Binnaz Abla

ayy deme ya cok sevindim,ben katina baktirmisim,verdigi tarihler gecti coktan henuz olmadi.kahvemi yollasam ne yapsam..ama durum analizi dogruydu bak

kahveyi içtim fincanın resmini çektim bir açsa hemen yollayacağım ama yok geliyor katinaya gidiyor
birde ben baktırdığımda arkadaş ödemişti ben arkadaşa ödemiştim
ödeme nasıl yapılıyor bilmiyorum

İnşallah Aylanın gazıyla almamışsındır o bileti

baktırmasammı ablama cok olumsuz değildi yaa bakim bi baktırırsam yazarım sana amma tersmiş bu ne kı

anam bacım sana kimse cıkmamış ablamda bi ara sen gibiydi baktırma biraz çok baktırıncamı oluyo öyle acaba valla cebimize zarar

canım onu kahvede yakalamak çok zor oluyor.bende bekliyorum hatunu ama hep katinada

Meral Say dam ise geçen sene aralık ayında katina baktırmışım şimdiki arkadaşımdan ayrılıyorum hayatıma biri giriyor hemde sarışın mavi gözlü ve verdiği tarihe görede çoktan evlenmiş olacaktım yok be bacım olsa dükkan senin ama ne eskisi var ortalıkta ne yenisi

nesibe bizde patlamadı aman maşallah diyemde sende kimler tuttu bacım

nesibe bizde patlamadı aman maşallah diyemde sende kimler tuttu bacım
Ya bende mi bir tuhaflık var anlamadım,herkesin bayıldığı falcılar bende hiç tutmadılar.Ilkay ve Rezzan bir defa hiçbir zaman net birşseyler söylemediler hep ucunu açık bıraktılar ve patladıkları da oldu.Mesela Ilkay gecmiste beni uzen bir adamın cok pesimde kosup ugrasacagini soylemisti hic oyle birsey olmadı.Ama adamla ilgili diger hisleri dogruydu.Nesibe,Ilkay Rezzan kutsal uclemesinin hepsi patladi bende..Cikanlar; Melih Gun ilk fali oldu,Nalan abla,Mert Reiki harfi harfine tuttu,falsepeti Yagmur,tellwede Ruhani,binnazabla Maya Demir,Serra..

Ya canim acmiyorki hic kahve

Yaa biz öle kavga gürültüyle ayrılmadık ama 6 ay boyunca istemiyorm barışmak dedi ben me zaman birini buldum o zaman değişti daha hayatını düzene sokması gerek onun ciddi bişi için daha çok erken onunla:/ gene de hoşuma gidiyor konuşmak

bize tutturamayanlar yanından geçmeyenlerde sana tutturmuş bacım öyle bak duruma üzülme aman fal de geç demesi kolay bende ablamda bu durumdayız o nalan ablanın ne dediğini bile anlamadık biz mesela yağmuru hiç sevmedim falın yarısında kapadım hisleri yok mertin sesi için bile yine baktırırım ortalarda yokilkaya geçen baktırdım dobra kadın onu sevdim ama sevmeyeni cok rezzan abla daha geçen patladı ama abla gibi o ablamda da patladı olasılık sultan zatenaman iyileri cıksın bacım sonrasında kendimize yazık ediyoz

Kızlar şu saat itibariyle msj falan yok tabii günü güne çıkacak diye bir şey yok ama Ayla da patladı galiba hemde içimde
Canım valla bende de tüm fallar patladı yapıcak bişi yok artık ben kabul ettim. Bi de çok zorlamamak gerek olmıyorsa hayırlısı böle olduğu içindir :/ ben artık böle düşünmeye çalışıyorum

Vallahi Allah biliyor kalbimi zerre üzülmüyorum, dünyaya bir daha mı geleceğiz nasılsa biz de bu şans varken bakmışız hayatımıza bir süre sonra bir öküzcan daha sokmuşuz onun için fal baktırıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…