manyaklık paraylan mı canım :):) gercı bızımkı parayla olan cınsı :)hahaha o zaman niye hala fal baktırıyoruz
Baktırdım canım. Anda iyi gibiydi geleceğe yönelik de çok net olmasa da sölediği bir iki şey var.
Falsepetinde.
100 tl hikayesi insanlarda merak uyandirma politikasi da olabilir, oyleyse ise yaradi.
Dostlar bence baktirmayalim Huseyin'e, 100 tl cok fazla. Kimse baktirmazsa akli basina gelip falini insanca bir fiyata ceker derim. Venus , Nesibe'nin fali bile 30 tlyken 100 tl ne, hem de fal icin?
Canım İlkay mı, Haydar Yüksel'e mi fal attın?
ilk bu siteye girdigimde ben de aynen boyle hissetmistim canim. Kimseye anlatamiyordum. Gecer gecicek hepimiz icin. Kendine kizma boyle b.ktan bi devirde birini beklemeyi goze almissin ne guzel bu sefer verdigin degeri haketmeyen biri olmus ama sonunda bulucaz galiba hakedenini de bulamazsak da kalbimizin guzelligi kalir. Gercekten sevebilmeyi kac kisi basariyor su hayatta biz basardik. Uzme tatli canini bizler elmayi seviyoruz diye elmanin da bizi sevmesi sart mi bosver biz sevdik. Sair elma demis ama bizimkiler daha cok armut sanirimCok canm skkn kizlar. Bnim ex yeni sevgili ypms bunu da acik secik resmlerle ilan da ediyor. Gytte mutlu gorunuyor. Ve bn salk gbi 6 aydr bkliyorm onu. Icimde hic kaybolmayan bi umutla. Aslnda baskasiyla olmasina sasrmiyorm bnden sonra o kdr cok kisiyle flortleri oldu ki. Biri bi ay dgrleri 3-5 gn suren seyler. Yani anlyacgnz adam tamamn kadin dskunu biri. Kadinlara zaaflari var ya adamin. Bu kacinci ? Bunca zamn aklmda hla onun olmasndan dolyi kndmden nfret ediyorm.ara ara gelip konusma istkleri de oliyordu bnimlede. Adam bildgn butun hatunlar elimin altinda olsn istiyorms meger. Aslnda bunu farkedip butun iletsimimi bitrmsmistm bununla ta ki gcn hfta kaza yptgini ogrenene kdr. Tesadf Arkdsmn clstgi hstanye gtrmsler o da bna hbr vernce dayanmyip msj attm. Tbi o da bi msj attm diye aradi hmn. En son o zamn konustk 3 gun sonra adam sevgili ypti. Nasl kiziyorm kndime :/ kmseye anltamiyorm bunlari, sanki etrafmdakiler bu kdr gcsz oldgumu gorunce tuhf hissedicm kndmi gbi geliyor. Bnde buraya yzmk istedm
Cok canm skkn kizlar. Bnim ex yeni sevgili ypms bunu da acik secik resmlerle ilan da ediyor. Gytte mutlu gorunuyor.
O bile az kaliyor bunun yanindaVay o...u cocugu vay
ilkay güre baktırdım canım.
Cok canm skkn kizlar. Bnim ex yeni sevgili ypms bunu da acik secik resmlerle ilan da ediyor. Gytte mutlu gorunuyor. Ve bn salk gbi 6 aydr bkliyorm onu. Icimde hic kaybolmayan bi umutla. Aslnda baskasiyla olmasina sasrmiyorm bnden sonra o kdr cok kisiyle flortleri oldu ki. Biri bi ay dgrleri 3-5 gn suren seyler. Yani anlyacgnz adam tamamn kadin dskunu biri. Kadinlara zaaflari var ya adamin. Bu kacinci ? Bunca zamn aklmda hla onun olmasndan dolyi kndmden nfret ediyorm.ara ara gelip konusma istkleri de oliyordu bnimlede. Adam bildgn butun hatunlar elimin altinda olsn istiyorms meger. Aslnda bunu farkedip butun iletsimimi bitrmsmistm bununla ta ki gcn hfta kaza yptgini ogrenene kdr. Tesadf Arkdsmn clstgi hstanye gtrmsler o da bna hbr vernce dayanmyip msj attm. Tbi o da bi msj attm diye aradi hmn. En son o zamn konustk 3 gun sonra adam sevgili ypti. Nasl kiziyorm kndime :/ kmseye anltamiyorm bunlari, sanki etrafmdakiler bu kdr gcsz oldgumu gorunce tuhf hissedicm kndmi gbi geliyor. Bnde buraya yzmk istedm
100 tllik biri mi gelmiş falsepetine? ben venusle nesibe nin yerinde olsam, basar gider kendi sitemi açardım.. aldıkları 3 kuruş, olsa olsa %30, fal başına nesibe 9 tl, venus 6 alıyor.. herifin biri yeni geliyor basıyor 100 yi.. gerçekten garip siteymiş
Cok canm skkn kizlar. Bnim ex yeni sevgili ypms bunu da acik secik resmlerle ilan da ediyor. Gytte mutlu gorunuyor. Ve bn salk gbi 6 aydr bkliyorm onu. Icimde hic kaybolmayan bi umutla. Aslnda baskasiyla olmasina sasrmiyorm bnden sonra o kdr cok kisiyle flortleri oldu ki. Biri bi ay dgrleri 3-5 gn suren seyler. Yani anlyacgnz adam tamamn kadin dskunu biri. Kadinlara zaaflari var ya adamin. Bu kacinci ? Bunca zamn aklmda hla onun olmasndan dolyi kndmden nfret ediyorm.ara ara gelip konusma istkleri de oliyordu bnimlede. Adam bildgn butun hatunlar elimin altinda olsn istiyorms meger. Aslnda bunu farkedip butun iletsimimi bitrmsmistm bununla ta ki gcn hfta kaza yptgini ogrenene kdr. Tesadf Arkdsmn clstgi hstanye gtrmsler o da bna hbr vernce dayanmyip msj attm. Tbi o da bi msj attm diye aradi hmn. En son o zamn konustk 3 gun sonra adam sevgili ypti. Nasl kiziyorm kndime :/ kmseye anltamiyorm bunlari, sanki etrafmdakiler bu kdr gcsz oldgumu gorunce tuhf hissedicm kndmi gbi geliyor. Bnde buraya yzmk istedm
Ozellikle parantz icindeki tabir tam da bu herif icin gecerli canm. Aslnda bn hytima cok fzla birini aln biri olmdl hic. Bundan once 6 senlik bi ilskm oldu. Sonrasnda 3 sene hytima kimseyi almdm bu cok ugrasti hic istemedm basta. Sonra kndni oyle bi tanitti ki dedm tmm galiba. Bnimle birlikte etraftaki herkese iyi oyndi. Kndi ykinlari bile sasrdi harektlerine ( annesi dahil) daha iki ay olmadan tuttu kolmdan annesinin karsisna ckardi bu bnim evlncegm kdn dedi. Bn istemedm ama annmin dgum gununu bhne etti aldi cicegini gldi bzmkilerle tansti. Artk bu kdrini ypn adamn sevgsnden suphe etme be kizm dedm hooopp hersey sarpa sarmaya basladi. Sonuc bu.Kendıne kızmaa ınsanızz duygularımız var bızım onlarla hareket edıyoruz bazen ınsan ıcındekılere soz gecıremıyor,kendınıde suclama o gercekten karakterı oturmamıs bır ınsanmıs
kendını kanıtlamaya calısan,ne kadar cok sevgılım olursa o kadar cok erkek olurum zanneden bırıymıs (kı bazı ınsanlar kendılerını cok guzel baska bırıymıs gıbı tanıdıp hayatının agzına sıcarlar)sana laık bırısı degılmıs ztn ve hep suna ınandım hayatımda eger bırsey olmuyorsa emın ol daha ıyısı olucagı ıcındır kendıne bıraz zaman ver ılerde o ınsanı hatırlamıycaksın bıle emın ol buna.Ve sana katılıyorum bende kımseye anlatamadıgım seyler oldugu ıcın fala sardım aılemde ılgılı ozellıkle arkdaşlarımda sevgılım olsun baska seyler olsun aman bosver sana adam mı yok dıyebılen ınsanlar ama oyle degıl ıste bu zamanda sen sevebılıyorsun,bırıne sadık olabılıyorsun bunlar gercekten onemlı seyler en onemlısı senın ıcın rahat olsun fallara bazen umut baglıyoruzz umıtlernıyoruz herseyden ote ama artık kendımızı dusunmemız lazım lutfen azıcık hatrımız varsa ozellıkle o adam ıcın bundan sonra ne goz yasını dok nede cepınden bır kurus para cıksın ..Allaha havale et kuzumm
Sacmlma canim ne haddini asmasi. Aksine bnin icimdn gcnlern aynisni dile gtrdin ki bn bin beterini soyluyorm her gun ona :)Üzülme canım hangimiz aynı hatayı yapmıyoruz ki beş kuruş değeri olmayan insanları alıp başımıza taç yapıyoruz onlarda gelip Hayatımızın içine ediyorlar benimkide öyle kadın hastası güzelmiş çirkinmiş hiç farketmez kadın olsun yeter onun için ben boşverdim ne hali varsa görsün it. Sanırım kendi değerimizin farkında olmadığımız için böylelerinin üstüne düşüyoruz biz en iyilerine layığız lütfen sende üzülme daha fazla böyle biri için yine de haddimi aştımsa özür dilerim şimdiden :)
Üzme kendinin kimsenin yaptığı yanına kalmaz.mutlaka sana yaptıkları kaşığına gelecektir..buna inan senin ahın ona yeter canım..Sacmlma canim ne haddini asmasi. Aksine bnin icimdn gcnlern aynisni dile gtrdin ki bn bin beterini soyluyorm her gun ona :)
Canim islerimde coktu bir an kopsamda aklim gep burda:))bizde biraktik zaten ama forumdayim halaözledik seni
Sakin kendine yuklenme icinden geleni yapmak suc degil canim..erkeklerin cogu boyle ama artik onu takipten fotolarina bakmaktan kendini koru sadece kendin icin ve ne yaparsa yapsinKendıne kızmaa ınsanızz duygularımız var bızım onlarla hareket edıyoruz bazen ınsan ıcındekılere soz gecıremıyor,kendınıde suclama o gercekten karakterı oturmamıs bır ınsanmıs
kendını kanıtlamaya calısan,ne kadar cok sevgılım olursa o kadar cok erkek olurum zanneden bırıymıs (kı bazı ınsanlar kendılerını cok guzel baska bırıymıs gıbı tanıdıp hayatının agzına sıcarlar)sana laık bırısı degılmıs ztn ve hep suna ınandım hayatımda eger bırsey olmuyorsa emın ol daha ıyısı olucagı ıcındır kendıne bıraz zaman ver ılerde o ınsanı hatırlamıycaksın bıle emın ol buna.Ve sana katılıyorum bende kımseye anlatamadıgım seyler oldugu ıcın fala sardım aılemde ılgılı ozellıkle arkdaşlarımda sevgılım olsun baska seyler olsun aman bosver sana adam mı yok dıyebılen ınsanlar ama oyle degıl ıste bu zamanda sen sevebılıyorsun,bırıne sadık olabılıyorsun bunlar gercekten onemlı seyler en onemlısı senın ıcın rahat olsun fallara bazen umut baglıyoruzz umıtlernıyoruz herseyden ote ama artık kendımızı dusunmemız lazım lutfen azıcık hatrımız varsa ozellıkle o adam ıcın bundan sonra ne goz yasını dok nede cepınden bır kurus para cıksın ..Allaha havale et kuzumm
araAylaya bnde bktrmk istiyordm ama mddi durumdan dolyi mecbur bklmk zorumda kldm. Ama vazgctm simdilik. Bir daha yine o kdr para vermem gerekickse bu saraylidan baskasi olmz bnim icin. Evt kdinin olumlusunu yasamdm ama olmsz ne dediyse oldu butn ayrintilariyla hmde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?