak istiyorum.

Biryolunvar Eylül:Genel bir yorum yapmış hayatın monoton demişki doğru öyle gerçektende, bir süre daha böyle ev iş arası gider demiş onu bilmiş ama geleceğe yönelik bir yolumu yok maalsef,olan durumu doğru bilmiş işle ilgili güzel şeyler söylemiş.

Biryolunvar Dionysis Eriny :Kahve falı atmışım genel yorumlamış,orta diyelim çok spesifik bir yorumu yok.
Biryolunvar Tijen Ekin :Onada kahve atmışım yorumu ise ortalama,yanlız bildiği bir iki ufak detay olmuş beklemedeyim gelecek için .
Biryolun var Alfa Öz:TArotta başarılı bence gelecek için beklemedeyim , olan durumla ilgili bildikleri var.

Sizinde bu isimlerle ilgili yorumlarınız varsa söylerseniz çok sevinirim kızlar,umarım güzel olanlar çıkar :))

canımm oncelıkle teşekkur ederız yorumların ıcınn ,gecen sene ufak tefek cıkanlar oldu demıssın onlarda kımlere baktırmıstın ?

Bilgenin psikolojik sorunlu oldugunu dusunuyorum ben.Bana ilk fali katinaydi,adamla benim kartım arası yıldızlar kartı,sonucta ev falan cikti diye olumlu yorumladı.Ama hani o da lutfen olumlu gibiydi,artık okadar kartada olumsuz diyecek hali yoktu.Sonra tarot attım ilerleyen zamanda,falın sorusunda bos bulunup adamın bana cok asık oldugunu ifade eden ve sarki sozu olan bir mesajından bahsettim.Kartlarda cok kotu cikmisti ve adamla aram bozuktu.Vayyy abi,kadın o sarki sozune sardırdı,oyle yazan adam soyle yapar,boyle yapar,boyle surekli adamın beni aslında hic iplemedigini ifade eden,beni kucumser tarzda bir yorum yaptı.Ama bende kafa yok,dun duramadim kahve yolladım ustunden zaman gecti diye.Yok kadın taktı,hasetmidir nedir,ben adamı terk etmisim,biraz ders olurmu vs diyorum,senin yaptigin hicbirseyi sallamaz o adam,umrunda bile degilsine falan getirmis..Kahve faliyla uzaktan yakından alakası yok,tamamen kendi fikirleri ve negatiflik sacan dusuncelerini yagdirmis 7 dk boyunca.Hayatimda bu kadar kıskanc,haset ve kadın dusmani,insanların mutsuzluguyla beslenen sorunlu bir falcı gormedim.Siteye sikayet ettim fal bakmamis bana akıl vermis,bu fal degil diye..Iade ettiler kredimi neyseki..Birde bir bimis,bir kendini birsey saniyor..O aklini bence kendine kullansin o..

yaw kizlar benim tellwede kirazeye cevirdigim kahve falim kaldi oyle..Megerse kiraze falalemdeki ester kiraymis,simdi anladim..Ben ona baktirmistim ama oyle pekde begenmemistim.Bunu ogrenince fali iptal ettim,zaten kac olmus kahve fincanini cekeli.Klothoya ask tarotu yolladim,cok sira var ama napim.Sanirim klotho tarotta daha iyi,bakalim paylasirim sizlerle de

Klotho yu bekle derim, guzel bakiyor.

Nazz, parapsikolog, fama uclemesi begeniliyor sun gunlerde, haberin ola :)

Klotho yu bekle derim, guzel bakiyor.

Nazz, parapsikolog, fama uclemesi begeniliyor sun gunlerde, haberin ola :)
Canim parapsikolga yolladim,cookkkk sacma bir faldi..Guya iliskim bile olmayan ve terk ettigim adam bana Ocakta evlilik teklif edecekmiş

Canim parapsikolga yolladim,cookkkk sacma bir faldi..Guya iliskim bile olmayan ve terk ettigim adam bana Ocakta evlilik teklif edecekmiş
Ay parapsikolog bana da çok saçma bir fal bakmış yazdığı falı okusanız gülersiniz böyle çelişki Olamaz yazık oldu kredilerime hiiiiiçççç tavsiye etmiyorummm yazık olur paranıza

Kizlar Yigiti biraz daha ayrintili anlatayim.Genc birisi,basta beni bekletti diye kizmistim ama sonra gecerli mazereti varmis,anlatinca utandim.Tarot kartlari var ve bir kaba yanina su koyup onada bakiyor.Kartlari kestiriyor ama kendisi dagitarak bakiyor.Bir yandan gozu suyada bakiyor.Acinca ilk genel kisiligimi biraz yorumladi,genel durumumdan bahsetti.Sonra hoslandigim kisiyle icinde bulundugum durumu anlatti ve tespiti dogruydu.Sevdigim erkegi anlatti,gelecekle ilgili ongorulerde bulundu.Banada o kisinin karakterini goz onube alatak nasıl davranmam gerektigi hk fikir verdi.En sonda 4 soru sor diyip kendi sectigi 4 karttan secimler yaptirdi ve yorumladi.Ben begendim,gelecek henuz bilmiyorum

Birde dikkatimi ceken bir durum oldu son zamanda muptela cafe yesime gitmistim,o,binnazdaki maya demir ve yigit hemen hemen ayni seyleri soylediler

Son klotho yorumu kaldi bekledigim ondan sonra fala veda ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…