yavrularım bu tellwe ye yeni üye oldum promosyon fal diyo iyi midir ne düşünüyosunuz bide burda kim meşhur
yardımmmm
Annenin haberi varsa sorun yok ama yoksaa iste o zaman asil eglence cikar fatura geldiginde haberin olsun :))
iste ben de onu diyorum ya burda parayi da kurtaramazsin..
Hayır canım baktıramadım acele işe şeytan karışır derlerdün hemen yazdım bilgileri ödemeyi de yaptım acele acele hatta ödemem alındı bekleyen fallarımda gözükmüyordu bende yönetime mesaj attım bitir'e basmadım diye gönderilmemiş kredi yüklediler hesabıma dün bekledim çok nesibe yine girer belki diye yönetime de sordum yorumcumuz falları bittikçe alacak dedi almadı 11 e kadar falan bekledim anlayacağın olmadı bakalım bugün bekliyorum Derine baktırayım dedim ama şimdi Nesibe içimde kalcak aynı zamanda binnazda falan da baktırdım çok para harcadım Nesibeye baktırcam 2 hafta ara vercem sen naptın baktırabildin mi ben burda online görünce hemen yazmıştım sana
kızlar kirazeye fal gönderdim şimdi. ne kdr zamanda geliyo ve sesli mi yapıyo yorum
kirazeden falım geldi ama sadece 45 saniyeydi ve durumu belirttim düzelmedi falınız iade edildi yazdı çıldırcam ya nolcak şimdi
kirazeden falım geldi ama sadece 45 saniyeydi ve durumu belirttim düzelmedi falınız iade edildi yazdı çıldırcam ya nolcak şimdi
iade edilen kredimle tekrar ona gönderdim lütfen tam olarak gönderin diye yaa inşallah gönderirses dosyası mı bozuk canım ?allah allah düzeltip yollasalarmış
Nesibe ne zmn online olck kizlarrr bileninzz varmi
Öğrenebildin mi sekerim?:44:
Yok bitnm sordm ama cvp glmedi daha ogrnrsen banada hbr ver baktrlm bugun son 2 kisiye baktrcm uzun surede baktrmycm zatn kmsede klmdi artik
Para benden gitmeyeceği için parasında değilimAy çok fena bir evlat oldum ben :)) o tele yükler her hafta ,hiç de kullanmaz ben kullanayım bari dedim
kızlar nesibe bana bakmıyor. 10 günü geçti ama kartlarla oyun olmaz, dediklerim çıksın öyle gel dediben de kiraze'ye baktırayım olmazsa ya. o da kelebek, katina ve yıldızname bakıyor gibi ama... siz bunların hangisine baktırdınız?
kızlar nesibe bana bakmıyor. 10 günü geçti ama kartlarla oyun olmaz, dediklerim çıksın öyle gel dediben de kiraze'ye baktırayım olmazsa ya. o da kelebek, katina ve yıldızname bakıyor gibi ama... siz bunların hangisine baktırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?