Binnaz Abla

Sacmlma canim ne haddini asmasi. Aksine bnin icimdn gcnlern aynisni dile gtrdin ki bn bin beterini soyluyorm her gun ona :)
bosver Allaha havale et kotuluk kimsenin yanina kalmaz mutlaka gorursun onun kotu hallerini. Madem bi tarafiniza guvenmiyorsunuz niye aileleyle tanisiyorsunuz ya bildigim kotuluk bu baska aciklamasi yok. Peki fallarda hic cikti mi bunlar yoksa hep bize pembe tablo mu sunuyorlar bu fal isi cidden tehlikeli boyutta ya bize yazdiklarina bak yasadiklarimiza bak

Üzme kendinin kimsenin yaptığı yanına kalmaz.mutlaka sana yaptıkları kaşığına gelecektir..buna inan senin ahın ona yeter canım..

Bnim mutlu olup onun uzuldgu gunleri gormyi nasip etsn Rabbm diyorm sadece.

Sakin kendine yuklenme icinden geleni yapmak suc degil canim..erkeklerin cogu boyle ama artik onu takipten fotolarina bakmaktan kendini koru sadece kendin icin ve ne yaparsa yapsin

Cikarali cok oldu canm.
Sarayli bunlari bildimi cnm

ara

Saraliya bktrdgm em son falda soyle bi durm vardi. Bnden sonra cktgi kizla konusuyorduvo dnm. Bna dediki oyle seyler gorecksn ki cikiyorms gbi gosterckler ama ckmicjlar dedi. Oyle bi durum 10gun boyunca surdu. Birde bi yernde bu kizdan sinrasi da olur bu cocuk icin olackta ama sevgi ilmuck cocuktn yana dedi. Kadinlara zaafi var bu adamn dedi.

Ama selin iner bnm bu cocukla evlncegmi soyledi :) he cnm evlncm he :)

Canim ya .. ne desem bilmiyorum bu erkekler ne kadar duygusuz bencil... Olaylar tam tersi olsa (Allah korusun) erkek tarafi ilgilenir miydi diyede düsünmüyor degilim. Cok duygusuz buluyorum hersey ne kadar kolay oldu birini birak digerine gec .. O yeni kiz icinde yeni bi duurum seviniyodur allah bilir onuda baskasi icin birakmaayacagi ne malum..
Ay acayip nefret ettim erkekler beter olsun böyle erkeklerin hepsi allah belalarini versin

Ah canım bende benimkini şuan bekliyorum sorunları vardır diye sabırla bekliyorum ama bu olayı bana yapsa başka bir hatun olayını buz gibi soğurum noktayı koyarım yolda görsem yüzüne bakmam o derece yani. Bence senin de soğuman gerekir.. Değmezzz boşver gitsin onun gibi insanlar hayatımızdan eksik kalsın

Saraylinin fallari daha tutarli bence selin imer icin fos diye düsünüyorum arkadaslarimin fallarindan öyle düsündüm hicte baktirmayi düsünmedim...

Ahh ahh bnde sorunlari vae diye biliyordm ki var cdden de adamn ne kdr umrunda oldgunu gorduk. Bnle tekrar ikiskiye baslamasina engl olan sorunlar baskakari icin degilmis. Allah sonunu bnzetmesin canim

kızlar ben de bugün sizlerle paylaşacaklarım var. artık falı bırakıyorum, bu sayfaya sadece izleyici olarak gireceğim, sizleri tanımak güzel çünkü.

neden derseniz dün sabaha dek sevdiğim adamla konuştuk. bir şey sormak için aramıştı laf lafı açtı. sonra bana, 3 yıl önce ayrıldığı kız arkadaşıyla yeniden barıştıklarını, tesadüfen bir yerde karşılaştıktan sonra hala birbirlerini sevdiklerini anladıklarını anlattı. sonra da bana teşekkür etti. ben aylar önce demiştim ki ona "ben de birini seviyorum uzun süredir, en ufak ümidim olsa asla peşini bırakmam, dayanır beklerdim, sen erkeksin, hala seviyorsan git-bul-konuş madem o kızla" demiştim.

kızlar kısacası benim için fal olayı kapanmıştır. dün gece sabahı zor ettim. gerçekten çok çok üzgünüm. yani ne denir nasıl hissedilir inanın bilmiyorum. sadece allah kimsenin başına vermesin bana verdiğini diyorum. inanın çok zordu. tlfda "urmina biliyo musun hiç değişmemiş, hala çok güzel" dedi.

mutlu olsunlar.. demek ki onlar da uzun süre birbirlerini beklemişler.. görüşmek üzere kızlar..

Ya senin nasıl güzel bi yüregin var öyle. Bunları nasıl kaldırdın? Nasıl kaldırıyosun? Gercekten hayran kaldım.
Hakkında hayırlısı olur inşallah. Allah geri başlatmasın bu bağımlılığa. Herkese de bırakmayı nasip etsin
Buarada inşallah güüpgüzel günleer senin olur! Mutlu ol!!

insallah burdan guzel haberlerini de duyalim urminaa gercekten nasil hissedilir biliyorum. Allah yolunu acik etsin yine gir bizlerle konus ben de baktirmiyorum fal. İnsallah guzel gunler gor bundan sonra. Bir arkadasim bana kalbini pamuklara sarcak biri lazim sana demisti ben de sana diyorum insallah kalbini pamuklara sarcak biri ciksin karsina

Urmia cım hiç canını sıkma inanki bugünleri atlacaksın kendimden örnek vereyim daha önce de demiştim 18 yıllık evliliğim başka bir hatun yüzünden bitti her neyse bu hatundan ayrıldı eski koca şimdi hayatında biri var ortada çocuk olduğu için görüşüyor ve irtibatı kesmedik ayrıca bir aile dostumla aynı iş yerinde çalıştığı için çok sık haberini alıyorum aman Allahım benim eski koca yeni sevgiliye bir jestler, bunun yanına gittiğinde arabanın içinde çiçekler hediye kutuları ben kısaca anlatıyorum daha neler neler lan ben onun parasıyla don giymedin ha umrumda mı hiç değil niye çünkü başka bir öküz ü soktum hayatıma yani böyle anlayacağınız biz kadınların öküzlere karşı bir sempatisi var

Kızlar venüs hala bakım yapıyor mu? Dün gece erkek arkadaşımla konuştuk da biraz temmuz ayında venüs fal baktığında aramızda bazı durumlardan dolayı sorun olacağını söylemişti ve cidden oldu. Aklıma geldi dün gece bugün falını dinledim zamanı karıştırmış ama olayı bilmiş. Ağustos ayında şu sebepten gerginlik yaşayacaksınız demiş. Ağustos ayında da ufak bir problem olmuştu ama bahsettiği problemi ekim sonunda yaşadık. İki olayı birbirine bağlayıp zamanı karıştırmış olsa da beni şaşırttı. Çünkü dinlerken falı pek beğenmemiş bu sebepten dolayı niye gerginlik olsun ki diye düşünmüştüm. Hala bakıyorsa yine baktırıcam sanırım. Falın %70i çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…