Binnaz Abla

Fal bu ame kesin dumur olacam aramıyacak
cicim kesin haber ver bize çıkarsa da çıkmazsa da.

bu arada ayla bana gün tarih vermeden, "yüzyüze görüşmeniz var" demişti. ben artık dayanamadım aldım bileti, gidiyorum yanına. çok ekstrem bir şey olmzsa, yüzyüze görüşme tamamdır yani.

Hadi bakalım hayırlısı canım Ayla nın dedikleri çıkaracağız baktım olmadı ben ararım

Kızlarrrr kızlarrrr kızlarrrrrr ahhhh melekkk ablammmm nerdesınnnnnnnnn
Boş gunumde oturdum eskı falları dınledım yaptıgım ıse bakınn
Nyseee falları cıkar demıstım ztn kızlar benımle enerjısı fenaydı hep dıyorumm fal enerjı ısı ama bı fal var oyle bır durum sonradan oldu ama falı 2013 un ekimınde bakmıs olay tamamen aynı sekılde bıre bır ınsanların dedıgı laflara kadar 2014 hazıranda oldu vee aynıııı dedıgıı gıbı soktayımm su andaaa dınledım ve usenmedım hesaplama yaptım oldugu tarıhı hatırlayamadım cunku ama bu sene oldu 2013 degıl buldum sonradan resımlerden falan nyse yanı arada nerdeyse 9 ay var ve 9 ay sonra aynı olayı yasamısım ben ve cok net bısey su andada gelecekle ılgılı bazen umutsuzluga dusuyorum ama ınsallah gelıcekte cıkar kızlarr ZAMANAA TAKILMAYINNNN dıgıcegım odur yani

melek e yanılmıyorsam 2 kez baktırdım ve dediklerini yaşamışımdır dediğin doğru tarihe takılmadığn sürece meleğin çok nokta atışları var ama uzun süredir yok oda.

Baktırdım canım. Anda iyi gibiydi geleceğe yönelik de çok net olmasa da sölediği bir iki şey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…