Binnaz Abla

Annenin haberi varsa sorun yok ama yoksaa iste o zaman asil eglence cikar fatura geldiginde haberin olsun :))

iste ben de onu diyorum ya burda parayi da kurtaramazsin..

Para benden gitmeyeceği için parasında değilim Ay çok fena bir evlat oldum ben :)) o tele yükler her hafta ,hiç de kullanmaz ben kullanayım bari dedim

baktıramadım bende canım bugün biraz işlerim var akşam online olursa baktırcam.yoksa yarına kalır artık.günün belli saatlerinde online olması lazım aslında böyle sürekli bekliyoruz zor oluyor denk gelmesi.

kızlar kirazeye fal gönderdim şimdi. ne kdr zamanda geliyo ve sesli mi yapıyo yorum

kirazeden falım geldi ama sadece 45 saniyeydi ve durumu belirttim düzelmedi falınız iade edildi yazdı çıldırcam ya nolcak şimdi

kirazeden falım geldi ama sadece 45 saniyeydi ve durumu belirttim düzelmedi falınız iade edildi yazdı çıldırcam ya nolcak şimdi

Benimde falım az önce geldi ama sanırım sistemlarinde bi sorun var benimde dosyam açılmadı.Kiraze de falı iade etmiş ne yapalım başka zamana artık.

kızlar nesibe bana bakmıyor. 10 günü geçti ama kartlarla oyun olmaz, dediklerim çıksın öyle gel dedi ben de kiraze'ye baktırayım olmazsa ya. o da kelebek, katina ve yıldızname bakıyor gibi ama... siz bunların hangisine baktırdınız?

Yaa peki yakın bir zaman mı verdi yani bekle dediğine göre?:26:

Nesibe bgn kacta online olck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…