ya karşımda her an içen, suskunlaşan bir adam vardı..nedenlerini bilmediğim bir kuyunun dibindeydim. konuyu da o zaman ben açmıştım çok uğraşmıştım da konuşsun diye. sonuçta az biraz ipucu verince o öneriyi verdim. hatta dedim gurur yapıyorsan, arayıp bulalım kızı, gurura gerek yok dedim.. gerçekten dinlemiş beni, çünkü geri kalan herkes tam tersi şeyler söylemiş ona. unut-boşver-zaten mutlu olamazdınız demişlerdi... aşk acısını ben de çekiyorum şu an. onun neler hissettiğini çok iyi anlıyorum be Cherry, bari birileri mutlu olsun ne diyim ?
çok zor, umarım atlatırım kısa sürede. ama artık her çey açıklıkla gözlerimin önüne serildi. gayet açık her şey...
kızlar şu psikolojiyim biraz hafiflesin bakıp fallara buraya bilenleri yazarım. şu an açıp tek kelime okusam dağılırım gibime geliyor.. ama büyük çoğunluk hep ümitler verdi. belki de ondan bu kadar uzadı bu iş benim için..
Valla ben de çok merak edip attım ama iade etti. Fama 1 nazz 2
kimseye de düşük puan vermedim yani artık ben de nasıl bir enerji varsa tüm falcılar kaçar oldu -_-
evet :S anlamadım garıp bıseyı bılmıss sorumda yazmadım dırek soylemıss yanı kısa bır yorum ama bıldıgı seylere sok oldumm :S suphelendım gunahını almıyım ama suphelenen varmı boyle bıseyden :SNaazzmı
evet :S anlamadım garıp bıseyı bılmıss sorumda yazmadım dırek soylemıss yanı kısa bır yorum ama bıldıgı seylere sok oldumm :S suphelendım gunahını almıyım ama suphelenen varmı boyle bıseyden :S
canım ben baktırmadım aynı şüpheyi ben Fama da yaşamıştım günahları boynuna
kızlar ben de bugün sizlerle paylaşacaklarım var. artık falı bırakıyorum, bu sayfaya sadece izleyici olarak gireceğim, sizleri tanımak güzel çünkü.
neden derseniz dün sabaha dek sevdiğim adamla konuştuk. bir şey sormak için aramıştı laf lafı açtı. sonra bana, 3 yıl önce ayrıldığı kız arkadaşıyla yeniden barıştıklarını, tesadüfen bir yerde karşılaştıktan sonra hala birbirlerini sevdiklerini anladıklarını anlattı. sonra da bana teşekkür etti. ben aylar önce demiştim ki ona "ben de birini seviyorum uzun süredir, en ufak ümidim olsa asla peşini bırakmam, dayanır beklerdim, sen erkeksin, hala seviyorsan git-bul-konuş madem o kızla" demiştim.
kızlar kısacası benim için fal olayı kapanmıştır. dün gece sabahı zor ettim. gerçekten çok çok üzgünüm. yani ne denir nasıl hissedilir inanın bilmiyorum. sadece allah kimsenin başına vermesin bana verdiğini diyorum. inanın çok zordu. tlfda "urmina biliyo musun hiç değişmemiş, hala çok güzel" dedi.
mutlu olsunlar.. demek ki onlar da uzun süre birbirlerini beklemişler.. görüşmek üzere kızlar..
canım söylenicek çok şey varken söylenemeyicek durumda kalıyor insan bööyle durumlarda.allah yardımcın olsun.kalp sızısı çok can yakıyor gerçekten umarım sııların hızla azalırsağolun kızlar, buralarda olacağım. hem sizleri seviyorum hem de gidecek paracıklarınıza mani olabilmek için aradan çıkıp frenleme desteği yaparım.
kızlar ben de bugün sizlerle paylaşacaklarım var. artık falı bırakıyorum, bu sayfaya sadece izleyici olarak gireceğim, sizleri tanımak güzel çünkü.
neden derseniz dün sabaha dek sevdiğim adamla konuştuk. bir şey sormak için aramıştı laf lafı açtı. sonra bana, 3 yıl önce ayrıldığı kız arkadaşıyla yeniden barıştıklarını, tesadüfen bir yerde karşılaştıktan sonra hala birbirlerini sevdiklerini anladıklarını anlattı. sonra da bana teşekkür etti. ben aylar önce demiştim ki ona "ben de birini seviyorum uzun süredir, en ufak ümidim olsa asla peşini bırakmam, dayanır beklerdim, sen erkeksin, hala seviyorsan git-bul-konuş madem o kızla" demiştim.
kızlar kısacası benim için fal olayı kapanmıştır. dün gece sabahı zor ettim. gerçekten çok çok üzgünüm. yani ne denir nasıl hissedilir inanın bilmiyorum. sadece allah kimsenin başına vermesin bana verdiğini diyorum. inanın çok zordu. tlfda "urmina biliyo musun hiç değişmemiş, hala çok güzel" dedi.
mutlu olsunlar.. demek ki onlar da uzun süre birbirlerini beklemişler.. görüşmek üzere kızlar..
kızlar venus dediginiz venüsünkızımı başka venüs çıkmıyor tellwedde
Venüs amber fal sepetine geçti telwede değil artık[/QUOTEteşekkrler canm
Urmina simdi okudum, yoldaydim cok uzuldum yani bu adama inanamiyorum senin ondan hoslandigini hic mi anlamamisti, bunlari duyman senin icin cok zor olsa gerek benim yuregim kaldirmadi okurken. Arada lutfen yaz, haberlerini bekliyorum, ozelden istedigin kadar yazabilirsinCanimmm fali birak ama bizi birakma kopmayalim bende fal baktirmiyorum ama kizlar napmis diye illaki bakiyorum ayrica bu forumu acayip derecede cok seviyorum :) Olaylarin akisi senin aleyhine olmus ve cok üzgünsün belki net bir sonuc elde etmek kalbinde yeni bastan bir yapilanmaya yol acacak .. Ama hersey simdi yeniden baslayacak ve en güzel haliyle. Herseyin hayirlisi olsun
ama istedıgı iş olmadıkıYa bacım ya kenarından köşesinden tutturmuş aaaa Ayla nın bir haftası ama ünlü ha bende tutmadı belkide tutar illaki bir hafta olacak diye bir şey yok
bunca kişiyiz topicte birimizden de iyi hbr gelmez mi kardeşim. her birimiz bir öküzü bekliyoruz. bunların hepsi mi cidden öküz. biri de çıkıp ben pişmanım diyip adam olmayı denemez mi? hepsi öküzlük konusunda birbiriyle yarısıyor. dün gce ben bugün urminam. noluuurrr artık iyi birşeyler olsun birimiz için. çok mu zor ?
urmia bacı ne baktın fallara demeyecem çünkü hepimiz bakıyoz ablamla benzer şeyleri yaşamışsın ama onunki daha acı ve daha kötü burda okudum senide hep ahh neler yaşıyoz paylaşıyoz burda hep herşey geçsin sen gitmeya karşımda her an içen, suskunlaşan bir adam vardı..nedenlerini bilmediğim bir kuyunun dibindeydim. konuyu da o zaman ben açmıştım çok uğraşmıştım da konuşsun diye. sonuçta az biraz ipucu verince o öneriyi verdim. hatta dedim gurur yapıyorsan, arayıp bulalım kızı, gurura gerek yok dedim.. gerçekten dinlemiş beni, çünkü geri kalan herkes tam tersi şeyler söylemiş ona. unut-boşver-zaten mutlu olamazdınız demişlerdi... aşk acısını ben de çekiyorum şu an. onun neler hissettiğini çok iyi anlıyorum be Cherry, bari birileri mutlu olsun ne diyim ?
çok zor, umarım atlatırım kısa sürede. ama artık her çey açıklıkla gözlerimin önüne serildi. gayet açık her şey...
kızlar şu psikolojiyim biraz hafiflesin bakıp fallara buraya bilenleri yazarım. şu an açıp tek kelime okusam dağılırım gibime geliyor.. ama büyük çoğunluk hep ümitler verdi. belki de ondan bu kadar uzadı bu iş benim için..
Rad Mirza ( yani Fal Sepeti'nde ki Taha) bir de İlkay Gür'ü deneyebilirsinArkadaşlar biryolunvar sitesinde bugün saat 10:00 ile 22:00 arası bütün fallar 7.5 tl.. Sizce bu sitede en doğru düzgün bakan kim ?
Arkadaşlar biryolunvar sitesinde bugün saat 10:00 ile 22:00 arası bütün fallar 7.5 tl.. Sizce bu sitede en doğru düzgün bakan kim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?