- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
ayy deme ya cok sevindim,ben katina baktirmisim,verdigi tarihler gecti coktan henuz olmadi.kahvemi yollasam ne yapsam..ama durum analizi dogruydu bak
canım onu kahvede yakalamak çok zor oluyor.bende bekliyorum hatunu ama hep katinadaayy deme ya cok sevindim,ben katina baktirmisim,verdigi tarihler gecti coktan henuz olmadi.kahvemi yollasam ne yapsam..ama durum analizi dogruydu bak
İnşallah Aylanın gazıyla almamışsındır o bileticicim kesin haber ver bize çıkarsa da çıkmazsa da.
bu arada ayla bana gün tarih vermeden, "yüzyüze görüşmeniz var" demişti. ben artık dayanamadım aldım bileti, gidiyorum yanına. çok ekstrem bir şey olmzsa, yüzyüze görüşme tamamdır yani.
bacım gecce yarısı yada sabaha karşı geliyo 1 gün sürüyo enerjim iyi olunca yorumluyom diyo bende ablamda falan cıkıyo falı bekliyoz bizZezii, Nesibe ne kadar sürede yorumluyor?
baktırmasammı ablama cok olumsuz değildi yaa bakim bi baktırırsam yazarım sana amma tersmiş bu ne kıbana falı baya olumsuzdu hemde ne olumsuzz ac kendıne bı mezar gom demedıgı kalmıss nısanda baktırmısım ben ztn cıkmadı bısey ama cok net emın konusmus bırını oldurmus aılemden,arkdaşımdan kazık yemısım,ıslerım ters gıtmıs,benımkı benı ıstemıyormus falan cok sukur fal cıkmamıs ztn nısanda baktırmısım bı hafta sonra tam dedıgın tersı olmus ondan hıc bır falcı ne kadar sallasada bı gıcıklıgım yok herkes ısını yapıyor , ama o kadına var
İnşallah Aylanın gazıyla almamışsındır o bileti
anam bacım sana kimse cıkmamışkızlar bende, son 2 aydır patlayanlar: selin imer (2. falı komple patladı), nesibe (son 2 falından tek kelime çkmadı), serüven (zamanı var daha şimdilik ama ufak tefek şeyler vardı patladı).. bu böyle sürüp gidiyor.. hatta son 2 aydır baktırdığım hiç bir fal çıkmadı diyim de daha net olsun !!
canım onu kahvede yakalamak çok zor oluyor.bende bekliyorum hatunu ama hep katinada
nesibe bizde patlamadı aman maşallah diyemdeAyyy ne sevindim Nesibenin patladigina anlatamam.Bana hicbir dedigi olmadi,baktirdigimda eski sevgilimle gorusuyordum,cocuk isvicrede yasiyor ve artık sıyırmış durumda,onune gelenle yatan duygusuz bir tip olmus orada.Yok benle duygusallık olacakmış,ilişki olacakmış ama evlenmemiş vs.Adamın hiçbir duygusu olmayıp tek derdi cinsellik oldugunu anlayıp kaçtım.Tek tutturduğu adamın evlenmeyecek bir tip olmadıydı.Onuda ogrenmek icin 30 tl vermeye gerek yoktu.Begenen ne buluyor o kadında bilmem..
Ya bende mi bir tuhaflık var anlamadım,herkesin bayıldığı falcılar bende hiç tutmadılar.Ilkay ve Rezzan bir defa hiçbir zaman net birşseyler söylemediler hep ucunu açık bıraktılar ve patladıkları da oldu.Mesela Ilkay gecmiste beni uzen bir adamın cok pesimde kosup ugrasacagini soylemisti hic oyle birsey olmadı.Ama adamla ilgili diger hisleri dogruydu.Nesibe,Ilkay Rezzan kutsal uclemesinin hepsi patladi bende..Cikanlar; Melih Gun ilk fali oldu,Nalan abla,Mert Reiki harfi harfine tuttu,falsepeti Yagmur,tellwede Ruhani,binnazabla Maya Demir,Serra..nesibe bizde patlamadı aman maşallah diyemdesende kimler tuttu bacım
Aynen baktım simdide,kahveye en son taaa gecen subatta falan bakmiscanım onu kahvede yakalamak çok zor oluyor.bende bekliyorum hatunu ama hep katinada
Sağ ol canım, merak ediyodum ne kadar sürede bakıyor diye, bir ara yakalayabilirsem inşaallah baktırıcam :)bacım gecce yarısı yada sabaha karşı geliyo 1 gün sürüyo enerjim iyi olunca yorumluyom diyo bende ablamda falan cıkıyo falı bekliyoz biz
Ya canim acmiyorki hic kahvekahveyi içtim fincanın resmini çektim bir açsa hemen yollayacağım ama yok geliyor katinaya gidiyor
birde ben baktırdığımda arkadaş ödemişti ben arkadaşa ödemiştim
ödeme nasıl yapılıyor bilmiyorum
Yaa biz öle kavga gürültüyle ayrılmadık ama 6 ay boyunca istemiyorm barışmak dedi ben me zaman birini buldum o zaman değişticanımm ne yasadın bılmıyorum ama affedebılıcegın bıseyse yazık etme ılışkınıze bu zamanda sevgı zor bulunuyorkendınıde uzmee hayırlısı olsun ınsallah hepımız ıcın herseyınn
bize tutturamayanlar yanından geçmeyenlerde sana tutturmuş bacım öyle bak duruma üzülme aman fal de geç demesi kolay bende ablamda bu durumdayız o nalan ablanın ne dediğini bile anlamadık biz mesela yağmuru hiç sevmedim falın yarısında kapadım hisleri yok mertin sesi için bile yine baktırırım ortalarda yokYa bende mi bir tuhaflık var anlamadım,herkesin bayıldığı falcılar bende hiç tutmadılar.Ilkay ve Rezzan bir defa hiçbir zaman net birşseyler söylemediler hep ucunu açık bıraktılar ve patladıkları da oldu.Mesela Ilkay gecmiste beni uzen bir adamın cok pesimde kosup ugrasacagini soylemisti hic oyle birsey olmadı.Ama adamla ilgili diger hisleri dogruydu.Nesibe,Ilkay Rezzan kutsal uclemesinin hepsi patladi bende..Cikanlar; Melih Gun ilk fali oldu,Nalan abla,Mert Reiki harfi harfine tuttu,falsepeti Yagmur,tellwede Ruhani,binnazabla Maya Demir,Serra..
Canım valla bende de tüm fallar patladı yapıcak bişi yok artık ben kabul ettim. Bi de çok zorlamamak gerek olmıyorsa hayırlısı böle olduğu içindir :/ ben artık böle düşünmeye çalışıyorumKızlar şu saat itibariyle msj falan yok tabii günü güne çıkacak diye bir şey yok ama Ayla da patladı galiba hemde içimde
Canım valla bende de tüm fallar patladı yapıcak bişi yok artık ben kabul ettim. Bi de çok zorlamamak gerek olmıyorsa hayırlısı böle olduğu içindir :/ ben artık böle düşünmeye çalışıyorum
kiraze bencekızlar bi el atın tellwedeki son kremi kullanıcam krazemi herra mı
Herra'ya baktırmadım ama Kiraze iyiyidir :)kızlar bi el atın tellwedeki son kremi kullanıcam krazemi herra mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?