Binnaz Abla

100 mu ohaa vallahi bizim bu fal sevdamiz tuzunden yakinda asgari ucretle bakacaklar diye korkuyorum. Ben bide tellwedeki elysia miydi neydi 50 ye yukseltmisti falini ona cok sasirmistim dedigine gore benimki zorunluluktan biriyle iliskiye baslayacakti benimde hayatima yeni biri girecekti ne benim hayatima biri girdi ne de o iliskiye basladi allahtan ben 5 ken baktirmistim

Ay ben o huseyini sistem hatasi zannetmistim 100tl nedir ya, gider 70 80 liraya yuzyuze baktiririm suadiyede kadikoyde.
Binnaz abladakilere pek guvenmiyorum ben memnun kalmadim arkadaslar ordan ama
Her zaman belirtirim muthisliklerini birisi;
Tellwe.com daki MedyumSelena
digeri;
falsepeti.com daki Miroskas

ikisine de tapiyorjm desem yeridir, gercekten an be an herseyi soyluyolar üstelik dilleri de cok tatli oyle havali cins tiplerden degiller.

kızlar bende tarot attım Barkiel yorumları dogru.hatta diger fallarımda çımayan geçmişte olanlarda çıktı.gelecek içinde diger fallaımdaki durumu tekrarladı denemeye değer derim

kızlar bende tarot attım Barkiel yorumları dogru.hatta diger fallarımda çımayan geçmişte olanlarda çıktı.gelecek içinde diger fallaımdaki durumu tekrarladı denemeye değer derim
bütün fallarda söylenen aynı durumlar genelde gerçekten de çıkıyor mu? Eğer öyleyse üç falcı aynı şeyi söyledi bana gelecek için ama bilmiyorum. Mesela Barkiel de aynı şeyi söyledi ama olumsuzları kamufle etmedi.

Vallahi canım öyle olsaydı şu an kimse fal baktırmazdı diye düşünüyorum örnek verirsek ben beğenilen veya beğenilmeyen diyelimki 50 falcıya baktırdım bunların 45 i aynı yorumu yaptı aynı sonucu söyledi ama henüz netice yok bir çok arkadaşta da böyle olmuştur

hahaha o zaman niye hala fal baktırıyoruz

Vallahi benim yaşadığım son Ayla hezimetinden sonra sen bilirsin kardeş

Aylaya bnde bktrmk istiyordm ama mddi durumdan dolyi mecbur bklmk zorumda kldm. Ama vazgctm simdilik. Bir daha yine o kdr para vermem gerekickse bu saraylidan baskasi olmz bnim icin. Evt kdinin olumlusunu yasamdm ama olmsz ne dediyse oldu butn ayrintilariyla hmde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…