peki arkadaşın falnda söyledikleri çıktı mı
Cnmss bu gecmis ve anı super bilen kim acabageçmiş an süper miş yeni baktırmış gelecekle ilgili söylediği şey zaman var ama çıkma ihtimali yüksek diyor
Cnmss bu gecmis ve anı super bilen kim acaba
Nerde bu hüseyın?
Dostlar bence baktirmayalim Huseyin'e, 100 tl cok fazla. Kimse baktirmazsa akli basina gelip falini insanca bir fiyata ceker derim. Venus , Nesibe'nin fali bile 30 tlyken 100 tl ne, hem de fal icin?
kim bu hüseyin nerde bakıyormuş
Falsepetinde.
100 tl hikayesi insanlarda merak uyandirma politikasi da olabilir, oyleyse ise yaradi.
barkiel yeni tellwe de
canım sanırım böyle yazılıyor . BarkielBn bulamadm canm onu ya
http://www.tellwe.com/Barkiel/canım sanırım böyle yazılıyor . Barkiel
canım sanırım böyle yazılıyor . Barkiel
Tsk ederim canlar. Denesem mi diye dsnmuyor degilm. Fal krizim tuttu fayla ikisi arasnda kldm. Krzimde tutmuskn ucuz yolla durumu kptym diyorm
bütün fallarda söylenen aynı durumlar genelde gerçekten de çıkıyor mu? Eğer öyleyse üç falcı aynı şeyi söyledi bana gelecek için ama bilmiyorum. Mesela Barkiel de aynı şeyi söyledi ama olumsuzları kamufle etmedi.kızlar bende tarot attım Barkiel yorumları dogru.hatta diger fallarımda çımayan geçmişte olanlarda çıktı.gelecek içinde diger fallaımdaki durumu tekrarladı denemeye değer derim
bütün fallarda söylenen aynı durumlar genelde gerçekten de çıkıyor mu? Eğer öyleyse üç falcı aynı şeyi söyledi bana gelecek için ama bilmiyorum. Mesela Barkiel de aynı şeyi söyledi ama olumsuzları kamufle etmedi.
hahaha o zaman niye hala fal baktırıyoruzVallahi canım öyle olsaydı şu an kimse fal baktırmazdı diye düşünüyorum örnek verirsek ben beğenilen veya beğenilmeyen diyelimki 50 falcıya baktırdım bunların 45 i aynı yorumu yaptı aynı sonucu söyledi ama henüz netice yok bir çok arkadaşta da böyle olmuştur
Vallahi benim yaşadığım son Ayla hezimetinden sonra sen bilirsin kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?