canm melek hangi sitede ?
Evet uzun suredir yok facede kapatmis bende farkettim bazen umutsuzluga dusuyorum ama eski fallari dinlemek iyi oluyor hem cikmayanlari hemde neler oldugunu daha iyi goruyoruzz ben valla o kadar cok baktirmisim ki okuyunca kendimden sikildim falcilarada yazik valla okurken dusundum ben bile bunu sormusum lan kimbilir ne cins insanlar vardir diye aklima prensesss geldi direkk :)Fal sepetinde idi Melek Öz ama uzun süredir face de kapamış
Evet uzun suredir yok facede kapatmis bende farkettim bazen umutsuzluga dusuyorum ama eski fallari dinlemek iyi oluyor hem cikmayanlari hemde neler oldugunu daha iyi goruyoruzz ben valla o kadar cok baktirmisim ki okuyunca kendimden sikildim falcilarada yazik valla okurken dusundum ben bile bunu sormusum lan kimbilir ne cins insanlar vardir diye aklima prensesss geldi direkk :)
Haklısın yaa..onlarda bizim gibi aciz insanlar aslında.bizler beklentilerimizi fazla tutuyoruz..en iyisi motiva olsun dineler var neler yaptıkları cidden zor çünkü olumsuz olunca beğenmiyorlar yada öyle sorular soruyorlarki töbe töbe sanki karşılarındaki Allah . ben bazen denk geliyorum sorulardan aklımda kalan bulacağım işte maaş iyi olacak mı czt çalışılıyor mu yok sevgilim eşiyle yatıyor mu ya ben bu iş yapsam herhalde s.git derim
samuka cnmmm bnce sen arama bugun bi haber bekle ayla abla sana 7 gun sonramı senınle ıletısıme gecıcek dedı yoksa 7 gun ıcındemı :) saat gece 12 ye kdr beklıyoruzz bakalım arıycak mı :) ins ıletısıme gecer cnm :)neler var neler yaptıkları cidden zor çünkü olumsuz olunca beğenmiyorlar yada öyle sorular soruyorlarki töbe töbe sanki karşılarındaki Allah . ben bazen denk geliyorum sorulardan aklımda kalan bulacağım işte maaş iyi olacak mı czt çalışılıyor mu yok sevgilim eşiyle yatıyor mu ya ben bu iş yapsam herhalde s.git derim
samuka cnmmm bnce sen arama bugun bi haber bekle ayla abla sana 7 gun sonramı senınle ıletısıme gecıcek dedı yoksa 7 gun ıcındemı :) saat gece 12 ye kdr beklıyoruzz bakalım arıycak mı :) ins ıletısıme gecer cnm :)
fallarda zaman tutmuyor genelde olcaksa da daha sonra oluyor gerci olsun da sonra olsun obur yandan da sonra sonra diye diye kuruduk kaldik ay yine devrem yandi, :)
1 hafta sonra dedi hatun beni de bunalıma soktu ay birde kötü olan wap ta falan ç.içi görüyorum sayıyorum küfür be adam atıyorsan at şu msj kaç kişi seni bekliyor diye kendi kendime konuşmaya başladım
melek e yanılmıyorsam 2 kez baktırdım ve dediklerini yaşamışımdır dediğin doğru tarihe takılmadığn sürece meleğin çok nokta atışları var ama uzun süredir yok oda.
unutttum o işin esprisidir ben kesinlikle aramam
ayrıcaa bekleee kuzum bakalım ne olucak melege baktırdıgın seyde bu konuyla ılgılımıydı ??
melek bana cıkmadı ya ablamadabizim ilişkimiz bir barışık bir küs olduğu için 2 kez baktırdım, ilkinde de 2 .incinsede barışacağımızı tekrar görüşeceğimizi söylemişti son ayrılıkta melek olmadığı için baktıramadım gerçi yorumlarında ilişkimdeki bazı taşların rayına oturana kadar bu şekilde devam edeceğini söylemişti (bir çok yorumcu aslında bunu dedi)
melek bana cıkmadı ya ablamadakeşke cıksaydı ablam barışırdı evlenirdi
aynen bacım çıkanlara seviniyoz tabiher zamanki şeyler kiminde çıkıyor, kiminde çıkmıyor o yüzden olumlu olan tüm falların çıkması dileğiyle diyoruz
kızlar falsepetine hüseyin diye biri girmişş fiyatı 1oo tl birleşip mi baktıracaz kinesibenin ablama baktığı fal cıktı kızlar ablama ben bu kızın hislerine artık cok güveniyom birde selenanın dediği cıktı onun da hisleri sağlam ben bida denicem okuyom yazdıklarınızı hep ama ben su fal bırakma konusunu acacam eskiden komsular birbirine bakarmış bizde birbirimize bakalım kart ekstrem 300 geldi ceyiz alırdım o paraya kafamda deli sorularla fala veriyom hep ablam benden dertli o daha az baktırıyo bu arada ablam şimdi deniz özdemir diye birine attı bekliyo kaç saattir gelince yorumu yazarım sizede
melek bana cıkmadı ya ablamadakeşke cıksaydı ablam barışırdı evlenirdi
selenanın dediği basitti bacım ama bilmiş benim falım değil ablamında bende bida deneyecem fal baktırmayacam demeyecem artık bigün kendime güvenirsem konu açacam evlenince benimki beni döver şimdiden biraz gördü kızıyoraynen kuzum olumlu seyler cıksın guzeller cıksın ,bendede nesıbede cıkar ama selena o kadın bende fobı oldu nefret edıyorumsana cıkmıs degısık bısey bu fal isleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?