Samukaa cnmss yarın 7 gün oluyo hrlde bakalım ayla hanımın falında cıkan seyler olucak mı heyecanla bekliyorum valla :)Ben kahve yollamıştım yorum güzeldi ama tarih geçti yani tarihte patladı tarihe takılmam dersen denenebilir
Bende gönderdim cnm aşk tarotu 12 sıradayım sen ne gönderdinYok canim bekliyorum,10. siradan 6 ya dustu..
Buralardayim cok calisiyorum fali biraktimCanimmmmm nerelerdesiin
Gelirim canimm tehlikeli zamani gectim fal baktirma konusunda rahatca okuyabilirimAman girmeme sebebin is olsn canm. Kotu birsey olmasinda. Biz de seni ozldik. Hfta sonlari geleydin bari :)
Buralardayim cok calisiyorum fali biraktim
Kızlaar, Jelizaroze' mi parapsikolog mu hangisi daha iyi?
Sen beğendiysen bakıyorum hemenBen ikisini de begendim sahsen
Aynen,bende ask tarotu gonderdim.Gunde 2-3 tane ilerliyor sanırum sıra.Bu durumda bana pers.bakar tahminim.Bende gönderdim cnm aşk tarotu 12 sıradayım sen ne gönderdin
Hadi ya o kadar geç mi banada heralde pazartesi fln gelir :)Aynen,bende ask tarotu gonderdim.Gunde 2-3 tane ilerliyor sanırum sıra.Bu durumda bana pers.bakar tahminim.
Samukaa cnmss yarın 7 gün oluyo hrlde bakalım ayla hanımın falında cıkan seyler olucak mı heyecanla bekliyorum valla :)
cicim kesin haber ver bize çıkarsa da çıkmazsa da.Fal bu ame kesin dumur olacam aramıyacak
cicim kesin haber ver bize çıkarsa da çıkmazsa da.
bu arada ayla bana gün tarih vermeden, "yüzyüze görüşmeniz var" demişti. ben artık dayanamadım aldım bileti, gidiyorum yanına. çok ekstrem bir şey olmzsa, yüzyüze görüşme tamamdır yani.
Kızlarrrr kızlarrrr kızlarrrrrr ahhhh melekkk ablammmm nerdesınnnnnnnnn
Boş gunumde oturdum eskı falları dınledım yaptıgım ıse bakınn
Nyseee falları cıkar demıstım ztn kızlar benımle enerjısı fenaydı hep dıyorumm fal enerjı ısı ama bı fal var oyle bır durum sonradan oldu ama falı 2013 un ekimınde bakmıs olay tamamen aynı sekılde bıre bır ınsanların dedıgı laflara kadar 2014 hazıranda oldu vee aynıııı dedıgıı gıbı soktayımm su andaaa dınledım ve usenmedım hesaplama yaptım oldugu tarıhı hatırlayamadım cunku ama bu sene oldu 2013 degıl buldum sonradan resımlerden falan nyseyanı arada nerdeyse 9 ay var ve 9 ay sonra aynı olayı yasamısım ben ve cok net bısey su andada gelecekle ılgılı bazen umutsuzluga dusuyorum ama ınsallah gelıcekte cıkar kızlarr ZAMANAA TAKILMAYINNNN dıgıcegım odur yani
İlkay gür İyi kötü ne varsa söyler. Dobra bir yorumcu. Tavsiye ederim.
Birde Haydar Yüksel diye biri var. Dün bir tarot gönderdim gerçekten bayıldım. Ses tonu da çok etkileyici Mert Reiki ye benziyor yorumları biraz
canm melek hangi sitede ?melek e yanılmıyorsam 2 kez baktırdım ve dediklerini yaşamışımdır dediğin doğru tarihe takılmadığn sürece meleğin çok nokta atışları var ama uzun süredir yok oda.
Melek fal sepetindecanm melek hangi sitede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?