- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
bosver Allaha havale et kotuluk kimsenin yanina kalmaz mutlaka gorursun onun kotu hallerini. Madem bi tarafiniza guvenmiyorsunuz niye aileleyle tanisiyorsunuz ya bildigim kotuluk bu baska aciklamasi yok. Peki fallarda hic cikti mi bunlar yoksa hep bize pembe tablo mu sunuyorlar bu fal isi cidden tehlikeli boyutta ya bize yazdiklarina bak yasadiklarimiza bakSacmlma canim ne haddini asmasi. Aksine bnin icimdn gcnlern aynisni dile gtrdin ki bn bin beterini soyluyorm her gun ona :)
Sarayli bunlari bildimi cnm
ara
Üzme kendinin kimsenin yaptığı yanına kalmaz.mutlaka sana yaptıkları kaşığına gelecektir..buna inan senin ahın ona yeter canım..
Sakin kendine yuklenme icinden geleni yapmak suc degil canim..erkeklerin cogu boyle ama artik onu takipten fotolarina bakmaktan kendini koru sadece kendin icin ve ne yaparsa yapsin
Sarayli bunlari bildimi cnm
ara
bosver Allaha havale et kotuluk kimsenin yanina kalmaz mutlaka gorursun onun kotu hallerini. Madem bi tarafiniza guvenmiyorsunuz niye aileleyle tanisiyorsunuz ya bildigim kotuluk bu baska aciklamasi yok. Peki fallarda hic cikti mi bunlar yoksa hep bize pembe tablo mu sunuyorlar bu fal isi cidden tehlikeli boyutta ya bize yazdiklarina bak yasadiklarimiza bak
Cok canm skkn kizlar. Bnim ex yeni sevgili ypms bunu da acik secik resmlerle ilan da ediyor. Gytte mutlu gorunuyor. Ve bn salk gbi 6 aydr bkliyorm onu. Icimde hic kaybolmayan bi umutla. Aslnda baskasiyla olmasina sasrmiyorm bnden sonra o kdr cok kisiyle flortleri oldu ki. Biri bi ay dgrleri 3-5 gn suren seyler. Yani anlyacgnz adam tamamn kadin dskunu biri. Kadinlara zaaflari var ya adamin. Bu kacinci ? Bunca zamn aklmda hla onun olmasndan dolyi kndmden nfret ediyorm.ara ara gelip konusma istkleri de oliyordu bnimlede. Adam bildgn butun hatunlar elimin altinda olsn istiyorms meger. Aslnda bunu farkedip butun iletsimimi bitrmsmistm bununla ta ki gcn hfta kaza yptgini ogrenene kdr. Tesadf Arkdsmn clstgi hstanye gtrmsler o da bna hbr vernce dayanmyip msj attm. Tbi o da bi msj attm diye aradi hmn. En son o zamn konustk 3 gun sonra adam sevgili ypti. Nasl kiziyorm kndime :/ kmseye anltamiyorm bunlari, sanki etrafmdakiler bu kdr gcsz oldgumu gorunce tuhf hissedicm kndmi gbi geliyor. Bnde buraya yzmk istedm
Ah canım bende benimkini şuan bekliyorum sorunları vardır diye sabırla bekliyorum ama bu olayı bana yapsa başka bir hatun olayını buz gibi soğurum noktayı koyarım yolda görsem yüzüne bakmam o derece yani. Bence senin de soğuman gerekir.. Değmezzz boşver gitsin onun gibi insanlar hayatımızdan eksik kalsınCok canm skkn kizlar. Bnim ex yeni sevgili ypms bunu da acik secik resmlerle ilan da ediyor. Gytte mutlu gorunuyor. Ve bn salk gbi 6 aydr bkliyorm onu. Icimde hic kaybolmayan bi umutla. Aslnda baskasiyla olmasina sasrmiyorm bnden sonra o kdr cok kisiyle flortleri oldu ki. Biri bi ay dgrleri 3-5 gn suren seyler. Yani anlyacgnz adam tamamn kadin dskunu biri. Kadinlara zaaflari var ya adamin. Bu kacinci ? Bunca zamn aklmda hla onun olmasndan dolyi kndmden nfret ediyorm.ara ara gelip konusma istkleri de oliyordu bnimlede. Adam bildgn butun hatunlar elimin altinda olsn istiyorms meger. Aslnda bunu farkedip butun iletsimimi bitrmsmistm bununla ta ki gcn hfta kaza yptgini ogrenene kdr. Tesadf Arkdsmn clstgi hstanye gtrmsler o da bna hbr vernce dayanmyip msj attm. Tbi o da bi msj attm diye aradi hmn. En son o zamn konustk 3 gun sonra adam sevgili ypti. Nasl kiziyorm kndime :/ kmseye anltamiyorm bunlari, sanki etrafmdakiler bu kdr gcsz oldgumu gorunce tuhf hissedicm kndmi gbi geliyor. Bnde buraya yzmk istedm
Bnim mutlu olup onun uzuldgu gunleri gormyi nasip etsn Rabbm diyorm sadece.
Cikarali cok oldu canm.
Saraliya bktrdgm em son falda soyle bi durm vardi. Bnden sonra cktgi kizla konusuyorduvo dnm. Bna dediki oyle seyler gorecksn ki cikiyorms gbi gosterckler ama ckmicjlar dedi. Oyle bi durum 10gun boyunca surdu. Birde bi yernde bu kizdan sinrasi da olur bu cocuk icin olackta ama sevgi ilmuck cocuktn yana dedi. Kadinlara zaafi var bu adamn dedi.
Ama selin iner bnm bu cocukla evlncegmi soyledi :) he cnm evlncm he :)
Ahh ahh bnde sorunlari vae diye biliyordm ki var cdden de adamn ne kdr umrunda oldgunu gorduk. Bnle tekrar ikiskiye baslamasina engl olan sorunlar baskakari icin degilmis. Allah sonunu bnzetmesin canimAh canım bende benimkini şuan bekliyorum sorunları vardır diye sabırla bekliyorum ama bu olayı bana yapsa başka bir hatun olayını buz gibi soğurum noktayı koyarım yolda görsem yüzüne bakmam o derece yani. Bence senin de soğuman gerekir.. Değmezzz boşver gitsin onun gibi insanlar hayatımızdan eksik kalsın
Sarayliya bu zamna kdr 3 fal bktrdm. Allah var yukarda ne dediyse oldu. ( pismnligini goreceksn dsinda)Saraylinin fallari daha tutarli bence selin imer icin fos diye düsünüyorum arkadaslarimin fallarindan öyle düsündüm hicte baktirmayi düsünmedim...
Sarayliya bu zamna kdr 3 fal bktrdm. Allah var yukarda ne dediyse oldu. ( pismnligini goreceksn dsinda)
Sarayliya bu zamna kdr 3 fal bktrdm. Allah var yukarda ne dediyse oldu. ( pismnligini goreceksn dsinda)
Sanirm bnim yuzmden canm. Ozur dilermFeminizm dalga dalga yayılıyor konuda kızkardeşlerim.
Sanirm bnim yuzmden canm. Ozur dilerm
Ya senin nasıl güzel bi yüregin var öyle. Bunları nasıl kaldırdın? Nasıl kaldırıyosun? Gercekten hayran kaldım.kızlar ben de bugün sizlerle paylaşacaklarım var. artık falı bırakıyorum, bu sayfaya sadece izleyici olarak gireceğim, sizleri tanımak güzel çünkü.
neden derseniz dün sabaha dek sevdiğim adamla konuştuk. bir şey sormak için aramıştı laf lafı açtı. sonra bana, 3 yıl önce ayrıldığı kız arkadaşıyla yeniden barıştıklarını, tesadüfen bir yerde karşılaştıktan sonra hala birbirlerini sevdiklerini anladıklarını anlattı. sonra da bana teşekkür etti. ben aylar önce demiştim ki ona "ben de birini seviyorum uzun süredir, en ufak ümidim olsa asla peşini bırakmam, dayanır beklerdim, sen erkeksin, hala seviyorsan git-bul-konuş madem o kızla" demiştim.
kızlar kısacası benim için fal olayı kapanmıştır. dün gece sabahı zor ettim. gerçekten çok çok üzgünüm. yani ne denir nasıl hissedilir inanın bilmiyorum. sadece allah kimsenin başına vermesin bana verdiğini diyorum. inanın çok zordu. tlfda "urmina biliyo musun hiç değişmemiş, hala çok güzel" dedi.
mutlu olsunlar.. demek ki onlar da uzun süre birbirlerini beklemişler.. görüşmek üzere kızlar..
insallah burdan guzel haberlerini de duyalim urminaa gercekten nasil hissedilir biliyorum. Allah yolunu acik etsin yine gir bizlerle konus ben de baktirmiyorum fal. İnsallah guzel gunler gor bundan sonra. Bir arkadasim bana kalbini pamuklara sarcak biri lazim sana demisti ben de sana diyorum insallah kalbini pamuklara sarcak biri ciksin karsinakızlar ben de bugün sizlerle paylaşacaklarım var. artık falı bırakıyorum, bu sayfaya sadece izleyici olarak gireceğim, sizleri tanımak güzel çünkü.
neden derseniz dün sabaha dek sevdiğim adamla konuştuk. bir şey sormak için aramıştı laf lafı açtı. sonra bana, 3 yıl önce ayrıldığı kız arkadaşıyla yeniden barıştıklarını, tesadüfen bir yerde karşılaştıktan sonra hala birbirlerini sevdiklerini anladıklarını anlattı. sonra da bana teşekkür etti. ben aylar önce demiştim ki ona "ben de birini seviyorum uzun süredir, en ufak ümidim olsa asla peşini bırakmam, dayanır beklerdim, sen erkeksin, hala seviyorsan git-bul-konuş madem o kızla" demiştim.
kızlar kısacası benim için fal olayı kapanmıştır. dün gece sabahı zor ettim. gerçekten çok çok üzgünüm. yani ne denir nasıl hissedilir inanın bilmiyorum. sadece allah kimsenin başına vermesin bana verdiğini diyorum. inanın çok zordu. tlfda "urmina biliyo musun hiç değişmemiş, hala çok güzel" dedi.
mutlu olsunlar.. demek ki onlar da uzun süre birbirlerini beklemişler.. görüşmek üzere kızlar..
Ya senin nasıl güzel bi yüregin var öyle. Bunları nasıl kaldırdın? Nasıl kaldırıyosun? Gercekten hayran kaldım.
Hakkında hayırlısı olur inşallah. Allah geri başlatmasın bu bağımlılığa. Herkese de bırakmayı nasip etsin
Buarada inşallah güüpgüzel günleer senin olur! Mutlu ol!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?