Binnaz Abla

Kızkardeşim Urminaa sana kocaaaman sarılıyorum...

Valla ben de çok merak edip attım ama iade etti. Fama 1 nazz 2
kimseye de düşük puan vermedim yani artık ben de nasıl bir enerji varsa tüm falcılar kaçar oldu -_-

o telwedeki falcılar kendı enerjılerıne baksınlar mumkunsee bılmıyorum bana cok net seyler soylemıs ne alaka dedım nerden bılebılır yanı :S

canım ben baktırmadım aynı şüpheyi ben Fama da yaşamıştım günahları boynuna

canım ben baktırmadım aynı şüpheyi ben Fama da yaşamıştım günahları boynuna

famaya bende attım o gayet durumu bılmıstı ama bu garıp bı sekılde ya cok ıyı bır falcı gercekten oylese suphelerımden dolayı ozur dılerım yada telwee bızı kazıklıyor

Canimmm fali birak ama bizi birakma kopmayalim bende fal baktirmiyorum ama kizlar napmis diye illaki bakiyorum ayrica bu forumu acayip derecede cok seviyorum :) Olaylarin akisi senin aleyhine olmus ve cok üzgünsün belki net bir sonuc elde etmek kalbinde yeni bastan bir yapilanmaya yol acacak .. Ama hersey simdi yeniden baslayacak ve en güzel haliyle. Herseyin hayirlisi olsun

sağolun kızlar, buralarda olacağım. hem sizleri seviyorum hem de gidecek paracıklarınıza mani olabilmek için aradan çıkıp frenleme desteği yaparım .
canım söylenicek çok şey varken söylenemeyicek durumda kalıyor insan bööyle durumlarda.allah yardımcın olsun.kalp sızısı çok can yakıyor gerçekten umarım sııların hızla azalır

Erkek milletinin köküne kibrit suyu emi ne biçim yaratıklar bunlar ya sana açıp bi güzel eski sevgilisini anlatıyor vicdansız ben sinirden kudurdum burda sen nasıl dayandın urminam ya yüreğin ne kadar güzel senin mutlu olmalarını diliyorsun Allah sana mutlulukların en güzelini nasip etsin inşallah bunu çok içten diliyorum kendine çok iyi bak

Urmina simdi okudum, yoldaydim cok uzuldum yani bu adama inanamiyorum senin ondan hoslandigini hic mi anlamamisti, bunlari duyman senin icin cok zor olsa gerek benim yuregim kaldirmadi okurken. Arada lutfen yaz, haberlerini bekliyorum, ozelden istedigin kadar yazabilirsin

Y
Ya bacım ya kenarından köşesinden tutturmuş aaaa Ayla nın bir haftası ama ünlü ha bende tutmadı belkide tutar illaki bir hafta olacak diye bir şey yok
ama istedıgı iş olmadıkı( yanı falın bakım amacı olan iş olmadı 1 haftada kendi işine donucen dedı başka iş oluyo bu durumda:))))

bunca kişiyiz topicte birimizden de iyi hbr gelmez mi kardeşim. her birimiz bir öküzü bekliyoruz. bunların hepsi mi cidden öküz. biri de çıkıp ben pişmanım diyip adam olmayı denemez mi? hepsi öküzlük konusunda birbiriyle yarısıyor. dün gce ben bugün urminam. noluuurrr artık iyi birşeyler olsun birimiz için. çok mu zor ?

burda olmamızın tek olumlu tarafı öküzler konusunda yalnız değilmişiz yani tek bişim başımıza gelmiyormuş

urmia bacı ne baktın fallara demeyecem çünkü hepimiz bakıyoz ablamla benzer şeyleri yaşamışsın ama onunki daha acı ve daha kötü burda okudum senide hep ahh neler yaşıyoz paylaşıyoz burda hep herşey geçsin sen gitme

Arkadaşlar biryolunvar sitesinde bugün saat 10:00 ile 22:00 arası bütün fallar 7.5 tl.. Sizce bu sitede en doğru düzgün bakan kim ?

Arkadaşlar biryolunvar sitesinde bugün saat 10:00 ile 22:00 arası bütün fallar 7.5 tl.. Sizce bu sitede en doğru düzgün bakan kim ?

Rad Mirza , İlkay Gür, Haydar Yüksel ve Eylül Başak var benim beğendiğim. Bendeki şanssızlık bu kadar olur daha iki gün önce Eylül ile Haydar a fal yolladım.Artık diğer falcıları deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…