Binnaz Abla

Bakiyor ama cok siklikla giremiyor. Bulursan atla :)

canım Venüs çıkıyor.. öyle ya da böyle çıkıyor gerçekten de.. bu aralar yine ortalıkta yok ancak.. bana bir dünya falcı bakmıştı.. hatta bana senin ölüyor, seviyor vs diyen de çoktu, Nesibe dahil inanın, Venüs'ün tespitleri, yönlendirmeleri, analizleri çok çok doğru çıktı.. bana, seni kaybetmek istemiyor bu adam çünkü gerçekten iyi birisin, hiç senin gibi birini tanımamış demişti.. adam dün gece aynı cümleleri kurdu !! tamamen aynı şeyleri yazdı.. urmina, o içindeki çocuğu hiç yitirme filan dedi mesela..venüs bana, senin böyle çocuksu, masum olduğunu düşünüyor demişti, bu pozitifliğin, gerçekçiliğini, yalan bilmez halin ona ümit veriyor, senin dediklerini çok dinliyor demişti.. düşün, ona verdiğim öneriyi yapmış sonuçta.. kovala, bekle derim venusu..

ALLAH tez zamanda mutlu güzel günlere kavuştursun inş..En azından artık gerçekleri biliyorsun.kafan rahat şüphelerden kurtuldun..zamanlada daha iyi olcan inş..Bunları yaşayacağını hangi falcı bilebildi yada yakın tahminlerde bulundu..En tutarlı şimdiye kadar baktırdığın hangi falcı oldu..

Ay Urmina Rabbim güzel gönlüne göre, o insanı unutturucak kadar mutlu olacağın bir insan nasip etsin inşaallah :)

Peki sen o oneriyi neden verdin amk Urminacim Allahim ne temiz kalplisin olucem burda
ya karşımda her an içen, suskunlaşan bir adam vardı..nedenlerini bilmediğim bir kuyunun dibindeydim. konuyu da o zaman ben açmıştım çok uğraşmıştım da konuşsun diye. sonuçta az biraz ipucu verince o öneriyi verdim. hatta dedim gurur yapıyorsan, arayıp bulalım kızı, gurura gerek yok dedim.. gerçekten dinlemiş beni, çünkü geri kalan herkes tam tersi şeyler söylemiş ona. unut-boşver-zaten mutlu olamazdınız demişlerdi... aşk acısını ben de çekiyorum şu an. onun neler hissettiğini çok iyi anlıyorum be Cherry, bari birileri mutlu olsun ne diyim ?
çok zor, umarım atlatırım kısa sürede. ama artık her çey açıklıkla gözlerimin önüne serildi. gayet açık her şey...

kızlar şu psikolojiyim biraz hafiflesin bakıp fallara buraya bilenleri yazarım. şu an açıp tek kelime okusam dağılırım gibime geliyor.. ama büyük çoğunluk hep ümitler verdi. belki de ondan bu kadar uzadı bu iş benim için..

Adı geçen çoğu falcıya baktırdım. Venüs'e baktırdığımda o an için pek beğenmemiştim fakat aklıma gelince tekrar dinledim zamanlar yanlış olsa da çıkmış falı. Rezzan abla ve saraylı hiç tutturamadı ben de saraylı erkek arkadaşımın çalıştığı şirket için batma, işlerin ters gitme durumu var dedi ama türkiyenin en ünlü firmalarından. O denli zor yani. Nesibe de ortalamaydı benim için
Senin durumuna da üzüldüm urmina :/ umarım karşına çok daha iyileri çıkar ve çok mutlu olursun ki eminim olacaksın

kızlar, sonuçta helalleşerek son msjlaşmalarımızı bitirdik. öyle mutluydu ki sevincinden uyku tutmuyordu onu, uzaktan bile hissettim.. allah böyle herkes sevdiğine kavuşmasını nasip etsin diyecem ironik olacak, kader nedir, ben neden buna katlanıyorum gibi bir soru beynimde..son olarak "seni çok üzdüğüm, kırdığım zamanlar oldu, affet, hep iyi kal" dedi. benzer dilekleri ben yazdım..
ümit verici fallara çok kaptırmayın kendinizi noolur, ya da çok olumsuzlara da kaptırmayın.. uzun zamandır öyle böyle psikolojim gel-gitlerle doldu taştı.. neyse artık tek derdim unutmaya çalışmak olacak.

Canim suan cok yeni ne desek bos gecmiyormu tabiki geciyor biraz zaman sadece insallah senin icin cok daha hayirlisi cikacak karsina (bu arada kendim icin bazen diyorumki hepsimi hayirsizdi bu hayirlilar nerede)

Fali birak ama bizi birakma dostum :) Ilknur ablanin da dedigi gibi yeni okuzlerde bulusalim :)

Ay Urmina Rabbim güzel gönlüne göre, o insanı unutturucak kadar mutlu olacağın bir insan nasip etsin inşaallah :)
Canim suan cok yeni ne desek bos gecmiyormu tabiki geciyor biraz zaman sadece insallah senin icin cok daha hayirlisi cikacak karsina (bu arada kendim icin bazen diyorumki hepsimi hayirsizdi bu hayirlilar nerede)
Canım acını yüreğimde hıssetım ınan ama en kotu sonuç bıle belırsızlıkden ıyıdır.. Rabbım senınde karşına guzellıkler cıkarsın..

Bu nedir ya, sana cop bile almamistir Allah bilir?! 40 yil odun yasayip birden centilmen olacagi tutmus.

canımm benımm sen nasıl ıyı kalplı bır ınsansın boyleee,kuzum kendını dınle bıraz ve su acıtan bak evet zor bılıyorum ama ınan belırsızlıkten cok daha ıyı kendını uzmen kafanda dusunmen bırseylere adapte olamamandan ınan daha da ıyı en azından durust olmus herseyi sana acık acık soylemıs cocukta onuda tebrık etmek lazım boyle bır adammıs,bu zamanda erkeklerden o bıle beklenmıyor,fallarada umut bagladım demıssın ya ondada cok haklısın bazen bende oyle dusunuyorumm fallara gercekten umut baglıyoruz ha duzeltdı ha duzelıcek oldu dıyee gercekten belki kendı kendımıze dusunsek dırek kestırıp atabılcegımız seyler.Urminamm kendını dınle kısacası ne desek bos boyle zamanlarda bana akıl veren ınsanlardan nefret ederım bazen herseyı kendımız yasamamız gerekıyor canımız cok acısada ınan cok daha guclu olucaksın dunde yazdım bunu,o kadar cok ınanıyorum kı ıstedıgımız bısey olmuyorsa ınan daha ıyısı olucagı ıcındır bızım ıcın hayırlısı budur kuzum hep buna ınandım belkı kendını kandırmak bılmıyorum ama gercekten cok ınanıyorum buna
ne yapsak bos ınankı bızı bırakma sensız hanfendı,muahhh :)

Naazz'a katina atmıştım "üzgünüm bakamicam" diye iade etmiş. Niye kimse bana fal bakmıyor
ben bu kadından suphelenıyorum gunahını almak ıstemem ama baska bırısı mı acaba dıye dusunmuyor degılımm bende garıp detaylar bılmıs sorumda sormadıgım seyler anlamadım

ben bu kadından suphelenıyorum gunahını almak ıstemem ama baska bırısı mı acaba dıye dusunmuyor degılımm bende garıp detaylar bılmıs sorumda sormadıgım seyler anlamadım

Valla ben de çok merak edip attım ama iade etti. Fama 1 nazz 2
kimseye de düşük puan vermedim yani artık ben de nasıl bir enerji varsa tüm falcılar kaçar oldu -_-

Kızlarrr AYla abla falı bılgısı AKıllll verınn ltf....ablama baktı gecen hafta, hatta perıcanada ablan hayran kalmış dostluguna bana da dedı.. Ablama ayla hanım bu ay bıtmeden işine gerı donucem demış.. Hatta 1 haftaya haberı gelıyo demış.. Ablamda eskı işşine donmeye calışıyor aylardıe torpıller fılan neyse:) olmuyo. Sımdı bı torpıl daha var arada beklıyoruz.. Lakın bu hafta içş ablama bı iş teklıf geldı kendı işiyle alakası yok. Ama iş goruşmesıne bı gıdıyım barı defı gtti ve adamlar kabul ettı ablamı maaş az ama bı işe gırdı eger kabul ederse ablam. Şimdi totpıldende haber beklıyor.simdi ayla hanımın falı çıkmışmı oluyo işle ılgılı?? Evet 1 haftada bı işe gırmış oluyo ama ıstedugı iş degıl.özellıklede sormuş kendı işimemı donucem dıye evet demış. Sonrada iş 1 haftaya oluyo demış. Ayy cok karışık oldu yaaa.şimdii yorum alıyımm bu fal çıkmışmııı çıkmamışmı?? Aşkla ılgılı beklemeye devamm

Bu nedir ya, sana cop bile almamistir Allah bilir?! 40 yil odun yasayip birden centilmen olacagi tutmus.

Aynen dediğin gibi anlatmamın sebebi inanınki bu beni hiç rahatsız etmedi çünkü ona olan duygular geçmiş hayatıma yeni bir heyecan gelmişti şimdiki öküz lede olmuyor ama tek tesellim bu öküzün çok kısa sürede beni zincirlerimden kurtardı ne bileyim kadın olduğumu hatırladım, yeniden sevmenin tadına vardım öküz öküz diyorum adama ama farkında olmadan belkide bana büyük biri iyiliği dokundu

Başka yorumcu mu bilmiyorum; ama daha önce yazmıştım beğenmedim diye...
Örneğin; eskisini beklersen Haziran beklemezsen yeni kişiyle 2016 da evlilik dedi ya...

Ya bacım ya kenarından köşesinden tutturmuş aaaa Ayla nın bir haftası ama ünlü ha bende tutmadı belkide tutar illaki bir hafta olacak diye bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…