- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Evt canım b.koy Yigit.Selin hn binnazda,dimdi geldi fali.Gecmisle ilgili cok birdey yazmamis,dunu bildi diyemem.Gelecek yorumu yapmis,onuda bellemek laxim,birsey diyemiyecegimCanim bakirkoydeki yigite mi gidiyosun ben baktirmistim ani cok guzel yorumlamisti oysa merakla bekliyorum birde selin imer telwedemiydi acaba
Tel.deyim cok kotu yazmisim,pardonEvt canım b.koy Yigit.Selin hn binnazda,dimdi geldi fali.Gecmisle ilgili cok birdey yazmamis,dunu bildi diyemem.Gelecek yorumu yapmis,onuda bellemek laxim,birsey diyemiyecegim
klotho kesinlikle iyi bir tarot yorumcusu. o, tarota adeta bir bilim gibi yaklaşıp yorumlayabilen biri. ancak sanırım ben ve benim gibi bir kaç kişinin daha onu onu tercih etmemesinin nedeni tam da bu tarot ve tarottan beklentilerle ilgili. tarot geçmiş-şu an ve gelecekteki seçenekleri sorulan soruya ve hatta soruluş biçimine göre irdeleyen bir tür. sorunun soruluş biçimi bile önemli gerçekten.ben bir dostumla düzenli olarak klothoyagmura tarot gönderiyorum.evlenmeden öncede gönderiyordum.ve bende tarota uzun zamandır baktığım için uzman şeklinde kartları yorumlama açısından kendisini hep tercih ediyorum.bazıları açılımda kılıçlar,yıkılan kulaler uçuşurken pembe tablo çizerken ben bu kadından daha basit ve sırf fala bakmış olmak için bakmak gibi bir şey yaşamadım.kime tavsiye ettiysem de memnun kaldı.elbette hepimize göre değerlendirmeler değişiyor ve kafamız karışıyor.ama en azından tarot-katina gibi anlamları olan kartlarla bakılan fallarda eline kitap alıp bakandan çok en azından bu işi severek ve bilerek bakanları tercih etmemiz gerek diye düşünüyorum.sonuçta paramız gidiyor ve kimse kolay kazanmıyor..
Tamam canim selini denemiyim o zaman telweden birine daha aticam yigiti begenirsin insaallhTel.deyim cok kotu yazmisim,pardon
Rica etsem banada numarasını ve adresini yollarmısınız fal orucumdan sonra ona baktırmak istiyorum bendeYigitle bulustum.Az once bakti,superdi.Tavsiye ediyorum herkese
son fal deneyimlerim;
Kızlar ara ara baktırıyordum geçen senelerde burayı okuyup baya fal baktırmıştım tutan ufak tefek şeyler oldu ama yeni falcıları denemek geldi içimden
yazın baya bir ara vermiştim sonbaharla birlikte tekrar fal atmaya başladım ,son 2 ayda baktırdıklarımı ve değerlendirmelerimi yazıyorum aralık ve ocak için öngörüde bulundurular çoğu çıkarsa onuda yazacağım.
Binnaz abla selin imer:Olan durumu ve hislerimi bildi bence hisleri var aralık sonu ocak başı için yeni biri dedi çıkara yazacağım.
Fal Alem Meryem :Olan durumu oda iyi bilmiş ve geçmişi, selin imerden biraz farklı yorum yapmış.
Fal Alem Tuğçe Çetin :Geleceğe yönelik çok spesifik şeyler ,şehirler filan söylemiş sizce biliyormu? Tuğçeyle ilgili sizinde fikrinizi almak istiyorum.
Biryolunvar Eylül:Genel bir yorum yapmış hayatın monoton demişki doğru öyle gerçektende, bir süre daha böyle ev iş arası gider demiş onu bilmiş ama geleceğe yönelik bir yolumu yok maalsef,olan durumu doğru bilmiş işle ilgili güzel şeyler söylemiş.
Biryolunvar Dionysis Eriny :Kahve falı atmışım genel yorumlamış,orta diyelim çok spesifik bir yorumu yok.
Biryolunvar Tijen Ekin :Onada kahve atmışım yorumu ise ortalama,yanlız bildiği bir iki ufak detay olmuş beklemedeyim gelecek için .
Biryolun var Alfa Öz:TArotta başarılı bence gelecek için beklemedeyim , olan durumla ilgili bildikleri var.
Sizinde bu isimlerle ilgili yorumlarınız varsa söylerseniz çok sevinirim kızlar,umarım güzel olanlar çıkar :))
Bilgenin psikolojik sorunlu oldugunu dusunuyorum ben.Bana ilk fali katinaydi,adamla benim kartım arası yıldızlar kartı,sonucta ev falan cikti diye olumlu yorumladı.Ama hani o da lutfen olumlu gibiydi,artık okadar kartada olumsuz diyecek hali yoktu.Sonra tarot attım ilerleyen zamanda,falın sorusunda bos bulunup adamın bana cok asık oldugunu ifade eden ve sarki sozu olan bir mesajından bahsettim.Kartlarda cok kotu cikmisti ve adamla aram bozuktu.Vayyy abi,kadın o sarki sozune sardırdı,oyle yazan adam soyle yapar,boyle yapar,boyle surekli adamın beni aslında hic iplemedigini ifade eden,beni kucumser tarzda bir yorum yaptı.Ama bende kafa yok,dun duramadim kahve yolladım ustunden zaman gecti diye.Yok kadın taktı,hasetmidir nedir,ben adamı terk etmisim,biraz ders olurmu vs diyorum,senin yaptigin hicbirseyi sallamaz o adam,umrunda bile degilsine falan getirmis..Kahve faliyla uzaktan yakından alakası yok,tamamen kendi fikirleri ve negatiflik sacan dusuncelerini yagdirmis 7 dk boyunca.Hayatimda bu kadar kıskanc,haset ve kadın dusmani,insanların mutsuzluguyla beslenen sorunlu bir falcı gormedim.Siteye sikayet ettim fal bakmamis bana akıl vermis,bu fal degil diye..Iade ettiler kredimi neyseki..Birde bir bimis,bir kendini birsey saniyor..O aklini bence kendine kullansin o..Hatirladim, Bilge bile olumlu konustuysa bu is kesin olur demistim ben deSende bir gariplik var valla, Bilge nin tek olumlu konustugu kisi sensin. Bence Bilge de hissiyat falan yok, o kafayla nasil kahve bakiyor bilmiyorum.
Bilge bana olumsuz sacma sapan bir yorum yapmisti ama tek kelimesi cikmadi.
yaw kizlar benim tellwede kirazeye cevirdigim kahve falim kaldi oyle..Megerse kiraze falalemdeki ester kiraymis,simdi anladim..Ben ona baktirmistim ama oyle pekde begenmemistim.Bunu ogrenince fali iptal ettim,zaten kac olmus kahve fincanini cekeli.Klothoya ask tarotu yolladim,cok sira var ama napim.Sanirim klotho tarotta daha iyi,bakalim paylasirim sizlerle de
Canim parapsikolga yolladim,cookkkk sacma bir faldi..Guya iliskim bile olmayan ve terk ettigim adam bana Ocakta evlilik teklif edecekmişKlotho yu bekle derim, guzel bakiyor.
Nazz, parapsikolog, fama uclemesi begeniliyor sun gunlerde, haberin ola :)
Ay parapsikolog bana da çok saçma bir fal bakmış yazdığı falı okusanız gülersiniz böyle çelişki Olamaz yazık oldu kredilerimeCanim parapsikolga yolladim,cookkkk sacma bir faldi..Guya iliskim bile olmayan ve terk ettigim adam bana Ocakta evlilik teklif edecekmiş
Bitanem fali biraktim islerim coook yogun ama cok ozledim sizlerideGünaydn canm naslsn ? Yoktun sanki bi sure hyrdr hersey yolunda mi tatlm
Bitanem fali biraktim islerim coook yogun ama cok ozledim sizleride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?