- 23 Ağustos 2012
- 52.165
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.229
- 898
Kızlar venüs hala bakım yapıyor mu? Dün gece erkek arkadaşımla konuştuk da biraz temmuz ayında venüs fal baktığında aramızda bazı durumlardan dolayı sorun olacağını söylemişti ve cidden oldu. Aklıma geldi dün gece bugün falını dinledim zamanı karıştırmış ama olayı bilmiş. Ağustos ayında şu sebepten gerginlik yaşayacaksınız demiş. Ağustos ayında da ufak bir problem olmuştu ama bahsettiği problemi ekim sonunda yaşadık. İki olayı birbirine bağlayıp zamanı karıştırmış olsa da beni şaşırttı. Çünkü dinlerken falı pek beğenmemiş bu sebepten dolayı niye gerginlik olsun ki diye düşünmüştüm. Hala bakıyorsa yine baktırıcam sanırım. Falın %70i çıkmış.
canım Venüs çıkıyor.. öyle ya da böyle çıkıyor gerçekten de.. bu aralar yine ortalıkta yok ancak.. bana bir dünya falcı bakmıştı.. hatta bana senin ölüyor, seviyor vs diyen de çoktu, Nesibe dahil inanın, Venüs'ün tespitleri, yönlendirmeleri, analizleri çok çok doğru çıktı.. bana, seni kaybetmek istemiyor bu adam çünkü gerçekten iyi birisin, hiç senin gibi birini tanımamış demişti.. adam dün gece aynı cümleleri kurdu !! tamamen aynı şeyleri yazdı.. urmina, o içindeki çocuğu hiç yitirme filan dedi mesela..venüs bana, senin böyle çocuksu, masum olduğunu düşünüyor demişti, bu pozitifliğin, gerçekçiliğini, yalan bilmez halin ona ümit veriyor, senin dediklerini çok dinliyor demişti.. düşün, ona verdiğim öneriyi yapmış sonuçta.. kovala, bekle derim venusu..Kızlar venüs hala bakım yapıyor mu? Dün gece erkek arkadaşımla konuştuk da biraz temmuz ayında venüs fal baktığında aramızda bazı durumlardan dolayı sorun olacağını söylemişti ve cidden oldu. Aklıma geldi dün gece bugün falını dinledim zamanı karıştırmış ama olayı bilmiş. Ağustos ayında şu sebepten gerginlik yaşayacaksınız demiş. Ağustos ayında da ufak bir problem olmuştu ama bahsettiği problemi ekim sonunda yaşadık. İki olayı birbirine bağlayıp zamanı karıştırmış olsa da beni şaşırttı. Çünkü dinlerken falı pek beğenmemiş bu sebepten dolayı niye gerginlik olsun ki diye düşünmüştüm. Hala bakıyorsa yine baktırıcam sanırım. Falın %70i çıkmış.
ALLAH tez zamanda mutlu güzel günlere kavuştursun inş..En azından artık gerçekleri biliyorsun.kafan rahat şüphelerden kurtuldun..zamanlada daha iyi olcan inş..Bunları yaşayacağını hangi falcı bilebildi yada yakın tahminlerde bulundu..En tutarlı şimdiye kadar baktırdığın hangi falcı oldu..kızlar ben de bugün sizlerle paylaşacaklarım var. artık falı bırakıyorum, bu sayfaya sadece izleyici olarak gireceğim, sizleri tanımak güzel çünkü.
neden derseniz dün sabaha dek sevdiğim adamla konuştuk. bir şey sormak için aramıştı laf lafı açtı. sonra bana, 3 yıl önce ayrıldığı kız arkadaşıyla yeniden barıştıklarını, tesadüfen bir yerde karşılaştıktan sonra hala birbirlerini sevdiklerini anladıklarını anlattı. sonra da bana teşekkür etti. ben aylar önce demiştim ki ona "ben de birini seviyorum uzun süredir, en ufak ümidim olsa asla peşini bırakmam, dayanır beklerdim, sen erkeksin, hala seviyorsan git-bul-konuş madem o kızla" demiştim.
kızlar kısacası benim için fal olayı kapanmıştır. dün gece sabahı zor ettim. gerçekten çok çok üzgünüm. yani ne denir nasıl hissedilir inanın bilmiyorum. sadece allah kimsenin başına vermesin bana verdiğini diyorum. inanın çok zordu. tlfda "urmina biliyo musun hiç değişmemiş, hala çok güzel" dedi.
mutlu olsunlar.. demek ki onlar da uzun süre birbirlerini beklemişler.. görüşmek üzere kızlar..
düşün, ona verdiğim öneriyi yapmış sonuçta.. kovala, bekle derim venusu..
canım Venüs çıkıyor.. öyle ya da böyle çıkıyor gerçekten de.. bu aralar yine ortalıkta yok ancak.. bana bir dünya falcı bakmıştı.. hatta bana senin ölüyor, seviyor vs diyen de çoktu, Nesibe dahil inanın, Venüs'ün tespitleri, yönlendirmeleri, analizleri çok çok doğru çıktı.. bana, seni kaybetmek istemiyor bu adam çünkü gerçekten iyi birisin, hiç senin gibi birini tanımamış demişti.. adam dün gece aynı cümleleri kurdu !! tamamen aynı şeyleri yazdı.. urmina, o içindeki çocuğu hiç yitirme filan dedi mesela..venüs bana, senin böyle çocuksu, masum olduğunu düşünüyor demişti, bu pozitifliğin, gerçekçiliğini, yalan bilmez halin ona ümit veriyor, senin dediklerini çok dinliyor demişti.. düşün, ona verdiğim öneriyi yapmış sonuçta.. kovala, bekle derim venusu..
ya karşımda her an içen, suskunlaşan bir adam vardı..nedenlerini bilmediğim bir kuyunun dibindeydim. konuyu da o zaman ben açmıştım çok uğraşmıştım da konuşsun diye. sonuçta az biraz ipucu verince o öneriyi verdim. hatta dedim gurur yapıyorsan, arayıp bulalım kızı, gurura gerek yok dedim.. gerçekten dinlemiş beni, çünkü geri kalan herkes tam tersi şeyler söylemiş ona. unut-boşver-zaten mutlu olamazdınız demişlerdi... aşk acısını ben de çekiyorum şu an. onun neler hissettiğini çok iyi anlıyorum be Cherry, bari birileri mutlu olsun ne diyim ?Peki sen o oneriyi neden verdin amk UrminacimAllahim ne temiz kalplisin olucem burda
canım Venüs çıkıyor.. öyle ya da böyle çıkıyor gerçekten de.. bu aralar yine ortalıkta yok ancak.. bana bir dünya falcı bakmıştı.. hatta bana senin ölüyor, seviyor vs diyen de çoktu, Nesibe dahil inanın, Venüs'ün tespitleri, yönlendirmeleri, analizleri çok çok doğru çıktı.. bana, seni kaybetmek istemiyor bu adam çünkü gerçekten iyi birisin, hiç senin gibi birini tanımamış demişti.. adam dün gece aynı cümleleri kurdu !! tamamen aynı şeyleri yazdı.. urmina, o içindeki çocuğu hiç yitirme filan dedi mesela..venüs bana, senin böyle çocuksu, masum olduğunu düşünüyor demişti, bu pozitifliğin, gerçekçiliğini, yalan bilmez halin ona ümit veriyor, senin dediklerini çok dinliyor demişti.. düşün, ona verdiğim öneriyi yapmış sonuçta.. kovala, bekle derim venusu..
Canim suan cok yeni ne desek bos gecmiyormu tabiki geciyor biraz zaman sadece insallah senin icin cok daha hayirlisi cikacak karsina (bu arada kendim icin bazen diyorumki hepsimi hayirsizdi bu hayirlilar nerede)ya karşımda her an içen, suskunlaşan bir adam vardı..nedenlerini bilmediğim bir kuyunun dibindeydim. konuyu da o zaman ben açmıştım çok uğraşmıştım da konuşsun diye. sonuçta az biraz ipucu verince o öneriyi verdim. hatta dedim gurur yapıyorsan, arayıp bulalım kızı, gurura gerek yok dedim.. gerçekten dinlemiş beni, çünkü geri kalan herkes tam tersi şeyler söylemiş ona. unut-boşver-zaten mutlu olamazdınız demişlerdi... aşk acısını ben de çekiyorum şu an. onun neler hissettiğini çok iyi anlıyorum be Cherry, bari birileri mutlu olsun ne diyim ?
çok zor, umarım atlatırım kısa sürede. ama artık her çey açıklıkla gözlerimin önüne serildi. gayet açık her şey...
kızlar şu psikolojiyim biraz hafiflesin bakıp fallara buraya bilenleri yazarım. şu an açıp tek kelime okusam dağılırım gibime geliyor.. ama büyük çoğunluk hep ümitler verdi. belki de ondan bu kadar uzadı bu iş benim için..
kızlar, sonuçta helalleşerek son msjlaşmalarımızı bitirdik. öyle mutluydu ki sevincinden uyku tutmuyordu onu, uzaktan bile hissettim.. allah böyle herkes sevdiğine kavuşmasını nasip etsin diyecem ironik olacak, kader nedir, ben neden buna katlanıyorum gibi bir soru beynimde..son olarak "seni çok üzdüğüm, kırdığım zamanlar oldu, affet, hep iyi kal" dedi. benzer dilekleri ben yazdım..
ümit verici fallara çok kaptırmayın kendinizi noolur, ya da çok olumsuzlara da kaptırmayın.. uzun zamandır öyle böyle psikolojim gel-gitlerle doldu taştı.. neyse artık tek derdim unutmaya çalışmak olacak.
Ay Urmina Rabbim güzel gönlüne göre, o insanı unutturucak kadar mutlu olacağın bir insan nasip etsin inşaallah :)
Canım acını yüreğimde hıssetım ınanCanim suan cok yeni ne desek bos gecmiyormu tabiki geciyor biraz zaman sadece insallah senin icin cok daha hayirlisi cikacak karsina (bu arada kendim icin bazen diyorumki hepsimi hayirsizdi bu hayirlilar nerede)
Urmia cım hiç canını sıkma inanki bugünleri atlacaksın kendimden örnek vereyim daha önce de demiştim 18 yıllık evliliğim başka bir hatun yüzünden bitti her neyse bu hatundan ayrıldı eski koca şimdi hayatında biri var ortada çocuk olduğu için görüşüyor ve irtibatı kesmedik ayrıca bir aile dostumla aynı iş yerinde çalıştığı için çok sık haberini alıyorum aman Allahım benim eski koca yeni sevgiliye bir jestler, bunun yanına gittiğinde arabanın içinde çiçekler hediye kutuları ben kısaca anlatıyorum daha neler neler lan ben onun parasıyla don giymedin ha umrumda mı hiç değil niye çünkü başka bir öküz ü soktum hayatıma yani böyle anlayacağınız biz kadınların öküzlere karşı bir sempatisi var
ya karşımda her an içen, suskunlaşan bir adam vardı..nedenlerini bilmediğim bir kuyunun dibindeydim. konuyu da o zaman ben açmıştım çok uğraşmıştım da konuşsun diye. sonuçta az biraz ipucu verince o öneriyi verdim. hatta dedim gurur yapıyorsan, arayıp bulalım kızı, gurura gerek yok dedim.. gerçekten dinlemiş beni, çünkü geri kalan herkes tam tersi şeyler söylemiş ona. unut-boşver-zaten mutlu olamazdınız demişlerdi... aşk acısını ben de çekiyorum şu an. onun neler hissettiğini çok iyi anlıyorum be Cherry, bari birileri mutlu olsun ne diyim ?
çok zor, umarım atlatırım kısa sürede. ama artık her çey açıklıkla gözlerimin önüne serildi. gayet açık her şey...
kızlar şu psikolojiyim biraz hafiflesin bakıp fallara buraya bilenleri yazarım. şu an açıp tek kelime okusam dağılırım gibime geliyor.. ama büyük çoğunluk hep ümitler verdi. belki de ondan bu kadar uzadı bu iş benim için..
ben bu kadından suphelenıyorum gunahını almak ıstemem ama baska bırısı mı acaba dıye dusunmuyor degılımm bende garıp detaylar bılmıs sorumda sormadıgım seyler anlamadımNaazz'a katina atmıştım "üzgünüm bakamicam" diye iade etmiş. Niye kimse bana fal bakmıyor
ben bu kadından suphelenıyorum gunahını almak ıstemem ama baska bırısı mı acaba dıye dusunmuyor degılımm bende garıp detaylar bılmıs sorumda sormadıgım seyler anlamadım
Bu nedir ya, sana cop bile almamistir Allah bilir?! 40 yil odun yasayip birden centilmen olacagi tutmus.
Başka yorumcu mu bilmiyorum; ama daha önce yazmıştım beğenmedim diye...ben bu kadından suphelenıyorum gunahını almak ıstemem ama baska bırısı mı acaba dıye dusunmuyor degılımm bende garıp detaylar bılmıs sorumda sormadıgım seyler anlamadım
Kızlarrr AYla abla falı bılgısı AKıllll verınn ltf....ablama baktı gecen hafta, hatta perıcanada ablan hayran kalmış dostluguna bana da dedı.. Ablama ayla hanım bu ay bıtmeden işine gerı donucem demış.. Hatta 1 haftaya haberı gelıyo demış.. Ablamda eskı işşine donmeye calışıyor aylardıe torpıller fılan neyse:) olmuyo. Sımdı bı torpıl daha var arada beklıyoruz.. Lakın bu hafta içş ablama bı iş teklıf geldı kendı işiyle alakası yok. Ama iş goruşmesıne bı gıdıyım barı defı gtti ve adamlar kabul ettı ablamı maaş az ama bı işe gırdı eger kabul ederse ablam. Şimdi totpıldende haber beklıyor.simdi ayla hanımın falı çıkmışmı oluyo işle ılgılı?? Evet 1 haftada bı işe gırmış oluyo ama ıstedugı iş degıl.özellıklede sormuş kendı işimemı donucem dıye evet demış. Sonrada iş 1 haftaya oluyo demış. Ayy cok karışık oldu yaaa.şimdii yorum alıyımm bu fal çıkmışmııı çıkmamışmı?? Aşkla ılgılı beklemeye devamm
ben bu kadından suphelenıyorum gunahını almak ıstemem ama baska bırısı mı acaba dıye dusunmuyor degılımm bende garıp detaylar bılmıs sorumda sormadıgım seyler anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?