selena niye fobi kuzum neyi kaçırdımaynen kuzum olumlu seyler cıksın guzeller cıksın ,bendede nesıbede cıkar ama selena o kadın bende fobı oldu nefret edıyorumsana cıkmıs degısık bısey bu fal isleri
selena niye fobi kuzum neyi kaçırdım
kızlar falsepetine hüseyin diye biri girmişş fiyatı 1oo tl birleşip mi baktıracaz kinesibenin ablama baktığı fal cıktı kızlar ablama ben bu kızın hislerine artık cok güveniyom birde selenanın dediği cıktı onun da hisleri sağlam ben bida denicem okuyom yazdıklarınızı hep ama ben su fal bırakma konusunu acacam eskiden komsular birbirine bakarmış bizde birbirimize bakalım kart ekstrem 300 geldi ceyiz alırdım o paraya kafamda deli sorularla fala veriyom hep ablam benden dertli o daha az baktırıyo bu arada ablam şimdi deniz özdemir diye birine attı bekliyo kaç saattir gelince yorumu yazarım sizede
Canım yaa kıyamam ben sana gerçekten bende iki gündür okumuyordum sayfayı geri geri gidiyorum samukanınki aramış mı die:)) ben de selin imerin patladığını sölemiştim dimi1 hafta sonra dedi hatun beni de bunalıma soktu ay birde kötü olan wap ta falan ç.içi görüyorum sayıyorum küfür be adam atıyorsan at şu msj kaç kişi seni bekliyor diye kendi kendime konuşmaya başladım
canımm ne yasadın bılmıyorum ama affedebılıcegın bıseyse yazık etme ılışkınıze bu zamanda sevgı zor bulunuyorCanım yaa kıyamam ben sana gerçekten bende iki gündür okumuyordum sayfayı geri geri gidiyorum samukanınki aramış mı die:)) ben de selin imerin patladığını sölemiştim dimizaten nerde bi olumsuz bişi var kesin o oluyor:/ buarada benim eski sevgilim bana sardı kızlar ya ben bu çocukla olduğum sürece hiç beni sevdiğinden emin olamadım ne zaman başka biriyle çıktım adama bi haller oldu nişanlandım gene vazgeçmedi nişan attığımdan beri de konuşmak için bahane arıyor, herkes bu çocık seni çok üzdü bundan olmaz diyor . Bi de bu falları baktırdğım adamı nişanlımı düşündükçe diyorum acaba ben çok çabuk kestirip atıyorum çünkü çoook emek verdğim daha da önemlisi ilk aşkım fal baktırmak da istemiyorm bu konuyla ilgili , kafam çok karışık anlıcağınız:/
Canım yaa kıyamam ben sana gerçekten bende iki gündür okumuyordum sayfayı geri geri gidiyorum samukanınki aramış mı die:)) ben de selin imerin patladığını sölemiştim dimizaten nerde bi olumsuz bişi var kesin o oluyor:/ buarada benim eski sevgilim bana sardı kızlar ya ben bu çocukla olduğum sürece hiç beni sevdiğinden emin olamadım ne zaman başka biriyle çıktım adama bi haller oldu nişanlandım gene vazgeçmedi nişan attığımdan beri de konuşmak için bahane arıyor, herkes bu çocık seni çok üzdü bundan olmaz diyor . Bi de bu falları baktırdğım adamı nişanlımı düşündükçe diyorum acaba ben çok çabuk kestirip atıyorum çünkü çoook emek verdğim daha da önemlisi ilk aşkım fal baktırmak da istemiyorm bu konuyla ilgili , kafam çok karışık anlıcağınız:/
kızlar bende, son 2 aydır patlayanlar: selin imer (2. falı komple patladı), nesibe (son 2 falından tek kelime çkmadı), serüven (zamanı var daha şimdilik ama ufak tefek şeyler vardı patladı).. bu böyle sürüp gidiyor.. hatta son 2 aydır baktırdığım hiç bir fal çıkmadı diyim de daha net olsun !!
Ayyy ne sevindim Nesibenin patladigina anlatamam.Bana hicbir dedigi olmadi,baktirdigimda eski sevgilimle gorusuyordum,cocuk isvicrede yasiyor ve artık sıyırmış durumda,onune gelenle yatan duygusuz bir tip olmus orada.Yok benle duygusallık olacakmış,ilişki olacakmış ama evlenmemiş vs.Adamın hiçbir duygusu olmayıp tek derdi cinsellik oldugunu anlayıp kaçtım.Tek tutturduğu adamın evlenmeyecek bir tip olmadıydı.Onuda ogrenmek icin 30 tl vermeye gerek yoktu.Begenen ne buluyor o kadında bilmem..kızlar bende, son 2 aydır patlayanlar: selin imer (2. falı komple patladı), nesibe (son 2 falından tek kelime çkmadı), serüven (zamanı var daha şimdilik ama ufak tefek şeyler vardı patladı).. bu böyle sürüp gidiyor.. hatta son 2 aydır baktırdığım hiç bir fal çıkmadı diyim de daha net olsun !!
cok sık baktırmaktan mı acabaaara vermek laızmm gercektenn,hatta daha baktırmamak bende nazı beklıyorum baksın jubılemı yapıcam ıcımdende gelmıyor gercekten artık bısey, ınsallah olumlu guzel olan seyler cıksın urmınacımm .
Meral Saydamdanmı bahsediyorsun binnazdaki?ben bir defa merale baktırmıştım arkadaşım önermişti
söylediklerinin hepsi çıktı
şimdi tekrar baktırmak istiyorum ama merali bir türlü kahvede yakalayamıyorum
kahve falı için başka önerileriniz varmı
Meral Saydamdanmı bahsediyorsun binnazdaki?
aaa bende baktirmistim ona bir zaman ama hic iplememistim sonra,dur bir gecmisime bakayim :)evet oydu.
ne dediyse çıktı hatta tarih bile verdi bakarken ve hep o tarihlerde oldu
şimdi yine baktırmak istiyorum başka varsa sağlam biri
aaa bende baktirmistim ona bir zaman ama hic iplememistim sonra,dur bir gecmisime bakayim :)
Oralardaydi yahu,oyle kayip falan degil..Ben Mayayi begendim cok canim ama yakalamsi cok zor
ayy deme ya cok sevindim,ben katina baktirmisim,verdigi tarihler gecti coktan henuz olmadi.kahvemi yollasam ne yapsam..ama durum analizi dogruydu bakyok oralarda ama hep katinada
ben kahve falına baktırmıştım
valla bana ne dediyse çıktı
hatta dediğim gibi verdiği tarihlerde çıktı
ve ben 2013 eylülde baktırmıştım 2015 şubatta bebeğin olacak demişti
Allah nasip ederse 2015 şubatta alıyorum bebeğimi kucağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?