Ben ona suan tarot attim geri mi alsam acaba onerebiliceginiz baskasi varmi acabaAy parapsikolog bana da çok saçma bir fal bakmış yazdığı falı okusanız gülersiniz böyle çelişki Olamaz yazık oldu kredilerimehiiiiiçççç tavsiye etmiyorummm yazık olur paranıza
Aman aman diyorum,geri alsan iyi edersin..ben klothoya attim ama sirada 10.yumBen ona suan tarot attim geri mi alsam acaba onerebiliceginiz baskasi varmi acaba
Bende naazza atmistim hala 8.ciyim klota atamadim cok beklerim diye begenirseniz onuda yarin denerim belkiAman aman diyorum,geri alsan iyi edersin..ben klothoya attim ama sirada 10.yum
Bitanem fali biraktim islerim coook yogun ama cok ozledim sizleride
Sahra hanıma gecen sene baktırdigimda,bana hoslandigim 2 kisiylede olmayacagini soyleyen nadir kisilerden biriydi.Sasirdim bak.Hatta uzulecegini biliyorum ama soylemeliyim dedi.Ama Bilge Ozdogru gibi nefretle soylemiyor,sevkatli bir anne gibi anlatiyordu.Bende baktırdım pembe tablocu tabiki de çıkmadı bana aşıkmış ta çok seviyomuşta sorunlarından dolayı bi türlü biraraya gelemiyomuşuzda verdiği tarihte ilan-ı aşk edip birlikte olucaktık güya nerdeeeeeeeeeee yalan oldu falları
Bende baktırdım pembe tablocu tabiki de çıkmadı bana aşıkmış ta çok seviyomuşta sorunlarından dolayı bi türlü biraraya gelemiyomuşuzda verdiği tarihte ilan-ı aşk edip birlikte olucaktık güya nerdeeeeeeeeeee yalan oldu falları[/QUOT
Ya kizlar bence bu tutma tutmama olayi bence tamamen olasılık,iki olasılık var ya olumlu ya olumsuz.Sandina dedigi oluyor,olunca tuttu oluyor.Ayrica fali paylamis bir falcininda dediginin illa tersi olacak diye bir durum yok,belkide sansina dogru olasılığı sallamıştır :)
haklısın canım.işte dediğim gibi herkese göre değerlendirme değişiyor.herkes kendine uygun olanı,beklentisi yönünde olanı tercih etmeli.kimisi olduğu durumu tam olarak değerlendirmek ister ve ona göre karar vermek ister.yani açıklık ve netlik bekler o zaman klotho gibi tarotu iyi bilen birine danışmak sağlıklı olur.tarotda iletişim konusu söylendiğinde gerçektende kılıçlar takımı çıktığında tarotu bilen biri iletişimi orada belirtmeli.eğer çıkmadıysa iletişim olmayacağını zaten söylüyorlar.klotho kesinlikle iyi bir tarot yorumcusu. o, tarota adeta bir bilim gibi yaklaşıp yorumlayabilen biri. ancak sanırım ben ve benim gibi bir kaç kişinin daha onu onu tercih etmemesinin nedeni tam da bu tarot ve tarottan beklentilerle ilgili. tarot geçmiş-şu an ve gelecekteki seçenekleri sorulan soruya ve hatta soruluş biçimine göre irdeleyen bir tür. sorunun soruluş biçimi bile önemli gerçekten.
ancak ben, bu tip durumlardan çok bildiğim anlamda "falcı" yorumları almak istiyorum. ben seçenekleri değil olacakları merak ediyorum. o nedenle benim için eskiden ilk seçenek olan "şu an neler oluyor?" sorusu önemliyken, artık tamamen gelecekle ilgili yorum almak istiyorum ve bu yorumlarda elimde ciddi doneler olsun istiyorum. zaman, kişi, olacaklar gibi.
bu açıdan da klotho yetersiz kalıyor. mesela nesibe'nin bunca popüler olmasının nedeni de budur. genellikle net bir takım ifadelerle gelir. bunlar zaman içerebilir, kişileri, onların söyleyeceklerini içerir.. venüs bunların karışımı gibi bir nevi, hislerine göre durum analizi ve zaman zaman gelecek net yorum yapar. yine selin imer böyle. mesela ben "aranızda iletişimler olacak" şeklindeki bir cümleden artık hoşnut olmuyorum. elbette iletişim olabilir, ben istesem şu an iletişebilirim o kişiyle ancak bana şöyle bir cümle ile gelse falcı "evet seni şu zamanda şu şekilde arayacak" veya "hayır artık tek bir ses bile duyamayacaksın çünküo artık şurada vs."
doğrudur canım nasıl hoşuna gidiyorsa öyle baktır tabikide.içine sinmeli sonuçta..Ca
Canım ya benimki kahveydi.Cekip kirazeye gonderdim ama o da hala bakmamis.Ben kart fallarini sitelerde pek sevmiyorum,böyle uzaktan olmaz gibi geliyor kart fali.
Alimi kapatmisti canim acmis mi ? Ben kahve yolladim kahve enerjisini dusurdugu icin kapamis alimini. Genellikle katina yolladilar saniyorumFamaya baktrip memnun kalanlara bi sorum olack kizlar. Sz ne fali gonderdnz ona. Khvede arada bkiyor sanirm
Bende katina baktırdım..nokta atışları var..iyiydi yani..Famaya baktrip memnun kalanlara bi sorum olack kizlar. Sz ne fali gonderdnz ona. Khvede arada bkiyor sanirm
Famaya baktrip memnun kalanlara bi sorum olack kizlar. Sz ne fali gonderdnz ona. Khvede arada bkiyor sanirm
Alimi kapatmisti canim acmis mi ? Ben kahve yolladim kahve enerjisini dusurdugu icin kapamis alimini. Genellikle katina yolladilar saniyorum
Bende katina baktırdım..nokta atışları var..iyiydi yani..
Ben kahve yollamıştım yorum güzeldi ama tarih geçti yani tarihte patladı tarihe takılmam dersen denenebilir
Bitanem fali biraktim islerim coook yogun ama cok ozledim sizleride
Selana klotho baktirabildin mi acabaSon klotho yorumu kaldi bekledigim ondan sonra fala veda ediyorum :)
Yok canim bekliyorum,10. siradan 6 ya dustu..Selana klotho baktirabildin mi acaba
Kızlar ya kimi tavsiye edersiniz? İlkay gür falan nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?