Binnaz Abla

Ay parapsikolog bana da çok saçma bir fal bakmış yazdığı falı okusanız gülersiniz böyle çelişki Olamaz yazık oldu kredilerime hiiiiiçççç tavsiye etmiyorummm yazık olur paranıza
Ben ona suan tarot attim geri mi alsam acaba onerebiliceginiz baskasi varmi acaba

Sahra hanıma gecen sene baktırdigimda,bana hoslandigim 2 kisiylede olmayacagini soyleyen nadir kisilerden biriydi.Sasirdim bak.Hatta uzulecegini biliyorum ama soylemeliyim dedi.Ama Bilge Ozdogru gibi nefretle soylemiyor,sevkatli bir anne gibi anlatiyordu.

haklısın canım.işte dediğim gibi herkese göre değerlendirme değişiyor.herkes kendine uygun olanı,beklentisi yönünde olanı tercih etmeli.kimisi olduğu durumu tam olarak değerlendirmek ister ve ona göre karar vermek ister.yani açıklık ve netlik bekler o zaman klotho gibi tarotu iyi bilen birine danışmak sağlıklı olur.tarotda iletişim konusu söylendiğinde gerçektende kılıçlar takımı çıktığında tarotu bilen biri iletişimi orada belirtmeli.eğer çıkmadıysa iletişim olmayacağını zaten söylüyorlar.
ben tarota gelecek anlamında sadece şu şekilde güvenirim.tarot şu anki durum itibari ile ileride ne olacağını gösterir .gelecek kartları sadece 3 kartdan ibaret olduğu için geri kalını yorumcunun hissidir.o nedenle tamami ile kesin bir şey beklenildiğinde yanılgılar olabiliyor.ama tabikide kesin dedikleri olan falcılarda yeri geliyor başka bir üye arkadaşımız bende patladı diyor.
o nedenle ben artık şu o bu falcıdan ziyade kişinin kendisinin ne istediği doğrultusunda falcı seçmesinde seni haklı buluyorum.

Ca

Canım ya benimki kahveydi.Cekip kirazeye gonderdim ama o da hala bakmamis.Ben kart fallarini sitelerde pek sevmiyorum,böyle uzaktan olmaz gibi geliyor kart fali.
doğrudur canım nasıl hoşuna gidiyorsa öyle baktır tabikide.içine sinmeli sonuçta..

Famaya baktrip memnun kalanlara bi sorum olack kizlar. Sz ne fali gonderdnz ona. Khvede arada bkiyor sanirm

kızlar, parapsikologun bir dediğine yakın bişy yaşadım..eski sevgilinle yeniden başlayacaksınız yakında demişti, eski sevgilim msj atmış bana.. bu arada şeytan görsün yüzünü, ne yeniden başlaması ?!?! yani tuttu mu tutmadı mı belli değil..haber geldi ancak işte

Kızlar ya kimi tavsiye edersiniz? İlkay gür falan nasıl?

İlkay gür İyi kötü ne varsa söyler. Dobra bir yorumcu. Tavsiye ederim.

Birde Haydar Yüksel diye biri var. Dün bir tarot gönderdim gerçekten bayıldım. Ses tonu da çok etkileyici Mert Reiki ye benziyor yorumları biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…