ahaha yok yok delirdiğimden aldım. bana falcılar hep ayaklarınız bağlı, nolursa olsun gidemezsiniz birbirinizden derler.İnşallah Aylanın gazıyla almamışsındır o bileti
haydi iyi haberlerle gel insallah cok guzel gecsin bulutlarin ustunde gel :) tersi olursa da unutma biz zaten daha da iyilerini hakediyoruzahaha yok yok delirdiğimden aldım. bana falcılar hep ayaklarınız bağlı, nolursa olsun gidemezsiniz birbirinizden derler.
arkadaş anlamıyorum benim bağlı galiba, adamın değil.
benim için dua edin nolur. yarın bu saatlerde görüşmüş ve yanından ayrılmış olacağım.
ahaha yok yok delirdiğimden aldım. bana falcılar hep ayaklarınız bağlı, nolursa olsun gidemezsiniz birbirinizden derler.
benim için dua edin nolur. yarın bu saatlerde görüşmüş ve yanından ayrılmış olacağım.
Ayyyyy hadi güzel haberlerini bekliyoz doyasıya öp kokla sıpanıahaha yok yok delirdiğimden aldım. bana falcılar hep ayaklarınız bağlı, nolursa olsun gidemezsiniz birbirinizden derler.
Kizlar hepimiz bilsek de sunlari yapsak, hicbir zaman fal baktirma ihtiyaci duymayiz
Asla erkeklere seviyorum demeyeceksin,sadece cok az arada karsilik verme amacli ufak tefek belli edeceksin..Asla sık sık arayıp mesaj atmayacaksın,onları fazlaca düşünmeyeceksin.Kendi hayatın hep ön planda olacak,farklı hobiler edineceksin ve ne arkadaslarından ne hobilerinden onlar icin ödün vermeyeceksin..Filmemi gitmek istiyorsun,o istemiyormu,sen gideceksin..Ugrastirmadan hemencecik sevismeyeceksin..Cok istesen delirsende belli etmeyecek,hep zora koşacaksın..Kitap okurken,birsey izlerken,veya kiz arkadaslarinla beraberken onlarin yaptigi gibi hiiicccc tel.inle ilgilenip mesajlarina cevap vermeyecek,isin bitince yanitlayacaksin..Burda fala harcadigimiz para,enerjiye spora gitsek,alisveris yapsak,kitplar alip okusak,ne bileyim kendimizi mutlu edecek seyler yapsak,bakin nasil kul köle oluyorlar..Murphy Kanunu:birseyden vaz gecitigin zaman o sana gelir..
Bende artık fala veda ediyorum ve hepinizi cok seviyorum,cektiginiz acilari ve uzuntuleri hepsini cook iyi anliyorum..yasamayan bilemez,Allah hepimize iyi ve guzel seyleri yasamayi,hayatimizi daha dolu dolu ve yararli seylerle gecirip mutlu olmayi ve iyi insanlarla karsilasip mutlu olmayi nasip etsin..Sevgiler hepinize
Eee ne diyeyim,ise yaramayanlada ugrasmamak gerek o zmn :) bu yeni madde :)Dediklerini canım eski kocam da denemiştim bir halta yaramamıştı yenisine de fırsatım olmadı
telwede niye falcılar baktıkları falları iade ediyorlar ? Kredim yine geri gelmişBarkiele katina attım baktıran va rmı ona
attım yorumu şimdi bilmediğim bir konuyu içinde olduğum hali anlatmış güzel konuşmuş bilmiyorum artık :)
peki arkadaşın falnda söyledikleri çıktı mıbeğendiysen ne güzel arkadaşın falında da ilginç detay vardı sanki seçtiği kartla ilgili değil kendi his veya başka bir şeyle yorum yapmış gibi hani şu nokta atışı dediğimiz şey
kızlar, kendimden geçtim artık, şu sayfaya birilerinin güzel gelişmeleri olmuş mu acaba diye giriyorum.. bende kıpırtı yok bari sizlerde olsun.. bugünlerde güzel haberler almak istiyorum
prenses34
peki mithatlan nezaman görüşücem?duygu denen orospu amacına ulaşamıcak dimi?mithat aslında beni seviyo dimi?duygu siyah kısa saçlı aşırı kilolu genel ev karısı kılıklı iğrenç suratlı gudubet bir karı.o mithata yanaşsada mithat ona sırt dönmüş durumda dimi?yengesinin hastalığı yüzünden sıkıntıda olduğundanmı beni aramıyo?
duygudan ben bile tiksindim :) nası tanımlamış öyle yaa..prenses34
peki mithatlan nezaman görüşücem?duygu denen orospu amacına ulaşamıcak dimi?mithat aslında beni seviyo dimi?duygu siyah kısa saçlı aşırı kilolu genel ev karısı kılıklı iğrenç suratlı gudubet bir karı.o mithata yanaşsada mithat ona sırt dönmüş durumda dimi?yengesinin hastalığı yüzünden sıkıntıda olduğundanmı beni aramıyo?
duygudan ben bile tiksindim :) nası tanımlamış öyle yaa..
kahveyi içtim fincanın resmini çektim bir açsa hemen yollayacağım ama yok geliyor katinaya gidiyor
birde ben baktırdığımda arkadaş ödemişti ben arkadaşa ödemiştim
ödeme nasıl yapılıyor bilmiyorum
Nerde bu hüseyın?Baktırdım canım. Anda iyi gibiydi geleceğe yönelik de çok net olmasa da sölediği bir iki şey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?